Sabtu, 26 November 2011

BILA SOKONG PELIWAT DAN TOK GURU SESAT MELAYU ISLAM TERUS MEREMPAT.

MELAYUKU ISLAM BUKAN ORANG MEREMPAT. Dulu bila TDM kata Anwar Ibrahim ini jahat dan bukannya orang baik suka tikam belakang kawan-kawan ramai yang taknak percaya.Bila kak Wan Jijah nangis-nangis tunjuk muka sedih kononnya teraniaya sebab suami dipenjarakan ramai sangat yang percaya. Walhal kak Wan Jijah diberikan kebebasan melawat Anwar malah diberikan layanan istimewa di mana Anwar dan kak Wan Jijah boleh bersenggama setiap pagi. Bila para bloger pro UMNO/ BN kata Hj Hadi dan Nik Aziz dan ramai lagi para tok guru mee segera PAS bukanlah ulamak sebaliknya manusia biasa kemain marahnya ahli-ahli dan penyokong PAS tidak percaya. Bila Saiful Bukhari kata dia di liwat oleh Anwar Ibrahim kemain marahnya orang PKR dan PAS kepada UMNO sampai banyak kali buat solat hajat dan doa laknat kepada UMNO. Sekarang apa jadi? Allah subhanahu wa ta'ala telah tunjukkan semua kebenaran sampai kalah berkali-kali PKR dan PAS di pentas pilihanraya kecil. tapi yang untung besar DAP juga. Tapi apa PAS dan PKR buat? Kumpul ramai-ramai ajak orangramai melawan SPR dalam BERSIH. Sampai ada yang mati kerana percayakan kata-kata Ambiga dan DAP. Memang sial DAP ini. Kalau sudah sampai pepuak DAP sendiri marah pasal ibadat korban pada masa aidil adha dan berani memurtadkan orang Islam dalam bulan Ramadan apakejadahnya petanda itu semua? Hai takkan bengap sangat akal puak PKR dan PAS Melayu ? Takkan tak faham-faham lagi petanda itu semua? Bila DAP di Pulau Pinang, di Kedah dan di Selangor berani buka pusat hiburan dan maksiat berlambak-lambak dan menghalau peniaga-peniaga Melayu Islam macam kucing kurap takkan tak boleh baca lagi petanda itu semua? Buta perut betul Melayu PKR dan PAS. 

TEPUK DADA TANYA IMAN!

MARHABAN YAA MAAL HIJRAH.

MARHABAN YA MAAL HIJRAH 1433. Selamat Datang Tahun Hijrah 1433. Semasa era pemerintahan Tun Dr Mahathir begitu meriah sekali sambutan Maal Hijrah sehinggalah DAP kembali bangkit dengan bantuan PAS dan PKR. Kini senyap sunyi. Langsung tiada kemeriahan suasana Maal Hijrah. Hai, dimanakah pejuang-pejuang ala Hamas dan Taliban PAS serta PKR? Tidak adakah sambutan bagi memperingati peristiwa terbesar hijrahnya Rasullullah s.a.w. dari Mekah ke Madinah lalu membina sebuah negara Islam? Oops, hamba terlupa PAS dan PKR sudah tidak mahu lagi negara ISLAM.Mereka hanya mahukan sebuah NEGARA MODEL DAJAL AL MASIKH. Kenapa langsung tiada apa-apa pemberitahuan dalam mana-mana portal Pakatan Haramjadah dan blog Pakatan Haramjadah? Semuanya diam? Amboi kalau tidak hari-hari mendengar kata caci maki kononnya UMNO dan MALAYSIA bukan sebuah negara ISLAM. Begitulah haramjadahnya perangai manusia ibllisetanirojm laknatullah dalam Pakatan Haramjadah. Kita sudah melihat bagaimana semua perayaan, ibadat , amalan dan sambutan dalam ISLAM sudah dipinggirkan dan disunyikan menjadi terasing terus semasa Pakatan Haramjadah BERAJA. Penggunaan pembesar suara untuk melaungkan azan pun sudah digamkan oleh DAP. Melayu Islam PKR dan PAS hanya angguk-angguk dan bersetuju sahaja. Begitulah DAP Kafir Harbi memperbodohkan sekutu politik mereka PAS dan PKR sehingga dosa terbesar DAP membunuh Melayu Islam pada 13hb Mei 1969 dimaafkan begitu sahaja. Apapun di bawah ini diberikan doa penutup akhir tahun dan awal tahun.Begitulah ruginya orang Melayu Islam apabila terlalu percayakan DAP kafir Harbi dan mempercayai Anwar Ibrahim Hj Hadi dan Nik Aziz serta terlalu membenci UMNO.

TEPUK DADA TANYA IMAN!


BUKTI BUDAYA RASIS MELAMPAU DAP.

DAP RASIS CAUVINIS. DAP membudayakan Politik perkauman ke tahap menjengkelkan di mana DAP memperalatkan Sesama Melayu untuk membunuh sesama sendiri. Masihkah Melayu tidak sedar? Di atas sifat sayangkan semua kaum, Barisan Nasional telah menjadikan 1MALAYSIA sebagai penawar mujarab terhadap svirus perkauman cauvinis yang disebarkan oleh DAP rasis cauvinis. 

Di Shah Alam, sebuah kedai milik orang Melayu yang telah beroperasi selama 20 tahun dirobohkan oleh kerajaan negeri Selangor di bawah pimpinan DAP Selangor rasis cauvinis. Malangnya, pemimpin Melayu PKR dan PAS hanya bertepuk tangan gembira melihat penindasan dan kezaliman ke atas bangsa sendiri kerana termakan racun DAP rasis cauvinis. 

Di Perak pula sekali lagi Nga Khor Meng, ahli DAP membuat hasutan melalui tuturkata biadap menghina warna kulit orang Melayu di atas pentas ceramah PAS Perak! PAS Perak ketawa terbahak-bahak amat menyukai ucapan penghinaan Nga Kor Meng kepada bangsa Melayu beragama Islam. Inilah wajah PAS sekarang tapi PAS sendiri pun sudah mengakui bahawa Melayu bukan bangsa mereka sebaliknya DAP adalah saudara seagama dengan mereka. Ikuti klip video ini dan bawa berfikir adakah anda mahu Budaya Perkauman dan Hasutan sebegini diperturunkan kepada generasi muda Malaysia?


DAP memang rasis cauvinis dan merupakan penghasut utama memecahbelahkan perpaduan Melayu melalui ucapan-ucapan kebencian seperti Nga lakukan. Pernahkah anda mendengar pemimpin Melayu UMNO menghina dan memperlekehkan mana-mana pemimpin Cina DAP? Begitulah jauhnya perbezaan antara pemimpin Pakatan Haramjadah yang bersifat kebudakan dengan pemimpin Barisan Nasional yang bersifat kematangan.

TEPUK DADA TANYA IMAN!

LIM KIT SIANG BAPA TRAGEDI 13 MEI 1969. DAP MEMANG RASIS!


LIM KIT SIANG BAPA TRAGEDI 13 MEI 1969. 

Lim Kit Siang dan DAP memang layak diberikan pengiktirafan sebagai BAPA TRAGEDI 13HB MEI 1969. DAP dan LKS serta seluruh kepimpinan DAP tidak pernah samasekali memperjuangkan kesaksamaan hak samarata sebaliknya memanipulasikannya untuk memperjuangkan dominasi cauvinis rasis mereka. Ini amat jelas terlihat pada kata-kata rasis yang dipertuturkan oleh LKS pada 11hb dan 12hb. Mei 1969. Konflik antara pemimpin politik Melayu diperalatkan oleh DAP untuk mencapai maksud iltizam politik DAP yakni menjadikan Malaysia sebuah Negara Berpecah Belah. Sifat pemarah dan tergesa-gesa anak-anak muda Melayu turut diperalatkan oleh DAP sebagai 'Senjata Ampuh' memusnahkan kuasa politik, sosial, ekonomi dan pendidikan Melayu. Bahkan, DAP bukan saja menjadikan Melayu sebagai sasaran mereka tetapi juga etnik-etnik lain. Bukan rahsia lagi DAP berselindung di sebalik slogan Kredibiliti, Akauntabiliti dan Transparensi untuk melemparkan persepsi buruk kepada UMNO dan memalukan MCA serta MIC. Di dalam PEMBULAK RAKYAT (PR) DAP menjadikan PKR dan PAS sebagai perisai politiknya. Sifat bacol DAP ini sebenarnya mahu membunuh PKR dan PAS bersekali dengan UMNO. Apabila ini berlaku, maka tinggallah DAP sebagai sebuah parti politik berdominasikan cauvinis bersifat ultra-kiasu total. Tiada pemerintahan sosialisma di dunia ini bersifat adil saksama pun. Malah ianya menyebabkan sesebuah negara itu terjun ke dalam sebuah kancah kemusnahan total. Berbeza dengan aspirasi dan iltizam UMNO yang mahukan BARISAN NASIONAL menjadi PAYUNG ADIL SAKSAMA kepada semua kaum, bersikap sederhana dalam semua aspek dan menghormati antara satu sama lain. 1MALAYSIA bukanlah setakat hanya sebuah slogan tetapi ianya adalah sebuah Tindakan Berani menghapuskan semua unsur-unsur ekstrim perkauman yang bersifat cauvinistik dan ultra kiasu sepertimana diperjuangkan oleh DAP di dalam PEMBULAK RAKYAT (PR). Malaysia hanya boleh diselamatkan melalui perjuangan di atas landasan kesederhanaan dan bukannya di atas politik ekstrim melampau sepertimana PEMBULAK RAKYAT perjuangkan. 

1MALAYSIA membawa kepada penyatuan semua kaum di dalam bidang sosial, ekonomi, politik, pendidikan dan menghormati hak kebebasan mengamalkan agama mengikut kerangka Perlembagaan Malaysia. Ini adalah Model Politik yang sesuai dengan iklim politik Malaysia.

Sebaliknya, PEMBULAK RAKYAT (PR) mahu Malaysia ini dipecahkan dan diperintahkan berdasarkan kepada perpecahan iltizam politik DAP, PKR dan PAS tanpa ada sebarang penyatuan di peringkat rakyat bawahan. 

Apakah bakal terjadi apabila ada negeri-negeri di perintah mengikut 3 acuan iltizam politik yang jauh berbeza tanpa ada sedikit pun persefahaman di antara mereka?

Mahukah anda Kelantan Kedah di perintah oleh PAS yang ekstrim dalam ISLAM mengikut acuan Sosialisma Islam (bertentangan dengan ISLAM TULIN), Selangor pula diperintah oleh PKR mengikut telunjuk DAP dan Pulau Pinang terus dicengkam oleh pemerintahan kuku besi Sosialisma DAP? Mintak dijauhkan.

TEPUK DADA TANYA IMAN!

TINDAKAN BERANI TRANSFORMASI POLITIK BN MEMATANGKAN POLITIK MEMBUDAYAKAN KEMATANGAN.

TRANSFORMASI POLITIK BN.  BARISAN NASIONAL semakin berani mematangkan politik membudayakan kematangan. Semakin berani Barisan Nasional semakin Pembuli Rakyat (PR) terserlah kebacolan mereka. Keberanian Barisan Nasional. memansuhkan tiga pengisyitiharan darurat 1966, 1969 (Tragedi 13 Mei-DAP)  dan 1977 (Rampasan Kuasa PAS) adalah langkah permulaan kepada pemansuhan ISA. 


Manakala seksyen 15 AUKU telah di pinda bagi membolehkan para mahasiswa/siswi memberikan dan menyumbangkan idea bernas lagi matang di dalam politik. Ianya merupakan suatu pengiktirafan kepada kepimpinan mahasiswa/siswi menurut kata Dato Razali Ibrahim (DRI) Ketua Biro Pengajian Tinggi PEMUDA UMNO. Pada masa yang sama DRI memperingatkan mahasiswa/siswi agar tidak menyalahgunakan peluang diberikan. Peringatan itu turut dikongsi bersama oleh para pensyarah dan Dekan IPTA yang menambah mahasiwa/sisiwi tidak perlu menjadi demonstran semata-mata. Persoalannya sekarang mampukan mahasiswa/siswi memiikul tanggungjawab besar itu? Kita nanti saja lah. Kita tengok samada mahasiswa/siswi pro Pembuli Rakyat (PR) mampu melakukannya atau sekadar menjadi para demonstran berupah sebungkus nasi lemak dengan air kopi o.


Barisan Nasional memperkenalkan pula AKTA PERHIMPUNAN AMAN 2011 (APA 2011) yang mengambil model dari Belgium. APA 2011 memperincikan dan mengariskan hak-hak serta tanggungjawab penganjur, para demonstran dan polis. Sesuatu yang tidak pernah berlaku sebelum ini. APA 2011 memperjelaskan dan memperincikan lagi perlaksanaan Hak Berhimpun Secara Aman Tanpa Senjata di bawah Perkara 10 Perlembagaan. Pembuli Rakyat (PR) amat terkejut dengan langkah terbaru ini. Sekali lagi mereka mendapat tamparan yang begitu menyakitkan hati mereka. 


Seterusnya KIR1M (Kedai Ikan Rakyat 1Malaysia) menyusul kejayaan KR1M.Kedua-duanya bermatlamat untuk membantu rakyat pendapatan rendah di kawasan bandar daripada penindasan para peniaga runcit yang rata-rata berbangsa Cina. Pembuli Rakyat (PR) kian tertekan dan amat terdesak apabila Barisan Nasional melakukan tindakan-tindakan berani tersebut.


Di dalam sidang Parlimen yang meluluskan pemansuhan tiga Darurat (1966,1969 & 1977) Anwar Ibrahim dan Lim Kit Siang telah di lanyak dan di hentam serta diberikan pengajaran oleh Ibrahim Ali dan Yb Zulkifli Nordin. LKS kelihatan termalu dan terdiam apabila YB Zulkifli Nordin membacakan kembali kesemua kata-kata penghinaan bersifat rasis melampau yang dituturkan oleh LKS pada 11, 12 dan 13 hb Mei 1969. LKS adalah penyebab punca terjadinya Peristiwa Berdarah Tragedi 13hb mei 1969. Semangat itu tidak pernah luntur sedikitpun dari minda dan hati LKS dan masih menjadi matlamat utama DAP.


TAHNIAH BARISAN NASIONAL. Keberanian yang di ambil diharapkan sudah diberikan pertimbangan yang betul-betul masak dan sudah cukup bersedia untuk menghadapi sebarang tindakan curang dan khianat berunsur subversif dan sabotaj daripada Pembuli Rakyat (PR). 


TEPUK DADA TANYA IMAN!

DAPIGSIALAN RASIS 13 MEI 1969: SEMUA MELAYU KASI HABIS !


DAPIGSIALAN RASIS PENCETUS 13 MEI 1969. UMNO dan orang Melayu PKR PAS SOSIALIS dan pembenci UMNO sudah lupa dan teramat lupa serta sengaja buat-buat lupa DOSA TERBESAR DAPIGSIALAN (LIM KIT SIALAN) RASIS yang mencetuskan 13 Mei 1969 penyebab utama Melayu dan Cina sukar untuk bekerjasama.Perkara ini telah dibangkitkan oleh YB Zulkifly Nordin sewaktu YB Ibrahim Ali membahaskan kelulusan pembatalan tiga pengisytiharan darurat salah satunya melibatkan pengisytiharan darurat yang dicetuskan oleh DAPIGSIALAN pada 13 Mei 1969. Perkara ini dibangkitkan apabila si lahanat tua Sosialis Lim Kit Sialan DAPIGSIALAN RASIS mempertikaikan tiga pengisytiharan darurat tersebut termasuklah yang diisytiharkan berpunca daripada tindakan khianatnya kepada negara pada 1969. Lim Kit Sialan ini dan DAPIGSIALAN RASIS sepatutnya dibicarakan di mahkamah terbuka pada hari ini untuk di hukum di atas pengkhianatan mereka pada tahun 1969.Berikut adalah petikan apa yang diperkatakan oleh YB Zulkifli Nordin yang menyebabkan semua ahli Parlimen Pakatan Haramjadah terdiam tunduk terkial-kial airmuka seperti ayam berak kapur. 
`Mohon mencelah Tuan Yang di-Pertua. Yang Berhormat Pasir Mas sedar atau tidak, apabila kita dengar tadi Yang Berhormat Ipoh Timur bercakap seolah-olah beliau lupa apa yang beliau dan parti beliau lakukan yang menyebabkan Ordinan Darurat 1969, peristiwa 13 Mei berlaku. 

Saya mahu baca semula Yang Berhormat sebab ada di kalangan kita di sini lupa atau buat-buat lupa setelah bersekongkol sekati ldengan DAP partiracist dan cauvinis ini, dia lupa apa yang berlaku.

Saya mahu baca semula daripada Laporan MAGERAN, laporan rasmi yang dibentangkan menceritakan tentang peristiwa13 Mei membawa kepada perisytiharan darurat tersebut adalah kerana kebebasan bersuara yang sudah di luar kawalan. Tindakan racist yang melampau dan ini antara tindakan yang didalangi olehYang Berhormat Ipoh Timur dan parti beliau pada masa itu.

Saya mahu baca, biar rakyat dengar semula apa yang mereka kata pada tahun 1969
membawa kepada peristiwa 13 Mei. Slogan yang dibawa pada masa itu ialah ‘Malai si’. ‘Malai si’ini maknanya “Mati Melayu”. Kemudian kita lihat dalam himpunan-himpunan dan perarakan-perarakanyang mereka buat. Ini antara kenyataan yang mereka keluar pada 11 Mei, “Apa polisboleh buat, kita Raja. Buang sama polis Melayu” .

Pada 11 Mei di Jalan Bukit Bintang, “Mati Melayu,Kemudian kita lihat dalam himpunan-himpunan dan perarakanperarakanyang mereka buat. Ini antara kenyataan yang mereka keluar pada 11 Mei, “Apa polis boleh buat, kita Raja. Buang sama polis Melayu” 

Pada 11 Mei di Jalan Bukit Bintang, “Mati Melayu,sakai pergi masuk hutan”.

Pada 11 Mei Jalan Changkat Dollah, KL sekarang Cina punya”. Pada 12 Mei Jalan Ipoh,
Jalan Tunku Abdul Rahman, Melayu balik kampung, Melayu sekarang tiada kuasaSekarang kita Cina sudah control.” 

Di Jalan Khir Kampung Baru, depan orang Melayu ini kenyataan parti YangBerhormat Ipoh Timur,Melayu keluar! Apa lagi duduk sini, kita hentam lu, sekarang kita sudah ada kuasa”. 

Pada 12 Mei depan Balai Polis Jalan Pudu...“...Semua Melayu kasi habis, kasi halau semua polis.”

Pada 12 Mei. Okey nanti kejap lagi.Saya hendak habiskan. Biar dia faham. Apa ini Melayu, kita sudah perintah dia negeri, ini negeri bukan Melayu punya, mata-mata lancau.”

Pada 12 Mei Jalan Canvel, Butuh Melayu, Malai si, pergi mati Melayu.Pada 12 Mei Jalan Bukit Bintang, “Ini negeri bukan Melayu punya, kita mahu kasi halau semua Melayu.”

Saya mohon bertanya Yang Berhormat setuju atau tidak dengan cadangan saya supaya Yang Berhormat Ipoh Timur dan part idia berani melakukan transformasi demokrasi yang matang ini. 

Saya cabar Yang Berhormat IpohTimur antara dalang pencetus 13 Mei supaya walk the talk menjadi anak jantan pertama minta maaf kepada rakyat Malaysia atas politik racist dan politik sempit yang dimainkan pada 1969.’.Ini adalah sebahagian yang saya sedut ucapan beliau di Dewan Rakyat.

Sekarang ini terpulang kepada kita.Adakah kita bersedia untuk menjadi baru-barua Cina-Cina DAP yang sedang mahu menjadikan Malaysia ini seperti Singapura?Bacalah nahasa yang mereka gunakan kepada orang-orang Melayu satu ketika dulu.Adakah kita sanggup telan dan lupakan segala apa yang Cina DAP lakukan terhadap kita?Terpulang kepada kita..

petikan dari blog sanggahtokjanggut
Hamba bersetuju dengan cadangan YB Zulkifli Nordin tersebut tetapi Hamba juga mahukan kesemua anggota DAPIGSIALAN RASIS termasuk Lim Kit Sialan di saman dan di hukum di dalam proses mahkamah Sivil di atas segala kerosakan akibat 13 Mei 1969 yang telah dicetuskan olehnya. 

Hamba juga mahu agar Lim Kit Sialan dan DAPIGSIALAN DIBICARAKAN DALAM MAHKAMAH TERBUKA DI ATAS PENGKHIANATANNYA PADA 13 MEI 1969!

HAMBA MENYERU SEMUA NGO MELAYU ISLAM AGAR BANGKIT DAN MENYAMAN LIM KIT SIALAN DAN DAPIGSIALAN DI MAHKAMAH DI ATAS TRAGEDI 13 MEI 1969.

DAPIGSIALAN WAJIB DIBERIKAN PENGAJARAN SEUMUR HIDUP!

TEPUK DADA TANYA IMAN!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...