Khamis, 14 Julai 2011

REFORMASI, REVOLUSI , RE....(?) KITARAN HIDUP ANWAR IBRAHIM.

HENDAK TULIS BANYAK-BANYAK PUN NANTI KAMU SEMUA JEMU JUGA, JADI ANDA SEMUA TENGOKLAH DAN FIKIRLAH SENDIRI MESEJ YANG HENDAK DISAMPAIKAN DI DALAM GAMBAR DI BAWAH INI MENGENAI KITARAN HIDUP ANWAR IBRAHIM. SELAMAT MENENGOK !KITARAN HIDUP ANWAR IBRAHIM


TEPUK DADA TANYA IMAN !

ingat PAS ingat AHZAB PEMBOHONG BERSIRI
ingat PKR ingat DAJAL AL MASIKH
ingat DAP ingat CAUVINIS RASIS KOMUNIS

PENDEDAHAN CINCIN BERLIAN BUATAN JACOB & CO.

MAAF MENGGANGU KETENTERAMAN PEMBACA SEBENTAR. SAYA MOHON DIWAR-WARKAN KEPADA SEMUA RAKAN-RAKAN PEMBACA BAHAWA PADA MALAM JUMAAT YANG MULIA INI NANTI KURANG LEBIH JAM 1.30 PAGI, SAYA AKAN MENDEDAHKAN KEPADA SEMUA DARI MANA RPK DAPAT GAMBAR CINCIN BERLIAN TERSEBUT.

SAYA JAMIN ANDA SEMUA AKAN GELAK TERTAWA KERANA BERDASARKAN KEPADA JACOB & CO, CINCIN BERLIAN ITU ADALAH KOLEKSI UNTUK PERKAHWINAN SAHAJA DAN DI BERI NAMA :-


90815764

The Lumina
Bridal Collection
90815764
Fancy blue radiant cut diamond engagement ring. Features: fancy blue radiant cut diamond of 12.38 carats, color FB, clarity IF, with pink pave diamonds total carat weight 2.26 in 18K rose gold and platinum
SEDIKIT PETIKAN DARIPADA LAMA RASMI JACOB & CO.

di bawah sedikit petikan daripada Malaysia Today, pos Julai 14, 2011 oleh B.Nantha Kumar.

KUALA LUMPUR: The pair of bangles with 3,424 diamond stones, allegedly owned by Rosmah Mansor, is worth RM1.65 million, according to fine jewellers Jacob & Co.
In an e-mail communique to FMT, the New-York based jewellers said the price for the pair of bangles is US$540,000 (RM1.65 million).
Jacob & Co said each 18k white gold bangle is fitted with 1,712 diamond stones and weighed 137.31 grams.
“Each bangle is studded with 751 stones 30.00ct of black diamonds and 34.50ct 961 stones of fancy intense white diamonds,” the company added.
Yesterday, a pro-Pakatan Rakyat blogger published a photograph of Rosmah sporting a pair of bangles which looked strikingly similar to Jacob & Co’s “Zebra Safari” collection.

 Zebra safari bangle

MANAKALA ini adalah petikan daripada Laman rasmi JACOB & CO.

Zebra safari bangle

Bracelets Collection

90814711Zebra print pave diamond bangle from Safari collection. Features: white and black pave diamonds total carat weight 65.77 in 18k white gold.


KINI DS ROSMAH DI TUDUH OLEH BLOGER PEMBANGKANG MEMPUNYAI KOLEKSI BERIKUT:-

1. SEBENTUK CINCIN BERLIAN BERNILAI RM 73 JUTA
2. SEBENTUK BANGLE KOLEKSI ZEBRA SAFARI BERNILAI RM 1.65 JUTA

BAHAWA BUKTI PEMBELIAN CINCIN BERDASARKAN KEPADA SCREENSHOT KOMPUTER MILIK SEORANG PEGAWAI KASTAM YANG BERJAWATAN OPERATION MANAGER ( 1 JAWATAN YG TIADA DALAM PERKHIDMATAN KASTAM DIRAJA) DAN TIADA DUTI IMPOT DIKENAKAN ( NAK KAITKAN DENGAN BAJET NANTI LER TUR)

Kedua-duanya di dakwa di beli daripada JACOB & CO. BETUL KE? 
TUNGGGUUUUUUUU !!!!!!!

PASCA KEGAGALAN BEERSHIT 200 HENGGET MENYAKSIKAN BETAPA DESPERADONYA PUAK IBLISETANIROJIM LAKNATULLAH DAPKRPASM DAN PENCACAI MEREKA UNTUK KEMBALI BERUSAHA MELAKUKAN ' PEMBUNUHAN KAREKTER' TERHADAP DS ROSMAH DENGAN HARAPAN IANYA AKAN MENJEJASKAN KEWIBAWAAN DAN POPULARITI DS NAJIB DI SAMPING MEMBANGKITKAN KEMARAHAN RAKYAT. TAPI FITNAH DAN PEMBUNUHAN KAREKTER MEREKA KAN SELALU DIKANTOIKAN.

TUNGGU LER JAM 1.30 PAGI NANTI.

TEPUK DADA TANYA IMAN.

Ingat PAS ingat AHZAB PEMBOHONG BERSIRI
ingat PKR ingat DAJAL AL MASIKH
ingat DAP ingat SOSIALIS CAUVINIS RASIS KOMUNIS

7 KEAJAIBAN BEERSHIT 200 HENGGET.


SETELAH ANDA DIDEDAHKAN DENGAN KLIP VIDEO PEMBOHONG BERSIRI ADUN BATU BUROK (PAS) OLEH PAPA GOMO, PADA KALI INI ANDA BERPELUANG PULA MENYAKSIKAN SEBUAH KLIP VIDEO YANG MEMPAPARKAN SALAH SATU DARI 7 KEAJAIBAN BEERSHIT 200 HENGGET YANG MENJADI SALAH SATU SEBAB KEPADA KEGAGALAN TOTAL PERHIMPUNAN HARAMJADAH TERSEBUT. DAVID COPPERFIELD PUN FENIN DENGAN 'HELAH SILAP MATA' INI.


SILALAH TENGOK. PEMBUAT KLIP VIDEO INI TERPAMPANG JELAS DI AKHIR KLIP VIDEO INI. TAHNIAH KEPADA MEREKA ! ANDA SEPERTI PAPA GOMO. MAKA BERAKHIRLAH KERJAYA LAKONAN ' BEWOK' .

DENGAR BETUL-BETUL APA YANG DIKATAKAN OLEH 'BEWOK' TERSEBUT .....

'JIKA DIA TAK DATANG, KITA GAGAL ......' MEMANG SAHLAH LER, PERUSUH BEERSHIT 200 HENGGET BERNIAT HENDAK MERUSUH DAN MEMBUAT REVOLUSI JALANAN TETAPI ALLAH SWT MENGGAGALKAN RANCANGAN JAHAT MEREKA SEMUA.
KLIP VIDEO INI JUGA MERUPAKAN BUKTI BAHAWA AJARAN DAN PENGARUH IBLISETANIROJIM LAKNATULLAH SEMEMANGNYA MENDASAR DALAM KELOMPOK DAPKRPASM SELAMA INI.


TEPUK DADA TANYA IMAN!

ingat PAS ingat AHZAB PEMBOHONG BERSIRI
ingat PKR ingat DAJAL AL MASIKH
ingat DAP ingat CAUVINIS RASIS KOMUNIS

TERKINI: PAPA GOMO SEMAKIN KEJAM ! PENDEDAHAN PEMBOHONG BERSIRI DALAM DUN TERENGGANU, JANGAN TANYA LA ADUN MANA, PASTInya ADUN BATU BUROK DARI PAS.

ERR, AGAK CUAK JUGAK INI, MEMANDANGKAN SELEPAS PASCA KEGAGALAN BEERSHIT 200 HENGGET, PAPA GOMO SEMAKIN MENGGANAS DAN SEMAKIN KEJAM TERHADAP PUAK PEMFITNAH DAPKRPASM , BOLEH DIKATAKAN SETIAP HARI PAPA GOMO MENDEDAHKAN IDENTITI DAN WAJAH SEBENAR PIHAK NUN DI SANA. TAPI TIDAK MENGAPA ... PAPA GOMO CUMA BERLAKU KEJAM KEPADA PUAK DI SINUN SAHAJA, JADI SAYA PUN TUMPANG SEBALUN DUA MEMBANTAI PUAK DI SINUN. TAHNIAH GOMO !


PADA KALI INI PAPA GOMO MENDEDAHKAN SIFAT DAN SIKAP SUKA BERBOHONG ADUN PAS DALAM SIDANG DUN. ADUN YANG MENJADI MANGSA KEKEJAMAN PAPA GOMO PADA KALI INI IALAH ADUN BATU BUROK DARI PAS. 

SELEPAS INI ADUN TERSEBUT BOLEHLAH BERKONGSI PENGALAMAN LAYANAN KEJAM OLEH PAPA GOMO DENGAN JOHARI BEDOL DAN ANWAR IBRAHIM. BUAT GRUP ' KAMI MANGSA KEKEJAMAN PENDEDAHAN SIFAT PEMBOHONG KAMI OLEH PAPA GOMO' DI FB, SAYA JAMIN AKAN 'LIKE' GRUP TERSEBUT. 

PEMBOHONG BERSIRI


Amat jelas sikap dan sifat pembohong ADUN PAS. Begitulah sifat dan sikap PAS selama ini berpura-pura di luar memakai pakaian ISLAM tapi di dalam memakai G-STRING.
Lagi mao percaya ka apa PAS PKR DAP PSM dan lumbu-lumbu mereka tulis dan katakan?
Inilah yang saya katakan dulu,

PENGARUH AJARAN IBLISETANIROJIM LAKNATULLAH


yang kian menular dan menjadi pegangan ADUN-ADUN, AP-AP DAPKRPASM diikuti oleh penyokong-penyokong mereka secara MEMBUTA TULI .


TAHNIAH GOMO !
TAHNIAH UKOM TERENGGANU !


TEPUK DADA TANYA IMAN


ingat PAS ingat AHZAB PEMBOHONG BERSIRI
ingat PKR ingat DAJAL AL MASIKH
ingat DAP ingat CAUVINIS RASIS KOMUNIS.

PASCA KEGAGALAN BEERSHIT 200 HENGET: APALAH NASIB ANWAR PADA 8 OGOS NANTI.

SEMAKIN MENGHAMPIRI BANGLO PERCUTIAN MEWAH DI SG BULOH, ANWAR SEMAKIN RESAH, PENYOKONGNYA SEMAKIN GELISAH, SEKUTUNYA SEMAKIN KELUH KESAH TAPI DAP TUNGGU MASA HENDAK BELASAH KEKOSONGAN JAWATAN PERDANA MENTERI PADA MASA KETIADAAN ANWAR IBRAHIM.

JANGAN LUPA, DAP SEDANG SIBUK MENYEDIAKAN DAN MELATIH ORANG-ORANG MELAYU YANG BERFAHAMAN SOSIALIS UNTUK DIJADIKAN CALUN PERDANA MENTERI. PADA KALI INI MEREKA YAKIN DAN PERCAYA MAMPU MENAWAN BEBERAPA BUAH NEGERI WALAUPUN DENGAN KETIADAAN PKR DAN PAS. 
DAP bijak mengatur strategi dan helah, apatahlagi bila pasca kegagalan BEERSHIT 200 ringgit. Matlamat DAP melemahkan kekuatan politik MELAYU ISLAM semakin hampir tercapai. Kita lihat, pasca kegagalan Beershit RM200 hanya tertumpu kepada PKR dan PAS kerana pemimpin-pemimpin PKR dan PAS memang bahlol tahap berok.

Ternyata, pemimpin-pemimpin DAP menjauhi polemik pasca kegagalan Beershit RM200 dan membiarkan para pemimpin Melayu Islam dalam PAS dan PKR bersusah payah mempertahankan kegagalan BEERSHIT RM 200. Belum ada sebarang kenyataan dan ucapan daripada pemimpin-pemimpin DAP selepas pasca kegagalan BERSHIT RM200, ini bermakna mereka keciwa teramat sangat dan mendiamkan diri. 

AMBIGAL pula terus mendiamkan diri dan mengeluarkan kenyataan TIADA LAGI BERSIH. Namun di sanggah oleh MAT SABU yang telah mengeluarkan amaran bahawa BERSIH 3 bakal muncul dan pada kali ini bakal diketuai oleh A SAMAD SAID pula. 

Oleh kerana kantoi tahap dewa dalam fitnah isu kematian, ANWAR IBRAHIM  terpaksa melanggan semula RPK untuk memutarbelitkan isu CINCIN BERLIAN RM 27 JUTA ini bagi membangkitkan semangat mencetuskan BERSIH 3. Apakah pada kali ini , MCLM yang mewakili POLITIK BARU dan KUASA KETIGA bakal mengepalai BERSIH 3 ? Adakah sanggup MCLM menerima akibat dan impak negatif ? Atau adakah MCLM merasai inilah PELUANG MEREKA UNTUK MENJADI ADIWIRA dalam soal mekanisma PILIHANRAYA?  APA PUN , YANG UNTUNG BESAR TETAP DAP JUGA. APA SUSAH, KELUARKAN DANA DAN KEMUDIAN DOK PERATI DARI JAUH. KALO BERJAYA, DIAORG MELOMPAT KALAU GAGAL SEPERTI SEKARANG, DUDUK DIAM-DIAM BIARKAN PIHAK LAIN YANG TERIMA PENGHINAAN SERTA MAKI HAMUN.

SEDARLAH WAHAI BANGSAKU ! DAP SEDANG MEMPERMAINKAN KITA !

TEPUK DADA TANYA IMAN.

ingat PAS ingat AHZAB
ingat PKR ingat DAJAL AL MASIKH
ingat DAP ingat CAUVINIS RASIS KOMUNIS.

PASCA KEGAGALAN BEERSHIT 200 HENGET: RANKING FITNAH DAPKRPASM YANG KANTOI.

SEKARANG KITA LIHAT RANKING FITNAH-FITNAH PUAK DAPKRPASM YANG TERKANTOI PASCA KEGAGALAN BEERSHIT 200 HENGGET.
FITNAH KANTOI                                            RANKING

1. Fitnah kematian pendemo                            # 1

2. Fitnah Anwar mengenai layanan                 # 2
    Polis kepada Hj Hadi                                     

3. Fitnah Cincin berlian                                     # 3

4. Fitnah Penyertaan Marina Mahathir            # 4

5. Fitnah keganasan Polis                                    # 5

Meminjam kata-kata seorang rakan bloger JS, 'Memang diaorg dapkrpasm ini kantoi tahap dewa punya !"

TEPUK DADA TANYA IMAN.

ingat PAS ingat AHZAB
ingat PKR ingat DAJAL AL MASIKH
ingat DAP ingat CAUVINIS RASIS KOMUNIS.

PASCCA KEGAGALAN BEERSHIT 200 RINGGIT. LAGI BUKTI PENDEMO BERBAYAR,

PASCA KEGAGALAN BEERSHIT 200 RINGGIT BANYAK MENYAKSIKAN PENDEDAHAN DAN PEMBONGKARAN PENDUSTAAN PIHAK DIDIKAN IBLISETANIROJIM LAKNATULLAH DAPKRPASM. 

BERMULA EPISOD KEMATIAN YANG DI REKA-REKA, PERCANGGAHAN ANTARA ANWAR IBRAHIM & HJ HADI & KEKECEWAAN SAMBUTAN DI LUAR NEGARA YANG HAMBAR.KINI, PAPA GOMO BERLAKU LEBIH KEJAM LAGI DENGAN MENDEDAHKAN KAIN RENTANG TAJAAN KERAJAAN NEGERI PULAU PINANG YANG DITADBIR OLEH PENTADBIRAN ANAK DIDIK IBLISETANIROJIM LAKNATULLAH DAP, DI MANA AMAT JELAS PADA KAIN RENTAN TERSEBUT DIJANJIKAN IMBUHAN RM 100.00 KEPADA PENDEMO BEERSHIT 200 RINGGIT. LIHAT GAMBAR DI BAWAH.


MENURUT PAPA GOMO, PADA AWALNYA IMBUHAN YANG DIJANJIKAN ADALAH RM100.00 NAMUN DINAIKKAN KEPADA RM200.00 KERANA SAMBUTAN YANG AMAT MERUNDUM DARIPADA ORANGRAMAI.

NAHAI, APA MAO SPIN LAGI PIHAK ANAK DIDIK IBLISETANIROJIM LAKNATULLAH DAPKRPASM? HABIS KORANG DIBOGELKAN OLEH KAMI SATU PERSATU SAMPAI LEMAS KORANG DALAM LAUTAN FITNAH CIPTAAN KORANG SENDIRI. 

TEPUK DADA TANYA IMAN!

Ingat PAS ingat AHZAB
ingat PKR ingat DAJAL AL MASIKH
ingat DAP ingat CAUVINIS RASIS KOMUNIS

PASCA KEGAGALAN BEERSHIT 2.0 & FITNAH JAHAT YANG BERTERUSAN.

BENARLAH APA YANG DI TULIS OLEH RAKAN-RAKAN BLOGER JS YANG LAIN MENGENAI SIKAP PUAK PEMBANGANG NEGARA SEKARANG INI PASCA KEGAGALAN BEERSHIT 2.0. 

MACHIAVELLI MENGAJARKAN MANUSIA MENJADI HEWAN POLITIK MEMANIPULASIKAN ORANG LAIN DEMI KEPENTINGAN DIRI SENDIRI, DAN GOEBBEL MENGAJARKAN MANUSIA BAGAIMANA UNTUK MEMBUAT FITNAH, MANAKALA PUAK IBLISETANIROJIM LAKNATULLAH DAPKRPASM MENGAMALKAN APA YANG DIAJARKAN OLEH MACHIAVELLI DAN GOEBBEL.

AMALAN DEMOKRASI BERPARLIMEN RAJA BERPELEMBAGAAN MALAYSIA mengajarkan kepada kita 5 RUKUNEGARA, yakni :-

1. KEPERCAYAAN KEPADA TUHAN
2. KESETIAAN KEPADA RAJA & NEGARA
3. KELUHURAN PERLEMBAGAAN
4. KEDAULATAN UNDANG-UNDANG.
5. KESOPANAN & KESUSILAAN.

Inilah prinsip yang digunakan oleh kerajaan BARISAN NASIONAL/ UMNO selepas tragedi 13 Mei 1969 yang kemudiannya di dakwa oleh puak Iblisetanirojim laknatullah dapkrpasm sebagai TIDAK RELEVAN dan TIDAK BERSESUAIAN dengan JIWA BERONTAK ANAK MUDA. Sudah tentu mereka mendakwa sedemikian kerana jika mereka mengakui KEBENARAN RUKUNEGARA samalah seperti mereka mengakui KEBAHLOLAN PENDUSTAAN mereka selama ini.

BEERSHIT 2.0 GAGAL MENCAPAI APA-APA MATLAMAT YANG DISASARKAN OLEH PENGANJURNYA. OLEH ITU, MEREKA (AS-SYAITHI -NIROJIM LAKNATULLAH TUKANG FITNAH DAPKRPSM) TERPAKSA MENYEBARKAN DAKYAH-DAKYAH, BERITA-BERITA PALSU DAN FITNAH UNTUK MENGABUI MATA RAKYAT. SAMPAI KIAMAT LER MEREKA TAKKAN BERJAYA. 

MAKA TIMBULAH PELBAGAI FITNAH PASAL BEG TANGAN, CINCIN BERLIAN, ISU KEMATIAN, PENYERTAAN MARINA MAHAHTIR DAN TERKINI KENYATAAN ZAINUDDIN MYDIN PULA DIJADIKAN SASARAN. SELEPAS INI, GERENTI MENGENAI SELUAR DALAM MAHAL YANG DIHADIAHKAN OLEH ALJUBURI KEPADA SAIFUL.

TEPUK DADA TANYA IMAN
ingat PAS ingat AHZAB
ingat PKR ingat DAJAL AL MASIKH
ingat DAP ingat CAUVINIS RASIS KOMUNIS

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...