Jumaat, 11 Januari 2013

RAKYAT MULA BANGKIT BANTAH DAP PKR PAS MEMPOLITIKKAN KALIMAH ALLAH.

Selepas solat Jumaat tadi di Telok Panglima Garang, sekumpulan umat Islam mula menyatakan bantahan mereka kepada pas dap pkr.
Umat Islam sudah mula sedar bahaya nya perjuangan politik dap, pas dan pkr kepada kedudukan istimewa Agama Islam dalam Perlembagaan.
Agama Negara ialah ISLAM dan bukan PLURALISMA.
Tahniah kepada kumpulan yang melakukan bantahan tersebut.

KESELAMATAN PERUSUH BUKAN MASALAH DAP & SASAULIS RELIGUS.
https://mail-attachment.googleusercontent.com/attachment/u/0/?ui=2&ik=bf25a0ca57&view=att&th=13c23e5dd7aa7746&attid=0.5&disp=inline&realattid=f_hbrq1kvw3&safe=1&zw&saduie=AG9B_P_VsjkyqQVaDaLgw09xhH0Y&sadet=1357887297350&sads=FEOW-fInTi_lJdaCvvbCOF8QrZE&sadssc=1

Semuanya bukan masalah DAP dan Sasaulis Religus
Menurut Ramalan cuaca yang dikeluarkan oleh Jabatan Meteorologi Malaysia, hujan, ribut petir akan berterusan selama tiga hari berturut-turut.
Tapi itu bukan masalah DAP & Sasaulis Religus.


BERIKUT ialah pendedahan mengenai STRATEGI UMUM DAP PKR PAS Adakah anda ingin menyertai puak MILITAN & PENGGANAS dalam HKR KL112 yang bermatlamat untuk kepentingan individu-individu dalam PKR DAP PAS sahaja?


KALIMAH DI GADAI, MADRASAH DI ROBOH, SAMPAI BILA AKAR UMBI PERLU MEMBISU?Kisah mengenai Madrasah Salihiah Kancut Alor Setar yang amat menguriskan perasaan.
Baca di sini MADRASAH SALIHIAH KANCHUT
Ikuti juga kisah awal Madrasah Salihiah Kanchut di blog Padi Jantan

https://mail-attachment.googleusercontent.com/attachment/u/0/?ui=2&ik=bf25a0ca57&view=att&th=13c23e5dd7aa7746&attid=0.5&disp=inline&realattid=f_hbrq1kvw3&safe=1&zw&saduie=AG9B_P_VsjkyqQVaDaLgw09xhH0Y&sadet=1357877868839&sads=3a33ncIM_snDSuClhXI56kQe9VY&sadssc=1


Sampai bilakah akar umbi PAS perlu lagi berpegang kepada Baiah Talak Tiga, Walat dan Taqiyyiah ?
Akar umbi PAS perlu sedar bahawa halatuju dan perjuangan PAS kini dikendalikan oleh DAP sepenuhnya.
Perkara ini berlaku kerana Tahaluf Siyasi yang diamalkan oleh PAS jauh menyimpang dari syarat-syarat dan kehendak-kehendak syarie'.

Tahaluf Siyasi amalan PAS lebih banyak membuka ruang-ruang dan kesempatan buat DAP menyebarkan fahaman-fahaman sasaulis dan pluralisma. 
Perjanjian pada 18.12.2009 adalah Perjanjian Kematian PAS.
Pemikir PAS sendiri mengakui bahawa PAS mengamalkan TAHALUF SIYASI untuk mencapai matlamat politik mereka sahaja dan bukan untuk memperjuangkan Negara Islam dan Hudud.

https://mail-attachment.googleusercontent.com/attachment/u/0/?ui=2&ik=bf25a0ca57&view=att&th=13c23e5dd7aa7746&attid=0.6&disp=inline&realattid=f_hbrq1xwu4&safe=1&zw&saduie=AG9B_P_VsjkyqQVaDaLgw09xhH0Y&sadet=1357878496087&sads=MykwEL2q1mjCWKGyszMU_xvmsts

PAS pula diperkudakan sedemikian rupa sehinggakan menjadi Hamba Abdi kepada DAP.
Membawa dan menyebarkan pelbagai bentuk Bughah dan Himpunan berlandaskan kepada fahaman Sasaulisma dan Pluralisma yang bertentangan dengan Perlembagaan Malaysia. 

HKR KL 112 diadakan pada HARI SABATIKAL.
Bertujuan untuk DAP PKR PAS MELONTARKAN KEMARAHAN MEREKA KE ATAS KESETIAAN & KETAATAN RAKYAT MALAYSIA kepada:-

AGAMA
BANGSA 
NEGARA
RAJA
JALUR GEMILANG
KELUHURAN PERLEMBAGAAN

HKR KL 112 sebenarnya bermatlamat mendokong PLURALISMA dan DOKTRIN KEBEBASAN TEOLOGI yang diperjuangkan oleh puak-puak sasaulis religus. 
Doktrin tersebut amat bertentangan dengan dogma dan arus perdana kristianiti sedunia.
Malah Vatikan mengisytiharkan DOKTRIN itu sebagai AJARAN SESAT.

Malangnya pemimpin PAS MENDOKONG HKR KL 112 waima mereka tahu ianya bersalahan dan bertentangan dengan ISLAM dan PERLEMBAGAAN. 

Sampai bilakah akar umbi PAS hendak mendiamkan diri dan membisu seribu bahasa ?

DAP PKR PAS PILIH HARI SABATIKAL UNTUK MEMARAHI KESETIAAN RAKYAT.Tahun lepas, Anwar Ibrahim isytihar dap pas pkr sokong semua usaha regim Zionis bagi melindungi keselamatan negara Zionis yakni pembersihan etnik Palestin yang beragama Islam.

Agenda itu diteruskan lagi melalui polemik isu kalimah Allah untuk penyebaran fahaman Pluralisma yang bertentangan dengan agama Islam dan Perlembagaan Malaysia.

Pluralisma adalah salah satu senjata regim zionis memusnahkan agama Islam dan menjatuhkan mana-mana negara yang tidak menyokongnya. 

Agenda itu turut di bantu oleh segelintir ahli MAJLIS PEGUAM yang duduk dalam Sekretariat Majlis Peguam tanpa Restu dan Mandat daripada semua hali-ahli Majlis Peguam.

Setelah dap pkr pas mencetuskan Agenda Pluralisma melalui isu kalimah Allah, bagi memastikan tuan besar mereka ketahui maka dap pkr pas pilih HARI SABATIKAL untuk melaksanakan HKR KL 112. Sabatikal ialah salah satu konsep yang di ambil dari Bibel dan amalan orang Yahudi pro Zionis.
Sabbatical or a sabbatical (from Latin sabbaticus, from Greek sabbatikos, from Hebrew shabbat, i.e., Sabbath, literally a "ceasing") is a rest from work, or a hiatus, often lasting from two months to a year. The concept of sabbatical has a source in shmita, described several places in the Bible (Leviticus 25, for example, where there is a commandment to desist from working the fields in the seventh year). In the strict sense, therefore, sabbatical lasts a year.
HARI SABATIKAL jatuh pada HARI SABTU bersamaan dengan 11.1.2013.

DAP, PAS & PKR memang sengaja memlih hari Sabtu 11.12.2013 sebagai Hari mereka MEMARAHI RAKYAT MALAYSIA KERANA KESETIAAN RAKYAT MALAYSIA KEPADA:-
  1. AGAMA
  2. BANGSA 
  3. NEGARA
  4. RAJA
  5. KELUHURAN PERLEMBAGAAN
  6. JALUR GEMILANG 
Kesemuanya adalah Asas-asas Kenegaraan yang di tentang oleh DAP PKR PAS KERANA DAP PKR PAS mahu menubuhkan sebuah Negara Republik Sasaulis Demokerat Agama, Bangsa, Negara, Raja, Keluhuran Perlembagaan dan Jalur Gemilang.

DAP PKR PAS MAHU MENGGANTIKKANNYA DENGAN PLURALISMA, ANARKI, REGIM KUKU BESI, REPOMASI DAN ROBOHLUSI. 

Sanggupkah anda mengkhianati Agama, Bangsa, Negara, Raja, Keluhuran Perlembagaan dan Jalur Gemilang semata-mata takutkan cercaan dan maki hamun DAP PKR PAS kerana ANDA SEORANG RAKYAT YANG SETIA?
HKR KL112 - SASAULIS RELIGUS SEDIAKAN HOLY WATER.


Kiriman daripada seorang rakan fesbuk. 

HKR KL 112 penjenamaan semula BERSIH yang diketuai Ambiga , mantan Presiden Majlis Peguam.


Walaupun pada kali ini, PAS diberikan tanggungjawab untuk menaja dan menjadi pemangkin kepada HKR KL 112, di belakang mereka adalah MAJLIS PEGUAM, DAP & PKR.

Turut serta adalah pihak SASAULIS RELIGUS yang memanipulasikan sentimen agama kristian seperti PAS manipulasikan ISLAM untuk mencapai MATLAMAT POLITIK.

Menghairankan kenapalah perlu puak SASAULIS RELIGUS mencemarkan maruah penganut agama Kristian ?

Tidak memadai lagikah PAS mencemari ISLAM?

Tidak memadai lagikah Majlis Peguam mencabar Agama Negara yakni ISLAM dalam Perlembagaan?

Menyokong HKR KL 112 samalah seperti anda mencabar AGAMA NEGARA yakni ISLAM.

HKR KL 112 bukanlah Himpunan Kebangkitan Rakyat tapi sebuah Himpunan Kebangkitan Revolusi  Sasaulis mencabar KELUHURAN PERLEMBAGAN MALAYSIA & KEDAULATAN UNDANG-UNDANG.

HKR KL 112 bukanah Himpunan Kebangkitan Rakyat yang marah kepada UMNO/BN tapi adalah Himpunan penyokong dap pkr pas yang marahkan RAKYAT MALAYSIA TIDAK MENGUNDI DAP PAS PKR dan enggan menerima PLURALISMA.

Dikatakan juga, puak-puak SASAULIS akan cuba menghina Jalur Gemilang dengan mengibarkan Sang Saka Penderhaka Malaya.

Kononnya Sang Saka Pengkhianat Malaya yang membawa aspirasi komunisma adalah lebih mulia daripada Jalur Gemilang yang mendaulatkan AGAMA NEGARA yakni ISLAM. 

Sanggupkah anda mengkhianati Agama, Bangsa dan Negara hanya semata dap pkr pas mengejek kesetiaan anda kepada Agama, Bangsa dan Negara?LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...