Sabtu, 10 Mac 2012

NO WONDER THE SKY IS BLUE HJ HADI ADA SKANDAL DULU.

Para Bini Hj Hadi Yang DiKetahui 

WELAWEH ! Puah Palih Balik Kalih ... No Wonder The Sky Is Blue ... Atikel ini bukan bertujuan hendak memperlekehkan amalan poligami asalah satu sunnah baginda Rasulullah s.a.w. Mahupun bertujuan jahat melakukan fitnah ke atas pemimpin Agong PAS Hj Hadi yang pernah mengeluar Fatwa jenazah-jenazah peristiwa Memali yang melawan AmiruulMukminiin tidak perlu dikafankan dan dimandikan. Dan kemudiannya sanggup mengupah seseorang untuk sentiasa menaburkan minyak wangi di atas kuburan para jenazah. Hamboi. 

Artikel ini bertujuan mengulas kenyataan rasmi YB Dr Mashitah atau ustazah UMNO yang terhebat berbanding dengan ustaz gitar karan dan Hj Hadi. YB Ustazah ini tidak mudah mengeluarkan kenyataan melainkan benar-benar yakin dan mempunyai bukti-bukti kukuh untuk mengatakannya.Maklumlah YB Ustazah ini kelulusannya seperti berikut:

1. B.A. Hons, Al-Azhar University, Egypt
2. M.A., International Islamic University Malaysia
3. PhD, Cairo University, Egypt

Pergh kalah Hj Hadi dan ustaz gitar karan yang mengaku belajar di pondok lepas tu ajar orang ramai 'Main pondok-pondok'. Tapi biasalah pepuak lebai kera dan berok PKR mana boleh tahan dengan mana-mana individu yang lebih hebat daripada lebai-lebai kera mereka.Bercananglah segala jejuak tin milo mereka di fesbuk dan twiteer 

Berbalik kepada kenyataan Yb Ustazah tersebut yang mengatakan:-
Rakyat jelata tidak seharusnya terpengaruh dengan gelaran ustaz atau lebai hatta tuan guru daripada kalangan pemimpin parti pembangkang. Ataupun terpegun dengan jubah yang labuh, serban yang tinggi atau janggut yang panjang. Hakikatnya mereka adalah ahli politik yang boleh tergoda dengan wanita dan memiliki nafsu seperti orang lain. Mereka juga boleh terpalit dengan dosa walaupun pada waktu yang sama menuduh orang lain kafir. Presiden Pas sendiri, Datuk Seri Abdul Hadi Awang, pernah dikaitkan dengan skandal membabitkan anak dara kira-kira 10 tahun lalu. Beliau dikatakan mengambil gadis itu untuk dijadikan isteri ke-3
Bini ke 3 Hj Hadi ?
Kalau Silap Maafkan kami 

Bila kita gunakan akal yang waras dan siuman tentunya kita akan terfikir di benak fikiran masing-masing. Mustahillah pokok bergoyang jika tiada lebai kera PAS dan PKR berada di ranting dan cabang pokok. Jadi jika Hj Hadi nak kalih atau tin-tin milo PAS hendak keluarkan fatwa mengarot menutup kejatahan Hj Hadi dengan kejahatan orang lain itu amalan assobiyah namanya.

Kami di Nadi Rakyat menghormati YB Ustazah kerana beliau sanggup memperpanjangkan cerita dan pendedahan salahlaku seksual pemimpin-pemimpin PAS yang didedahkan oleh pihak Nadi Rakyat selama ini. Selama 54 tahun orang dok fikir betapa mulia dan betapa agongnya akhlaq segala lebai dan ustak kera PAS. Kalih-kalih bila Nadi Rakyat mendedahkan salahlaku seksual mereka maka ramailah orang tersedar mengenai penipuan dan pendustaan PAS selama ini.

Jadi kepada semua janganlah terlalu mempercayai apa yang di pandang oleh mata apa yang di dengar oleh telinga apa yang dipertuturkan oleh lidah melainkan diselidiki terlebih dahulu setiap inci dan ulas butirnya, Jangan lagi bila nampak serban di kepala, janggut di dagu dan jubah di badan maka difikirkan itulah ulama warisatul anbiyaa'.Entah-entah mamat tu baru saja lari dari kampung halamannya dek kerana di tangkap berkhalwat dengan bini atau anak dara Tok Penghulu.

TEPUK DADA TANYA IMAN!

ANWAR IBRAHIM ALAMI TEKANAN MENTAL & JIWA.

Keputusan Rating oleh Merdeka Review, isu majlis pertunangan anak DS Najib dan maklum balas para skeptis serta Anwar Ibrahim sendiri cukup hebat diperkatakan. Ada yang jujur. Dan yang membodek pun terlebih lah ramainya kerana alah malu selama ini.Di samping itu juga DS Najib telah mengumumkan keputusan mengenai kedudukan Kak Ijat pada masa yang sesuai. Sesuatu yang mungkin menyebabkan para seksptis berotak lembu  puak anti NFCorp bakal buat kenduri tahlil. Ataupun kemungkinan bakal menjadi Majlis Kenduri arwah kritikan tak berasas para skeptis dalam isu NFCorp selama ini.

Reaksi Anwar Ibrahim sudah di duga yakni beiau akan berusaha menggambarkan beliau masih relevan dengan mengakui bahawalah beliau lah penyebab utama rating DS Najib mendadak naik. Para pensabotaj tin milo dalam UMNO sudah tentu akan menggerakkan para askar upahan mereka dari golongan puak skepstis untuk terus mengalunkan isu majlis pertunangan anak DS Najib. Kononnya sebagai langkah Check and Balance walhal ianya adalah langkah sabotaj di siang hari.Biasalah puak skepstis ini ada duit semua boleh menjadi. Masa takde duit semua dok mengemis sana sini.Kredibiliti tiada dan pendirian pun tidak ada.

Apa yang jelas ialah Anwar Ibrahim semakin mengalami tekanan mental dan jiwa. Semakin lama semakin pudar bintangnya. Semakin lama semakin beliau tidak relevan. Samada beliau ada atau tidak ada tidak penting lagi kerana suara rakyat tetap sampai juga ke pengetahuan DS Najib melalui media alternatif seperti blog, twitter dan fesbuk. 

Isu penyelewengan hasil pasir terbesar di alaf ini dan isu salah guna kuasa pemberian kontrak pengutipan sampah oleh PKR Selangor di tambah burukkan oleh sikap pemimpin DAP yang tidak ada rasa hormat kepada sesiapa pun terutamanya kepada pemimpin-pemimpin Melayu PKR dan PAS. Ronnie Liu sendiri berani melangkahi Khalid Ibrahim dalam soal perlantikan Ahli Majlis Daerah MBPJ. DAP pun tidak menghormati Anwar Ibrahim. DAP hanya menghormati pemimpin-pemimpin mereka sendiri.

Pada 13 Mac ini dikatakan Noh Omar akan membongkar segala dokumen-dokumen berkaitan penyelewengan pasir di Selangor. Nampaknya hajat Suhaimi hendak menjadi juara Debat bakal terkubur begitu saja. Dalam isu sampah pula CASSA telah bertindak dan memberikan katadua kepada PKR Selangor. Bertambah teruk apabila Ronnie Liu sudah kencingkan kepala Khalid Ibrahim apabila membuat keputusan sendiri tanpa merujuk kepada Khalid Ibrahim dalam soal perlantikan Ahli Majlis Daerah.

DS Najib berusaha dan bekerja keras dalam mentadbir negara ini sejak mengambilalih daripada Pak Lah. Dendam kesumat terhadap beliau masih belum reda. Namun usaha-usaha para pensabotaj kelihatan semakin lama semakin dilemahkan oleh kekuatan jentera-jentera lain.

Apa yang Hamba mahu perkatakan di sini ialah DS Najib adalah yang terbaik !

TEPUK DADA TANYA IMAN!

RAJA SELEWENG PASIR SELANGOR NAK TUBUH SIASATAN DIRAJA.


Ni lah kan Perompak nak siasat Penyamun, Raja Seleweng Pasir nak tubuh Siasatan DiRaja pulak. Awat Shuhaimi hang dah tak percayakan kredibiliti SELCAT ka?

Itu Raja Seleweng Pasir yang kini menghadapai pertubuhan di bawah Akta Hasutan kerana isu SUK Selangor dulu berkata :
“Saya cabar Dato Seri Noh Omar jika benar beliau bukan seperti ayam jantan hanya berkokok, jaguh berkokok. Kalau beliau betul-betul mempunyai bukti betul ada salah laku yang dilakukan oleh Kerajaan Negeri berhubung dengan apa yang didakwanya di Yayasan Selangor, di Kumpulan Semesta. Dia sediakan gelanggang kita berdebat. Tak perlu panggil Menteri Besar, saya sahut cabaran. Saya sedia berdebat dengan Dato Seri Noh Omar untuk menjawab khususnya daripada segi isu pentadbiran kerajaan semasa di zaman Khir Toyo dan semasa zaman Tan Sri Khalid Ibrahim. Dia sediakan tempat saya hadir. Hantar di Tanjung Karang sekalipun saya akan pergi.”
Sepatutnya Suhaimi kata:
"Kalau betul-betul mempunyai bukti betul ada salah laku yang dilakukan oleh Kerajaan Negeri berhubung dengan apa yang didakwanya di Yayasan Selangor, di Kumpulan Semesta. kita bawa ke Suruhanjaya Diraja bagi membersihkan nama saya."
Balik-balik debat. Habis semua isu PKR hendak jadikan Pertandingan Debat. Buat apa Debat ? Jom la ke Mahkamah kalau berani. Atau serah diri kepada SPRM. Jangan terjun Lombong dah ler.

Patutlah pepuak skeptik dan Rafizi terkocoh-kocoh buat isu Majlis Pertunangan anak DS Najib sebab nak kaber line skandal penyelewengan pasir terbesar di alaf ini.

Kpada Suhaimi anda patut diperingatkan mengenai dokumen-dokumen skandal Penyelewengan Hasil Pasir Milik Harta Awam Terbesar di alaf ini yang turut membabitkan Dana Awam:-
Dokumen-dokumen di atas hanya boleh di jawab oleh Suhaimi di dalam mahkamah atau di dalam prosiding Suruhanjaya Siasatan DiRaja dan bukan di dalam perdebatan mahupun di dalam Mahkamah Kangaroo SELCAT.

Amacam Suhaimi ada berani ka ???? 

Jangan berselindung di sebalik isu tolol Rafizi pasal Majlis Pertunangan anak DS Najib. Nampak sangat cara tu ko punya pucuk sudah mati sama macam Anwar Ibrahim cuma Anwar Ibrahim laku juga lah kat dalam MAJALAH PORNO DI JEPUN. Ko plak Suhaimi ?????? Takkan ko cuma nak pemes sebagai RAJA PENYELEWENGAN PASIR dan RAJA MULUT CELUPAR? 

Anak buah ko yang beromen dalam pejabat apa cer sekarang? Ustaz Badrul Amin boleh enter frame.

TEPUK DADA TANYA IMAN!

RAFIZI & PUAK SKEPTIK PATUT CIUM TAPAK KAKI DS NAJIB MOHON MAAF

Jawatannya dalam parti politik berbunyi hebat " Pengarah Strategi Parti Keadilan Rakyat'. Jawatan lain yang di sandang turut berbunyi hebat ' Pembantu Penasihat Kewangan Negeri Selangor'. Cuma namanya tak sehebat jawatan yang di pegang olehnya ... Rafizi Ramli. Termasuklah segala isu yang dibangkitkan olehnya. Dakwaan pemegang jawatan-jawatan 'hebat' bahawa DS Najib menggunakan 'Wang Rakyat' bagi membiayai perbelanjaan majlis pertunangan anak perempuannya dengan anak Nazarbayez (Kazakhstan) tidak berasas samasekali. Para skeptik yang turut menari bersama Rafizi juga hanya bersifat menangguk di air keroh.R

Hamba tidak mahu mengulas panjang kerana Pejabat PM akan mengeluarkan kenyataan balas terhadap dakwaan palsu Rafizi tersebut. Bagi para skeptik pula mereka ini ibarat lalang yang di tiup angin. Tujuan mereka mungkin baik yakni membantu secara sukarela 'Propaganda' PKR atas 'nasihat-nasihat' para 'Penasihat Strategi Metafora dan Mitos' yang amat gemar memakai baju kemeja -T bendera British terpampang besar didadanya.

Hamba cuma tahu satu perkara sahaja yakni baik sebelum atau semasa atau selepas Majlis Pertunangan tersebut, tidak pernah pula hamba mendengar dan/atau sampai bukti kepada hamba adanya kutipan derma wajib daripada PMO ke atas rakyat Malaysia bagi menampung perbelanjaan majlis tersebut. 

Mahupun kedengaran promosi-promosi di blog-blog atau sebarang media awam menggesa atau memaksa hamba rakyat keluarkan derma wajib RM1.00 setiap kepala bagi 'MEMBAYAR' kos majlis tersebut dengan janji syurga sepertimana berlaku dalam satu arahan bertulis daripada Majlis Perbandaran Kota Bharu Bandaraya Isle. Sebelum itu mari kita belajar ASAS MATEMATIK atau orang dulukala sebut ILMU HISAB.

SOALAN MATEMATIK/ ILMU HISAB.
Rafizi dakwa kos majlis berjumlah RM409,767.00. Rafizi dakwa 'Duit Rakyat' digunakan. Penduduk Malaysia pada setakat ini berjumlah 28 juta (28, 000, 000) orang. Berapakah 'Wang Rakyat' yang telah dikutip daripada setiap seorang rakyat Malaysia bagi menampung kos tersebut? 

Formulir:-

RM409 767.00 / 28 000 000 = 0.014634535714285714285714285714286 sen setiap orang.
Penggenapan nombor bermakna 0.015 SEN setiap kepala.

SOALAN ILMU MANTIQ / LOGIKA / DIALEKTIKA KONTROVERSI.
Jika dakwaan Rafizi itu benar maka berdasarkan kepada ILMU HISAB di atas dalam setiap akaun milik RAKYAT MALAYSIA ini sepatutnya
0.014634535714285714285714285714286 (0.015 sen) akan 'hilang ghaib' dari semua akaun-akaun milik rakyat Malaysia. 

Soalannya:-
  1. Adakah jumlah 0.015 sen benar-benar telah hilang dari semua akaun milik Rakyat Malaysia bagi tujuan tersebut?
  2. Dimanakah rangkaian bukti yang menunjukkan perkara itu berlaku?
  3. Cukai yang di kutip daripada rakyat sudah tidak di kira sebagai 'Duit Rakyat' kerana ianya bukan 'Sumbangan Derma Ikhlas'
  4. Tidak semua rakyat Malaysia membayar cukai pendapatan dan cukai-cukai perkhidmatan.
DUIT RAKYAT ialah wang tunai yang ada dalam poket dan dalam akaun-akaun milik rakyat Malaysia.

Tapi yang pasti kerajaan sekarang membelanjakan jumlah yang amat besar bagi faedah rakyat dalam bentuk subsidi dan pembayaran BR1M.

Sebarang Resit-resit dan bil-bil berkaitan dengan kos majlis tersebut tidak membuktikan 0.015 sen telah di ambil secara paksa dari poket dan akaun milik rakyat Malaysia.

Jadi duit siapa sebenarnya yang telah digunakan? Kita telah menolak kemungkinan ianya adalah Duit Rakyat. berdasarkan kepada ILMU HISAB dan ILMU MANTIQ / LOGIKA / DIALETIKA KONTROVERSI..


KESIMPULANNYA.
  1. Di aspek emosional memanglah ramai menyangka 'Duit' milik mereka digunakan dalam majlis tersebut.
  2. Di aspek pembohongan memanglah ramai menyangka kos majlis tersebut adalah pembaziran dan menjadi bukti 'kemewahan hidup' DS Najib dan keluarga.
  3. Di aspek politik ianya adalah Pembunuhan Karekter yang disengajakan oleh pihak musuh.
  4. Di aspek Propaganda Musuh ianya mahu menimbulkan Persepsi Buruk ke atas DS Najib.
  5. Di aspek KEBENARAN DAKWAAN RAFIZI ADALAH PENDUSTAAN MANAKALA TINDAKAN PARA SKEPTIK ADALAH AMPLIFIKASI KONFLIK YANG DIKEHENDAKI OLEH PKR DALAM ISU INI.
Kadangkala hamba terfikir jua apakah perbelanjaan-perbelanjaan dan kos-kos majlis-majlis rasmi yang menggunakan wang dari kantung perbendaharaan negeri Selangor, Pulau Pinang, Kedah dan Kelantan itu tidak diamplifikasikan oleh para skeptik dan Rafizi? 

Kenapa kek cokelat, penajaan pakej Haji, pakej percutian EXCO dan Geran SelangorKu tidak dipersoalkan dan dipertikaikan oleh Rafizi dan para skeptik? Oh Hamba lupa kerana ianya melibatkan kepentingan perbelanjaan politik PAS PKR dan DAP dan tidak melibatkan DS Najib sekeluarga.

Selepas ini janganlah pula para askar upahan PKR dan para skeptik mengatakan ini adalah Mitos dan Metafora.

TEPUK DADA TANYA IMAN!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...