Jumaat, 27 Mei 2011

LELONG! LELONG ! BANK LELONG ! SIAPA YANG KENA ?


ULANGTAYANG SEBAB CERITA BAGUS. Ibupejabat PKR bakal dilelong oleh pihak bank dan kemungkinan akan menjadi Ibupejabat parti KITA di bawah Zaid Ibrahim. Bendahari PKR William Leong PKR enggan mengulas lanjut setelah mengakui mengenai perlelongan tersebut.1.  Melalui Malaysiakini, Bendahari PKR William Leong mengakui bahawa sewa bulanan ibupejabat PKR sudah lama tidak berbayar dan enggan mengulas lebih lanjut. Cerita selanjutnya ke pautan ini ANWARAIDC.COM dan portal MALAYSIAKINI.

2. Berikut adalah alasan yang diberikan oleh Bendahari PKR William Leong apabila di tanya kenapa PKR tidak membayar sewa dari awal.
Apabila ditanya mengapa PKR tidak berbuat demikian daripada mula, Leong berkata tindakan tersebut adalah untuk menjimatkan dana parti bagi 'operasinya'.
dipetik daripada Malaysiakini. 

3. Tarikhnya ialah Jun 9, 2011 ini bersamaan dengan tarikh yang diberikan oleh Ketua Pendaftar Persatuan Malaysia (ROS) sebelum ini bagi membatalkan pendaftaran PKR kerana gagal mematuhi perlembagaannya sendiri. Jadi, dakwaan mengenai konspirasi UMNO sebelum ini adalah TIDAK BENAR lah. Ini semua adalah masalah dalaman PKR sendiri.

4. Tidakkah ini bermakna bahawa PKR tidak mempunyai ahli berdaftar yang ramai sehingga PKR terpaksa berjimat cermat dalam perbelanjaannya? Kemana pergi semua wang sumbangan dan derma orangramai yang simpatetik termasuklah penyokong PKR selama ini? Lesap begitu sahaja? Ini amat serius sekali. 

5. Ahli PKR dan penyokong PKR wajib prihatin dan berhati-hati dalam hal ini, wang titik peluh anda, masa anda, pengorbanan anda dipersiakan oleh PKR. Ibupejabat pun PKR tidak mampu hendak urustadbir dengan baik inikan pula sebuah negara. Fikirkanlah.

Kemana pergi konsep Telus, Adil, Berwibawa dan Telus dalam PKR selama ini? Jual janji kosong sahajakah? Jelas, terlalu banyak perkara misterius berlaku dalam urustadbir PKR. Adakah ini hasil daripada Solat Hajat dan Tahlil mereka sendiri yang mahu dipertunjukkan KEBENARAN? Tidak perlulah penyokong dan ahli PKR menyelamatkan Ibupejabat mereka, nampaknya segala pengorbanan anda dipersiakan oleh PKR. TEPUK DADA TANYA IMAN.

MAT SAPU BERSIH MERAIH UNDI SOKONGAN DALAM DEMO BERSIH 2.


BERSIH 2 YANG KOTOR. Perhimpunan Haram Bersih 2 sebenarnya adalah platfom untuk Mat Sabu meraih undi di samping cuba meledakkan kemarahan rakyat agar terus mengundi rejim satanisma DAPKRPAS yang sudah tidak popular lagi. 


1. Apalagi cara Mat Sabu untk menang dalam perebutan jawatan duniawi dalam PAS melainkan menganjurkan demonstrasi jalanan di bawah nama BERSIH 2. Habis semua orang di tipu olehnya dalam permainan licik dan percaturan politiknya. Apabila Nik Ajih mula menunjukkan sikap berpihak, Mat Sabu terpaksa mengambil jalan lain untuk menang.

2. Di samping itu juga, BERSIH 2 adalah langkah.pre-emptif untuk menaikkan kemarahan rakyat atas isu-isu ciptaan puak satanisma DAPKRPAS. Malah terdengar khabar angin mengatakan ada pemimpin-pemimpin PAS mula mengedarkan secara rahsia VCD Salahlaku seksual Anwar Ibrahim bagi mengatasi puak Erdogan yang pro Anwar Ibrahim. Samada khabar angin itu betul atau tidak , tidaklah diketahui lagi, Namun pertandingan sengit lagi hangit merebut jawatan duniawi dalam PAS yang menjanjikan syurga dunia Nik Ajih semakin hangat dan hangit.

3. Kepada rakyat semua, diharapkan jangan menyertai perhimpunan haram Bersih 2, ianya bukanlah bertujuan sepertimana yang diwar-warkan sebaliknya ianya hanya untuk memperbodohkan kamu semua sebagai rakyat jelata. Duduk di rumah, bersantai di pantai mahupun meluangkan masa dengan keluarga lebih baik daripada menyertai perhimpunan Haram Bersih 2 yang hanya menguntungkan MAT SABU dan sudah tentulah DAP meraut keuntungan perbatuan politik memperbodohkan Melayu. Mana ada orang DAP akan menyertainya nanti. 

Kepada PAS, cukup-cukuplah mempermainkan orang Melayu Islam mengamalkan perkara-perkara kotor lagi jijik demi kepentingan DAP dan keuntungan diri sendiri. Jangan memperalatkan rakyat, rakyat sedang memerhati. TEPUK DADA TANYA IMAN

KEJUTAN ! PENTADBIRAN REJIM TOGHUT SATANISMA DAPKRPAS BERSETUJU TAMPUNG SUBSIDI TAMBAHAN RM 8 BILLION!

KENAPA ? TAK PERCAYA KE? Jika anda tidak mempercayainya, anda adalah salah seorang daripada berbelas juta pengundi yang mulai sedar bahawa Rejim Toghut Satanisma DAPKRPAS sesekali tidak akan berbuat begitu walaupun mereka tahu ianya merupakan tanggungjawab bersama dengan Kerajaan Persekutuan demi kebajikan rakyat.  1. Dalam berita Nasional TV1 sebentar tadi, DS Najib menyebutkan bahawa berlakunya salahfaham mengenai penyelerasan subsidi minyak baru-baru ini yang diputarbelitkan oleh kelompok toghut satanisma DAPKRPAS bagi menekan kerajaan Persekutuan. DS Najib juga menyentuh mengenai isu biasiswa. Terlebih dahulu kita sentuh mengenai apa yang DS Najib katakan mengenai subsidi minyak.

2.  DS Najib menyatakan bahawa apa yang kerajaan sekarang lakukan ialah menambah lagi subsidi minyak dari  RM 12, 000, 000,000.00 kepada RM 20,000,000,000.00 bermakna berlaku penambahan sebanyak RM 8,000,000,000.00. Jumlah ini bukanlah kecil. 

3. Apa yang menarik ialah, bagaimana dan dimanakah kerajaan akan mencari wang sebegitu besar memandangkan Regim Toghut Satanisma DAPKRPAS tidak akan memberikan satu sen pun semua hasil rompakan yang mereka lakukan selama 3 tahun menjarah khazanah negeri-negeri di bawah pentadbiran mereka. 

4. Malah, rejim toghut satanisma DAPKRPAS akan membiarkan kerajaan Persekutuan dalam kemelut ini bersendirian membantu rakyat jelata sementara mereka melepaskan tanggungjawab mereka kepada rakyat walaupun mereka sedar bahawa ianya merupakan tanggungjawab bersama dengan kerajaan Persekutuan. Mereka tidak akan mempedulikan untung nasib rakyat jelata. 

5. Mengenai biasiswa, DS Najib menegaskan bahawa apa yang dijanjikan ialah biasiswa kepada semua pelajar cemerlang mendapat 8A untuk belajar di luar dan di dalam negeri. Maksudnya, biasiswa tersebut  diberikan bukan hanya khusus untuk belajar di luar negeri sahaja. 

Percayalah dan yakinlah, setiap perkara berlaku ada hikmahnya, Keadaan yang terjadi sekarang dapat memeprjelaskan kepada semua rakyat Malaysia yang layak mengundi bahawa pengalaman memerintah yang ada pada kerajaan Barisan Nasional ternyata lebih menyerlah daripada pentadbiran rejim toghut satanisma DAPKRPAS yang sentiasa menangguk di air keroh.Eloklah kita kembalikan semula 2/3 majoriti kepada Barisan Nasional kerana Ronnie Tiu Nia Seng awal-awal sudah mengatakan, ' Tak Bayar Cukai Pintu, Kami Tatak Tanggungjawab' Kerajaan Barisan Nasional tidak pernah mengatakan begitu. TEPUK DADA TANYA IMAN.

TOK GURU SIAPA INI? BINGAI SUNGGUH.


MUKTAMAR PAS JUN 2011. Pertandingan dalam PAS semakin hangat dan hangit. Amalan Assobiyah yang disembunyikan oleh PAS semakin terdedah.Terkini, Tok Guru merangkap Mursyidul Am PAS, Nik Ajih mula menampakkan favoritisma kepada calon-calon tertentu. 

1. Nik Ajih mula menampakkan sikap pilih kasih, pilih serban dan pilih jubah berkenaan calon-calon tertentu dalam pertandingan mrebut jawatan duniawi dalam politik PAS. Beliau yang mula merasai tekanan dari dalam PAS yang mahu perubahan dan menganggap beliau sebagai liabiliti terbesar dalam PAS, kini mula berbahasa sindiran memperlihatkan sokongan kepada calon-calon dari negeri Kelantan. Tebal sungguh sifat aasobiyah rupanya si Nik Ajih ini. Rujuk entri mymassa untuk penakrifan betul mengenai assobiyah, ke pautan ini SIAPA KATA PAS BUKAN PARTI ASSOBIYAH?2. Sebeum ini Nik Ajih memberikan amaran kepada 'pihak tertentu' agar tidak mensensasikan penyiasatan SPRM ke atas menantunya Ariffahmi Abdullah untuk menjejaskan kredibilitinya sebagai Menteri Besar dan Mursyidul Am PAS. Nik Ajih hendak pegang dua jawatan itu sampai ajal dia ke? Begitulah nampaknya. 

3. Kini semakin jelaslah, PAS bukanlah sebuah parti yang bersih suci dari amalan assobiyah, berpuak-puak, favoritisma, cantas mencantas dan segala buruk tingkahlaku. PAS juga tidak mengamalkan ajaran-ajaran Islam dalam siyasah Islam. Mereka mengikut hawa nafsu mereka sahaja. Kita ikuti nanti apakah perkembangan seterusnya nanti. Nik Ajih semakin meresah dan gundah gulana. 

Eloklah selepas ini PAS gantikan perkataan ISLAM itu dengan Iblis. Senang cerita. Lagipun selama ini PAS membawa amalan Iblis dan bukan amalan ISLAM. Tidak menyokong dan mengundi PAS tidak bermakna anda menentang ISLAM. TEPUK DADA TANYA IMAN.

SYABAS DS NAJIB ! " APA YANG PENTING IALAH KAMI SELALU PRIHATIN MENGENAI KESULITAN RAKYAT DAN ITULAH YANG PALING DIUTAMAKAN DALAM FIKIRAN KAMI."


DS Najib bertegas mengatakan bahawa kerajaan Barisan Nasional sentiasa prihatin di atas kesulitan rakyat dan ianya merupakan keutamaan besar dalam minda kerajaan Barisan Nasional. Kenyataan DS Najib ini bakal membuat para berok puak satanisma DAPKRPAS meroyan lagi. Terimakasih Dr Novandri.

1. Ayuh, kita tengok keprihatinan pentadbiran Eksekutif DS Najib ke atas kesulitan rakyat. Saksikan video di bawah ini. Ingat inilah Perdana Menteri Malaysia dan pemimpin yang mengambil berat ke atas rakyat. DS Najib sanggup turun padang menziarahi dan melaihat sendiri keadaan rakyat. Khalid G dan saf kepimpinan rejim toghut satanisma DAPKRPAS tidak turun padang pun.2. Gambar-gambar sekitar lawatan DS Najib melihat keadaan mangsa tanah runtuh di Hulu Langat baru-baru ini. Tidak pula DS Najib mempertikaikan samada para mangsa dan rumah anak yatim ada membayar Cukai Pendapatan dan Cukai Pintu seperti Ronnie Tiu Nia Seng ungkitkan.

3. Kita baca pula apakata DS Najib apabila ditanya oleh wartawan mengenai isu RON 95 dan subsidi:-

He said the Government would do its best to look at creative ways of managing the increase in subsidy.

Najib said the Government had initially budgeted RM11billion for subsidies this year but with the increase in global oil prices, the amount in direct subsidies had ballooned to RM20billion.

“This means the Government will have to consider alternative measures when we decide not to increase the price of fuel,” he added.

On claims that the Government's decision pointed towards a general election soon, Najib replied: “People can always connect these two. That is the normal game in Malaysia anyway.

“So it does not surprise me. What is important is that we are always concerned about the plight of the rakyat and that is always uppermost in our mind.”

AUWWWW , MILOSUAM YANG JULITA.


Berdasarkan kepada maklumat yang ada pada tangan kami, dipercayai pasukan sibertruper puak satanisma DAPKRPAS kini diketuai oleh seorang yang amat julita lagi auww auww berasal dari Johor. Alamak, patutlah semakin ramai profil betina auww auww usha profil Jas Salleh. Tak rela you .....Ha ha ha ha 

Adik Jambu Jelita milosuam
Jangan Pandang Belakang .. Auwwww


1. Apalah punya desperados puak satanisma DAPKRPAS ini, sehingga terpaksa mengambil khidmat seorang auww-auww bernama Milosuam untuk jadi ketua sibertruper mereka. Kita tahulah spesis seperti milosuam ini mampu masuk ke dua alam, lelaki dan perempuan, tapi aduhai . tolonglah mama, tolonglah papa spesis adik jambu kegemaran Anwar Pundekonek Aljuburi jadi pilihan.

2. Pada mulanya agak sukar untuk mempercayainya, maklumlah di dunia fb, bukan tidak pernah Jas Salleh bertembung dengan adik jambu milosuam, malah selalu berhujah walaupun adik jambu milosuam guna pelbagai profil palsu menggunakan nama wanita dan jantan, namun nombor IP adik jambu totap Jas Salleh konal. Dia mempunyai lebih daripada 10 alamat IP. 

3. Salah satu profil palsu milosuam di fb ialah HAYKARI ISA. Profil ini sering timbul dalam inbox untuk membuat ugutan pendedahan dan penyebaran gambar, kisah hidup maklumat peribadi , nombor talipon. alamat dan segala butiran peribadi mana-mana facebooker dan bloger UMNO/ Barisan Nasional yang terhebat di facebook dan di alam maya.

4. Modus Operandi mereka mudah dan ringkas. Malah ada beberapa laman yang nampak seperti pro UMNO/Barisan Nasional sebenarnya perangkap maut untuk mengenalpasti identiti pejuang alam maya Barisan Nasional dan UMNO. 

5. Untuk pendedahan selanjutnya selalulah mengunjungi laman blog MYMASSA.BLOGSPOT. Serangan akan diteruskan kepada semua kelompok sibertruper rejim satanisma DAPKRPAS yang sudah lama dikenalpasti baik di Facebook maupun di alam blog. Memang akan dibogelkan satu persatu.

Apa slaahnya kami dedahkan identiti mereka. Kita pun hendak saling kenal mengenal kan. Bila masa raya boleh berkunjung ke rumah masing-masing sambil bersuka ria makan kek cokelat dan karipap daging. Teringin juga hendak merasa masakan adik jambu milosuam, kawan-kawan JS tentu bersetuju. Boleh kami membuat pesanan kuih muih raya.. ha ha ha. TEPUK DADA TANYA IMAN.

HAPRAK MAKSIMUM REGIM TOGHUT SATANISMA DAPKRPAS.

REGIM TOGHUT SATANISMA DAPKRPAS memang jahat, haprak dan amat busyuk. Sebagai langkah pre-emptif jika kalah PRU 13, mereka tabur fitnah mengenai MYKAD SEGERA. Mereka mahu menipu rakyat dengan cara membangkitkan kemarahan rakyat. Haprak punya kelompok satanisma.
1. Jika anda mengikuti blog Pisau dalam entri terkini, dikatakan bahawa isu MYKAD SEGERA yang dimainkan oleh Harakah merupakan 1 langkah pre-emptif di pihak puak satanisma DAPKRPAS jika mereka kalah dalam PRU 13. Mereka sudah menjangka mereka akan kalah teruk dan tidak akan dapat mengekalkan kerusi-kerusi yang mereka menangi dalam PRU 12.

2.  Pisau mendedahkan bahawa MYKAD SEGERA adalah rekayasa bersifat temberang besar di pihak satanisma DAPKRPAS. Memang betul pun kata Pisau, Mana ada bukti kukuh dari segi dokumen, saksi dan sebarang bukti dikemukakan oleh puak satanisma DAPKRPAS bagi membuktikan dakwaan mereka itu. Takde langsung.

3. Mereka cuma mencipta fitnah dan menurut Pisau,, ini adalah kerja Saifuddin Nasution sahaja. Malah demonstrasi BERSIH 2 merupakan langkah untuk membangkitkan kemarahan rakyat sahaja di atas isu-isu yang sengaja diwujudkan walhal realitinya benda itu tidak ada langsung terjadi.
Malah salah seorang pimpinan kanan PAS tergelak besar apabila mendengar cerita mengenai dakwaan pemberian MyKad yang dibuat oleh Khalid Jafaar baru baru ini. 
Katanya "itu semua kerja Saifudin,Khalid hanya tukang cakap saja,macam biasalah ana tahu ini persediaan kita untuk bikin heboh selepas PRU13", 
katanya lagi ''demo Bersih satu lagi cara untuk bangkitkan marah rakyat kepada perkara perkara yang tidak berlaku,tetapi itu semua penting untuk jemaah kita untuk semangat melawan BN"
- petikan artikel Pisau mengenai isu tersebut. Teks penuh sila ke pautan ini MYKAD SEGERA, PAKATAN TIPU FITNAH NEGARA

Selepas satu temberang , temberang lain pula di cipta. Memang haprak puak satanisma DAPKRPAS ini. Diperbodohkan rakyat. Diharapkan agar artikel Pisau tersebut disebarkan secara meluas. Anda masih mahu menyokong puak satanisma DAPKRPAS? TEPUK DADA TANYA IMAN.

POK LI DUNGUN TEMPELAK PUNDEKKUTTY RAKYAT (PR) DALAM ISU DS ROSMAH.


Kelompok Pundekkutty Rakyat (PR) menyebarluas fitnah ke atas DS Rosmah mencampuri urusan rasmi kerajaan dan menguasai DS Najib tapi mereka terlupa mengenai Wan Jijah isteri kecundang kepada Anwar Aljuburi. DS Rosmah hanya kata Wanita Pertama tapi Wan Jijah Presiden Utama Pundekkutty Keromok Rakyat (PKR)  1 Fitnah dan 1 Fakta. Datuk Dr Rosli Mat Hassan (Pok Li Dungun)
Ketua UMNO Bahagian Dungun
Pengerusi Yayasan Pelajaran MARA.


1. Pok Li dengan selamba sahaja menempelak kelompok Pundekkutty Rakyat (PR) dalam isu DS Rosmah menurut laporan Papa Gomo yang mengikuti laporan Klpos.com . Pok Li Dungun atau nama sebenarnya Datuk Dr Rosli Mat Hassan, Pengerusi Yayasan Pelajaran MARA (YPM) merangkap Ketua UMNO Bahagian Dungun, Terengganu di petik menyanggah dakyah fitnah jahat mengenai DS Rosmah berkata seperti berikut:-

Pengerusi Yayasan Pelajaran MARA (YPM), Datuk Dr. Rosli Mat Hassan menyangkal pandangan sesetengah pihak terutamanya Pembangkang yang cuba bermain api dengan menuduh serta mengaibkan Isteri Perdana Menteri dalam mencampuri urusan Kerajaan.
Beliau mendakwa apa yang dilakukan oleh Datin Seri Rosmah Mansor adalah satu tanggungjawab dan amanah seorang isteri Perdana Menteri yang bukan hanya bertindak sebagai pengiring suami ke Majlis-Majlis keramaian mahupun lawatan ke luar Negara.
Datin Seri Rosmah kata beliau seorang wanita yang mempunyai Visi dan Misi tersendiri dalam melahirkan generasi baru yang lebih berdedikasi dan bertamadun. Melalui penubuhan PERMATA, memperlihatkan ketelusan beliau dalam mendidik anak-anak Malaysia ke arah berilmu dan berdaya maju di masa akan datang.
Datuk Rosli yang juga Ketua UMNO Bahagian Dungun turut mempersoalkan tindakan Pemimpin-Pemimpin PKR pimpinan Anwar yang mendakwa Datin Seri Rosmah seorang isteri yang bertindak mencampuri urusan suaminya. 
Isteri Presiden UMNO ini tidak pernah mempersoal apatah lagi mengawal pentadbiran Negara. Beliau platform isteri Perdana Menteri dengan bergiat aktif dalam NGO PERMATA yang memfokuskan didikan kanak-kanak agar dapat menjamin masa depan golongan ini.
Wan Azizah kata Datuk Rosli merupakan individu yang sewajarnya diserang kerana bukan sahaja berjawatan tertinggi di dalam Parti, malah menggunakan platform politik semata-mata untuk memperkuat kuasa suami sendiri.
2. Jadi jelaslah, daripada penerangan dan penjelasan yang diberikan oleh Pok Li Dungun, peranan yang dimainkan oleh DS Rosmah hanyalah setakat sebagai Wanita Pertama dan tidak mencampuri langsung urusan rasmi kerajaan mahupun mempengaruhi DS Najib.

3. DS Rosmah pun tahu batas sempadan peranan yang dimainkan olehnya dan adalah mustahil DS Rosmah tidak tahu batas sempadan. Kita bertuah dan beruntung mempunyai DS Rosmah yang bergiat membantu usaha-usaha murni kerajaan melalui NGO PERMATA. Rakyat tidak perlu resah gelisah dan takutkan DS Rosmah, dia bukan polong tapi dia mahu menolong. 

4. Tapi rakyat perlu risau dan resah dengan peranan yang dimainkan oleh Wan Jijah isteri kecundang Anwar Aljuburi termasuk juga anak perempuannya si Nurul Izzah. Wan Jijah dan Nurul Izzah bukan mahu menolong sebaliknya mereka jadi polong belaan Anwar Aljuburi. 

Muahahahahha , padan muko puak Pundekkutty Rakyat kena sound baek punyerrr oleh Pok Li. amat jarang pemimpin UMNO mempertahankan kehormatan dan maruah DS Rosmah seperti Pok Li Dungun lakukan. Syabas Pok Li Dungun. TEPUK DADA TANYA IMAN.

EDISI SARAPAN: Tentera Iblis DAPKRPAS.TIADA TUHAN MELAINKAN ALLAH

Fitnah yang disebarkan oleh orang-orang DAPKRPAS selama ini jelas memenuhi syarat-syarat sebagai tentera Iblis. Iblis mempunyai tentera daripada Jin dan manusia yang membisikan was-was ke dalam hati manusia. Kita dapat lihat jelas sikap ini pada setiap fitnah dan dakyah jahat orang-orang DAPKRPAS selama ini.1. EDISI SARAPAN SENAMAN MINDA & AKAL mengajak semua pembaca merenungi ayat dalam Surah An Naas yang menyebutkan kelompok Jin dan manusia yang membisikan was-was ke dalam hati manusia lain.

2. Kita dapat lihat bagaiman orang DAPKR PAS berusaha mempengaruhi dan membisikkan ke dalam hati rakyat Malaysia perasaan was-was kepada kebaikan kerajaan Barisan Nasional. Pekerjaan mereka samalah seperti kelompok yang disebutkan dalam Surah An Naas.

3. PAS menemplak dan menuduh UMNO memperjuangkan dasar Sekularisma dan Assobiyah walhal PAS lah yang menggunguli perjuangan Assobiyah dan Sekularisma di mana PAS memisahkan kepentingan ukhrowi dan duniawi serta menyempitkan ajaran Islam itu sendiri.

Adakah kita mahu menjadi ahli dalam perkumpulan manusia yang gagal melaksanakan keseluruhan syariat Islam di Kelantan Kedah Pulau Pinang Selangor? Bukankah Mursyidul Am mereka berkata, sanggup menerima pelawaan Iblis jika Iblis hendak menolong PAS? TEPUK DADA TANYA IMAN.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...