Khamis, 2 Jun 2011

EDISI SARAPAN: Berikan Aku 1 Istilah Dan Aku Berikan Sejuta Pengertian.

Dalam semua temberang yang di jual oleh puak satanisma DAPKRPAS, penggunaan istilah-istilah umum amat ketara sekali. Sekali lalu baca begitu gah takrifan yang diberikan, tapi bila diteliti halus ternyata ianya merupakan takrifan dangkal. 


1. Istilah-istilah seperti Ketuanan Rakyat, Merakyatkan Ekonomi, Kembalikan Hak Rakyat dan macam-macam lagi istilah yang digunakan oleh rejim satanisma dapkrpas untuk melariskan jualan mimpi mereka kepada rakyat. 

2. Istilah-istilah tersebut diberikan pula dengan sejuta pengertian yang enak di dengar pada halwa telinga tapi realitinya tidak akan dapat dilaksanakan Rakyat seringkali di tipu dan dipersendakan oleh rejim satanisma dapkrpas. 

3. Rakyat kini sedar bahawa permasalahan mereka tidak akan selesai dengan hanya laungan dan jeritan REFORMASI, C.A.T. KETUANAN RAKYAT dan istilah-istilah lain. Mereka sedar MASALAH TIDAK AKAN SELESAI DENGAN ISTILAH DAN SEJUTA PENGERTIAN yang hanya tinggal di bibir dan lidah bercabang pemimpin-pemimpin rejim satanisma dapkrpas.

Rejim Satanisma dapkrpas cuma pandai  bercakap tapi bila di sruh buat kerja untuk rakyat, Ronni Tiu NIa Seng kata ' Lu olang tatak bayar cukai pintu, kita olang tatak tanggunjawab!" TEPUK DADA TANYA IMAN.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...