Sabtu, 22 Oktober 2011

SELINGKUH POLITIK KAK WAN JIJAH MAHU CALUN-CALUN MUDA.

Yang Muda .. Profesional atau Separa Profesional Sahaja
Bukan Macam Bang Nuor Blaja Tak Habis Pastu
Ngabihkan Boreh ....
Selamat datang ke arena POLITIK DINASTI FAMILI ELIT ANWAR IBRAHIM ! Takde peluang ler yang lain.

TEPUK DADA TANYA IMAN!


HIMPUN JANGAN LUPA TEMUJANJI ANDA PADA HARI INI JAM 2.00 PETANG!KEMASKINI GAMBAR DI LAMAN FESBUK NADI RAKYAT.

TEPUK DADA TANYA IMAN!HIMPUN: JIKA ADA HALANGAN INILAH MUKA-MUKA YANG WAJIB KITA BALUN RAMAI-RAMAI.

Seandainya HIMPUN terhalang oleh mana-mana pihak terutama oleh Bahagian Penguatkuasaan MBSA (Stadium Malawati Shah Alam di bawah pentadbiran terus MBSA dan di bawah EXCO kepala gengster RONNIE LIU, ELIZABETH WONG, XAVIER) wajah-wajah di bawah ini MEMANG WAJIB DI BALUN BERAMAI-RAMAI SECARA PUKAL DAN BERTERUSAN SAMPAI AKHIR HAYAT MEREKA.

PEMIMPIN POLITIK:


Ingat ! Balun mereka sampai akhir hayat mereka. Jangan diberikan peluang mereka hidup dengan TENANG, AMAN & DAMAI lagi. Itu balasan setimpal perbuatan mereka selama 3 tahun menghina ISLAM.
TEPUK DADA TANYA IMAN!

AL KISAH HIMPUN SEJUTA & LAMPU AJAIB ALADDIN.

Anda Sebagai Pemilih Berdaftar Pilihlah Mana Satu Anda Mahu
Sebuah Pemerintahan Ala Fir'aun atau
Sebuah Pemerintahan Adil Saksama.

KISAH BETUL & CEREKA. Sejak bermulanya 'Perang Sabil' yang diisytiharkan oleh ketua rahib wanita sosialis religus bernama Teresa Kok akan segala tok siak dan lebai malang PAS fikir ini negara sudah mereka punya. Gereja bernama DUMC adalah sebuah gereja sel bagi kongregasi puak sosialis religus yang mendukung doktrin Pembebasan Teologi. Doktrin tersebut bercanggah dengan dogma kristian ortodoks. Kongregasi ini mencampuradukan aspirasi kepercayaan agama dengan politik sepertimana puak PAS. Penganut kristian di Malaysia tidak sampai pun 8%. Majoriti penganut kristian di Malaysia terdiri daripada etnik Cina dan India. Mereka juga terpecah kepada beberapa kumpulan kecil. Kumpulan kristian sosialis religus bergerak di bawah pergerakan Methodist. Jauh bezanya Methodists dengan Roman Katolik. Namun kerana mereka merupakan minoriti mereka bersatu di bawah DAP. Selama ini mereka mencari lampu ajaib Aladdin. Akhirnya apabila Parti Keadilan Nasional bergabung dengan Parti Sosialis Rakyat Malaysia mereka ketemulah lampu ajaib Aladdin idaman hati mereka. Anwar Ibrahim adalah manifestasi dan infestasi kepada aspirasi sosialis religus, Kecenderungan Anwar Ibrahim kepada pluralisma kerana beliau menyedari 'Rahsia Nafsu Syahwat Songsangnya' sudah terbongkar. 


Dan bermulalah pelbagai episod yang anda saksikan pada hari ini. Pentas politik dan dunia Malaysia di goncang hebat oleh para politikus yang memainkan peranan seperti Jin-jin dalam lampu ajaib Aladdin. Pihak PAS sudah lama memainkan peranan tersebut dan kini selangkah maju ke hadapan dengan memainkan peranan 'Wakil Tuhan'. Surga dan neraka, pahala dan dosa, halal dan haram serta segala nilai agama mereka yang menentukan. Mereka menjadi TUHAN sama seperti Fir'aun zaman Nabi Musa alaihis-salam. Mereka sanggup berjanji bermacam-macam perkara yang tidak masuk akal dan di luar kemampuan mereka sendiri. Apa mereka peduli pun kerana mereka telah menyuburkan budaya kultus peribadi ke atas penyokong mereka. Menyedari umat Islam dalam bahaya maka sebahagian kecil daripada kelompok tersebut bermufarakah daripada kepimpinan Pusat.Maka timbulah aspirasi HIMPUN. Hamba percaya HIMPUN tidak akan berhenti setakat ini sahaja. Akhirnya pertembungan hebat bakal berlaku jika jin-jin dan wakil tuhan serta manusia tuhan DAP-PKR-PAS masih tetap berdegil meneruskan peranan mereka. Kita saksikan nanti.
TEPUK DADA TANYA IMAN!


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...