Khamis, 19 Mei 2011

AMK PKR SEBUAH ORGANISASI BERUK JAHAT EKSTRIM, SUPA-RASIS & ANTI KEBEBASAN MEDIA.


MEI 20, 2011 JUMAAT KUALA LUMPUR: AMK PKR diketuai oleh Shamsul Iskandar dikatakan berniat mengadakan demonstrasi jalanan di hadapan bangunan pejabat Utusan Malaysia di Jalan Chan Sow Lin pada jam 2.30 petang.  Demonstrasi AMK tersebutt bakal di tentang oleh UMNO dan NGO Melayu serta PERKASA bagi mempertahankan Utusan Malaysia. Usaha AMK PKR di lihat sebagai tindakan desperado yang bersifat ekstrim dan rasis serta mahu mengekang kebebasan media yang tidak menyokong Rejim Beruk Jahat PASDAPKR.1. Di petik daripada blog Papa Gomo mengenai 3 sms yang di terima olehnya semalam berkenaan Pertembungan 3 Penjuru dalam 1 Pertandingan ' SIAPA UCAP SALAM DULU' ...  sementara pihak DAP dan NGO bukan Melayu bakal membuat pertaruhan besar sesama mereka sambil bergelak ketawa melihat Melayu sama Melayu bergaduh.

Mesej yang pertama Gomo perolehi:

" Salam Amk - Prgrm Anjuran AMK MALAYSIA. Ketua Amk Malaysia Shamsul Iskandar Md Akin akan ketuai ' Himpunan Suara Keadilan Angkatan Muda Tolak Fitnah Politik akhbar Utusan 1Malaysia - Sokong Suara Keadilan'. Jumaat 20 Mei jam 2.30ptg Depan Pjbt Utusan Malaysia Jln Chan Sow Lin KL Pudu.

Pelbagai acara simbolik boikot Utusan - kempen sokong akhbar Suara Keadilan akan dijalankan. Tk.Rozan Biro Penerangan Amk Malaysia. "

Mesej kedua yang Gomo perolehi:

Pemuda UMNO & NGO Melayu akan turun ke Pejabat Utusan Mal d jln Chan Sow Lin dlm menyatakan sokongan serta menghantar MEMO bahkan Pemuda UMNO bersedia utk bertembung dgn pemuda AMK yg d katakan akan hadir bersama, pd Jumaat ini jam 230 ptg 200511, mohon pejuang2 UM BERKUMPUL d Dewan UMNO Bhg Cheras Jln Peel (Pusat Rekreasi Cheras) jam 1230 tghari, prog seterusnya d beritahu d lokasi nanti, MOHON D SEBARKAN, WIP - GAPS

Mesej ketiga pula:

Kita sudah BERTEKAD DGN IKRAR MEMBUJUR LALU MELINTANG PATAH.GENGGAM BARA API BIAR SAMPAI JADI ARANG.. AYOH KELUAR AHLI PERKASA, WP DAN SGOR, KELUAR RAMAI RAMAI PD 2OHB MEI JUMAAT JAM 2.3Optg (selepas solat jumaat) DI JALAN CHOW SOW LIM, 500 ela dari Pejabat UTUSAN MALAYSIA..Angkatan Muda Keadilan Mahu Ganyang UTUSAN..Ini puak2 barua yg jadi alat DAP dan kumpulan boneka Anwar. Mereka nak datang utk tunjuk perasaan thdap Utusan. Satu Usaha Biadap. UTUSAN MILIK MELAYU, SUARA MELAYU DAN SATU2NYA MEDIA YG BELA MELAYU. AYOH KORBAN SEDIKIT MASA DEMI PERJUANGAN. PERHIMPUNAN KITA AMAN, ELAK PROVOKASI DAN JAGA UNDANG2 NEGARA. KITA BERHIMPUN HANYA UTK MEMPERTAHANKAN UNDANG2. ALLAHU AKBAR! ~IRWAN FAHMI, KETUA WIRA PUSAT2.  Usaha terbaru AMK PKR ini jelas memberikan mesej penting kepada semua pengundi berdaftar Malaysia bahawa AMK PKR membawa Agenda EKSTRIM, SUPA RASIS & ANTI KEBEBASAN MEDIA. Rupa wajah sebenar pemerintahan Rejim Beruk Jahat PASDAPKR jika berjaya menawan Putrajaya ialah TIADA RUANG BAGI MANA-MANA PIHAK YANG TIDAK MENYOKONG MEREKA . 

3.  Pesanan daripada salah seorang sahabat utama Rasulullah s.a.w. ada menyebut , ' Kalau Nak Tahu Keadaan Sesuatu Bangsa itu di masa depan , Tengoklah Anak Muda Mereka' AMK PKR di bawah Shamsul Iskandar sudah terlalu banyak melakukan onar dan kejahatan dalam negeri semata-mata mahu mempertahankan Anwar Ibrahim yang tidak berakhlak mulia. 

4.  Kita harapkan agar Esuk, jika brlaku pertembungan 3 Penjuru ini, maka ianya menjadi satu Titik Perpaduan untuk semua pihak di mana baik AMK, UMNO dan PERKASA bersalam-salaman dan berpeluk-pelukan sebagai tanda persaudaraan agar DAP melompat-lompat kepanasan seperti cacaing kena bakar.

Kalau AMK PKR ini handal sangat, apakata buat demonstrasi depan Pejabat DAP mendesak agar DAP dibubarkan terus ? Tepuk Dada Tanya Iman.

MEMANG TERAMAT GEMPAR! PKR DIHARAMKAN? DUN SELANGOR KENA BUBAR ? KHALID G KENA LOMPAT PARTI?


1.  Tidaklah begitu mengejutkan apabila portal The MalaysianInsider pada hari ini melapurkan bahawa Pendaftar Pertubuhan sudah menghantar Notis Pembatalan Pendaftaran kepada PKR kerana PKR dikatakan terlalu banyak melanggar undang-undang Tubuh nya sendiri. Menurut sumber The Malaysian Insider, PKR dikatakan telah menerima notis berkenaan dan yakin PKR tidak melanggar mana-mana peruntukan perlembagaan parti sepertimana dinyatakan dalam notis berkenaan. 

2. Menurut sumber the Malaysian Insider, notis amaran Pendaftar Pertubuhan ada menyebut mengenai isu pemecatan A. Rajagopal tanpa siasatan sewajarnya dan ini merupakan perlanggaran kepada Fasal 32.2.1. Perlembagaan PKR menurut dakwaan dalam notis tersebut.

3. Jika benarlah lapuran the Malaysian Insider ini, apakah kesan perundangan ke atas taraf semua ADUN dan AP PKR ? Dan bagaimana pula status kerajaan negeri PKR di Selangor ? Apakah kita bakal melihat AP dan ADUn PKR bakal lompat parti demi menyelamatkan kerjaya politik mereka ? Parti manakah mereka akan lompat? PAS atau DAP? Bakal ada pembubaran DUN Selangor ?

Siapa pula bakal dipersalahkan dan apa pula alasan PKR pada kali ini ? Tepuk Dada Tanya Iman.

EDISI SARAPAN: Madah Bermuslihat & Berhelah.

Kita seringkali bertembung dengan komen-komen di dalam fb daripada puak pencacai PASDAPKR yang memperalatkan ayat-ayat AL Quran, petikan ayat tanpa penghuraian dan penafsiran, hanya terjemahan yang diragui kesahihan dan ketepatannya. Ini semua adalah kerja-kerja ahli-ahli DAP dan Dewan Perhimpunan Penyokong PAS yang menggunakan ayat-ayat Al Quran dan hadis sebagai Madah Bermuslihat dan berhelah, sesuatu perbuatan yang amat dicela dan dikeji oleh Allah subhanahu wa Ta'ala dan Rasul Nya. Katalain, mendustakan ayat-ayat Al Qur'an dan Rasul Nya. 

1.  DAP telah memikirkan cara dan kaedah terbaik untuk mengekalkan perpecahan di kalangan Melayu serta memastikan DAP boleh menguasai 60 kerusi PArlimen di samping memastikan PAS hanya menang 30 kerusi PArlimen dna PKR hanya 30 kerusi Parlimen. Cara dan kaedah tersebut ialah memanipulasikan dan memperalatkan ayat-ayat Al Quran dan hadis. 

2. DAP memperalatkan PAS untuk memberikan lampu hijau dan lesen besar kepada DAP bagi memperalatkan ayat-ayat Al Quran dan hadis bagi tujuan memecahbelahkan undi Melayu. PAS fikir dapat melepaskan diri daripada dosa memperalatkan ayat-ayat Al Qur'an dan hadis dengan membenarkan DAP serta DHPP nya yang berbuat begitu. PAS hanya menipu diri mereka sahaja.

3.  Amat malang buat PAS selalu berangan-angan panjang bakal berakhir dengan kemalangan besar di pihak mereka sendiri.  Pesanan saya kepada rakan-rakan seperjuangan, jika bertemu dengan hujah-hujah serta komen-komen yang sama berulangkali, itulah orang DAP. 

Hati-hati, jangan di layan sangat karenah pepuak DAP yang selalu menyamar di fb. Hantam terus saja mereka. Tepuk Dada Tanya Iman.


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...