Jumaat, 5 Ogos 2011

ANWAR IBRAHIM TAK PERLU DI PAKSA SUMPAH MUBAHALAH CUKUP KITA YAKIN DENGAN AYAT 61 SURAH AALI IMRAN.

Golden Dragon avatarHambe tertarik dengan entri PAPA GOMO mengenai perkara itu yang PAPA GOMO salinkan semula daripada kiriman emel peminatnya. Ini berkenaan dengan keyakinan kita kepada ayat 61 surah Aali Imran (Keluarga Imran). Pendapat peminat Gomo itu adalah benar. Kita sebenarnya tidak perlu memaksa ANWAR IBRAHIM bersumpah mubahalah sebaliknya kita perlu yakin dengan ayat 61 surah Aali Imran. Keyakinan kita dengan ayat 61 Aali Imran tersebut dengan sendirinya akan menjadikan kita TIDAK MEMPERCAYAI ANWAR IRAHIM, PKR, DAP, PAS & PSM. Ayat 61 surah Aali Imran itu adalah seperti di bawah ini. Baca dan fahami betul-betul.
Dalam ayat 61 surah Aali Imran telah menjelaskan dengan sejelas-jelasnya SUMPAH MUBAHALAH itu ada di dalam al Qur'an. Saiful telah bersumpah Mubahalah, DS Najib telah bersumpah Mubahalah dan Datuk Eskay telah bersumpah Mubahalah. Dimanakah SUMPAH MUBAHALAH Anwar Ibrahim jika beliau seorang yang BENAR dan TIDAK BERDUSTA?

Klik ke pautan ini untuk membacanya lebih lanjut PAPA GOMO

TEPUK DADA TANYA IMAN!

SOSIALIS MANIPULASI ISU MENGHALALKAN MURTAD.

Golden Dragon avatarJEMU DAN MUAL dengan sikap dan tindakan bangang ahli politik pembangkang yang selalu dahagakan publisiti murahan di mata awam. Oleh kerana BEERSHIT RM200 gagal total dan dek kerana kegagalan strategiyang bahlol pembangkang, kini di dalam bulan Ramadan yang muliapun pembangkang tidak benarkan umat Islam menjalani amalan ibadat puasa dengan tenang dan aman. Memang celaka total lah politik pembangkang di tambah lagi oleh sokongan-sokongan daripada bloger dan penyokong bengap mereka. Inilah sikap ektrimis dan amalan SOSIALIS. Mereka tidak menghormati agama ISLAM dan ibadat puasa ISLAM. Sosialis sentiasa saja mencari jalan untuk memporak perandakan keharmonian agama di Malaysia.

Sememangnya kita mengetahui adanya unsur-unsur ektrimis di pihak gereja-gereja tertentu terutamanya yang dikuasai oleh ahli politik pembangkang seperti di kawasan Subang Jaya, Kelang dan Damansara cuba menimbulkan pelbagai reaksi dan tindakan provokasi antara agama.Ini adalah kerana pembawaan ektrimis ahli politik pembangkang yang tidak pernah bertolak ansur di dalam apa jua isu. Mereka hendak tunjuk keras kepala mereka sahaja. 

Inilah jadinya apabila kita memilih ahli-ahli politik yang bebal, sangap bengap bahlol seperti ahli politik Sosialis pembangkang menjadi Ahli Parlimen dan Ahli Dewan Undangan Negeri, mereka sanggup HALALKAN MURTAD !

selamat berbuka puasa
TEPUK DADA TANYA IMAN!

DAULATNYA RAJA KERANA KERAMATNYA BANGSA.

MOHON DIPERKENANKAN, membicarakan hal kedaulatan Raja-raja Melayu bergelar SULTAN. Janganlah sesekali mana-mana pemimpin dan ahli-ahli politik di negara ini memandang remeh dan culas kepada kedaulatan Sultan-sultan Melayu kerana daulatnya Raja-raja Melayu itu dikeranakan keramatnya bangsa ini. Keramatnya bangsa ini kerana agamanya. Kerana itu di dalam perjuangan mempertahankan UMNO ini TIDAK ADA RUANG UNTUK KEPENTINGAN DIRI walaupun sebesar debu sekalipun. Hanya mereka yang mengorbankan kepentingan diri sahajalah mampu mempertahankan AGAMA BANGSA & NEGARA. 
TEPUK DADA TANYA IMAN!

PAS AKUI KEHEBATAN KEPIMPINAN DS NAJIB.

Golden Dragon avatarDALAM ENTRI 1peluru.blogspot.com yang telah menyiarkan suatu kenyataan daripada seorang pemimpin PAS yang terdesak dan keciwa kerana kegagalan pembangkang mencemarkan imej dan menjatuhkan kepimpinan DS Najib sehingga kini, akhirnya secara tersirat mengakui kehebatan kepimpinan DS Najib yang dilihat olehnya semakin mengukuh dan mendapat kepercayaan rakyat Malaysia terutama pengundi atas pagar. Dalam kenyataan Datuk Mustafa Ali setiausaha Agung PAS yang mendedahkan kononnya ada usaha dari dalam UMNO untuk menjatuhkan DS Najib sebenarnya menggambarkan kekeciwaan beliau gagal menjatuhkan kepimpinan DS Najib. Datuk Mustafa Ali membuat kenyataan itu secara tersirat mengakui bahawa kepimpinan DS Najib sudah di terima oleh rakyat jelata.


Demikianlah Setiausaha Agung PAS, Datuk Mustafa Ali melahirkan kegusaran dan mengakui kelemahan pembangkang untuk menggulingkan UMNO, BN dan kepimpinan DS Najib. Bukankah sudah dikatakan selama ini dan turut diakui oleh Kak Wan Jijah bahawa PEMBANGKANG TIDAK SEHEBAT UMNO/ BARISAN NASIONAL!

TEPUK DADA TANYA IMAN!

WELAWEH ! GOMO SEKODENG ANAK PEMIMPIN TERTINGGI PKR ???!! BIOR BETUL.

Golden Dragon avatarKAMONLAH takkan GOMO hendak buat benda-benda jahiliyah seperti SUHARDI KAKI SEKODENG TASIK CEMPAKA BANGI. Papa Gomo telah mengeluarkan sebuah artikel mengenai sekeping gambar yang dikeluarkan oleh bloger sungai rapat. Wow ! Gambar terhangat tau ! SITI SALEHA pun boleh tenggelam.Kedahsyatan gambar anak pemimpin tertinggi PKR . Ikutilah entri terkini daripada PAPA GOMO mengenai ulasannya mengenai perkara tersebut. Di bawah disertakan snap shoot gambar yang menimbulkan kontroversi. Jangan marah yea.


GAMBAR KONTROVERSI ANAK PEREMPUAN KEPADA PEMIMPIN TERTINGGI PKR YANG DULUNYA PERMASTAUTIN TETAP SEBAB LAHIR DI LUAR NEGARA.
Diambil daripada blog Papa Gomo yang bersumber kepada blog sungairapat
Bacalah entri menarik itu.
di sini 
PAPA GOMO


TEPUK DADA TANYA IMAN

KHALID SAMAD MENYUNDAL JAIS.

Golden Dragon avatarNAMPAKNYA KHALID SAMAD telah membuka langkah SILAT PLURALISMA bagi menjayakan AGENDA SOSIALIS PLURALISMA. Terkini, Khalid Samad bertindak di luar batasan bidangkuasanya sebagai seorang Ahli Parlimen. Belaiu telah mencabar  kuasa-kuasa EXCO HAL EHWAL AGAMA ISLAM SELANGOR dan campurtangan ikut sukahati beliau di dalam insiden serbuan ke atas sebuah gereja DUMC. Beliau patut sedar bahawa beliau tidak mempunyai sebarang kuasa eksekutif dalam urusan pentadbiran hal ehwal agama Islam di Selangor dan di mana-mana negeri di Malaysia kerana peruntukan perundangan adalah jelas. Tiada mana-mana Ahli Parlimen berhak campurtangan dalam hal ehwal agama Islam. Pihak JAIS boleh bo layan saja 'Arahan' Khalid Samad kerana beliau bukan EXCO NEGERI yang perlu JAIS menjawab kepadanya. Malah JAIS boleh mengambil TINDAKAN PERUNDANGAN terhadap KHALID SAMAD di atas sokongan terbuka beliau kepada kesalahan jenayah syariah di bawah ENAKMEN JENAYAH SYARIAH SELANGOR dan ketidakpatuhan beliau kepada KUASA-KUASA JAIS. 

Hambe benar-benar berharap agar JAIS BERANI MEMBERIKAN TEGURAN TERBUKA DAN AMARAN KERAS kepada KHALID SAMAD ini. Beliau sudah semakin melampau-lampau dalam menegakkan SOSIALIS PLURALISMA malah beliau boleh dikenakan tindakan oleh JAIS kerana secara terang-terangan mencabar kuasa-kuasa JAIS. 

KHALID SAMAD TELAH MELAKUKAN PERLANGGARAN UNDANG-UNDANG YANG DI BUAT OLEH DEWAN UNDANGAN NEGERI YANG TELAH DIBERIKAN LEGALITI OLEH PARLIMEN MALAYSIA DI BAWAH SENARAI NEGERI PERLEMBAGAAN MALAYSIA. ADA BERANI KA JAIS DAN DATO HASAN ALI? BO LAYANLAH SAMA ITU KHALID SAMAD YANG GILA PUBLISITI DAN UNDI !

TEPUK DADA TANYA IMAN!

EKTRIMIS SOSIALIS MENGGELARKAN PAS SEBAGAI BABI-BABI.

Golden Dragon avatarDATO HASAN ALI telah memercikkan api keresahan di kalangan ektrimis Sosialis berkenaan insiden penyerbuan gereja DUMC. Tindakan berani itu telah menerima banyak kecaman dan ugutan daripada ektrimis Sosialis di fesbuk. Terkini , PAS di gelar sebagai BABI-BABI oleh kumpulan tersebut. Kesian Lebai Malang PAS, mula-mula menjadi Anjing Edan Sosialis kemudian kini menjadi BABI-BABI EDAN SOSIALIS. Akibat PAS 'Masuk Sosialis'. Kepimpina PAS selama ini membohongi umat ISLAM melalui TAHALUF SIYASI yang di larang. Berikut adalah Snap Shoot yang di ambil daripada sebuah kumpulan di fesbuk yang menyokong dan pro MURTAD di kalangan umat Islam. 
Kredit Gambar kepada Grup NADI RAKYAT
(Akaun FB Shazuien)

Kemain terok PAS di balun dan di bantai oleh EKSTRIMIS SOSIALIS berkaitan tindakan Dato Hasan Ali mennguatkuasakan ENAKMEN JENAYAH SYARIAH. Inilah akbiatnya apabila PAS berada di bawah telapak kaki KAFIR HARBI dan beriya-iya hendak memusnahkan sebuah jemaah ISLAM lain hanya kerana dendam kesumat peribadi pemimpin-pemimpin PAS dan juga kerana kemarokkan kuasa politik. Akhirnya yang kerugian sepanjang masa adalah PAS sendiri.

TAHNIAH PAS KERANA ANDA SEMAKIN 'DIGEMARI' OLEH EKTRIMIS SOSIALIS DAN KUMPULAN PRO MURTAD.

TEPUK DADA TANYA IMAN!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...