Ahad, 8 Mei 2011

WAJIB BACA : GUAN ENG SUNDALAN HITLER MENGKANTOIKAN DIRI DI BAGAN !PADA HARI INI , MEI 8,2011 DI BAGAN DALAM KAWASAN PARLIMEN BAGAN, PULAU PINANG, SEMASA SIDANG MEDIA PERASMIAN JALAN ALTERNATIF , GUAN ENG SUNDALAN HITLER TIDAK DAPAT MENJAWAB DENGAN BAIK SOALAN-SOALAN KP PEMUDA PULAU PINANG BERKAITAN JANJI DAP CAUVINIS RASIS MENGHAPUSKAN TOL SG. NYIOR DAN MENGENAI ISU MAJLIS IKRAR SUMPAH MENJADIKAN KRISTIAN SEBAGAI AGAMA RASMI . SATU DEMONTRASI AMAN JUGA DI BUAT SEBAGAI PROTES TERHADAP PEMBOHONGAN DAN PENDUSTAAN GUAN ENG SUNDALAN HITELRISMA. LAPURAN DARIPADA BLOG PAPA GOMO, M.i.M, KLPOS, EMPAYAR PEMUDA DAN PISAU.NET.Shaikh Hussein KP Pemuda Pulau Pinang yang berjaya membuat Guan Eng Sundalan Hitlerisma menjadi dungu dan bahlol dalam Sidang Media di Bagan Pagi Tadi.
TAHNIAH BUAT ANDA !


1. Sudahkah anda semua membaca lapuran dari laman blog Papa Gomo, KLPOS, M.i.M, empayar Pemuda dan Pisau.net yang melapurkan kejadian Guan Eng Sundalan Hitler mengkantoikan diri nya apabila di asak dengan soalan-soalan maut oleh KP Pemuda Pulau Pinang, Ir Shaik Hussein berkenaan 2 isu tersebut? Kalu sudah bagus ! Kalu belum, jangan ketinggalan membacanya di laman-laman blog yang disebutkan itu.

2. Berikut adalah sedikit petikan daripada blog pisau.net mengenainya :-


Apabila ditanya ada soalan kepada wartawan , Sdr Shaik Hussein terus bertanya soalan sehingga berlaku pertikaman lidah di antara mereka . Ramai wartawan mula tertarik dengan soalan oleh Sdr Shaik sehinggkan Guan Eng tidak boleh menjawab dan muka beliau terus merah padam !!

Di antara soalan yang dibawa oleh Shaik Hussein ialah usaha Lim Guan Eng merasmikan jalan alternatif dari jalan Mak Mandin ke Jalan Tiram di Sungai Nyior tetapi dalam masa yang sama, DAP telah gagal menunaikan janji PRU 12 mereka iaitu untuk memansuhkan tol di Tol Sungai Nyior. Soalan yang mudah itu tidak dapat di jawap oleh Setiausaha Agung DAP tersebut.

Shaik Hussein mencabar Lim Guan Eng supaya mengambil tindakan terhadap Jeff Ooi jika beliau didapati terlibat di dalam perhimpunan paderi-paderi yang dikatakan turut mengandungi ikrar bahawa 'Agama Kristian akan di jadikan agama rasmi negara ini dan Perdana Menteri adalah orang kristian.'

Lim Guan Eng yang cuba mengelak daripada menjawab tidak dapat berbuat apa-apa disebabkan desakan Ketua Pemuda UMNO Pulau Pinang dan berjanji akan mengambil tindakan terhadap Jeff Ooi.

Siapa kata Pemuda UMNO Pulau Pinang lena dan takut ....kali ini Guan Eng selaku MP Bagan telah dimalukan di kawasannya sendiri selepas bertemu buku dengan ruas iaitu Ketua Pemuda UMNO Bagan dan Pulau Pinang !: selanjutnya klik sini - Pejuang Bangsa
2. Berikut adalah gambar demonstrasi aman yang berlaku pada hari dan di tempat yang sama, di mana pihak polis telah mengambil tindakan menahan beberapa peserta demonstrasi tersebut. Di petik dari laman papa gomo dan Klpos.3. Rakyat yang menghadiri perasmian itu memberikan tepukan gemuruh kepada Shaikh Hussein dan ternyata Guan alami tekanan emosi melalui gambaran wajahnya yang merah padam apabila di desak  oleh Sheikh Hussein KP Pemuda Pulau Pinang agar Guan Eng sundalan Hitler mengambil tindakan ke atas Jeff Ooi yang turut hadir dalam Majlis Ikrar Sumpah yang penuh kontroversi tersebut. Guan Eng banyak mengelak dan gementar untuk menjawab soalan-soalan maut KP Pemuda Pulau Pinang. 

Bloger M.i.M mengatakan bahawa dia akan menyiarkan video sesi soal-jawab tersebut dan kita bakal berpeluang melihat dan mendengar serta membuat penilaian tepat mengenai isu-isu yang berbangkit dan akan jelas kepada kita sifat pembohong dan pendusta besar Guan Eng Sundalan Hitler ini. Tahniah kepada KP Pemuda Pulau Pinang dan para Demonstrasi Aman anda semua berjaya membuktikan kepada Malaysia dan dunia bahawa Pakatan Jahat PASDAPKR TIDAK LAYAK MEMERINTAH DAN KUAT BERBOHONG! TEPUK DADA TANYA IMAN.

X-KLU-SIXTY TWO: Video Seksual Poligeraf DI Laman Papa Gomo Sudah Kena ''Remove?'


TERKINI DALAM ENTRI PAPAGOMO MENYERTAI 1 VIDEO PEMANAS BERSIFAT APPETIZER SEBAGAI PEMBUKA KEPADA PENDEDAHAN TERBARU PAPAGOMO, KITA LUPAKAN DULU ISU DAP NAK JADIKAN KRISTIAN SEBAGAI AGAMA RASMI, PENDEDAHAN INI ADA KAITAN DENGAN AWNAR DAN MUNGKIN BERSALING KAIT DENGAN ASPIRASI TERBARU DAP CAUVINIS RASIS? INI KERANA VIDEO PEMBUKA SELERA PAPAGOMO ITU TELAH KENA 'REMOVED' !

1, Entri terkini papagomo PANAS 18SX, VIDEO SEKS POLIGRAF MUNCUL .... jam 10 pagi tadi yang meletakkan Video Pembuka selera kepada Pendedahan Menggemparkan pada hari esok Isnin, Mei 9, 2011 di mana Video Pembuka Selera tersebut telah diremovekan oleh youtube. tak sampai sejam pun.

2. Oleh itu , esuk bersedia awal-awal pada JAM 9 PAGI, untuk muat-turun apa-apa video pendedahan di laman blog papagomo yea ! Jangan ketinggalan ... 

ESUK JAM 9 PAGI ... PENDEDAHAN PALING MENGGEMPARKAN SELURUH ALAM MAYA DAN ALAMANDA DI LAMAN BLOG PAPAGOMO ! BEGITU PANAS DAN SENSASINYA PENDEDAHAN ITU SEHINGGA VIDEO PEMBUKA SELERA TELAH DIPADAMKAN DARI YOUTUBE DALAM MASA 1 JAM SAHAJA ! ESUK BERSEDIA AWAL-AWAL ! PASTIKAN ANDA BERADA DI DEPAN KOMPUTER ANDA TEPAT JAM 9 PAGI ! KALO TAK SEMPAT ... MEH DATANG KE BLOG JS PULA. HEHEHEHEHE. TEPUK DADA TANYA IMAN.

HASUTAN & SUBVERSIF DAP CAUVINIS RASIS : Jom Ubah Agama Rasmi Persekutuan ??!!! Suatu Komen Saksama,ISU BERBANGKIT: 

Baru-baru ini 2 bloger bebas Marahku dan Bigdogdotcom [grup Rukibiru] melapurkan bahawa DAP Cauvinis Rasis pada atau antara Mei 4, 2011 antara waktu petang dan malam telah mengadakan 1 Majlis Sumpah Ikrar sesama mereka yang turut dihadiri oleh kumpulan Pastor dan Paderi bertempat di Jelutong, Jalan Mc Allister, Pulau Pinang untuk menjadikan Kristian Sebagai Agama Rasmi Persekutuan sebagai salah satu Matlamat dan Perjuangan DAP Cauvinis Rasis. 

KOMEN SAKSAMA.

1. Kita tidak membicarakan mengenai halatuju dan niat majoriti penganut Kristian yang kebanyakannya tidak kisah pun dengan isu sebegini malah tidak pernah menaruh sebarang niat untuk mengubah agama Rasmi Persekutuan. Kita juga tidak mempersoalkan dan mempertikaian kaum Cina yang menganut agama Kristian.Ini jelas, malah kedua bloger dan Utussan Malaysia serta kesemua komen-komen saksama para pemimpin-pemimpin kerajaan mahupun NGO tidak mempersoalkan dan mempertikaikan penganut agama Kristian di Malaysia dan di seluruh dunia. Isu yang dipersoalkan dan dipertikaikan ialah mengenai perilaku 
DAP CAUVINIS RASIS YANG MENGHASUT DAN MELAKUKAN SUBVERSIF, GERAK KERJA MEMPENGARUHI PENGANUT KRISTIAN AGAR MENGUBAH AGAMA RASMI PERSEKUTUAN MENURUT ENTRI BLOGER MARAHKU DAN BIGDOGDOTCOM

2. KOMEN SAKSAMA, JS ialah membuat penilaian dan perbandingan di atas maklumat-maklumat pendedahan yang diberikan oleh kedua bloger bebas Marahku dan Bigdogdotcom, pendapat-pendapat yang dilapurkan dalam media arus perdana dan media alternatif baru elektronik. Sebelum itu, kita lihat dan dengar kenyataan Guan Eng, Setiausaha Agung DAP [Boss Busat DAP Pembuat dan Perlaksana Polisi-Polisi Penting DAP] yang dilapurkan oleh The MalaysianInsider pada April26, 2011 di bawah entri DAP says all anti-BN parties should unite seperti berikut :-
" We are willing to work with any group  that is fighting against Barisan Nasional. Anti-BN forces should unite as much as possible' said DAP Secretary-General Lim Guan Eng today, adding that the proposal "is being explored"  
3. Kenyataan Guan Eng Sundalan Hitler dalam petikan di atas jelas membayangkan Gerak Kerja DAP bersedia berkerja bersama dengan mana-mana grup yang menentang Barisan Nasional dan cadangan itu sedang dieksplorkan. Bermakna. Gerak Kerja itu sedang dilakukan oleh DAP sejak April 26, 2011 bermula dari PRN Sarawak. 

4. Tidak dinafikan sejak 2008 kita selalu lihat dan dengar DAP dalam pelbagai isu-isu sentimen agama 

(a) mengenai Al Kitab serta Bible berbahasa Melayu, dan 

(b) isu mengenai slogan ' Barisan Nasional adalah Anti Kristus' lihat gambar di bawah ini 

(c) Kes Lina Joy , isu murtad,

(d)  Begitu juga dalam isu Kalimah ALLAH  pada pembukaan tirai 2010. 

(e)  Isu Undang-undang Tubuh Negeri Perak Menteri Besar Perak wajib beragama Islam.

(f)  Isu tulisan Jawi pada papantanda, 

(g) Isu azan Subuh 

(h) Isu peruntukan besar kepada masjid semuanya ditimbulkan oleh DAP,

(i)  Isu Projek Ladang Mega Babi
(j)  Isu Tanah Wakaf di Pulau Pinang

(k) Isu penggunaan ayat-ayat Al Quran dalam ceramah politik DAP

(l)  Isu menggunakan masjid oleh DAP sebagai pentas politik

(m)  Isu melakukan senamrobik di perkarangan masjid
,
(n)  Isu pemberian wang bantuan dalam tokong di Pulau Pinang,

(o) Isu wang bantuan daripada hasil judi

(p) Isu perarakan Maulidur Rasul

(q) Isu kempen di Galas, kenyataan Kit Siang, 'UMNO Kafir !"

Kesemua sentimen agama dijuarai dan dipelopori serta dipanaskan oleh DAP sejak DAP menang besar dalam PRU 2008 melalui perkudaan PAS dan PKR.


4. Tidak dinafikan oleh pihak terbabit bahawa sememangnya ada 1 Majlis yang dinamakan sebagai Unashamedly Ethical Conference yang menurut penganjurnya dan Jeff Ooi sebagai satu majlis membicarakn soal rasuah sperti lapuran The Star pada hari ini:-
The organisers of the meeting were the National Evangelical Christian Fellowship, Global Day of Prayer, Marketplace Penang and Penang Pastors Fellowship.
They, too, denied the claims, saying: “The Christian community in Penang is disturbed by the unwarranted and unsupported claims.
“The seminar was organised to discuss and address the issue of bribery and corruption in the marketplace and had nothing to do with political succession.” THE STAR
Rukibiru ada kaitan dengan  The Star, manakala bigdogdotcom adalah rakan baik rukibiru. 

5. Akhir sekali, jika anda melayari laman Malaysiakini dan membaca kenyataan Sam Ang Setiausaha Agong NECF  The Malaysian Insider pada Mei 8, 2011 dan kenyataan Lim Guan Eng Sundalan Hitler dalam  The Malaysian Insider pada Mei 7,2011 dan kenyataan Bisop Anthony Selvanayagam dalam The Malaysian Insider pada Mei 8, 2011, penafian dan penjelasan yang diberikan adalah senada saja. Ada apa-apa ke ?

JIKA KITA FIKIRKAN KEMBALI DAN BERTANYA KEPADA SUARA HATI SANUBARI KITA, KITA MENGETAHUI BAHAWA DAP CAUVINIS RASIS SEDANG MELAKUKAN GERAK KERJA BEKERJA DENGAN 'MANA-MANA GRUP ANTI-BN'. NECF ADALAH BADAN SEKUTU KEPADA CFM ' CHRISTIAN FEDERATION OF MALAYSIA' YANG MERUPAKAN BADAN PAYUNG KEPADA 90% GEREJA-GEREJA DI MALAYSIA  MEWAKILI SUARA DAN KEPENTINGAN  PENGANUT KRISTIAN DI MALAYSIA DALAM PERBINCANGAN TERUS DENGAN KERAJAAN BN DI PUTRAJAYA DALAM ISU KALIMAH ALLAH DAN AL KITAB BERBAHASA MELAYU. TEPUK DADA TANYA IMAN.

CARA FAHAMI PAKATAN JAHAT PASDAPKR (11): Benda Betul Jadi Salah dan Benda Salah Jadi Betul

Sepanjang tahun ini ada 2 jenis kejutan isu besar yang dihadapkan kepada masyarakat untuk membuat penilaian iaitu Pertama, Isu Video Salahlaku Seksual Anwar Ibrahim dan Kedua, Terkini Isu DAP Cauvinis Rasis berkenaan Majlis Ikrar Sumpah Menjadikan Kristian Sebagai Agam Rasmi Persekutuan. Kita MELIHAT dan MENDENGAR Hujah-hujah serta alasan-alasan yang dikemukan oleh Pakatan Jahat PASDAPKR menafikan KEBENARAN Video Salahlaku Seksual Anwar dan KEBENARAN Majlis Ikrar Sumpah tersebut. Sebaliknya PAKATAN JAHAT PASDAPKR menyalahkan pula pihak yang mendedahkan kedua isu itu. YANG BENAR JADI SALAH, YANG SALAH JADI BENAR.

1. Seperti biasa dan seperti yang di duga pun, DAP Cauvinis Rasis bertindak mendindingkan diri mereka daripada menjawab dan memberikan penjelasan mengenai Majlis Sumpah Ikrar tersebut dengan melancarkan Gerak Saraf membuat Laporan Polis secara beramai-ramai sebagi UGUTAN dan INTIMIDASI POLITIK kepada pihak yang mendedahkan KEJAHATAN DAP CAUVINIS RASIS. 

2. DAP Cauvinis Rasis menyelar Utusan Malaysia dan mendakwa Utusan Malaysia menyebarkan maklumat salah mengenai Majlis Ikrar Sumpah tersebut tetapi 

(a) DAP TIDAK MEMBERIKAN SEBARANG BUKTI KUKUH MEMBUKTIKAN MAJLIS IKRAR SUMPAH ITU TIDAK PERNAH BERLAKU MAHUPUN 

(b) TIDAK MEMBUKTIKAN BAHAWA UTUSAN MALAYSIA MEMBUAT DAKWAAN PALSU MENGENAI MAJLIS IKRAR SUMPAH TERSEBUT. 

(c) PIHAK YANG MENDEDAHKANNYA MEMPUNYAI BUKTI GAMBAR MANAKALA DAP MENAFIKAN PENDEDAHAN ITU DENGAN APA? DENGAN AIR LIUR BASI DAN LAPORAN POLIS SAHAJA SERTA MENGUTUK UTUSAN MALAYSIA. 

3. Apa yang hendak ditegaskan di sini ialah, membuat Laporan Polis terhadap Utusan Malaysia dan mana-mana pihak yang mendedahkan, menyebarkan dan membuat KOMEN SAKSAMA ke atas isu MAJLIS IKRAR SUMPAH tersebut membuktikan kepada kita semua bahawa MAJLIS IKRAR SUMPAH ITU TIDAK DINAFIKAN OLEH DAP CAUVINIS RASIS. Betul Tak? Apakata Hati Sanubari para pembaca? BETUL !

TIDAK LAMA LAGI KITA AKAN MELIHAT & MENDENGAR PAKATAN JAHAT PASDAPKR, TERUTAMA PAS DAN AMK YANG MENGHINA MASJID AMRU AL AS & MASJID NEGARA MEMPERTAHANKAN DAP CAUVINIS RASIS. KITA TAK NAK LIHAT & DENGAR APA YANG PAS & AMK PENGHINA MASJID MAHU PERLIHATKAN & KATAKAN KERANA MAJLIS IKRAR SUMPAH TERSEBUT TIDAK DI BUAT OLEH MEREKA, TAPI KITA NAK  LIHAT DAN DENGAR SENDIRI MAMPUKAH DAP MENAFIKANNYA? SELAGI DAP TIDAK MEMPERLIHATKAN DAN MEMPERDENGARKAN BUKTI-BUKTI KUKUH BAHAWA MAJLIS IKRAR SUMPAH ITU TIDAK BERLAKU DAN BUKAN BUAT PENAFIAN MELALUI PIHAK KETIGA, KITA YAKIN BAHAWA AGENDA DAP CAUVINIS RASIS ADALAH MEMBUAT HASUTAN SENTIMEN AGAMA DEMI KEPENTINGAN POLITIK MEREKA.

EDISI SARAPAN: Beza Antara Dusta dan Benar.


   

EDISI PAGI SENAMAN MINDA & AKAL membicarakan mengenai peri pentingnya membezakan antara KEBENARAN dan PENDUSTAAN. Mutakhir ini, pendustaan lebih dipercayai sebagai Kebenaran berbanding Kebenaran itu sendiri. Pelbagai alasan dikemukakan untuk mengatakan bahawa Pendustaan itu adalah Kebenaran dan Kebenaran itu adalah Pendustaan. Seperti yang dilakukan oleh DAP baru-baru ini melemparkan persepsi bagi menutup segala pendustaan mereka selama ini sama seperti Anwar 'Omega' Ibrahim yang cuba menutup pendustaannya kepada rakyat Malaysia. Bagaimana hendak kita membezakan sesuatu itu adalah KEBENARAN dan PENDUSTAAN?

1. Kita dianugerahkan oleh Allah Subhanahu wa Ta'ala dengan PANCAINDERA iaitu 

AKAL
HATI SANUBARI
PENGLIHATAN
PENDENGARAN
PERTUTURAN
DERIA RASA

AKAL untuk berfikir dan menimbang sesuatu itu Benar atau Dusta.

HATI SANUBARI untuk menyimpan segala ilmu-ilmu bagi membenarkan sesuatu itu Benar atau Dusta setelah dipertimbangkan oleh Akal.

PENGLIHATAN untuk melihat sesuatu itu dari semua sudut pandangan.

PENDENGARAN untuk mendengar sesuatu itu dari semua bicara.

PERTUTURAN untuk bertanya kepada semua pihak

DERIA RASA untuk merasai semua Rasa Perasaan sesuatu itu Benar atau Dusta.

2. Apabila kita berhadapan dengan sesuatu perkara dan ada keperluan untuk kita menentukan samada perkara itu benar atau dusta apakah biasanya kita lakukan ? Biasanya kita hanya mempercayai pihak yang mempunyai KEKUATAN LISAN PENYAMPAIAN DAN PENULISAN. Kita amat jarang menentukan sesuatu itu berdasarkan kepada kata putus diri sendiri dan kita selalunya membiarkan orang lain mempengaruhi keputusan kita sehinggakan pihak yang mempengaruhi kita yang menentukan kepada kita samada sesuatu perkara itu Benar atau Dusta. 

3. Inilah Kelemahan Ketara dalam masyarakat kita sehinggakan Kelemahan ini digunakan oleh Pakatan Jahat PASDAPKR untuk menutup segala

KEBENARAN dan PENDUSTAAN 

mereka dengan 

KEKUATAN PENYAMPAIAN LISAN DAN TULISAN 

mereka. Masyarakat sudah tidak mempunyai 

KEKUATAN BERFIKIR 

sebaliknya menyerahkan

KEKUATAN BERFIKIR 

ini kepada pihak yang mempunyai 

KEKUATAN PENYAMPAIAN LISAN DAN TULISAN UNTUK MENENTUKAN BAGI PIHAK MEREKA SESUATU ITU BENAR ATAU DUSTA. 

Tidakkah ini sesuatu yang merugikan masyarakat sendiri? Walaupun dalam 

HATI SANUBARI masyarakat BERSUARA dan BERBISIK mengatakan bahawa apa yang disampaikan dan dituliskan oleh Pakatan Jahat PASDAPKR adalah DUSTA SEMATA-MATA.

MULAI PADA HARI INI, DENGARLAH KATA HATI SANUBARI / LINTASAN HATI / KATA HATI SENDIRI UNTUK MENGETAHUI SAMADA SESUATU PERKARA ITU BENAR ATAU DUSTA. DENGARLAH DENYUT NADI ANDA SENDIRI !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...