Ahad, 5 Jun 2011

EDISI SARAPAN: Ke Garisan ... Sedia ... Gempur !

TIADA TUHAN MELAINKAN ALLAH
Masih ingat lagi acara sukan balapan lari berganti-ganti 800 meter berhalangan? Setiapkali acara mahu dimulakan, acara saingan di buat terlebih dahulu kemudian barulah acara Finale. Acara perlepasan akan dimulai dengan ungkapan ' Ke Garisan... Sedia ... Mula !

1. EDISI SARAPAN SENAMAN MINDA DAN AKAL menyeru kepada semua pembaca yang menjadi pengundi berdaftar Malaysia untuk PRU 13 agar berfikir sejenak. mengenai pesanan tersirat dan apa yang berlaku dalam Muktamar PAS ke 57 yang akan berakhir pada hari Ahad ini. Apa yang berlaku di dalam PAS pada hari ini adalah apa yang pernah Tun Dr Mahathir beri amaran kepada semua dulu. Kini ternyata ianya benar. PAS DAN ISLAM ADALAH 2 ENTITI BERBEZA!

2. Wajah sebenar PAS sudah terdedah. Terpulanglah kepada para pengundi samada masih mahu terus dibohongi oleh puak Satanisma Pluralisma PAS. Kena ingat, orang yang berpura-pura 'alim dan wara' ini amat merbahaya!

3. Kita tidak menentang mahupun melawan Al Qur'an dan Hadis tetapi kita menentang puak-puak yang memperalatkan kedua panduan itu untuk kepentingan duniawi mereka. Penentangan sedemikian termasuk dalam mengamalkan Al Qur'an dan Hadis. 

4. Jika puak Satanisma PAS menjadi pemerintah, niscayalah Agama ini menjadi senda gurau yang lebh teruk bagi pihak Kafir Harbi. Apabila Agama dilacurkan dan di jual beli sepertimana puak Satanisma PAS lakukan, yakinlah bahawa TIDAK AKAN KEAMANAN DAN KEMAKMURAN.Segala nikmat akan ditarik secara perlahan-lahan.

5. Akhir sekali dengarkan lagu KRU ini.


Mulai sekarang, jangan takut lagi berhadapan dengan puak Satanisma PAS mahupun berhujah dengan mereka. Biarkan berjuta dalil mereka berikan, yakinlah dalil-dalil itu telah dipesongkan dan diselewengkan mengikut Hawa Nafsu mereka. Mereka mengaku beriman kepada Al Qur'an dan hadis tetapi mereka BERHUKUM KEPADA TOGHUT. TEPUK DADA TANYA IMAN.

BUKAN KEJUTAN FOOLAMAK PROSEKS PAS: JUAL AGAMA LAGI UNTUNG LAH.

Sudah terang di suluh lampu limpah. Foolamak PAS sudah akui berjuang untuk perot dan tembolok anak bini dan kroni. Tahaluf Siyasi PAS yang menjadi basa-basi. Negara Islam adalah hanya 'Jenama' sahaja dan bukan perjuangan. JUAL AGAMA LAGI UNTUNGLAH.
Dulu ana jual jenama NEGARA ISLAM , untung sikitlah


1. Ana sudah bilang sama ante semua. itu Foolamak dalam Pro Seks ambilalihlah itu PAS mao kasi penaik sama pengaruh Aljuburilah. Sudah picah tongkanglah ini PAS. Apa macam orang PAS ? Tongkang sudah picah, ada 3 Malim 3 nakhoda masih mampu ke untuk belayar ke Putrajaya atau bakal berpusara di lebuhraya Putrajaya.

2. Dr Novandri bilang, bloger pro BN sudah masuk perangkap itu helah Foolamak Husam Musa dalam itu isu RM 350,000.00. Apa mao bikin Doktor. Perangkap ka, jerat ka apa ka, itu Foolamak Husam Musa menang juga. Ini bukan pasal isu RM 350,000.00, ini pasal TAKSOB punya hal dalam punya PAS; sikarang, apa pun boleh. Asalkan dapat menumbangkan itu Dacing sama Alif Baa Taa juga. 

Sekarang ana jual NEGRA KEBAJIKAN lah, untung sikit lebih dari dulu


3. Itu Foolamak Sabu punya Mat sama itu Foolamak Husam mao kasi tirajang sama itu Dacing dengan Alif Baa Taa saja. Itu Sabu punya Mat apa mao lawan itu Aljuburi wooo. Itu Aljuburi, Sabu punya Mat punya Guru maaa. Itu Ostat Nasha juga kina tindang belakang sapa suruh dia mao kasi damai-damai sama dengan dacing dengan Alif Baa Taa, itu sutak jadi Taboo punya hal dalam PAS. 

4. Itu pasat tokeh busat kasi sokong sama Sabu punya Mat, itu mahadewataraya kasi sokong sama foolamak Husam. Itu Hadi punya Haji apa mao bikin sikarang? Sutak buat U-Turn lor; sapa mao kasi dia punya anak bini makan? Bilakang sikarang itu proseks juga kuasai Ahli Majlis Tertinggi PAS juga.

Ana fikir nanti ana mahu jual jenama SEKULAR, untung lagi BESARLAH.


5.  Pemegang dan penjawat jawatan duniawi dalam satanisma PAS adalah bagi sesi 2011, 2012 dan  2013, oleh itu bakal ada perlawanan dan penentangan sengit dalam PRU 13 bermula dari Perhimpunan Haram BERSIH 2 oleh Timbalan  Presiden PAS yang baru MAT SABU. Adalah mudah bagi Timbalan Presiden PAS yang baru untuk membuat gelombang, Dok usah lah hendak kata Aljuburi takutkan Sabu punya Mat. Sabu punya Mat ini bukan tandingan Aljuburi pun. 

6. Percaturan yang di buat oleh kedua belah pihak yang bersengketa dalam toghut satanisma PAS, Foolamak Proseks/ Erdogan dengan Foolamak Pro kepimpinan para dewataraya (tidak layak di sebut Ulama' kerana mereka bukan Ulama') hanya bermatlamat sementara dan merupakan 'Stalemate' sehingga mereka berjaya menawan Putrajaya. Ini adalah pada perkiraan mereka merupakan TIM KEMENANGAN PRU 13. Selepas ini mereka akan mengukuhkan pula barisan pemuda mereka dan sayap muslimah muda.

Ana bukan pancing ikan tau, ana umpan sama ikan saja.


7. Jangan sesekali lupa, Aljuburi buat Perjanjian Setan dengan Guan Eng, lalu Guan Eng jadi Ketua Menteri Pulau Pinang dan Aljuburi disediakan untuk jadi Perdana Menteri Malaysia. Hj Hadi buat Perjanjian Setan dengan grup Foolamak Proseks untuk merealisasikan impian Aljuburi dengan harapan bahawa dapat jadi Timbalan Perdana Menteri sekaligus meletakkan harapan kepada Mat Sabu agar menjadi 'Buah Catur Kuda' untuk mengikat Aljuburi. Tapi Mat Sabu sudah dapat baca, lalu buat pula persediaan dengan pihak 1 lagi ( ingat Mat Sabu jadi apa dalam PBSB dan Mat Sabu jadi wakil kepada Guan Eng beri duit kepada mangsa tanah runtuh).

8. Siapa yang tidak mahu mengapai kerusi Perdana Menteri Malaysia yang mempunyai bidangkuasa ke atas Khazanah dan perbendaharaan negara di dalam dan di luar negeri? Realitinya Rejim Pakatan Toghut Satanisma DAPKRPAS akan berbalah sesama sendiri tidak lama lagi. Mereka wujud bukan di atas semangat setiakawan seperti BARISAN NASIONAL. tapi mereka wujud di atas RASA PERMUSUHAN. Janganlah meletakkan kepercayaan kepada mereka yang tidak mempercayai sesama sendiri seperti Rejim Toghut Pakatan Satanisma DAPKRPAS. TEPUK DADA TANYA IMAN.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...