Ahad, 30 Oktober 2011

KEJUTAN ! DAP-PKR-PAS SUDAH KELUARKAN MANISFESTO PRU 13! CEPAT-CEPAT SEBLOM KEHABISAN STOK.DAHSYAT ! dap pkr pas memang 'terlebih advanced' dalam membuat janji-janji pelesu. Kini hasil kerjasama dengan pembekal pencetak dap-pkr-pas yang tidak mahu namanya dikenali memberikan 'snapshot' manisfesto PRU 13 DAP-PKR PAS. Amacam? Temanya MONEY-POWER-PHONESEX. Jika anda bertanya kepada pencacai mereka pasti mereka menjawab IANYA FITNAH! Ingat. bila mereka berkata bergitu bermakna IANYA BENAR. Di Pulau Pinang, PHONESEX digantikan dengan FREESEX. Di Selangor pula ALLSEX, Manakala di Kedah dan Kelantan SEX FOR ALL.

TEPUK DADA TANYA IMAN!

PAPA 'NENENG' GUAN END MEMANG DIKTAKTOR RASIS.
“For instance, when informed during an interview that Malay NGOs had complained that he refused to meet them, he said he did not want to meet racists.
“When told that groups articulating Malay issues are not Malay racists just as politicians championing Chinese issues are not Chinese racists, he shot back: “No, they are racists. If you don’t agree with me, you are also racist.”
Sila baca selanjutnya di sini HELEN ANG


Kalau mengumpat pasal Kalipah Guan END ini tak habis cerita tujuh keturunan. Punyalah banyak benda boleh diceritakan. Tak ada benda baik semuanya buruk belaka. Itulah kan, dulu Guan End ini sudah terbiasa kritik sana kritik sini pastu kena jel lah ,acam-macam lagi jadi keadaan emosinya terganggu termasuklah kepala otaknya. Faham-faham je la kan. Dek kerana itulah dap-pkr-pas ini tak layak menjadi kerajaan negeri kerana mereka cukup bermasalah dari segi mental dan emosi.


TEPUK DADA TANYA IMAN!

KALIPAH GUAN ENG KANTOI TAK BAYAR HUTANG KAIN BATIK KAK WAN JIJAH.

 Son-To-Father:

LGE: I'll promise you Dad, Before the end of my term, that buliding is yours, that also, and that , and that , and that, and that.

LKS: I'm So Proud of You My Son. Show me Big Money & Sexy TITS!BEBANAN HUTANG NEGERI PULAU PINANG. Terimakasih kepada GERAKAN kerana pandai sangat mengkritik pentadbiran LGE. Akhirnya bloger UMNO juga terpaksa bersusah payah membogelkan LGE. Berdasarkan kepada pendedahan MKP (matkilaupenang). Hairan sungguh kerana berkunjung ke Pulau Pinang selama tempoh anak setan laknatullah sang LGE mentadbir tidak ada sebarang perubahan yang nampak jelas kepada manafaat rakyat. Adakah ini bermakna hutang-hutang yang dibebankan kepada khazanah negeri Pulau Pinang merupakan pengumpulan kekayaan peribadi LGE dan kroni beliau? MKP menulis:-
Janji DAP dan pakatan haprak belum tertunai di Pulau pinang memberi bonus 6ribu setahun kepada keluarga bergaji kurang dari 6ribu sebulan.menyediakan 100ribu polis bagi meronda pulau pinang.lepas nie penang banyak dengan polis saja.hapus tol sungai nyior sampai kiamat pun tak boleh.Pembohongan DAP dan PR nie harus didedahkan kepada umum supaya orang sedaq apa depa dok buat.
Malas hendak komen banyak-banyak (sebabnya ialah biar GERAKAN, MCA, Pulau Pinang buat kerja lebih banyak) Sebenarnya banyak lagi janji-janji yang tidak tertunai oleh DAP. Cuma adakah tindakan akan di ambil terhadap dan ke atas DAP jika GERAKAN menerajui pentadbiran Pulau Pinang setelah UMNO berjaya merampasnya semula daripada DAP?

TEPUK DADA TANYA IMAN!

KAK WAN JIJAH TERKEDU! BANTAHAN AHLI MARHAEN PKR.

ANTI-ANTI-ANTI-ANTI-ANTI-ANTI SENDIRI PUNYA PARTI PUN SENDIRI ANTI KA?
PETANDA-PETANDA PKR REBAH KE BUMI.
hal dalaman sendiri pun kecoh camna nak PERINTAH NEGARA? Baru Perintah Negeri pun huru-hara sesama sendiri.TEPUK DADA TANYA IMAN!

TUHAN GURU NIK AZIZ SUDAH BERTAUBAT NASUHA?

Adakah jika TUHAN GURU NIK AZIZ bertaubat kemudian menyeru kepada pemimpin, ahli dan penyokong PAS agar turut berbuat demikian, mahukah mereka menerima SERUANNYA?
Bersama kita berdoa, bermunajat dan bertawakkal agar Tuhan Guru Nik Aziz benar-benar bertaubat dan diikuti oleh mereka yang menyembahnya selama ini.
TEPUK DADA TANYA IMAN!

JOM LAWAN/ BELASAH KOW-KOW DAP-PKR-PAS.

Jangan Beri Peluang Kepada dap-pkr-pas,
Balun Kow-kow
Tiada BELAS KESIAN!

~Pesanan ringkas Tazkirah hari Ahad oleh Tuhan Guru Hj Hadi dengan kerjasama Tuhan Guru Nik Aziz ditauliahkan oleh kalipah Lim Guan Eng berpandukan kepada BUKU JINGGAY.


TEPUK DADA TANYA IMAN!
Undilah BN

BILA DATO HASAN ALI DEDAHKAN BAI'AH TALAK TIGA, KAK WAN JIJAH TERSENYUM MANJA.Cukup-cukuplah Nik Aziz. Sampai bila kamu hendak menjadi TUHAN GURU? Kepada Para ahli dan penyokong PAS pula sampai bila kamu hendka mengheret Nik Aziz ke Neraka? Contohilah Dato' Hasan Ali, YANG HAK TIDAK BERCAMPUR DENGAN YANG BATHIL. Dalam PAS ini sudah terlalu banyak sangat amalan-amalan yang bercanggah dengan ISLAM. Oleh itu, diserukan kepada mereka agar kembali ke pangkal jalan dnegan cara yang baik sebelum kemurkaan Allah SWT datang menimpa ke atas mereka.


ANTARA YANG DIPERKATAKAN OLEH DATO' HASAN ALI:-
(Nik Aziz) You re not God. Sekarang Tok Guru berblog. Tok Guru tidak berjumpa sendiri saya. dia dengar cakap (Prof.) Aziz Barri. Kalau Tok Guru panggil saya, berlaaarrriiii saya ke Kota Bharu, kata Dr. Hasan Ali.

Kalau dia tak masuk dalam PAS, saya dah dapat 10 juta (ringgit) dengan kredibilitinya sebagai pakar motivasi dan sebagainya. Dengan saya masuk PAS, saya rugidah rugi boleh pula bala-bala bila orang kutuk saya dalam blog-blog. Sebenarnya tak berbaloi saya masuk PAS ini bila terlibat dengan PAS, pintu rezeki saya ditutup..

TEPUK DADA TANYA IMAN!

NEGERI SEMBILAN JUARA PIALA MALAYSIA.TAHNIAH KEPADA PASUKAN NEGERI SEMBILAN BERJAYA MENJUARAI PIALA MALAYSIA BUAT JULUNG KALINYA

PIALA MALAYSIA KE 84THANIAH JUGA KEPADA PASUKAN TERENGGANU KERANA PERMAINAN YANG AMAT MENARIK. ANDA SEMUA PEMENANG CUMA PIALA MALAYSIA NEGERI SEMBILAN BAWA BALIK PADA TAHUN INI YEA.

VICTORIUS BARISAN NASIONAL. THE PEOPLE'S CHOICE.

The People's Choice


TEPUK DADA TANYA IMAN!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...