Khamis, 28 Julai 2011

PATOTLAH ADA KELING PARIAH PSM SIALAN GOBIKRISHNAN BABI IBLISETANIROJIM LAKNATULLAH BERANI KURANG AJAR SEBAB ADA ANAK BABI IBLISETANIROJIM LAKNATULLAH SEPERTI INI YANG BERI CONTOH.

Patutlah ada keling pariah PSM babi iblisetanirojim laknatullah seperti S GOBKRISHNAN berani berlaku kurang ajar dan biadap kerana ada Melayu seperti sekur anak babi didikan iblisetanirojim laknatullah juga yang memberikan contoh teladan kepadanya. Saya minta semua pembaca melihat screen shot yang saya ambil dari akaun fb anak babi iblisetanirojim laknatullah yang dimaksudkan.

Ini macam punya peel jangankan anak babi iblisetanirojim laknatullah keling pariah PSM S.Gobikrishnan kurang ajor, anak-anak babi iblisetanirojim laknatullah yang lain juga bakal berlaku kurang ajor.
Apa punya budaya pemimpin-pemimpin pembangkang ajar kepada anak-anak didikan iblisetanirojim  laknatullah 
tak habis-habis dengan TEORI BENGAP PASAL FREEMASONRY

TEPUK DADA TANYA IMAN!

ANJING-ANJING UMNO MARI KITA AJAR CUKUP-CUKUP MALAM INI- CABAR SEKUR BABI IBLISETANIROJIM LAKNATULLAH KELING PARIAH PSM HARAMJADAH.Ada babi iblisetanirojim laknatullah keling pariah PSM namanya S.GOBIKRISHNAN yang membuat cabaran terbuka untuk bergocoh dengan UMNO yang digelarnya sebagai 'anjing' serta berniat hendak membuat huru hara di Stadium Bukit Jalil pada malam bagi membebaskan pula enam ekor babi-babi pariah PSM Komunis yang di tahan oleh Polis.

JS ikut saranan Papa Gomo, mohon pihak polis tutup mata sekejap saja, lima minit untuk kami memberikan pelajaran Kesopanan dan Kesusilaan kepada babi iblisetanirojim laknatullah haramjadah keling kasta rendah S.GOBIKRISHNAN. Kalau sudah merasa dirinya yang berkasta rendah itu lebih bagus daripada UMNO yang digelarkan anjing, maka eloklah kami menyekolahkannya sekejap mengenai adab kesopanan Melayu. 


Babi iblisetanirojim laknatullah haramjadah itu ingat dia bagus sangat ke? Tetapkan waktu dan lokasi sahaja, nanti kami akan datang untuk beri tuisyen percuma kepada anda mengenai berlaku sopan dan tidak biadap. Tanah ini masih bertuan. 

Jangan jadi terlalu kurang ajar sangat lah S.Gobkrishnan babi iblisetanirojim PSM laknatullah keling pariah kasta rendah. 

Jangan terlalu mencabar sangat Melayu dan UMNO. 

TEPUK DADA TANYA IMAN!

KEM TENTERA DI SEMUA KAWASAN PARLIMEN MENYEBABKAN TONY PUAKA MERACAU.

Jembalang politikus DAP yang diletakkan di dalam DEWAN RAKYAT bernama TONY PUAKA sememang amat pantas mendesak mahukan rahsia ketenteraan negara diperbincangkan secara terbuka di dalam sidang Parlimen. 

Apa isu yang tidak dibangkitkan oleh Tony Puaka bagi membongkarkan rahsia-rahsia pertahanan negara. dari toilet paper kepada berapa banyak skru yang ada pada kereta kebal, semuanya kalau boleh Tony Puaka mahukan butiran terperinci/ Lebih sudu daripada kuah lah Tony Puaka ini.


Terbaru Menteri  Pertahanan mengumumkan pelan membina kem tentera di semua kawasan Parlimen sesuatu yang sebenarnya tidak perlu diumumkan olehnya kerana merupakan rahsia kerajaan. Janganlah memberikan peluang kepada Tony Puaka untuk bertanya soalan membongkarkan butiran-butiran pembinaan. Bak kata bloger Taiping Mali patutlah Dr Latip dijadikan Timbalan Menteri Pertahanan.

TEPUK DADA TANYA IMAN!

UPACARA RITUAL 'CANDLELIGHT VIGIL' AGENDA HALUS MEMURTADKAN AHLI FUCKATAN SELANGOR.

MPP (mediapermatangpauh.blogspot.com) melapurkan bahawa Muzakarah Jawatankuasa Fatwa Majlis Kebangsaan Bagi Hal Ehwal Ugama Islam Malaysia Kali Ke-88 yang bersidang pada 2 Oktober 2009 telah membincangkan Hukum Penglibatan Orang Islam Dalam Aktiviti Candlelight Vigil. 

Muzakarah telah memutuskan bahawa:

1- Islam melarang umatnya daripada terlibat dalam apa jua amalan yang bersifat ritual atau upacara agama bukan Islam.

2- Umat Islam dilarang menyertai aktiviti Candlelight Vigil kerana ia mengandungi unsur-unsur tasyabbuh dengan agama bukan Islam yang akan menjejaskan akidah umat Islam.
Di dalam Islam, cahaya atau api yang dihasilkan oleh lilin dan selainnya tidak memberi apa-apa pengertian berkaitan aqidah dan kepercayaan. Cahaya atau api hanya merupakan satu alat yang dikurniakan oleh Allah SWT bagi memudahkan urusan kehidupan manusia.

Bagaimanapun, api atau cahaya menjadi satu perkara yang amat signifikan bagi agama-agama bukan Islam terutamanya bagi agama majoriti di negara ini iaitu Kristian, Hindu dan Buddha.

Amalan Candlelight Vigil khasnya atau kuasa cahaya atau api amnya mempunyai perkaitan langsung dengan ketiga-tiga agama tersebut.

Upacara berhimpun di suatu tempat dengan membakar lilin sebagai tanda protes adalah menyerupai amalan agama orang bukan Islam. Hukum Islam jelas melarang umatnya meniru atau menyerupai budaya dan cara hidup orang bukan Islam.

Ini berdasarkan sebuah hadith Rasulullah S.A.W. dalam Mausu’ah al-Sunnah, al-Kutub al-Sittah Sahih Muslim: Kitab Al-Aqdiyyah, Hadis ke-18, m.s. 1343 yang bermaksud:

“Sesungguhnya Rasulullah S.A.W. telah bersabda: Barangsiapa yang mengamalkan perkara yang bukan dari pada amalan kami maka ia adalah tertolak”. (Riwayat Muslim)

mohon disebarkan secara meluas FATWA MUZAKARAH JAWATANKUASA FATWA KEBANGSAANini kepada yang belum tahu.

Dan Fatwa Muzakarah Jawatankuasa Fatwa Kebangsaan inilah yang diterimapakai di Malaysia dan bukan fatwa-fatwa pendapat peribadi para foolamak-foolamak ahli politik PAS.

TEPUK DADA TANYA IMAN

IMAM TUA KIT SIANG KATA: ' I'M SORIII ' KERANA PERNAH MENGKAFIRKAN UMNO.

IMAM TUA KIT SIANG dilapurkan bakal membuat penyelesaian di luar mahkamah pagi ini dengan NEWS STRAITS TIMES berkenaan dengan ucapannya di PRK Galas, Kelantan. Perkara ini didedahkan oleh peguamnya Sangeet Kaur setelah berjumpa dengan Pesuruhjaya Kehakiman Dr Prasad Sandosham di mahkamah Tinggi Kuala Lumpur

Pihak-pihak telah diarahkan hadir semula pada 17hb Ogos, 2011 bagi merekodkan perseetujuan dan terma-terma.dan saman Imam Tua Kit Siang bakal di tarik balik.


Dalam kejadian itu kit siang dilaporkan telah berucap di satu ceramah di Rancangan Pemulihan Tanah (RPT) Kesedar Sungai Terah, di Kelantan, di mana beliau telah menuduh orang Melayu Umno kafir.

Kenyataan kit siang itu bermaksud, beliau berniat jahat untuk mewujudkan perasaan saling benci-membenci di kalangan masyarakat majmuk di negara ini.


TEPUK DADA TANYA IMAN!

IPP (ITU PASAL PAK SYEH) ISU YANG BAKAL MELETOP.

GMW bakal meledakkan ISU IPP terhadap PAKCIK ANWAR IBRAHIM yang kini dok mengira hari pada kalendar. Kita yakin Pakcik Anwar Ibrahim pada kali ini bakal bersilat hebat tapi sejauh manakah ketahanan stamina Pakcik Anwar Ibrahim mampu bersilat dalam setiap isu yang menjejaskan kewibawaan dirinya dan partinya dan pakatan haramjadahnya? Mampukah beliau bersama dengan pencacai-pencacainya bersilat untuk selama-lamanya? Akhirnya pasti langkah mereka akan sumbang juga. Langkah sumbang-sumbang kera bakal terjadi juga lambat laun. Mereka tidak mempunyai ketahanan stamina yang berpanjangan dan bakal kehabisan stok stamina dan orang baru untuk mereka jadikan benteng pertahanan.

1993 bakal diulang kembali beserta bukti-bukti kukuh terhadap Anwar Ibrahim. 

1993 bermulanya episod IPP yang kini dijadikan isu hangat pembangkang. Kenapa mereka lebih tahu mengenainya daripada kita? Sebab IPP adalah hasil seni karya agung Anwar Ibrahim semasa menjadi mantan Timbalan Perdana Menteri semasa dia menjilat-jilat tapak kaki mantan PM, Tun Sr Mahahthir Mohammed.

1993 menyaksikan bagaimana Anwar Ibrahim menjual harga dirinya.

1993 menyaksikan bagaimana Anwar Ibrahim mncipta kroni-kroni terhebatnya.

1993 menyaksikan betapa Anwar Ibrahim bukanlah manusia suci bersih dari dosa dan noda kronisma nepotisma dan rasuah politik

1993 menyaksikan betapa Anwar Ibrahim terkulai lemah di rangkul dalam pelukan kemewahan duniawi

1993 menyaksikan betapa Anwar Ibrahim memulakan langkahnya untuk menjadi taiko politik.

1993 menyaksikan Anwar Ibrahim mendedahkan siapa dirinya yang sebenar,

ingat ini semua  1993 ........

TEPUK DADA TANYA IMAN!

MENCONTOHI TINDAKAN PROAKTIF PEMUDA UMNO PUTRAJAYA.ARTIKEL DI BAWAH BUKANLAH HASIL PENULISAN JS

TETAPI HASIL PENULISAN BLOGER DOUBLE Y

YANG JS PETIK DARIPADA BLOG AAKJ

JS MEMETIKNYA SEMULA KERANA IANYA

 MEMPUNYAI NILAI ESTETIKA DAN LAPURAN

 MENGENAI KEMATANGAN BERPOLITIK YANG

 DIPAMIRKAN OLEH PIHAK-PIHAK YANG TERLIBAT

TIDAK SEPERTI YANG BERLAKU DI DALAM

WACANA SH TEMPOHARI
DARI BLOG YY:

Selepas Sinar Harian menganjurkan satu majlis wacana ilmu 'Selepas 9 Julai' yang berlangsung kelmarin di Audotorium Karangkaf Shah Alam.Semalam sebuah forum yang hampir sama turut  dianjurkan oleh Pemuda UMNO Putrajaya. Tetapi forum anjuran Pemuda UMNO Putrajaya dilihat lebih profesional dan matang kerana para penyokong dilihat berfikiran terbuka serta tidak menganggu percakapan ahli panel.


Barisan moderator dan ahli panel

Forum yang dibarisi oleh 3 ahli panel iaitu Dato Zaki Zahid (Ketua Pemuda Putrajaya) YB Nik Nazmi Adun Seri Setia (PKR) dan dari pihak tidak berparti Dr. Mohd Nawar Ariffin (Ketua Umum Dewan Pemuda Masjid).
Forum yang membincangkan tajuk 'Kematangan Demokrasi di Malaysia' ini turut dimeriahkan dengan kehadiran Dato Saifuddin Abdullah Timbalan Menteri di  Kementerian Pengajian Tinggi.Sessi forum ini dimulakan dengan Dato Zaki Zahid yang mengemukakan hujah beliau mengenai perjalanan demokrasi di Malaysia. Beliau menyatakan bahawa setiap keputusan pilihanraya yang berlaku di Malaysia diterima umum sepanjang negara melalui 12 pilihanraya umum.


Dato Zaki Zahid mengemukakan hujah beliauPilihanraya umum yang paling dasyat dan terburuk dalam sejarah adalah pada tahun 1969 yang mana membawa kepada peristiwa 13 Mei.  Dato Zaki turut menambah pilihanraya pada tahun 2008 yang lalu di mana pembangkang menguasai 4 buah negeri membuktikan bahawa Malaysia ini sebuah negara yang demokrasi.Selain itu beliau juga mendakwa banyak negara-negara demokrasi yang lain dapat diperbaiki tanpa diadakan perhimpunan jalanan.  Selesai Dato Zaki Zahid memberikan hujahnya, tiba giliran YB Nik Nazmi yang memulakan hujah beliau dengan menuduh bahawa kerajaan Malaysia merupakan kerajaan yang tidak mengamalkan demokrasi secara telus dengan menunjukkan satu laporan dari majalah The Economist yang telah digelapkan beberapa keratan ayat mengenai laporan Bersih 2.0.


Nik Nazmi memegang petikan The Economist yang didakwa digelapkan beberapa ayat atas arahan kerajaan?


Beliau menuding jari kepada kerajaan dan mengesyaki kerajaan terlibat dalam mengarahkan editor menggelapkan beberapa ayat dengan tujuan menutup isu sebenar Bersih 2.0Dalam hujahnya juga Nik Nazmi 'menempelak' kerajaan yang takut dengan tindakan mereka mengadakan perhimpunan Bersih 2.0 walaupun perhimpunan itu bukanlah satu perhimpunan untuk menggulingkan kerajaan sebagaimana di Mesir.Tindakan beliau mengeluarkan kenyataan ini dilihat memakan diri apabila beberapa pemuda tampil bertanyakan mengenai rakaman video Ketua AMK Shamsul Iskandar yang pernah mengeluarkan kenyataan menyeru rakyat Malaysia gulingkan kerajaan dan jadikan Dataran Merdeka sebagai Dataran Tahrir. 


Saudara ini meminta Nik Nazmi mengemukakan 'shadow cabinet' jika mereka benar-benar demokrasi
Pemuda ini mempersoalkan tindakan Bersih 2.0 menggunakan jalanraya sehingga peniga mengalami kerugian

Ketika memberikan jawapan berhubung kenyataan Shamsul Iskandar, Nik Nazmi menyatakan beliau tidak tahu akan kewujudan rakaman terbabit. Dalam masa yang sama Nik Nazmi menyatakan jika benar Shamsul Iskandar pernah mengeluarkan kenyataan sebegitu beliau tidak setuju dengan tindakan tersebut.


Uncle ini masih memperjuangkan Teoh Beng Hock dan Kugaan?
Antara penyokong Bersih 2.0

Jawapan yang diberikan Nik Nazmi seolah-olah cuba menggambarkan bahawa setiap mereka lakukan semuanya merupakan tindakan yang betul dalam sebuah negara demokrasi. Namun kebijaksanaan panel 'non partisan' dilihat berupaya memberikan keceriaan dalam forum tersebut kerana hujah dan fakta yang padat.


Dr.Nawar Ariffin mengeluarkan kenyataan yang bijak dan bernas


Selain membandingkan dengan isu Bersih 2.0 Dr.Nawar Ariffin pada satu kenyataannya tidak bersetuju dengan tindakan Bersih 2.0 mengadakan perhimpunan jalanan.
Exco Pemuda UMNO Malaysia Saudara Tun Faisal Ismail turut mengemukakan soalan


Sebaiknya sebagai umat Islam yang bertanggungjawab jika kita menuntut sesebuah badan dibersihkan pihak terbabit perlulah ikhlas dan suci hatinya ketika memperjuangkan sesuatu isu.Langkah terbaik bagi beliau adalah dengan mengadakan rundingan. "Rasulullah S.A.W sendiri memulakan sesuatu perkara dengan mengadakan rundingan sebanyak 1, 2 atau 3 kali hinggalah mendapat kata putus, jika sudah mendapat kata putus maka patuhilah. Berbeza dengan Bersih 2.0 yang mana tindakan mereka menolak pelawaan SPR untuk mengadakan sessi dialog dan berdegil untuk berhimpun telah menyebabkan ketenteraman awam terjejas". - katanya.
Beliau mengakhiri hujah pertama beliau dengan mengakui kebijaksaan kerajaan hari ini dalam mengekalkan keharmonian negara sepanjang lebih 50 tahun merdeka.


Saudara ini mempersoalkan di manakah demokrasi di Pulau Pinang ekoran tindakan Lim Guan Eng mengarahkan polis menahan peserta demontrasi anti LGE bulan lepas


Ada juga hadirin yang mengemukakan soalan dimanakah demokrasi yang diperjuangkan oleh PR kerana merujuk kepada perhimpunan yang diadakan di Pulau Pinang untuk membantah tindakan Lim Guan Eng.Ketua Menteri Penang dikatakan telah mengarahkan anggota polis menahan para pendemo kerana Lim Guan Eng mendakwa beliau merupakan Ketua Menteri pilihan rakyat.Soalan ini juga gagal dijawab dengan baik oleh Nik Nazmi. Beliau juga menjawab jika benar wujudnya dakwaan ini Lim Guan Eng wajar ditegur!Walaupun hujah Nik Nazmi dilihat amat menyakinkan dan bersahaja jika hendak dibandingkan dengan Dato Zaki Zahid saya melihat banyak isu yang Nik Nazmi tidak mampu menjawab dengan baik ada juga soalan yang hanya dijawab dengan "saya tidak pasti".Tetapi walaupun jawapan tergantung diberikan hadirin yang rata-rata mereka merupakan pemuda UMNO Bahagian Putrajaya dan PKR ternyata tidak emosional serta tidak memprovokasi satu sama lain.


Hadirin pelbagai fahaman politik matang dan bijak berforum
Dato Saifuddin Abdullah turut hadir memeriahkan forum
Dato Saifuddin Abdullah bertukar pandangan dengan ahli panel


Melihat kelibat Dato Saifuddin Abdullah saya terus menghampiri beliau serta memperkenalkan diri. Dalam masa yang sama saya dapatkan kenyataan balas beliau berhubung pendirian politik beliau sebagaimana saya tulis dalam SURAT TERBUKA UNTUK DATO SAIFUDDIN ABDULLAHTernyata Dato Saifuddin Abdullah bukanlah seorang yang sombong sebagaimana digembar-gemburkan. Saya sempat menemubual beliau dan meminta beliau faham tujuan saya menulis surat terbabit.Apa jawapan Dato Saifuddin Abdullah berhubung tulisan saya yang menyatakan beliau cenderung menyokong pembangkang sebagaimana jawapan yang diberikan beliau dalam wacana 'Selepas 9 Julai'.?Esok saya muat-naik rakaman video terbabit. Selain itu Nik Nazmi dilihat cukup bijak mengalih isu soalan yang dibangkitkan dengan mengaitkan dengan isu-isu yang lain.Kesimpulannya dari pemerhatian saya forum sebegini wajar diadakan lebih kerap untuk menyatukan kita orang Melayu yang dilihat semakin hari semakin berpecah gara-gara perbezaan fahaman politik.Tetapi harap ahli panel yang mewakili BN hendaklah bersedia terlebih dahulu.Kerana berhujah melalui bacaan teks di ipad memperlihatkan bahawa kita tidak bersedia dengan jawapan-jawapan sewajarnya. Hujah-hujah yang mewakili BN dilihat terlalu retorik sebagaimana hujah yang pernah kita baca di dada-dada akhbar.
TEPUK DADA TANYA IMAN!


SURAT UNTUK DATUK PADUKA MARINA MAHATHIR.

Saya mendapat kiriman emel daripada seseorang dan memohon jasabaik saya untuk diseletkkan di blog saya. Saya membaca surat tersebut dan ianya amat menyentuh hati. Surat ini ditujukan kepada Datuk Paduka Marina Mahathir . Bagai saya, surat ini merupakan luahan hati seorang rakyat biasa yang mungkin agak kecewa dengan apa yang dilakukan oleh Datuk Paduka Marina Mahathir berkaitan dengan isu penyertaannya di dalam perhimpunan BERSIH baru-baru ini. Atas rasa tidak mahu menimbulkan polemik dengan mana-mana pihak dan kerana ianya adalah suara luahan hati seorang rakyat jelata yang terguris dengan tindakan Datuk Paduka Marina Mahathit , saya terbitkan di sini isi kandungan surat tersebut untuk tatapan umum. Sama-sama kita memikirkannya tapi jangan sampai ada yang membenci pula. 

YAB PM sentiasa memikirkan keselamatan dan kesejahteraan rakyat, dan oleh kerana itulah pihak Kerajaan telah menawarkan kepada penganjur Bersih sebuah stadium untuk mereka berkumpul bagi menyatakan hasrat mereka.


Tambahan lagi, tugas harian YAB PM juga tidak terjejas sekalipun pihak Bersih tetap berdegil meneruskan tindakan biadap mereka sehingga menderhaka titah DYMM Yang Dipertuan Agong. Yang jelasnya, tindakan mereka tersebut langsung tidak menggugat YAB PM dan TPM dalam melaksanakan tanggungjawab mereka sebagai pemimpin Negara pada hari tersebut. Datuk Paduka keturuan bangsawan, tambahan lagi merupakan anak kepada seorang negarawan yang cukup besar jasanya kepada Negara tetapi alangkah sedihnya sikapnya berlawanan dengan sikap Datuk Paduka sendiri yang secara terang-terangan bersekongkol dengan pengkhianat dan pemusnah Negara. Tergamakkah Datuk Paduka sanggup memusnahkan segala usaha ayahanda Datuk Paduka selama ini?Sedarkah Datuk Paduka betapa susahnya anggota keselamatan seperti polis yang bertungkus lumus siang dan malam menjaga keselamatan dan ketenteraman awam, walhalnya Datuk Paduka menikmati segala kemewahan selama ini hasil dari usaha mereka juga. Wajarkah Datuk Paduka bersama dengan petualang-petualang Negara ini? Tidak pernah terlintaskah hakikat ini dalam kotak fikiran Datuk Paduka?Tapi jikalau sudah biasa hidup bermewah-mewahan di atas kerusi empuk dalam bilik berhawa dingin, bagaimana mungkin Datuk Paduka dapat merasai kesusahan rakyat? Ternyata Datuk Paduka bersikap hipokrit dan tidak berpijak di bumi yang nyata. Baru sekali menyertai demonstrasi haram (yang pernah dilakukan oleh golongan yang sama di atas sebab ingin menggulingkan kerajaan yang ditadbir oleh ayahanda Datuk Paduka sendiri) tidak bermakna Datuk Paduka telah menyelami jerih-jerih kehidupan rakyat marhaen seperti kami.Penulisan Datuk Paduka bersifat keanak-anakan yang langsung tidak mencerminkan kematangan fikiran Datuk Paduka sebagai seorang yang terpelajar hasil daripada didikan ayahanda Datuk Paduka sendiri. Tindakan Datuk Paduka yang sering menyalahkan pihak Kerajaan seolah-olah Kerajaan bertindak zalim menutup hak rakyat untuk bersuara sama sekali. Tidak terfikirkah Datuk Paduka jika ada di antara peserta demonstrasi itu berniat jahat dan ingin mencetuskan huru-hara sepertimana penemuan senjata parang dan bom Molotov Cocktail dalam beg mereka yang terlibat? Wajarkah kumpulan Bersih ini berhimpun di hadapan Hospital Tung Shin yang sekaligus akan membahayakan keselamatan dan nyawa pesakit-pesakit di hospital berkenaan? Apakah tempat yang seumpama itu menjadi benteng kepada kumpulan tersebut sehingga boleh mencetuskan provokasi agar pihak keselamatan dipersalahkan?Datuk Paduka teruskanlah hidup bermewah dengan kedudukan sekarang, malahan kami rakyat bawahan tidak langsung iri hati di atas nikmat dan kemewahan yang dikecapi oleh Datuk Paduka sejak sekian lama. Tidurlah sepuas-puasnya sebagaimana Datuk Paduka tidur dalam pelukan jejaka Perancis dahulu. Teruskanlah dibuai mimpi indah dalam pelukan suami kedua Datuk Paduka sekarang. 
Kiriman emel.

Sama-samalah kita renungkan.

TEPUK DADA TANYA IMAN 

DAP PECAT AHLI MELAYUNYA YANG MENJADI HARIMAU & WALI TEROMPAH BERFATWA SONGSANG.

FAHAMAN SOSIALISMA BOURGEOIS CAUVINIS RASIS DAP bukanlah amalan dan fahaman politik serta wadah terbaik untuk orang Melayu  berjuang. DAP tidak akan memberikan peluang samarata kepada orang MELAYU untuk menguasai DAP. Ini memang benar dan bukanlah rekayasa yang sengaja di cipta untuk memburukkan DAP. Tidak perlu JS berbuat begitu kerana DAP sememangnya sejak azali adalah buruk cuma diperindahkan oleh PAS melalui lisan Wali Terompah jamban mereka. DAP hanya berminat untuk memperbudakkan Melayu dan memperjuangkan Ketuanan Bourgeois Sosialis Cauvinis Rasis Cina Nanyang DAP sahaja. Selama ini mereka merasakan dizalaimi oleh UMNO dan BARISAN NASIONAL kerana tidak berpeluang untuk memerintah negara ini mengikut acuan fahaman mereka. 

DAP tidak pernah menunjukkan sebarang rasa hormat dan bertolak ansur kepada budaya Melayu dan Islam di negara ini. Serangan demi serangan dilakukan oleh DAP untuk menghina semua institusi berkaitan Melayu Islam di samping memburukkan keadaan. DAP telah memecat ahli Melayunya yang menjadi harimau garang mengkritik big bos DAP. DAP cuma mahu memelihara dan menternak 'anjing-anjing' sahaja dan bukan harimau-harimau garang.

DAP juga adalah penghina tegar Melayu Islam. DAP enggan mengenakan pakaian rasmi sebagai Ahli PArlimen dan Ahli Dewan Undangan Negeri yang bersongkok. DAP jugalah yang berkokok kuat membantah azan dan mengaitkannya dengan salakan anjing. DAP jugalah yang kuat membangkang dan membantah penggunaan Jawi. DAP jugalah yang mempermainkan dan memanipulasikan ayat al Qur'an dan hadis. Kesemuanya itu di sokong oleh para foolamak warisatusy-syaithonirojim laknatullah PAS dan yang jahiluun PKR.

Wali Terompah jamban foolamak PAS Nik Ajih kini dimanipulasikan oleh DAP untuk membantah penggunaan canggih Biometriks cap ibujari kerana risaukan usaha serta konspirasi jahat mereka untuk mengaibkan negara bakal hancur lebur jika kaedah Biometriks digunakan berbanding dakwat kekal.

Penggunaan dakwat kekal mempermudahkan kerja-kerja sabotaj mereka untuk mengaibkan negara dan seterusnya merampas kuasa secara kejo dan kotor sepertimana yang didedahkan oleh bloger GMW (gelombangwangsamaju.blogspot.com). 

Kepada semua rakyat Malaysia, apakah anda masih mahu berdiam diri dengan segala karenah kebiadapan DAP , PKR dan PAS yang sentiasa mahu merusuh sehinggakan rakyat sekarang di timpa musibah akibat perbuatan mereka itu? Cukup-cukuplah mereka melakukan kerosakan, kita wajib bersuara membantah BUDAYA POLITIK KOTOR mereka! Cegah Sebelum Parah.LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...