Selasa, 8 November 2011

POLITIK LAWAN HASRAT ORANG MELAYU (BERGAMBAR)

 Yang ini orang MELAYU TAKNAK!


Yang ini orang MELAYU jadi BERPECAH-BELAH.(Bukan HUDUD tapi TUHAN GURU NIK AZIZ)Yang ini buat ramai orang MELAYU MENJADI MARAH MEMBARA!


Yang ini pula Orang Melayu Gelak Kuat-kuat !


Yang Ini buat orang MELAYU jadi HANGIN!TOLOL! Hanya DAP sahaja yang sanggup BUNUH ORANG MELAYU KERANA POLITIK SEMPIT.

INI YG ORANG MELAYU MAHUKAN TAPI PEMIMPIN POLITIK TAIK KUCING YANG TAK NAK!


ORANG MELAYU WAJIB BERSUARA DAN MEMBANTAH KEHENDAK PARA PEMIMPIN POLITIK TAK KIRA APA BANGSA APA PARTI POLITIK DAN APA AGAMA APABILA MEREKA (PEMIMPIN POLITIK) MENCABUL, MENCEROBOH DAN TIDAK MENGHORMATI HAK KEISTIMEWAAN ORANG MELAYU, AGAMA ISLAM, INSTITUSI RAJA-RAJA, BAHASA MELAYU, BUDAYA MELAYU, SEJARAH MELAYU, HAK KEPADA EKONOMI DAN PERPADUAN SESAMA ORANG MELAYU/ ISLAM. 

TEPUK DADA TANYA IMAN!


ADA APA DENGAN MARINA MAHATHIR?


MARINA MAHATHIR. Bapanya seorang negarawan Ulung Tanahair. Bapanya dihormati ramai. Bapanya disanjung ramai. Bapanya seorang Pemimpin Unggul. Bapanya ... banyak lagi lah jasa-jasa bapanya yang tidak terungkap. Hamba sendiri begitu menghormati bapanya tapi penghormatan itu tidak akan sesekali hamba lebarkan kepada Marina Mahathir. Perbuatan Marina Mahathir menyokong Pesta Seksualiti Terlaknat Ke Neraka bukanlah sesuatu yang boleh di pandang ringan. Ini bukan pertama kali beliau melakukan onar dan pengaiban kepada bapanya sendiri. Marina Mahathir berhak kepada pendapatnya sendiri tetapi rakyat berhak menilai pendapatnya. Hamba juga berhak mengatakan Marina Mahathir sudah banyak merosakkan masyarakat Melayu Islam dengan pemikiran liberalnya yang tidak tentu hala. Seksualiti Terlaknat Ke Neraka bukan soal HAK ASASI MANUSIA. Ianya soal sekelompok manusia yang keras kepala dan menuruti hawa nafsu mereka. Kemudian mereka mempersalahkan 'kejadian mereka sendiri' tanpa berfikir panjang bahawa mereka diberikan kekuatan untuk melawan 'nafsu serakah songsang' mereka itu. Samalah seperti pe'el iblisetanirojim laknatullah yang enggan mematuhi perintah Allah SWT dan mempersalahkan seluruh bani Adam di atas kesalahan perbuatannya sendiri.Tidak ada kemuliaan bagi mengamalkan sesuatu yang hukum alam sendiri pun menolaknya. Manusia dimuliakan dan dilebihkan dari sekelian makhluk dan ciptaan kerana anugerah akal (salah satunya).Matlamat penciptaan manusia ialah beribadat kepada Allah swt. Amalan seks songsang adalah perlakuan di luar akal sihat dan bukanlah ibadat yang di tuntut. Kelompok pengamal seks songsang dijauhi oleh masyarakat kerana amalan songsang mereka. Apa susahnya? Andaikata mereka mahu kembali ke pangkuan masyarakat maka wajiblah mereka meninggalkan perbuatan amalan seks songsang mereka itu. Janganlah dipaksakan ke atas masyarakat untuk menerima nilai amalan seks songsang sebagai pra-syarat  layan asil saksama kepada pengamal seks terlaknat. Adakah Marina Mahathir juga mahukan seluruh masyarakat turut dilaknati oleh Allah swt kerana memberikan restu redha kepada pengamalan seks songsang yang amat jelas menyalahi perintah Allah SWT. Helo, hendak diletakkan di mana RUKUN IMAN dan RUKUN ISLAM? Sedarlah Marina Mahathir bahawa masyarakat menolak pengamal seks songsang bukan kerana apa diri mereka tetapi kerana amalan mereka yang begitu menjijikkan dan merendahkan martabat seorang manusia serta menghina manusiawi itu. Sudah-sudahlah memalukan dan mengaibkan ibu ayah dan adik beradik kamu yang lain di mata masyarakat negara ini.

TEPUK DADA TANYA IMAN!

WAJIB BACA PENDEDAHAN PAPA GOMO! MENGGELEGAK PANAS TERUS DARI DAPUR TAK BERASAP BLOGER TAK BERTUAN.


DARI DAPUR TAK BERASAP BLOGER TAK BERTUAN.  "Berurusan Terus Dengan Kami!!!' Demikian pendirian tegas PAPA GOMO kepada semua politikus yang selama ini 'tertipu' dan 'di tipu' oleh  'Sindiket Pelacuran Nama Bloger'. Wey, bukan sahaja senarai bloger yang telah PAPA GOMO dedahkan telah 'terjual' malah anak-anak ayam macam hamba pun sudah kena jual. Anda wajib membaca pendedahan yang di buat oleh PAPA GOMO dan hamba bersetuju kerana Hamba sedih dan pilu melihat untung nasib sahabat-sahabat rakan bloger lain selama ini yang asik dilacurkan dan di jual oleh pihak yang tidak  bertanggungjawab. PAPA GOMO menulis:- 
Setakat ini inilah Blogg Blogg yang telah sebulat suara untuk memaklumkan kepada pihak yang berkenaan bahawa Kami Tidak Bertuan dan jika mempunyai sebarang urusan maka sila hubungi kami secara terus dan tidak melalui orang tengah.
Dan jika ada mana mana pihak yang membawa List nama nama Blogg kami ini untuk diminta itu ini maka sila TOLAK apa yang mereka minta kerana kami tidak memerlukan orang tengah untuk sebarang urusan
Pakatan Pembangkang menfitnah kami dibayar bla bla dan sebagainya, walhalkan inilah hakikatnya blogger pro Kerajaan BN yang dijadikan Pelacur. Gomo tidak tahu sama ada pejabat Perdana Menteri tahu mengenai kegiatan melacurkan nama nama Blogg ini. Tetapi setakat ini Gomo difahamkan mereka di pejabat PM tahu pekara melacurkan nama nama Blogg tetapi hanya Berdiam Diri mungkin mereka juga turut terasa sebagai pelacur Blogg
Perjuangan kami Tetap Diteruskan tetapi mungkin ianya berlainan dengan sebelum ini kerana kami bukan budak Suruhan yang boleh mendiamkan pekara yang salah dilakukan. Kami bebas menulis kerana kami adalah Blogger yang terhasil dari usaha kami sendiri dan bukan atas suruhan mana mana pihak.
Kami para angkatan Blogger Jalanan yang TIDAK BERTUAN ini sudah sebulat suara untuk Menganyang mereka yang melacurkan nama nama Blogg kami untuk kehidupan mewah mereka. Dibawah ini Gomo sertaka nama nama Blogg yang telah sebulat suara untuk menentang mereka yang melacurkan Blogger:

TEPUK DADA TANYA IMAN!

TIGA DURI DI HATI AMMAK-BIGA (AMBIGA).


AMMAK BIGA (AMBIGA). Polis telah mengambil kenyataan daripada tiga orang aktivis sosial yang seringkali lupa mengenai batasan dalam memperjuangkan hak asasi manusia (Ya lah ikut sukahati mereka. siapa yang yang tak marah). Mereka bertiga ialah Ammak Biga (Ambiga), Irene Fernandez (wajahnya dalam tv cengkung betul seperti sakit) dan Marina Chin Abdullah.Mereka bertiga memperjuangkan untung nasib golongan yang dilaknati Allah swt. Mereka tidak mempedulikan pula perasaan majoriti masyarakat. Ammak Biga meluahkan perasaan tidak puashatinya dan membidas media arus perdana. Ammak Biga menuduh media arus perdana membulinya dan golongan pengamal seks songsang. 

Ammak Biga terguris hati? 

Ammak Biga terasa hati? 

Ammak Biga kena buli? 

Ammak Biga kata masyarakat membuli golongan yang diperjuangkan olehnya. Benarkah begitu? 

Dimanakah rasionaliti dan kewarasan Ammak Biga dalam memperkatakannya? 

Adakah salah masyarakat tidak menyokong perbuatan dan amalan seks songsang yang membawa kehancuran kepada seluruh masyarakat dan negara?

Adakah penentangan masyarakat itu ditafsirkan sebagai 'membuli'? 

Adakah pengamalan seks songsang itu membina ketamadunan manusia dan membawa manusia ke martabat yang lebih tinggi? 

Adakah amalan seks songsang itu mampu menjadikan pengamalnya dan bukan pengamalnya lebih berkasih sayang?

Pernahkah Ammak Biga bertanyakan kepada mangsa-mangsa liwat dan mangsa kerakusan lesbian mengenainya?

Adakah Ammak Biga mengatakan bahawa 'meliwat' itu lebih mulia daripada 'merogol'?

Kenapa Ammak Biga tidak memberikan 'pendidikan moral' kepada pengamal seks bebas?

Banyak lagi persoalan hendak dikemukakan kepada Ammak Biga tapi buat masa ini kita tunggu saja peguam-peguamnya hendak berkata. Persoalan terkahir ialah Adakah Ammak Biga Lebih Tahu Daripada Allah SWT?

" Apabila Sesuatu Hukum Alam itu tidak dituruti peraturannya Alam akan meneutralisasikannya melalui bencana. Lihat apa berlaku bila terlalu banyak sangat maksiat di kelantan'

TEPUK DADA TANYA IMAN!

KAK WAN JIJAH HILANG SABAR! (RAFIZI JAMBU DILONDEHKAN)


RAFIZI RAMLI. Sahabat-sahabat bloger sudah sepakat unutk melondehkan 'jambu' DeSIAL Anwar Ibrahim. Baca selanjutnya di sini GERAKAN ANTI-PKR dan M.i.M. Pengarah Strategi Politik PKR yang 'Jambu' ini bakal dikenakan 'Tindakan Londeh' setelah diputuskan oleh Majlis Tertinggi bloger pro BN yang Tak Bertuan. . Sebelum ini jambu tersebut telahtersungkur dan tersembam berdarah batang hidungnya akibat di balun oleh bloger pro BN dalam isu pendedahan klip video salahlaku Penjambunya. Pada kali ini jambu tersebut bakal dilondehkan lagi. Bak kata Dr. Novandri BEST ! Cuma pada akaq Wan Jijah terpaksalah menelan lagi 'Jambu Madu' terbaru. 

TEPUK DADA TANYA IMAN!

BAPAK AYAM JUGA TURUT MELACUR???!!!


MANHAJ@BADARKHUBRO. Inilah pegawai kerajaan yang menggelarkan para bloger pro BN/UMNO sebagai 'Pelacur' yang telah didedahkan oleh sahabat bloger GELOMBANG WANGSA MAJU. Anihnya beliau turut terjun ke dalam industri 'Pelacuran' bersekali dengan para 'Pelacur'. Hamba pernah mempromosikan 'Sarang Pelacuran'nya di fesbuk hamba kerana begitulah adatnya 'Para Pelacur' sekelian, akan menaikkan "pelacur-pelacur Muda' agar stok 'Pelacur' untuk 'dilacurkan' oleh mereka yang tidak bertanggungjawab tidak kehabisan (dibimbangi pihak tersebut miss soru) Ammak Biga tentu teramat marah dengan perbuatan 'melacurkan' para 'pelacur' seperti kami ini kan tapi kami bukan pengamal seks songsang hanya kami ini mangsa 'liwat'. Silap hamba 'ter'promosikan 'sarang pelacuran' pegawai tersebut. Bila difikirkan pelik juga kerana pegawai kerajaan tersebut sanggup 'melacurkan' dirinya sedangkan beliau mendapat gaji, elaun dan pelbagai kemudahan sebagai seorang pegawai kerajaan setiap bulan. Berbanding dengan kami 'para pelacur' yang hanya bergantung kepada 'House Call' dan 'Walked-In Clients' . Ada betulnya apa yang pegawai kerajaan itu menulis yang pada hamba bermaksud 'Agensi to seve rakyat (pegawai macam saya) not an elitos bloger (sebab saya dah dapat gaji elaun dan pelbagai kemudahan setiap bulan)- Betullah kata orang tua, bila orang macam Manhaj ini makin dekat dengan pemimpin makin beliau lupa diri, makin sombong dan makin elitosialannya dimanifestasikan dan semakin berlagak. Kami tahulah kamu (manhaj) kamu suka menjilat pungkoq pemimpin tapi takkanlah 'pungkoq' kami pun kamu hendak jual? Tapi tahniahlah manhaj kerana anda turut 'melacurkan' pengkoq anda. Baca selanjutnya di sini GELOMBANG WANGSA MAJU.

TEPUK DADA TANYA IMAN!

HANYA SATU KLIK DI JARI MEREKA.ITULAH PENYOKONG KAMI BLOGER TAK BERTUAN.


Setiap seorang bloger dari 40 bloger di atas (belum termasuk yang berada di ranking 50 ke 200) kecuali tiga yang disebutkan oleh Papa Gomo mempunyai pengikut mereka tersendiri yang majortinya adalah pengundi atas pagar (kami tahulah siapa pengikut kami). Setelah lama beperang dalam alam maya, sebenarnya kami dihormati oleh pihak lawan kami secara diam-diam (dalam fesbuk bila seliparteruper kutok caci maki kami itu tandanya mereka amat sayangkan kami) kerana keberadaan kami memberikan mereka seliparterupar pembangkang tempat mencurahkan kekeciwaan mereka yang tidak dapat mereka luahkan kepada pemimpin BN/UMNO yang mereka benci. Bila media arus perdana turut menyiarkan artikel kami bermakna penyokong kami bertambah.Kesatuan hati kami tidak akan tergugat dan tidak akan terlihat (anda tidak boleh hapuskan apa yang anda tidak dapat lihat, rasa, dengar dan fikir). Kami amat menghormati antara satu sama lain. Bila ada kelapangan kami berjumpa di majlis-majlis rasmi dan kemesraan terus terjalin kerana sudah lama bergandingan di alam maya. Hakikatnya penyokong kami terdiri daripada pengundi / pemilih dan bakal pengundi/pemilih yang tidak dapat dicapai oleh tangan-tangan lain di dalam jentera parti. 24 jam kami berhubungan dengan para penyokong kami setiap hari. Kami berada dekat di hati penyokong kami kerana kami berada di sisi mereka setiap saat dan setiap hari hanya satu klik di jari mereka. Kami mengucapkan jutaan terimakasih kepada penyokong tak terlihat kami. Jangan sesekali underated kami (senyuman sinis). Bak kata pepatah Melayu. 'Harimau Mati Meninggalkan Belang, Manusia Mati Meninggalkan Nama'. Bloger Memang sudah ada Nama dan kami masih bernyawa (bukan nyawa-nyawa ikan)

TEPUK DADA TANYA IMAN!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...