Isnin, 2 Mei 2011

X-KLUSIF : Sebarkan Kenyataan Datuk Eskay Ini !


1. HEBAT ! Sungguh Hebat !... MENGIKUTI blog GERAKAN ANTI-PKR dalam entri berkaitan dengan Cabaran Ujian Poligeraf Husam Jamnapari yang di sahut oleh Datuk Eskay tanpa ragu-ragu dan bimbang, TERKINI DATUK ESKAY SAHUT CABARAN HUSAM MUSA 


Gambar Kompilasi Anti PKR Club (APC)
Di Facebook.

2. Berikut adalah kenyataan Datuk Eskay yang telah diemailkan kepada Gerakan Anti-PKR yang meminta agar disebarluaskan ke seluruh alam maya dan penjuru dunia oleh Datuk Eskay , penghargaan buat Gerakan Anti-PKR

Saya menyambut dengan lapang dada dan hati yang terbuka berkenaan dengan cabaran untuk melakukan ujian poligraf sepertimana yang diminta oleh husam musa. Panggilkan kesemua pakar sepertimana yang disarankan oleh husam musa.'

'Mungkin dengan cara islam (bersumpah laknat) nampaknya mereka masih tidak berapa yakin, namun atas dasar kebenaran dan menyampaikan yang HAK saya bersedia untuk menyahut cabaran poligraf ini .'


TETAPI..

'Saya meletakkan syarat untuk melakukan ujian poligraf tersebut. Pertama ujian poligraf tersebut hendaklah disertai oleh anwar ibrahim .Saya mencabar anwar ibrahim untuk turut serta melakukan ujian poligraf tersebut. Kedua, ujian ini hendaklah dilakukan/disiarkan  secara langsung di media utama seperti TV3,RTM,ASTRO dan kesemua media antarabangsa. Biar rakyat seluruhnya menilai keputusan tersebut !'.

sebarkan !


ADAKAH ANWAR BERANI MENYAHUT CABARAN DAN SYARAT INI ? JAS FIKIR , ANWAR MUNGKIN TIDAK MENYAHUTNYA KERANA ANWAR TAKUT TEMBERANG DAN TEMBELANGNYA PECAH TAPI JAS YAKIN DATUK ESKAY AKAN TETAP MENJALANI UJIAN POLIGRAF WALAUPUN ANWAR MENOLAK CABARANNYA. SYABAS DATUK ESKAY !!!


1 MALAYSIA 1 KEBENARAN HAKIKI
Anwar Dok Menipo dan Muhong Sana Sini

GEMPAR !!! Mimpi Ngeri Guan Eng Menjadi Kenyataan- Pergabungan Semula PAS-UMNO Dalam BARISAN NASIONAL!1. TERHEBAT ! Mimpi Ngeri Guan Eng Bakal Menjadi Kenyataan ! Jika anda mengikuti entri analisa Dr Novandri yang mengulas kenyataan Guan Eng 


dan entri Pisau.net berkenaan 225 ahli PAS keluar PAS serta entri Gerakan Anti PKR berkenaan pembalunan lisan Azmin Ali kepada PAS berkaitan dengan isu pendedahan video salahlaku seksual Aljuburi, serta ucapan DS Najib di Kuala Terengganu baru-baru ini yang di sambut oleh kenyataan Husam Jamnapari agar Datuk Eskay menjalani Ujian Poligraf merupakan tanda-tanda dan isyarat-isyarat awal PAS sudah bersetuju dengan UMNO untuk menyertai BARISAN NAISONAL TANPA SYARAT?

2. MCA pula tiada halangan untuk PAS menyertai BARISAN NASIONAL malah kenyataan CSL mencabar PKR menghapuskan Hak Istimewa Bumiputera dan memberikan ingatan bahawa Hak Istimewa Bumiputera memerlukan sokongan 2/3 majoriti di Parlimen dan perkenan DYMM Sultan-Sultan Melayu memberikan isyarat jelas ke arah persetujuan MCA menerima PAS ke dalam BARISAN NASIONAL.

3. Jika menganalisa berita-berita yang dikeluarkan oleh portal pihak pembangkang dan gerak kerja pembangkang yang akan mengadakan kononnya ledakan pada 6hb Mei pada Jumaat ini menunjukkan kebimbangan di pihak PKR dan DAP bahawa PAS BAKAL KELUAR PAKATAN JAHAT DAN MENYERTAI BARISAN NASIONAL !
Bakal menyusul analisa ke 2.

KITA PERLU INGAT, GUAN ENG TIDAK AKAN MENGELUARKAN KENYATAAN BERBAUR UGUTAN DAN INTIMIDASI MELAMPAU JIKA DIA TIDAK YAKIN PERKARA ITU 99.9% BAKAL BERLAKU. APAKAH MAMPU DAP DAN PKR MENGHALANG PAS MENYERTAI BARISAN NASIONAL YANG BAKAL MENGUNTUNGKAN PAS BERBANDING PAS BERADA DALAM PAKATAN JAHAT? KITA TUNGGU DAN SAKISKAN APAKAH KESUDAHAN LEDAKAN PONDAN PADA 6HB MEI JUMAAT INI OLEH PKR DAN DAP. 


PKR & DAP BAKAL GIGIT LIDAH SENDIRI?

TERKINI: Kenapa 225 Ahli PASKuala Kedah Memilih Untuk Menjadi Bekas Ahli PAS? Guan Eng Menerima Tamparan Hebat!


Bekas ahli Pas, Rahaiza Abdul Rahim (kiri) dari Kampung Kubang Panggas mewakili 225 rakannya berikrar meninggalkan parti itu pada majlis penyerahan borang di Alor Setar, semalam.-utusan

1. Mengikuti blog Pisau.net , lapurannya dalam entri nya bertajuk 225 TERIMA HIDAYAH TINGGALKAN PAS berikut adalah petikan lapuran Utusan Malaysia sebuah akhbar media arus perdana yang paling ditakuti dan digeruni oleh pihak pembangkang mengenainya:-

ALOR SETAR 1 Mei - Hilang keyakinan terhadap Pas termasuk Menteri Besar Kedah, Datuk Seri Azizan Abdul Razak mendorong 225 ahli Pas Kuala Kedah keluar parti itu dan menyertai UMNO.
Ketua Pas cawangan Lahar Buluh, Ahmad Marzuki yang mengetuai kumpulan itu menyerahkan borang keahlian mereka kepada Ketua UMNO Kuala Kedah, Datuk Latt Shariman Abdullah satu majlis di Kubang Rotan, di sini semalam.
Menurut Ahmad, 60, mereka menyertai UMNO setelah kecewa dengan janji kosong yang sering ditabur pemimpin Pas terutama berkaitan bantuan ketika Kuala Kedah dilanda banjir teruk pada November lalu.
"Pemimpin Pas masuk kampung tabur janji dan buat kami tertunggu-tunggu. Baru-baru ini, apabila 150 rumah rosak teruk akibat ribut ada juga pemimpin Pas datang dan tabur janji lagi tetapi sampai hari ini tidak ada apa-apa pun.
"Yang ada cuma UMNO Kuala Kedah yang sentiasa prihatin nasib rakyat," katanya ketika ditemui pada sidang media majlis tersebut.-Utusan
2. Ini membuktikan bahawa dakwaan Guan Eng Sundalan Hitler  sebelum ini yang beriya-iya cuba menipu dirinya sendiri dan orang Melayu kononnya UMNO sudah di tolak adalah tidan benar dan merupakan dakyah pembohongan daripada Guan Eng Sundalan Hitler yang sememangnya terkenal dengan libah bercabang seperti ranting-ranting dan cabang-cabang PKR di seluruh negara.

3. Sekaligus menafikan pembohongan dakyah jahat pihak PAS melalui lidah-lidah akhbar milik mereka yang menyebarkan fitnah kononnya UMNO KEDAH tidak berfungsi dan tidak berdaya saing.Kini terbukti bahawa, PAS KEDAH menghadapi masalah paling besar dan sedikit masa lagi PKR bakal menghadapi peristiwa keluarnya secara beramai-ramai apabila Datuk Eskay mengambil Ujian Poligraf dan Aljuburi enggan mengambilnya. 

NAMPAKNYA, SLOGAN PAS BERBUNYI 'PAS GANTI UMNO' BAKAL MENJADI 'PAS MASUK UMNO' HUSAM JAMNAPARI PUN SUDAH MULAI NAMPAK GOYAH DENGAN ALJUBURI DAN AZMIN ALI MADU PETUALANGAN WAN JIJAH SEBELUM INI MENYERANG PEMIMPIN-PEMIMPIN PAS KERANA BERDIAM DIRI DI ATAS ISU PENDEDAHAN SALAHLAKU SEKSUAL ALJUBURI. 

INSYA ALLAHU TA'ALA SELEPAS INI, MCA  & GERAKAN PULA BAKAL MEREJAM DAP. DENGARKATA MENTOR DAP BAKAL KALAH TERUK DALAM PILIHANRAYA MEI INI. 


1 MALAYSIA 1 PERPADUAN

Osama Bin Laden Kecundang ? Pulangnya Seorang Mujahid Ke Rahmatullah.

1. Hari ini Presiden Barak Obama mendakwa bahawa Osama bin Laden telah berjaya di bunuh oleh pasukan elit tentera USA di Pakistan di hujung bandar Islamabad tempat persembunyian Osama, dalam 1 misi tentera memburu Osama. Kini jenazah Osama berada dalam tangan tentera USA.

2. USA juga turut meletakkan semua kedutaannya di seluruh dunia dalam keadaan berjaga-jaga. Jika benarlah Osama telah terkorban, kita hadiahkan kepada nya Al Fatihah di atas perjuangannya selama ini. Semoga rohnya dicucuri rahmat dan diletakkan bersama para anbiya', auliya', siddiqiin dan syuhada'.

3. Kita turut bersedih di atas kepulangannya ke Rahmatullah dan kita masih lagi tertanya-tanya adakah benar arwah terlibat dalam kejadian 9/11 sepertimana yang di dakwa oleh USA. Sehingga kini, ianya menjadi sebuah misteri yang terkubur tapi Insya Allah Ta'ala Kebenaran pasti jua kita tahu. AL-FATIHAH.

Selepas Bersumpah Laknat, Datuk Eskay Bakal Jalani Ujian Poligraf Menyahut Cabaran Husam Jamnapari

1. Husam Jamnapari mencabar Datuk Eskay menjalani Ujian Poligraf bagi membuktikan bahawa dakwaannya berkaitan dengan pendedahan video salahlaku seksual Aljuburi adalah benar. Datuk Eskay telah menyahut cabaran itu dan bersedia pada bila-bila masa dan berharap agar Aljuburi juga turut hadir sama serta menjalani ujian poligraf dalam sesi sama bagi turut membuktikan bahawa Aljuburi bukanlah seorang PENDUSTA. Berita lanjut, sila klik di pautan ini 2. Datuk Eskay setakat ini, menyahut semua cabaran yang dilontarkan kepada beliau manakala reaksi Aljuburi masih berada dalam keadaan defensif serta mengelak diri, Cadangan Ujian Poligeraf ini merupakan cadangan terbaik dan bakal dijadikan kayu pengukur kepada mana-mana pemimpin politik. Paling elok digunakan pada masa berkempen dalam pilihanraya agar semua pengundi tahu kebenaran kata-kata yang diucapkan,

3. Pada pendapat JS, jika Datuk Eskay menjalani Ujian Poligeraf ini dan didapati berkata benar, apakah kebenaran ini boleh diterima oleh pro Aljuburi terutama AMK ? Apakah lagi kacau-ganggu yang bakal dilakukan oleh AMK? Dan terpenting sanggupkah Aljuburi , Kak Wan Jijah dan Nurul Izzah serta Lim Guan Eng turut menjalan Ujina Poligeraf ini dalam sesi yang sama?

JAS PERCAYA DAN YAKIN , ALJUBURI DAN MANA-MANA PEMIMPIN PAKATAN JAHAT PAS DAP PKR TIDAK AKAN MENGAMBIL UJIAN POLIGRAF INI KERANA TAKUT TEMBELANG DAN TEMBERANG MEREKA PECAH!


1 MALAYSIA 1 KEBENARAN HAKIKI

CARA FAHAMI PAKATAN JAHAT PAS DAP & PKR (9) Bila Mereka Mencela Hukum, Bermakna Mereka Akuinya HUKUM ITU BENAR!

1. Mengikuti pendedahan papagomo, AAKJ dan pisau.net dalam entri terkini mereka, mendedahkan lagi pembohongan dan pendustaan Pakatan Jahat PAS DAP PKR yang tiada penghujungnya. Pada masakini mereka mempergiatkan mencela Hukum Sumpah Laknat dan memberikan pelbagai alasan yang berdasarkan kepada HUKUM TOGHUT.

2. Mereka juga memetik mengikut hawa nafsu dan menyelewengkan ayat-ayat Al Quran berkenaan Sumpah di dalam Islam. Isu Sumpah Laknat Dato Eskay bukanlah satu isu pun kerana Sumpah itu dilakukan olehnya bagi menegakkan Kebenaran Video Salahlaku Seksual Aljuburi yang didedahkan olehnya. Sumpah itu adalah antara dia dengan Allah s.w.t yang mana jika dia berbohong dan berdusta maka Allah s.w.t yang akan membalas perbuatannya jika dia benar maka Allah s.w.t. akan menunjukkan kepada semua orang.

3. Kita wajib sedar bahawa dalam proses Mahkamah, sebelum memberi keterangan , semua saksi diwajibkan mengangkat Sumpah malah dalam perbicaraan liwat pertama Aljuburi, semasa Aljuburi memberikan keterangan bukankah dia juga bersumpah ? Lalu dia di makan sumpahnya sendiri? Bukankah semasa menjadi Ketua Pembangkang di Parlimen, Aljuburi turut bersumpah ? Fikirkan

PEPUAK TOGHUT PAS DAP PKR CUBA MEMESONGKAN AKIDAH UMAT ISLAM. PILIHAN UNTUK MMEPERCAYAI SUMPAH LAKNAT DATOK ESKAY SUMPAH MUBAHALAH ADALAH CARA MEREKA MENGATAKAN KEPADA SEMUA .... BETUL , VIDEO ITU BETUL DAN ALJUBURI MEMANG MELAKUKANNYA!


EDISI SARAPAN: 7 Buah Lautan.

1. ASSALAMU-ALAIKUM WARRAHMATULLAHI WA BARAKATUH dan SELAMAT 1 MALAYSIA, kakak-kakak, abang-abang, makcik-makcik pakcik-pakcik dan adik-adik semua, senaman minda dan akal kita pada pagi ini ialah mengingati betapa luasnya 'ilmu Allah Subhanahu wa Ta'ala. 

2. Perumpaan yang diberikan dalam Al Qur'an mengenai keluasaan 'ilmu Allah Subhanahu wa Ta'ala yang tidak terbatas ialah jika semua lautan di bumi dijadikan tinta untuk menulis Kalam Allah Subhanahu wa Ta'ala niscaya kering air laut  masih belum dapat menulis kesemua Kalam Allah Subhanahu wa Ta'ala walaupun di tambah lagi 7 lautan, tidak mengapa, tambah lagi 7 lautan yang sama, niscaya kering juga tapi Kalam Allah Subhanahu wa Ta'ala masih belum kering.

3. 'Ilmu manusia ini hanya ibarat setitik air dalam lautan berbanding dengan 'ilmu Allah Subhanahu wa Ta'ala. Bayangkanlah betapa luasnya 'ilmu Allah Subhanahu wa Ta'ala ini. Tidak terjangkau dek akal fikiran kita hendak membayangkannya walaupun diberikan perumpaan-perumpaan oleh Allah Subhanahu wa Ta'ala.

4. Begitu jugalah akan segala hukum hakam yang terkandung dalam Al Qur'an kerana Al Quran ini Kalamullah. Jika bukan ahlinya membicarakan hukum hakam dalam Al Qur'an jangan dibicarakan. Begitulah keadaannya seperti pepuak Pakatan Jahat PAS DAP PKR termasuk terkini Tian Chua yang cuba hendak mempersoalkan sah atau tidak Sumpah Mubahalah yang dilakukan oleh Datuk T. Siapa mereka ini dan layakkah mereka membicarakan sesuatu yang mereka bukan ahlinya? Fikirkanlah

PAKATAN JAHAT PAS DAP PKR SEWENANG-WENANGNYA MENUDUH ITU DAN INI SEDANGKAN 'ILMU MEREKA INI ADALAH SEBAHAGIAN KECIL DARI SETITIK AIR DI LAUTAN. TIDAK PERNAHKAH MEREKA FIKIR BAHAWA SELAMA INI MEREKA MENIPU DIRI MEREKA SENDIRI DAN ALLAH SUBHANAHU WA TA'ALA? MEREKA MENYEMPITKAN ISLAM BERDASARKAN KEPADA RUNTUNAN HAWA NAFSU MEREKA DAN BERANI MENDAKWA APA YANG ADA DI SISI MEREKALAH YANG BENAR DAN BETUL SERTA DATANG DARIPADA ALLAH SUBHANAHU WA TA'ALA. TIADA MALUKAH MEREKA?


1 MALAYSIA 1 MATLAMAT

X-KLU-SIXTY TWO: Versi Penuh BLOGGERS' UNCUT Video Salahlaku Seksual Aljuburi Kini Di Aljubura Livestreaming.com

Ringkasan ini tidak tersedia. Sila klik di sini untuk melihat siaran.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...