Isnin, 9 Januari 2012

901- PASCA KEPUTUSAN , LETUPAN BOM & ADAM ADLI DI GANTUNG 3 SEMESTER.


Pasca Keputusan 901. Yang Arif Hakim Datuk Zabidin Md Diah mendapati tidak cukup bukti sokongan untuk mensabitkan hukuman. Oleh itu Anwar Ibrahim dibebaskan. Rayuan masih terbuka. Keputusan itu telah di sambut dengan sorakan oleh peserta demo 901 dan letupan bom koktel molotof. Naib Presiden Cabang Lembah Pantai pula di serang sakit jantung di lokasi demo. Itu adalah yang menarik. Segala klip video mengenai peristiwa tersebut anda semua boleh lawati di youtube di pautan ini PDRMsia. Saksikan sendiri puas-puas. 

Hamba tertanya mengenai insiden koktel molotof tersebut. Mujurlah keputusan mahkamah memihak kepada PKR. Jika tidak, pastilah insiden letupan bom dan Naib Presiden PKR di serang angin ahmar pasti menjadi bahan kutukan dan cacian pakatan kepada UMNO dan BARISAN NASIONAL. 

Adam Adli pun di gantung 3 semester pengajian. Sesia sahaja beliau berdemo untuk membela Anwar Ibrahim. Kini terbukti kepada semua segala fitnah mega dan dakyah pakatan selama ini. anda perlu membaca artikel tulisan Zulkifli Nordin mengenainya di sini ZUL4KULIM.

Ezam Md Noor tetap dengan pendirian beliau mengenai kelakuan sumbang Anwar Ibrahim. Di dalam kes liwat II Anwar Ibrahim ini , seluruh jentera pakatan menyerang seorang mangsa liwat Anwar Ibrahim iaitu Saiful Bukhari. 

Hamba lontarkan satu persoalan di sini kepada semua, adakah Anwar Ibrahim bebas dan tidak bersalah?

TEPUK DADA TANYA IMAN!

RAKYAT HAKIM AKAN MENGHUKUM ANWAR IBRAHIM DAP PKR PAS PADA PRU 13 NANTI.


Entri terakhir pada jam 8.00 pagi tadi sewaktu rusuhan 901 hampir sampai kepada kemuncaknya. Episod pada hari ini berakhir dengan kemenangan kepada semua pihak. PKR memperolehi apa yang mereka mahukan dan majoriti rakyat yang cintakan keamanan turut memperolehi apa yang mereka mahukan. Manakala Saiful Bukhari redha dengan keputusan mahkamah tanpa banyak merungut. Pada akhirnya agenda musuh gagal dipatahkan dengan penuh berhemah dan kebijaksanaan tinggi. Inilah kematangan berpolitik dan pentadbiran yang tidak ada pada Pakatan haramjadah.

Ternyata berlaku insiden tiga letupan beserta seorang demonstran didapati mempunyai sebilah parang panjang yang tersisip di pinggangnya. Jumlah demonstran ialah hampir 5 000 orang. 99% adalah Melayu Islam. Bayangkanlah jika mahkamah memberikan keputusan yang tidak memihak kepada Pakatan haramjadah. 

Menariknya, DAP tidak menghantar walaupun seorang demonstran. Ini bermakna DAP sendiri tahu dan menyakini hujahan Karpal Singh bahawa liwat suka sama suka berlaku dan terjadi. 

Keputusan mahkamah pada hari ini berjaya mematahkan dan membuktikan segala tuduhan-tuduhan mengenai konspirasi dan tohmahan badan kehakiman tidak bebas adalah tidak benar samasekali.

Pada hari ini juga membuktikan bahawa dakwaan tujuan sebenar 901 ialah menggulingkan kerajaan secara kekerasaan terbukti benar.


Yang Arif Hakim menyatakan bahawa ketiadaan sampel DNA secara sukarela daripada Anwar Ibrahim serta keenganan Anwar Ibrahim memberikan keterangan bersumpah tidak cukup untuk menyabitkan kesalahan liwat ke atas Anwar Ibrahim.


Kita perlu ingat bahawa Yang Arif Hakim tidak menafikan perbuatan liwat itu berlaku sebaliknya hanya mendapati bahawa keterangan tidak mencukupi untuk membuat sabitan ke atas kesalahan liwat terhadap Anwar Ibrahim.


Ini juga bermakna hujah Karpal Singh di terima oleh mahkamah yakni berlakunya liwat suka sama suka.


Kita semua redha dengan keputusan mahkamah dan tidak pula kita mengadakan sebarang perhimpunan untuk membantah keputusan itu. Inlah kematangan dan kebijaksanaan kita sebagai penyokong BN/UMNO yang tidak ada pada penyokong pakatan haram jadah.


Inilah pengorbanan kita kepada mengekalkan keamanan negara dan mensejahterakan rakyat. Terbuktilah kepada semua bahawa kematangan berpolitik hanya diamalkan oleh UMNO/BN.


Sepertimana dakwaan Tian Chua pada malam semalam di Kelab Sultan Sulaiman Kuala Lumpur bahawa Rakyat Hakim akan bangkit menghukum Anwar Ibrahim, DAP PKR dan PAS pada PRU 13 nanti.


DS Najib memang brilliant!


TEPUK DADA TANYA IMAN!

RUSUHAN 901 - LEMBU DAH MULA BERTANDING SIAPA KUAT MEMEKAK

qbrulb.jpg

RUSUHAN 901 - BOMOH CINA.

kijrw.jpg

ggzard.jpg

CINA PKR BARU SEPULUH ORANG. CINA DAP LANGSUNG TAK NAMPAK . PAO GONG PUN ADA .....

RUSUHAN 901 - LEMBU-LEMBU MULA MASUK KANDANG.

Jeritan provokasi "Reformasi" mengingkari 10 syarat. 
Kepala lembu yang mengetuainya
Rafizi
CheguBard
Rodziah
Mansor

RUSUHAN 901 - AMBIGA SAMAD SAID DAN LEMBU-LEMBU LAIN.WOOOOO LEMBU LYNAS PUN DI IMPOT SAMA.

RUSUHAN 901 - POLIS, BAS DAN MAHASEWEL

9g1xc.jpg

901 KEMASKINI- PINTU MASUK UTAMA.ADAM ADLI SUDAH MARI LAH

KEMASKINI STATUS 901- 10 SYARAT MULA DIENGKARISUMBER BRO JINGGO.


1. Perusuh 901 mula buat bising dan menjerit-jerit dengan laungan REFORMASI.


2. Polis terpaksa merampas sepanduk BEBASKAN ANWAR.
TEPUK DADA TANYA IMAN!

KEMASKINI STATUS 901.-JUMLAH KEHADIRAN SETAKAT JAM 6.00 PAGI

Sumber The Unspinners
Jam 6 am:
1) Di pintu masuk utama Mahkamah, terdapat 50 orang diketuai Tian Chua. Media tempatan 50 org sedang beratur untuk ambil Pas Masuk.
2) Di Perhentian Bas, Jalan Duta, ada 120 orang sedang bergerak ke Masjid Wilayah Persekutuan.
3) Di Stadium Hoki Jalan Duta lebih kurang 250 orang akan bergerak ke Masjid WP.
4) Di Masjid WP, kumpulan Perkasa/Pekida kekal 100. Penyokong PR ada lebih kurang 600 orang dalam dan luar masjid. Itu sebab Trojan Horse hentam Pekida dan Perkasa
5) Di Masjid Negara, kelihatan 6 org penyokong PAS.
6) Di Bangunan LHDN, lebih kurang 100 org (20 orang India pakai lilit kepala PKR).
7) Di bangunan Matrade, kelihatan 8 orang.
8) Di Masjid Jamek Tun Perak ada terkumpul 35 orang.
9) Di kawasan lain tiada kelihatan penyokong.
Semua sekali berjumlah 828 orang dengan Melayu 99%, India 1% dan CIna DAP tidor nyenyak pergi mampuslah Anwar Berahi!

TEPUK DADA TANYA IMAN!

KEMASKINI STATUS 901. - Jam 3.54 pagi- 6.00 pagi


Mulai jam 3.54 pagi tadi, hujan renyai-renyai di sekitar kawasan kompleks mahkamah jalan Duta. Sudah kelihatan sebuah van membekalkan makanan dan minuman berparkir di parkir luar Masjid WPKL. Kelihatan sebuah motorsikal sentiasa berpusing dan berhenti di persimpangan lampu trafik ke arah jalan masuk utama ke kompleks mahkamah jalan Duta. Kelihatan juga sebuah kereta Sinar Harian yang berparkir di depan bangunan Matrade. Di medan selera pula terdapat banyak motorsikal dan anak-anak muda berkeliaran. Kawasan sekitar masih lagi tenang. Tidak ada sekatan jalanraya. Polis masih mengawal jalan masuk utama.

Pada 6.00 pagi rakan bloger Double Y mengatakan Tian Chua sudah tiba dan melepak di medan selera. Sudah kedengaran laungan 'reformasi'. Manakala wartawan mula membanjiri kawasan sekitar.Huh balik-balik muka Cina PKR si penghasut itu juga yang mengepalai anak-anak muda Melayu merusuh. Bebal juga anak-anak ikan Anwar Ibrahim mematuhi arahan si Cina PKR penghasut yang pernah gigit telinga polis.

Azmin Ali si penipu besar dan tidak berhemah dijangkakan tiba dengan rombongan bas. Namun pemantauan pada jam 3.54 pagi tadi setelah mengekori sebuah motorsikal yang berhenti dan menghantar sms, didapati bahawa satu rombongan perarakan berjalan kaki akan muncul dari arah Sri Hartamas dan Dutamas. Diyakini satu percubaan memasuki kawasan kompleks mahkamah jalan Duta melalui pintu belakang di mana aksi berbaring di atas jalan akan diadakan.

TEPUK DADA TANYA IMAN!

JAM 2 PAGI SEKITAR KOMPLEKS MAHKAMAH JALAN DUTA.

CILOK 100% DARIPADA DET. POLIS SUDAH BERSIAP SEDIA. PERUSUH YANG DATANG AWAL MELEPAK DI TEPI JALAN SAMBIL MENGHIRUP UDARA SEGAR ( ADA MASA UNTUK BERFIKIR MENGENAI TINDAKAN MEREKA)TEPUK DADA TANYA IMAN!


JOM TEKA BERAPA KEHADIRAN 901.


Bila rakan bloger GAP mengemukakan teka-teki di atas yang menjadi tajuk artikel ini, terasa gatal pula tangan ini untuk menulis mengenainya.

Berdasarkan kepada insiden pemecatan Hasan Ali dan pemerhatian sejak jam 6.oo petang tadi di Kuala Lumpur. Berbanding dengan perbezaan ayng amat ketara dari segi fakta dan bukti antara kes liwat I dan kes liwat II, GAP menjangkakan kehadiran dalam sekitar 5 ribu orang.

Berdasarkan kepada pemantauan sumber-sumber boleh dipercayai dan rangkaian hamba dianggarkan kehadiran sekitar 3 orang sahaja dengan sedikit tambahan jika peguam-peguam pro Pakatan mengambil bahagian selepas keputusan diberikan.

Kita hanya mampu menduga dan ketentuan itu daripada Allah subhanahu wa ta'ala jua.

TEPUK DADA TANYA IMAN!

BULAN GERHANA DI SELANGOR.


Apabila Hasan Ali merampas bir , Ronnie Liu mengamok. Bila Hasan Ali mengakui adanya bai'ah talak tiga,  PAS merasa malu. Bila Hasan Ali menarik balik tauliah semua ahli PAS, Khalid Samad mula berdendam. Bila Hasan Ali mahukan perpaduan, PKR dan DAP mengarok. Bila Hasan Ali pertahankan kalimah Allah, Khalid Samad menjadi berang. Bila Hasan mempertahankan akidah, DAP mula menghasut. Bila Hasan Ali menegur landasan perjuangan puak Erdogan PAS, sekali lagi Khalid Samad mengamok. Tapi bila Hasan Ali mengkritik 'Imam Mahdi' kesayangan PKR dan 'Nabi Palsu' PAS, Hasan Ali di pecat.

Impak dari pemecatan Hasan Ali seramai 100,000 orang ahli PAS Selangor terutama di Kelang telah mengisytiharkan keluar PAS. Di jangka lebih ramai lagi ahli PAS mengikuti jejak langkah rakan mereka tersebut. Pemecatan Hasan Ali merupakan satu rahmat kepada perpaduan umat Melayu Islam.

Kepada ahli dan penyokong PAS yang pro Erdogan pemecatan Hasan Ali adalah wajar dan munasabah. Hakikatnya, pemecatan Hasan Ali merupakan suatu petanda bahawa Pakatan merupakan suatu pakatan yang tidak direstui. Tahniah Hasan Ali !

TEPUK DADA TANYA IMAN!

SEBAGAI RAKYAT HAKIM, HAMBA JATUHKAN HUKUMAN REJAM KE ATAS ANWAR IBRAHIM DI ATAS KESALAHAN MEROGOL BONTOT !!!


Bahawasanya sempena menjadi RAKYAT HAKIM mengikut pemikiran songsang Tian Chua yang di sokong oleh Anwar Ibrahim dengan tangisan terakhir seorang perogol bontot, SAYA JATUHKAN HUKUMAN REJAM KE ATAS ANWAR IBRAHIM SEBAGAI PEROGOL BONTOT SUKA-SAMA-SUKA. Amacam ok tak?

Anwar Ibrahim terpaksa mengeluarkan tangisan terakhirnya demi meminta penyokong dan simpatisan kepadanya menghalalkan perbuatan rogol bontot suka-sama-suka. 901 bukanlah persoalan mengenai Anwar Ibrahim di fitnah atau mengenai konspirasi politik, sebaliknya mengenai isu moral Anwar Ibrahim yang terkantoi akibat mangsa rogolnya membuat aduan kepada pihak polis. 

Aduan tersebut telah di uji dengan berat dan melalui proses pembuktian yang amat ketat. Hakim yang membicarakan kes tersebut  adalah seorang hakim yang mempunya intergriti tinggi. Beliau dikenali sebagai seorang hakim yang bijak dan adil saksama pertimbangannya. Kewibawaan badan kehakiman negara sudah dikenali sebagai di antara yang bebas dan terkenal intergritinya. Hanya pada kacamata seorang perogol bontot yang mahu melepaskan diri daripada hukuman mengatakan sebaliknya. 

Satu persoalan buat peserta perusuhan 901, para penyokong, para skeptik dan simpatisan kepada kes liwat II Anwar Ibrahim, apakah jika anda yang menjadi mangsa rogol bontot suka-sama-suka yang melibatkan Anwar Ibrahim sebagai perogolnya, anda akan tetap menyertai rusuhan 901?

Dimanakah pertimbangan anda semua sebagai seorang manusia yang mendakwa membenci kezaliman ? Namun pada masa yang sama anda menyokong kezaliman yang dilakukan oleh seorang perogol bontot suska-sama-suka tanpa mempedulikan keadilan ke atas mangsanya?

TEPUK DADA TANYA IMAN!

901 HASUTAN-HASUTAN MERUSUH SEMAKIN KUAT.


Pada malam terakhir Anwar Ibrahim di Kelab Sultan Sulaiman Kuala Lumpur, sedang merayu-rayu agar penyokongnya menghalalkan perbuatan rogolnya. Tian Chua pula giat menghasut agar segera berkumpul di hadapan kompleks mahkamah Jalan Duta pada malam ini juga. 

Nama 'Rakyat' di jual beli dan diperdagangkan oleh saudagar-saudagar mimpi PKR. Ini semua dilakukan demi menghalalkan perbuatan rogol Anwar Ibrahim. Badan kehakiman dan sistem keadilan negara dimomokkan oleh Tian Chua dengan slogan hasutan 'Rakyat adalah HAKIM!' Kalau begitu bagaimana pula 'Rakyat yang mahukan Anwar Ibrahim dikenakan hukuman? Tidakkah mereka juga 'RAKYAT HAKIM' mengikut tafsiran  Tian Chua? 

Inilah PKR cuba berjuang di atas apa yang dinamakan sebagai 'Keadilan Puitis' malangnya Anwar Ibrahim bukanlah seorang mangsa fitnah dan konspirasi seperti Monte Cristo. Malah Anwar Ibrahim adalah Bapa Fitnah dan Konspirator Utama. Tidak lupa juga beliau adalah PEROGOL.

Pihak polis telah mengambil langkah berjaga-jaga. Jalan masuk utama ke kompleks mahkamah jalan Duta sudah pun diletakkan pasukan FRU. 

Apa yang jelas ialah PKR terperangkap dengan jerat mereka sendiri.

TEPUK DADA TANYA IMAN!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...