Jumaat, 2 November 2012

HELO RAFIZI JANGAN USIK ABANG FAVORIT CIF NAZRI AZIZ ...

LU APA TUNJUK-TUNJUK ? TUNJUK LU PUNYA OTAK CACAT N SASAU KAA?
Hamba naik hangin bila abang favorit hamba si Cif Nazri Aziz kena fitnah dek Rafizi Ketua Gay Jamban PKR. Gomo dah jawab dan meluahkan isi hati nya di sini APA DOSA CUCU NAZRI AZIZ ? Kemudian fitnah tersebut mula disebarkan meluas oleh cacai-cacai anak lembu peliharan Rafizi Ketua Gay Jamban PKR di fesbuk.

Hamba nak luahkan pula isihati dan pandangan hamba pula. 
Hamba memang respek Cif Nazri Aziz. Hati kering. Tabah. Tak mudah mengalah dengan Pakatam Ahzab. Bijak dalam berbicara. Peramah. Mesra. Dan tak mudah melatah. 

Fitnah Rafizi Ketua Gay Jamban PKR ke atas Cif Nazri Aziz melampau batasan. Malah fitnah tersebut amat keji dan tercela. 

Hamba faham kenapa Cif Nazri Aziz di fitnah kerana Cif Nazri Aziz dan kakitangannya di Parlimen cukup efektif memanggil mana-mana ahli Parlimen BN untuk hadir segera bagi meluluskan Bajet 2013.
Apa cara lagi untuk Pakatam Ahzab mengganggu fikiran Cif Nazri Aziz melainkan dengan memfitnah anggota famili Cif Nazri Aziz?

Cif Nazri Aziz ini cukup sayangkan famili beliau, Isteri, anak, cucu, menantu dan adik beradik dan ibu ayah Cif Nazri Aziz adalah harta paling berharga buatnya. Beliau sanggup korbankan apasaja untuk melindungi familinya.

Pakatam Ahzab tahu mengenai perkara itu, Fitnah kali ini bertujuan agar memberi tekanan kepada Cif Nazri Aziz agar timbul perselisihan faham dengan semua ahli Parlimen BN. Bila ada ahli Parlimen BN yang mengkritik Nazri Aziz, Pakatam Ahzab berharap ianya akan mengambil momentum dendam. Bila itu berlaku, Pakatam Ahzab berharap bila sekali lagi mereka melakukan manover sepert tahun lepas, Bajet 2013 tidak akan diluluskan.

semakin hari semakin terok puak Pakatam Ahzab berpolitik. Dulu Kalipah Guan Neneng dah kata Jangan melibatkan anggota famili jika berpolitik. Nampaknya Pakatam Ahzab sudah durhaka sama Kalipah Guan Neneng. 

Memualakn sungguh cara Pakatam Ahzab berpolitik. LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...