Rabu, 18 Mei 2011

PENDEDAHAN MENARIK , WAJIB TAHU CARA DAP JADI PM MALAYSIA.


BERIKUT ADALH DI PETIK DARIPADA MARKAZ ONLINE PAS TRANUNGKITE ONLINE 
KOMEN DARIPADA FORESTFIRE. BACALAH CARA DAP BOLEH JADI PERDANA MENTERIMALAYSIA DAN MENERUSKAN AGENDA KRISTIAN.
KREDIT KEPADA BLOG MYMASSA.

Kalau PR menang pun ORANG MELAYU DAN UGAMA ISLAM lagi teruk. Tak caye....??? 

Apa jadi pun bagi aku...Lebih baik dok dgn UMNO. 
PAS...Hampeh... 
PKR... kang kena sondol... 

DAP hanya perlu 60kerusi Parlimen untuk tubuh Negara Kristian 

Kita telah melihat pada minggu2 lepas bagaimana PAS dan PKR dengan semangat penuh emosi dengan menafikan sekeras2nya akan pembentukkan Negara Kristian oleh DAP dengan andaian DAP hanya bolih menang sebanyak 60 kerusi PARLIMEN sahaja dalam PRU13 nanti. Pada pendapat PAS dan PKR, kemenangan sebanyak 60 kerusi PARLIMEN ini belum cukup untuk DAP membentuk Negara Kristian di Malaysia. 

Adakah PAS dan PKR terlupa atau terlepas pandang??? 

Pendapat saya, saya yakin DAP akan dapat membentuk Negara Kristian d Malaysia. Mengapa??? 

Berdasarkan fakta nyata, PR (PERINGATAN...DAP berada dlm pakatan rakyat) boleh membentuk kerajaan jika fakta2 di bawah di terjemahkan kepada UNDI semasa PRU13 nanti. 

– DAP akan bertanding (PASTI) di hampir 60 kerusi Parlimen yang majority pengundinya adalah Cina, jika d terjemahkan kepada peratusan bersamaan 50% kerusi2 ini adalah terdiri dari pengundi2 Cina. Kita perlu ingat. Dan PAS dan PKR hanya perlu menyumbangkan kemenangan kerusi Parlimen masing2 30 kerusi setiap parti. Dan ini menjadikan PR memenangi sebanyak 120 kerusi Parlimen. Dan seterusnya PR rakyat akan menguasai PARLIMEN. 

Harap2 apa yang saya terjemahkan d atas tidak menjadi kenyataan! 

Tapi, dengan trend politik semasa contoh di : PRN Sarawak...hampir pasti pengundi2 Cina akan memberikan sokongan padu pada DAP semasa PRU13 nanti. MCA dan Gerakan boleh tutup kedai. Kenapa??? Jauh di sudut hati MCA dan Gerakan, mereka gembira kerana akhirnya kaum Cina “bersatu” di bawah DAP. 

2 – Ok2 kawan2, 222 kerusi Parlimen yang d pertandingkan, PR mendapat 120 kerusi (DAP 60, PAS 30 PKR 30). PR akan dapat HAK untuk membentuk kerajaan (jika trend politik semasa masih memihak kepada PR). 

SIAPA YANG ANDA FIKIR AKAN MENJADI PERDANA MENTERI, MALAYSIA??? 

A – ANWAR 
B - HJ. HADI 
C – LIM KIT SIANG 

Secara MUDAH dan kelaziman, DAP berhak untuk KERUSI PM. KENAPA??? Sebab DAP menang kerusi yang paling banyak di campur dengan kerusi parlimen PKR...paling kurang 5 kerusi Parlimen PKR yang calonnya bukan Melayu. 

Jadi JAWAPAN yang paling tepat sekali ialah C: LIM KIT SIANG akan menjadi PM Malaysia yang ke6. Dan secara hakiki nya jumlah calon2 KERUSI PARLIMEN dlm PR majority nya terdiri dari bukan Melayu. 

Jadi kenkawan sume adakah ANDA MASIH LAGI TAK PERCAYA??? 

Yang DAP TAK AKAN membentuk kerajaan Kristian ATAU sekurang2nya Malaysia akan mendapat PERDANA MENTERI yang bukan berugama Islam untuk pertama kalinya dalam SEJARAH. 

Ingat!!! Perkara ini akan diterjemahkan ke dalam BUKU2 SEJARAH dan akan di pelajari oleh anak cucu kita nanti di kemudian hari. PAS dan PKR lah yang MENYUMBANG kepada terjadi nya peristiwa tersebut. 

Jadi PAS tak payah nak berangan dan bermimpi yang Haji Hadi akan jadi PM KE6!!! 
Jasi PKR tak payah nak berangan dan bermimpi yang ANWAR akan jadi PM KE6!!! 
Lupakan....lupakan angan2 mat jenin ini. 

Kalaupun DAP beralah atau tidak mahu memegang jawatan PM kerana takut orang2 Melayu bangkit memberontak...maka calon2 dari PAS atau PKR akan menjadi PM dan sudah TENTUNYA PM BONEKA! Wa ka ka wa ka ka...kah....kah...kah. Inilah nasib orang Melayu dan UGAMA ISLAM yang di pandu oleh PAS dan PKR. 

Ingat lah firman Allah : 

Orang-orang Yahudi dan Nasrani tidak sekali-kali akan bersetuju atau suka kepadamu (wahai Muhammad) sehingga engkau menurut agama mereka (yang telah terpesong itu). Katakanlah (kepada mereka): "Sesungguhnya petunjuk Allah (agama Islam itulah petunjuk yang benar". Dan demi sesungguhnya jika engkau menurut kehendak hawa nafsu mereka sesudah datangnya (wahyu yang memberi) pengetahuan kepadamu (tentang kebenaran), maka tiadalah engkau akan peroleh dari Allah (sesuatupun) yang dapat mengawal dan memberi pertolongan kepada mu. (Al-Baqarah 2:120) 

PERTAMA-PERTAMA DAP AKAN IMPLITASIKAN APABILA MEMEGANG TAMPUK PEMERINTAHAN IALAH...........MENGARAHKAN AZAN HANYA DI DALAM MESJID SAHAJA!!! INI PASTI DAN AKU YAKIN. 
Anda tidak percaya ini akan berlaku? 

Coba coba lah mengundi PR pada PRU13 kalau anda mahu melihat scenario di atas. 

Ini bukan nak menakut nakut kan orang melayu, ini cuma mahu mengingatkan jangan kita menang sorak tapi kampung kita habis tergadai pada DAP. 

Soalan aku? 
Di mana PAS pada masa itu...dengan slogan “MEMBANGUN BERSAMA UMMAH” 
Atau ISLAM masa tu Cuma “ MEMBANGUN DALAM RUMAH” 
PKR... kite tak yah nak cakaple... memang dah ajen Yahudi...dan Nasarani.

Jadi kesimpulan pendapat aku betul ke atau ulasan aziz bari tu dah merapu mcm bos dia jugak anw...pandi. 

Tolong bagi pendapat daripada forumer2 yang melalak bagai nak rak??? 
Dayus lah TKO kalau buang tread nie....memang Dayus

DAP 60 KERUSI, PAS 30 KERUSI, PKR 30 KERUSI CAMPUR-CAMPUR, dah tentu DAP mampu jadi Perdana Menteri Malaysia. Jadi PAS akan kalah juga. Islamd an Melayu akan tergadai. Jangan bazirkan undi anda kepada Rejim Pakatan Beruk Jahat PASDAPKR. Tepuk Dada Tanya Iman.

MEMANG GEMPAR ! PENDEDAHAN ISU ALTANTUYA KETUANAN FITNAH1.   Kita semua mengetahui sejak mahkamah memerintahkan Anwar Ibrahim membela diri kerana pihak Pendakwa berjaya membuktikan kes Prima Facie terhadap Anwar Ibrahim, sudah tentulah pepuak penjilat tegar Anwarisma dalam Ketuanan Fitnah amat terdesak untuk melakukan eskapisma segera untuk mengalih isu kejahatan Anwar Ibrahim yang sekaligus membuktikan bahawa PASDAPKR selama ini hanya berbohong saja, Ketuanan Fitnah Rakyat lah katakan. 


2. PASDAPKR terutama penjilat tegar Anwarisma Ketuanan Fitnah Rakyat, terpaksa memainkan semula isu Altantuya kerana Anwar Ibrahim mahu memanggil DS Najib dan DS Rosmah sebagai saksi. Tujuan Ketuanan Fitnah ialah untuk mencemarkan kredibiliti DS Najib dan DS Rosmah bagi mengalih kesalahan jenayah seksual liwat Anwar Ibrahim kepada isu lain. Tahukah anda siapakah yang memulakannya ?
3.  Kononnya maklumat penglibatan DS Rosmah dalam pembunuhan Altantuya adalah bersumberkan kepada Wikileaks tetapi sebenarnya tidak. Oleh itu siapakah yang memulakannya ? Ianya bermula dari SURAT AKUAN BERSUMPAH RAJA PETRA KAMARUDDIN.

Statutory Declaration by Raja Petra


In a statutory declaration in his sedition trial in June 2008, Raja Petraaccused Datin Seri Rosmah Mansor (the wife of Malaysia's Deputy Prime Minister, Datuk Seri Najib Tun Razak) of being one of three individuals who were present at the crime scene when Altantuya Shaariibuu was murdered on 19 October 2006[28]. He wrote that Najib’s wife, Rosmah Mansor, and Acting Colonel Aziz Buyong and his wife, Norhayati, Rosmah’s aide-de-camp, were present at the scene of the murder and that Aziz Buyong was the individual who placed C4 plastic explosive on Altantuya’s body and blew it up.[29] Dr Shaariibuu Setev, the father of Altantuya Shaariibuu, has asked the police to conduct a thorough investigation into an allegation by Raja Petra saying the police should look seriously into the allegations as it might provide them with fresh evidence in their case.[30]

4. Siapakah sebenarnya Raja Petra Kamaruddin ini ? Menurut sumber WikiIslam yang pernah melapurkan mengenai Raja Petra Kamaruddin seperti berikut:-

 

Sekarang anda semua sendiri tahu apakah status Raja Kamaruddin Petra sebenarnya. RPK juga merupakan salah seorang pelopor MCLM ' MALAYSIA CIVIL LIBERTY MOVEMENT' yang mewakili PIHAK KUASA KETIGA. 

5.  RPK telah mengakui bahawa Anwar Ibrahim telah mengarahkan beliau membuat pendedahan palsu mengenai penglibatan DS Rosmah dalam isu Altantuya bagi membunuh kerjaya dan kredibiliti serta kewibawaan DS Najib. Sila lihat klip video di bawah:-Kesimpulannya ialah Isu Altantuya ini yang dibawa oleh pepuak KETUANAN FITNAH RAKYAT yang menganut fahaman Anwarisma sebenarnya adalah FITNAH DAN DUSTA semata-mata, tidak ada bukti, tidak ada sebarang saksi hidup dan tidak ada sebarang kredibiliti semuanya adalah hasil rekayasa Anwar Ibrahim yang amat terdesak untuk eskapisma pembongkaran penipuan, pendustaan dan pembohongannya dari diketahui rakyat jelata. Malangnya Anwar IBrahim gagal akibat doa dan solat hajat yang dia dan pepuak penjilat tegarnya sendiri lakukan. Akhirnya, makan tuan. Masihkah kita mahu mempercayai setiap apa yang dilontarkan oleh rejim Pakatan Beruk Jahat PASDAPKR, pepuak Anwarisma dan Ketuanan Fitnah Rakyat ? Sudah tenetu tidak, jangan bazirkan undi anda kepada mereka. Tepuk Dada Tanya Iman.

REPUBLIK DEMOKRATIK RAKYAT SELANGOR. TAHNIAH KHALID G!1.  Setelah gagal dalam usaha untuk menipu rakyat Selangor yang kini mulai menampakkan tanda-tanda penentangan terhadap Rejim Pakatan Beruk Jahat PASDAPKR, dan demi mengekalkan kuasa agar mudah merompak rakyat atas nama Ketuanan Rakyat, Khalid G telah berusaha mencabar Kedaulatan dan Keluhuran Perlembagaan Malaysia serta Parlimen Malaysia dengan membuat seruan kepada semua mahasiswa bahawa SELANGOR TIDAK MENGUATKUASAKAN AUKU SEBUAH AKTA PARLIMEN sekaligus menghina PARLIMEN dna PERLEMBAGAAN Malaysia. Lihat di bawah.


kredit blog Papa Hebat.


2. Ini juga bermakna Khalid G secara tidak langsung mengiystiharkan Selangor sudah jadi REPUBLIK DEMOKRATIK RAKYAT SELANGOR dalam PERSEKUTUAN MALAYSIA. Khalid G bukan saja menghasut mahasiswa-mahasiswi agar berpolitik dan menjadi agen peraih/ perayu undi alat propaganda Rejim Beruk Jahat PASDAPKR tanpa bayaran dan upah, seolah-olah Khalid G mahu mahasiswa/ siswi tercicir dalam pengajian mereka terutamanya mahasiswa/ siswi Melayu Islam.

3.  Sepatutnya Khalid G lebih bertanggunjawab dalam hal ini daripada memperalatkan mahasiswa/siswi dan mengheret mereka ke dalam kancah politik . Sebagai MB Selangor, lebih elok Khalid G membuat seruan kepada mahasiswa/siswi agar mengambilalih terus pentadbiran kerajaan Negeri Selangor daripada Rejim Beruk Jahat PASDAPKR. Buat apa seru mereka turun padang jumpa rakyat ? Mahasiswa/siswi boleh buat janji dan mengotakan janji-janji eksekutif pentadbiran Rejim Beruk Pakatan Jahat PASDAPKR?


 


4. Ini membuktikan, pentadbiran Rejim Beruk  Jahat PASDAPKR dan semua wakil rakyatnya PEMALAS ! dan TAKUT JUMPA RAKYAT kerana selama ini mereka MENIPU RAKYAT, kerana itu Khalid G jadikan mahasiswa/siswi sebagai benteng dan dinding, yang nak kena maki dengan rakyat adalah mahasiswa/siswi dan bukan wakil Rakyat Rejim Beruk Jahat PASDAPKR tapi yang terima gaji dan elaun serta semua kemudahan adalah wakil rakyat mereka bukan mahasiswa/siswi !

5. Apakata mahasiswa/siswi menyahut cabaran Khalid G tersebut tapi bukan turun padang jumpa rakyat 

SEBALIKNYA BERAMAI-RAMAI PERGI KE SUK SELANGOR DAN PEJABAT MB DAN MENGAMBILALIH PENTADBIRAN SERTA SEMUA JENTERA PENTADBIRAN NEGERI SELANGOR SECARA AMAN KERANA MENGIKUT SERUAN KHALID G DALAM TWITTER DI ATAS, KAN SELANGOR DAH JADI NEGERI KAMPUS, 

JADI SILALAH BUAT LATIHAN PRAKTIKAL SEBAGAI EXCO DAN MENTERI BESAR . BUATLAH PEJABAT DAN SUK SELANGOR SEBAGAI BILIK KULIAH ANDA SEMUA . 

SELANGOR DAH BEBAS AUKU DAN SELANGOR ADALAH NEGERI KAMPUS... KATA KHALID G. 


Kepada mahasiswa/ siswi di KAMPUS NEGERI SELANGOR, tunggu apalagi ? Esuk pagi pastikan anda semua menjadi EXCO dan MENTERI BESAR SELANGOR. SUK adalah BILIK KULIAH ANDA SEMUA. Tepuk Dada Tanya Iman. 

NIK AJIH BERSARA, HUSAM MUSA PENGGANTI KESAYANGAN.1. Menurut sumber maklumat yang boleh dipercayai, Nik Aziz bakal mengisytiharkan perletakan jawatan sebagai Menteri Besar Kelantan dan semua jawatan yang dipegangnya dalam PAS untuk memberi laluan kepada Husam Musa sebagai Menteri Besar Kelantan yang baru. Manakala jawatan Mursyidul Am PAS pula bakal diwariskan kepada siapa belum diketahui lagi.
2. Pengisyitharan itu akan dijangka di buat selepas Muktamar PAS Jun ini. Klik di sini SAH NIK AJIS LETAK JAWATAN SEBAGAI MENTERI BESAR KELANTAN.  Diharapakan pada kali ini benar-benarlah Nik Aziz akan meletakkan jawatan tidak seperti sebelumnya di mana dia mencabar Tun Dr Mahahtir meletak jawatan dan dia akan turut sama yang sehingga kini masih belum Nik Aziz tunaikan. Mungkinkah selepas muktamar PAS pada kali ini ? 

Mungkin pada kali ini kita bakal menyaksikan sebuah Drama Swasta Sarat Airmata apabila ahli-ahli PAS bakal merayu-rayu dan berdemo mahu menghalang Nik Aziz meletakkan jawatan atas alasan NIL AZIZ ADALAH PEWARIS NABI. Cuma Nabi s.a.w. tidak pernah memakai gelaran Mursyidul Am mahupun gelaran MENTERI BESAR DAULAH ISLAM MADINAH. Tepuk Dada Tanya Iman.

CONTOH KEMATANGAN- KES DOMINIQUE STRAUSS-KAHN RAKAN BAIK ANWAR IBRAHIM.Rakan Baik Anwar Ibrahim 
Pengarah Urusan IMF
Dominique Strauss-Kahn
Dominique Strauss-Kahn (kanan) dengan ditemani peguamnya Ben Brafman mendengar tuduhan di Mahkamah Jenayah Manhattan, New York. — Foto Reuters 
NEW YORK, 17 Mei — Hakim sebuah mahkamah New York meletakkan Pengarah Urusan Dana Kewangan Antarabangsa (IMF) Dominique Strauss-Kahn dalam reman berhubung tuduhan melakukan serangan seksual ke atas seorang pekerja wanita hotel. 

Strauss-Kahn akan muncul semula di mahkamah Jumaat ini. 

Laporan Reuters menyebut, pendakwa raya berhujah yang mereka khuatir ketua IMF itu akan berlepas ke Perancis jika dibebaskan dengan diikat jamin. 

“Tuduhan-tuduhan dan tingkah laku sangat serius,” kata penolong peguam daerah John “Ardie” McConnell. 

McConnell menyifatkan ketua IMF itu sebagai seorang yang ‘berisiko pesawat’ — boleh meninggalkan ke Perancis dan bertegas Strauss-Kahn perlu diletakkan di lokap. 

Peguam-peguam pembela berkata Strauss-Kahn telah menafikan segala tuduhan ke atasnya. 

Strauss-Kahn dibawa keluar dari pesawat dalam penerbangan ke Paris Sabtu lalu (awal pagi kelmarin, waktu Malaysia) dan dikenakan tuduhan jenayah seksual, cubaan merogol dan kurungan secara tidak sah — skandal yang dilihat akan menjejaskan harapannya bertanding pemilihan presiden Perancis tahun depan. 

Tuduhan-tuduhan itu juga mencetuskan persoalan sama ada Strauss-Kahn berupaya untuk meneruskan jawatan tugas dan tanggungjawabnya di IMF yang berpejabat di Washington. 

Laporan media lain menyebut penyiasat New York juga memberi tumpuan ke atas laporan-laporan lain sebelum ini. — Agensi / TMI 


1.  Di Malaysia, Anwar bebas mengatakan bahawa sistem kehakiman tidak bebas dan tidak boleh memanggilnya untuk membela diri, malah mengutuk dan mencela Badan Kehakiman sebagai Black Justice dan berbagai cacian. Nasibnya lebih betuah daripada rakan baiknya, Dominique Strauss-Kahn yang ditahan dan dimasukkan ke dalam lokap serta passport antarbangsanya di tahan pihak berkuasa, sedangkan Anwar Ibrahim bebas ke sana ke mari. 

2. Barisan peguambela Dominique Strauss-Kahn [ DSK] juga amat bertamaddun dan menghormati sistem perundangan mereka dan akur kepada apasaja perintah Mahkamah tanpa mengomel sepertimana barisan peguambela Anwar Ibrahim lakukan di sini walaupun ada di antara mereka menjadi Ahli Parlimen Malaysia. 

3. Buatlah perbandingan antara layanan yang diterima oleh Dominique Strauss-Kahn dengan Anwar Ibrahim dalam kes masing-masing yang melibatkan dakwaan kesalahan jenayah seksual walupun DSK dituduh melakukan hubungan seksual tanpa kerelaan dengan seorang wanita manakala Anwar lebih sikit dari DSK, di dakwa meliwat. Anwar Ibrahim lebih bebas berbanding rakannya itu. Fikirkanlah.

Jelaslah kepada kita, dalam kes Anwar Ibrahim, dia mendapat layan istimewa berbanding dengan rakannya DSK, pengikut Anwar Ibrahim boleh bersorak dan menjerit serta merosakkan ralling manakala barisan peguambela Anwar menunjukkan sikap tidak matang berbanding dengan barisan peguambela Domininque Strauss-Kahn. Tepuk Dada Tanya Iman.

EDISI SARAPAN: Penipu.1. EDISI SARAPAN SENAMAN MINDA & AKAL  mengajak semua mengingati sifat-sifat seorang PENIPU. Dewasa ini ramai pemimpin Rejim BEruk Jahat PASDAPKR menaiktarafkan diri mereka sebagai Pembohong Besar , Penipu dan Pendusta kepada rakyat,

2. Tsunami 2008, akibat termakan hasutan dan pembohongan Rejim Pakatan Jahat PASDAPKR serta terpesona dengan kata-kata Anwar Aljuburi, ramai berfikiran bahawa UMNO dan BARISAN NASIONAL selama ini menipu rakyat, 

3. Setelah 3 tahun satu demi satu pembohongan Rejim Pakatan Jahat PASDAPKR mula terbongkar dan semakin jelas wajah Penipu, Pembohong dan Pendusta sebenar mereka. Ternyata, selama ini UMNO dan BARISAN NASIONAL tidak membohongi rakyat.

4. Penduduk Kg Buah Pala, Kg Kerandang, peniaga-peniaga kecil-kecilan dan banyak lagi pada hari ini menerima akibat daripada penipuan Rejim Beruk Jahat PASDAPKR. Masing-masing menepuk dahi dan mengeluh mengenangkan kesilapan mempercayai hasutan dan janji kosong Rejim Beruk Jahat PASDAPKR. Mereka bakal menghukum Rejim Beruk Jahat PASDAPKR pada PRU 13.

Majoriti rakyat di bawah sudah mula menunjukkan reaksi negatif kepada Rejim Beruk Jahat PASDAPKR. Kini mereka dapat membezakan dan menilaikan pihak manakah yang lebih bertanggungjawab kepada rakyat. Ucapkan Selamt Tinggal Poreber kepada Rejim Beruk Jahat PASDAPKR. Tepuk Dada Tanya Iman.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...