Ahad, 19 Februari 2012

JAWAPAN RINGKAS KEPADA FITNAH MEGA TOLOL PASAL KAPAL.

Sebagai memudahkan kerja-kerja menjawab dan menangkis fitnah mega paling tolol yang dilakukan oleh caingok Pakatang dalam putar belit mereka mengenai kapal yang berdaftar dengan regim zionis berlabuh di pelabuhan Kelang (sementara tunggu pihak berkuasa Pelabuhan Kelang keluarkan kenyataan rasmi sebab mereka berdiam diri sahaja) berikan analogi seperti berikut kepada mereka:-
JLU adalah seorang pelanggan tetap pelacur dari China. JLU membuat pesanan daripada Rock Lee pengedar utama yang berada di China. Rock Lee telah mengupah King Jason pemilik kapal yang didaftarkan di regim zionis untuk membuat penghantaran dan berlabuh di pelabuhan Kelang untuk JLU membuat kutipan. Tiba-tiba perkara ini diketahui oleh caingok J13 iaitu Orenji Pondan AMK Kajang. Orenji Pondan AMK Kajang membuat fitnah mega tolol mengatakan kapal milik King Jason adalah bukti Malaysia ada hubungan dagangan secara rahsia dengan regim zionis. Tidakkah itu menunjukkan betapa bodoh mangkuk bertingkat di pihak J13 Orenji Pondan AMK Kajang?
Silalah buat sebarang pindaan dan perubahan mengikut selera masing-masing dan kreativiti masing-masing kerana kita tahu menurut undang-undang maritim antarabangsa, mana-mana kapal yang didaftarkan di mana-mana negara tidak bermakna kapal itu milik negara di mana pendaftaran tersebut di buat.

Kita juga tahu amalan pengangkutan melalui laut diamalkan di seluruh dunia di mana kapal-kapal dagang di sewa perkhidmatan oleh pengekspot untuk membuat penghantaran samada secara transit atau ke pelabuhan destinasi tapi bukanlah segala kargo di atas kapal tersebut adalah milik negara di mana kapal tersebut didaftarkan. 

Selamat bejuang menangkis fitnah mega tolol cai PKR tersebut.

Yakinlah, Fitnah Terancang tidak mampu mengalahkan Kebenaran.

TEPUK DADA TANYA IMAN! 

WOGGEY .. WOGGEY ..BILA ANWAR IBRAHIM MENARI-NARI

woggey ... Woggey ... ok .. ok .... 
Tak sakit belakang pun?
Pok Nik dan Majlis Syura serta segala Mufti Fesbuk Pakatang apakah FAUTA anda pada kali ini?
Jangan terlalu merujuk kepada Mufti Wikipedia & Mufti Pakcik Gugel TEPUK DADA TANYA IMAN!

KAPAL OH KARPAL .... KERANA ANWAR IBRAHIM ADALAH 'AIB BESAR.

Jika Karpal Singh (bukan nama sebenar) seorang rakyat Malaysia tapi terlahir di hospital bersalin dalam Wilayah regim Zionis adakah itu bermakna Malaysia ada hubungan diplomatik dengan regim tersebut? 

Ataupun Anwar Ibrahim seorang rakyat regim zionis datang ke Malaysia sebagai pekerja sebuah syarikat kurier / syarikat pengangkutan bawa barang dari Australia ke Malaysia adakah itu bermakna Malaysia ada hubungan diplomatik dengan Israel?

Jadi adakah masuk akal isu kapal berlabuh menurunkan barang di pelabuhan Malaysia kerana perkhidmatannya di sewa oleh negara pengekspot dari benua India, China, Amerika dan benua Eropah sebagai bukti Malaysia ada hubungan dengan negara di mana kapal tersebut didaftarkan?

Itulah isu yang paling tolol dan bodoh pernah PKR lakukan untuk menutup keaiban kenyataan Anwar Ibrahim berkenaan sokongannya kepada segala usaha menjamin keselamatan regim zionis? 

Jom layan gambar di bawah ini.hasil tindakan 'Usaha-usaha menjamin keselamatan negara haram Israel' yang di sokong oleh Anwar Ibrahim kepada WSJ pada 26 Januari 2012.
Kepada anda semua termasuklah tukang fitnah pakatang ... mana lebih utama adakah mengenai kapal dagang yang berdaftar dan beerlabuh kerana di sewa oleh pengekspot negara ketiga atau kenyataan Anwar Ibrahim yang menyokong segala usaha-usaha regim zionis meneruskan tindakan dalam gambar-gambar di atas nama keselamatan?

Kalau tak reti bahasa juga itu bermakna memang sahlah PKR ini parti cawangan regim zionis.

TEPUK DADA TANYA IMAN!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...