Sabtu, 12 Februari 2011

SIRI 2 TOGHUT KULTUS PERSONALITI : MESIR, Kejayaan ISLAM atau Kejayaan TOGHUT?1. Kali ini kita mengupas pula peristiwa Presiden Hosni Mubarak, ketua kerajaan Republik Mesir yang mengamalkan bentuk dan sistem pemerintahan SOSIALISMA BERHALUAN KIRI yang sama seperti REJIM SOSIALIS CAUVINIS RASIS DAPIGS yang kejam dan tak berperikemanusiaan di Pulau Pinang di bawah pentadbiran Maharaja Jed Sosialis yang paling celaka dan sial Lim Guan End. 

2. Berita perletakan jawatan Presiden Hosni Mubarak dan kejatuhan Rejim Sosialisma di Mesir, di sambut dengan hiruk pikuk oleh puak-puak Toghut Kultus Personaliti PAS dan PKR tapi DAPIGS sepi tanpa berita. Puak-puak Toghut Kultus Personaliti PAS dan PKR mendakwa ianya adalah sebuah kejayaan besar ISLAM, benarkah begitu atau sekali lagi umat Islam tertipu oleh tangan-tangan ghaib? 
3. Para penyokong Toghut Kultus Personaliti PAS dan PKR tidak bertanya soalan ini : Siapakah Bakal Menggantikan Hosni Mubarak? Adakah seorang pemimpin dari kelompok Islam atau masih juga dari kelompok Sosialisma Nasionalis Sekular Arab Mesir?

4. Dalam sejarah moden Mesir, kumpulan Ikhwanul  Muslimiin yang membawa aliran Kaum Muda/ Tajdidiyah yang menentang keras sebarang nilai-nilai sekularisma dan nasionalisma Barat pernah dikhianati oleh kumpulan Jamal Abdul Naseer, puak revolusiner berfahaman sosialis nasionalisma sekular. 

5. Di Malaysia keadaannya jauh berbeza dengan keadaan di Mesir khususnya dan di dunia Arab Moden amnya. Malaysia di bawah kepimpinan UMNO dengan kerjasama erat parti-parti komponen seperti MCA, MIC, GERAKAN selama 53 tahun memperkenalkan Sistem Pentadbiran yang adil dan saksama yang bersesuaian dengan ajaran Islam yang tulin.
6. Terlalu panjang untuk dihuraikan disini dan kita maklum bahawa kumpulan Toghut Kultus Peribadi PAS dan PKR tidak menyedari hakikat bahawa rakyat Malaysia yang berbilang kaum dan berbilang agama ini amat sukar untuk diterapkan nilai-nilai murni Islam yang membebaskan manusia itu daripada nilia-nilai kejelikan jahiliyah, kebendaaan dan hiburan yang melekakan. 

DAHULUKAN RAKYAT
BERANI DAN BENAR
ALLAH BERSAMA UMNO/BARISAN NASIONAL
UMNO ITU ISLAM TULIN!
INGAT PAS INGAT TOGHUT KULTUS
INGAT PKR INGAT TOGHUT KULTUS DAJJAL AL MASIKH
INGAT DAPIGS INGAT TOGHUT KULTUS KOMUNIS CAUVINIS RASIS TEGAR 

DIJUMPAI TAPI HILANG INGATAN: Misteri Kehilangan Mohd Farid.. Perbuatan Khianat Puak Anwar?


Mohd Farid Abdullah
EXCO Wira PERKASA PUSAT
Telah Dijumpai semula tapi dalam keadaan Hilang ingatanI


Alhamdu-Lillahir-robbil-'aalamiin, akhirnya Mohd Farid dijumpai semula dan selamat kembali ke rumah. Cuma beliau dikatakan hilang ingatan dan tidak dapat mengingat kembali rentetan peristiwa dan bagaimana dia hilang dalam tempoh 24 jam yang lalu. Pihak Polis dikatakan sedang menyoal siasat beliau berkenaan kehilangannya itu.


II


Syukurlah akhirnya, tiada apa buruk yang berlaku ke atas dirinya. Pepuak Anwar Ibrahim ini memang KIMAK teramat sangat dan pembacol  nombor wahid al maklumlah .. diaorgkan semuanya jantan dan betine kabaret jalanan sahaja.DAHULUKAN RAKYAT
BERANI DAN BENAR
ALLAH BERSAMA UMNO/BARISAN NASIONAL
UMNO ITU ISLAM TULIN!
INGAT PAS INGAT TOGHUT KULTUS
INGAT PKR INGAT TOGHUT KULTUS DAJJAL AL MASIKH
INGAT DAPIGS INGAT TOGHUT KULTUS KOMUNIS CAUVINIS RASIS TEGAR 

GEMPAR: Misteri Kehilangan Mohd Farid.. Perbuatan Khianat Puak Anwar?

Mohd Farid Abdullah
EXCO WIRA PERKASA
Semasa didapati hilang
beliau memegang dokumen pendedahan
rancangan jahat pembangkang
I
Sejak kehilangannya disedari oleh keluarga dan kawan sejak semalam dan setakat pada catatan ini di buat hanya keretanya dijumpai di belakang stesen SHELL Jalan Raja Laut Kuala Lumpur dan tidak ditemui Dokumen Sulit Anwar Ibrahim yang ada dalam pegangannya hilang. Kelibatnya masih belum ditemui. 

II
Semua ahli keluarga dan sahabat seperjuangan Mohd Farid mendoakan agar Mohd Farid dalam keadaan selamat. Diharapkan semua bersabar dalam hal ini.

III
Memang KIMAK lah Pepuak Anwar Ibrahim ini !
Diaorng dah banyak terkucil dan kini nak ambil tindakan secara samseng???!!!

DAHULUKAN RAKYAT
BERANI DAN BENAR
ALLAH BERSAMA UMNO/BARISAN NASIONAL
UMNO ITU ISLAM TULIN!
INGAT PAS INGAT TOGHUT KULTUS
INGAT PKR INGAT TOGHUT KULTUS DAJJAL AL MASIKH
INGAT DAPIGS INGAT TOGHUT KULTUS KOMUNIS CAUVINIS RASIS TEGAR 

SIRI 1 PKR SEBUAH TOGHUT KULTUS PERSONALITI : Dewataraya Al Juburi.

Kelahiran Semula Toghut Kultus Personaliti

1. PKR samasekali tidak memperjuangkan sebarang kepentingan Islam, bumiputera atau non-Islam dan non-bumiputera.Perjuangannya bukan untuk menegakkan sebarang nilai-nilai murni keadilan dan demokrasi, tidak memerangi kronisma dan juga tidak menghapuskan rasuah dan penyelewengan. Sebaliknya, ia adalah sebuah KULTUS PERSONALITI yang memuja personaliti Al Juburi. Masih ingatkah kata-kata Kak Wan Jijah tidak lama dulu? Bahawa Al Juburi adalah Anugerah Allah Ta'ala kepada Malaysia?

Penggerak Toghut Kultus Personaliti

2. Kita tidak pernah lupa mengenai retorik PAS dan PKR mengenai Toghut. Apakah Toghut itu? Jangan percayakan takrifan PAS dan PKR mengenai Toghut yang bersifat anarkis yang menyeleweng.  Toghut ialah Kultus Personaliti. 

3. Apakah Kultus Personaliti? KULTUS PERSONALITI adalah TOGHUT Mempertuhankan seseorang Manusia, Memuja seseorang Manusia dan Mendewa-dewakan seseorang manusia ke tahap Dewa, ke tahap Tuhan dan ke tahap Superhero.

4. Natijahnya ialah seseorang manusia itu kebal segala-galanya sepertimana yang dilakukan oleh PAS kepada Mahadewataraya Nik Ajis dan PKR kepada Al Juburi. TOGHUT IALAH MENDEWA-DEWAKAN [MENGAGUNG-AGUNGKAN] SESEORANG MANUSIA. Maka layaklah diberikan gelaran MAHADEWATARAYA dan DEWATARAYA kepada Nik Ajis dan Al Juburi.


Toghut Kultus Dajjal Al Masikh Yang di Bawa oleh PKR 

5. Manusia-manusia yang ada dalam Parti Kabaret Ronggeng ini dijadikan pemuja-pemuja KULTUS PERSONALITI AL JUBURI. Mereka adalah si BUTA SEBELAH MATA dalam ertikata tersurat dan tersirat. PKR adalah sama seperti KULTUS MAHADEWATARAYA NIK AJIS, kultus Zionisma kultus Nazisma, kultus Fira'uan, kultus Namrud, kultus paganisma, kultus ananisma dan kultus Babil.

6. Isu-isu yang dijadikan 'alasan-alasan' oleh Toghut kultus PKR ini bagi memberikan 'tujuan' dan 'matlamat' kepada para pengikutnya adalah 'tema-tema keadilan sosial itu dan ini, menentang 'kezaliman itu dan ini. Hakikatnya, tema-tema itu sama seperti konsep pemasaran produk. Produknya ialah personaliti Dewataraya Al Juburi dan Mahadewataraya Nik Ajis bertopengkan Islam untuk memberikan 'jubah legitimasi'.

7. Renungi, fikiri dan munajati ayat Al Qur'an ini dalam Surah An-Nisaa' Ayat 60-61. Ambillah pengajaran daripadanya dan bertanyakan kepada YANG MAHA TAHU kerana KEBENARAN ITU ADA DI SISI-NYA dan bukan di sisi mahkluk NYA.

'AUZUBILLAHHIMINASSYAITHONIRROJIM

BISMILAHIROHMAANIRROHIIM


 أَلَمْ تَرَ إِلَى الَّذِينَ يَزْعُمُونَ أَنَّهُمْ آمَنُواْ بِمَا أُنزِلَ إِلَيْكَ وَمَا أُنزِلَ مِن قَبْلِكَ يُرِيدُونَ أَن يَتَحَاكَمُواْ إِلَى الطَّاغُوتِ وَقَدْ أُمِرُواْ أَن يَكْفُرُواْ بِهِ وَيُرِيدُ الشَّيْطَانُ أَن يُضِلَّهُمْ ضَلاَلاً بَعِيداً . وَإِذَا قِيلَ لَهُمْ تَعَالَوْاْ إِلَى مَا أَنزَلَ اللّهُ وَإِلَى الرَّسُولِ رَأَيْتَ الْمُنَافِقِينَ يَصُدُّونَ عَنكَ صُدُوداً النساء:60-61.
Apakah kamu tidak memperhatikan orang-orang yang mengaku dirinya telah beriman kepada apa yang diturunkan kepadamu dan kepada apa yang diturunkan sebelum kamu ? Mereka hendak berhakim kepada thaghut , padahal mereka telah diperintah mengingkari thaghut itu. Dan syaitan bermaksud menyesatkan mereka (dengan) penyesatan yang sejauh-jauhnya. Apabila dikatakan kepada mereka : “Marilah kamu (tunduk) kepada hukum yang Allah telah turunkan dan kepada hukum Rasul”, niscaya kamu lihat orang-orang munafik menghalangi (manusia) dengan sekuat-kuatnya dari (mendekati) kamu.
Sadaqolluhul-adzhiim
DAHULUKAN RAKYAT
BERANI DAN BENAR
ALLAH BERSAMA UMNO/BARISAN NASIONAL
UMNO ITU ISLAM TULIN!
INGAT PAS INGAT TOGHUT KULTUS
INGAT PKR INGAT TOGHUT KULTUS DAJJAL AL MASIKH
INGAT DAPIGS INGAT TOGHUT KULTUS KOMUNIS CAUVINIS RASIS TEGAR 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...