Sabtu, 31 Disember 2011

GEMPAR TERKINI!!! SMM MEMALUKAN MAHASISWA SELURUH MALAYSIA DI UPSI PADA MALAM INI!

LAHABAU sungguh SMM, Adam Adli Syukri para dalang AMK ! Terkini pada malam ini, rancangan mereka untuk membuat kacau ganggu di UPSI sedang berlangsung. Menurut sumber, pihak UPSI telah melarang kegiatan tersebut. Masih belum diketahui lagi samada rancangan SMM dapat diteruskan atau tidak. Kena tungug lah status kemaskini dari masa ke semasa yea. Gambar esuk pagi ler. SMM bikin malu semua mahasiswa seluruh Malaysia!

Anwar berada di Phuket untuk mandi bunga dengan Tok Sami Siam ... buang sial katanya.

TEPUK DADA TANYA IMAN!

SMM BERNIAT UNTUK KACAU GANGGU DI UPSI ESOK

MEGA BIDAMAN mendedahkan bahawa esuk pagi sekumpulan anak-anak ikan Anwar Ibrahim di dalam SMM berniat melakukan kacau ganggu di tempat awam yakni UPSI. Lokasi di padang utama UPSI. Pada waktu ini mereka sedang berkumpul di Universiti Malaya dan bertolak ke UPSI pada pagi esuk.

Rancangan mereka seperti berikut:
7.30 malam solat Maghrib dan hajat
Ucapan Syukri dan Adam Adli
Upacara khurafat mengalungkan kalungan bunga ros sambil melaungkan MANSUH AUKU ! ( AUKU sudah dimansuhkan lah apa mahu bising lagi?)

Kasihan anak-anak ikan Anwar Ibrahim ini. Kembara jauh-jauh dari KL ke UPSI semata-mata hendak menghalalkan perbuatan liwat, rogol dan amalan seks luar tabie' gay tua kerepot dengan berselindung di sebalik nama mahasiswa. Akhirnya mahasiswa juga mendapat aib dan malu akibat tindakan bahlol anak-anak ikan gay tua kerepot Anwar Ibrahim.

TEPUK DADA TANYA IMAN!

AMARAN KACAU GANGGU DI TEMPAT AWAM (DATARAN MERDEKA.) PADA MALAM TAHUN BARU.KITA MAHUKAN KEAMANAN MEREKA MAHUKAN RUSUHAN.
MEREKA MERANCANG MELAKUKAN KACAU GANGGU DI DATARAN MERDEKA PADA DETIK 12 TENGAHMALAM
MEMAKAI TOPENG GUY FAWKES PENGKHIANAT


PIHAK BERKUASA HARAP AMBIL PERHATIAN SEGERA !
AKSI DI BAWAH INI BAKAL MEREKA LAKUKAN.TQ MEGA BIDAMAN !

TEPUK DADA TANYA IMAN!

KIMAQ PUNYA PEMIMPIN PAS KEDAH KHIANATI AMANAH TOK NENEK SENDIRI.


KIMAQ ! Kalau maklumat kiriman seorang pecacai tukang fitnah tegar PAS bernama PUMB itu betul bermakna pemimpin PAS Kedah sendiri yang KHIANATI AMANAH TOK NENEKNYA.

Kalau amanah tok nenek sendiri pemimpin PAS Kedah itu sanggup KHIANATI apatahlagi AMANAH-AMANAH BESAR YANG LAIN!

TUIIIHHHHHHHH !!!!!!!! SEMOGA ALLAH SWT KALAHKAN PAKATAN HARAM JADAH SAMPAI PAKATAN HARAM JADAH TUDAK ADA KERUSI DAN TERUS BUBAR UNTUK SELAMA-LAMANYA TIDAK TINGGAL BENIH PUN !

TEPUK DADA TANYA IMAN!

APA TERMENUNG LAGI TU? JOM KE KARNIVAL SAYANGI SELANGOR !


JOM RAMAI-RAMAI KE KARNIVAL SAYANGI SELANGOR !
HARI TERAKHIR DAN KEMUNCAK !
MANA LAH TAHU KAN DAPAT BERGAMBAR DENGAN DS NAJIB SECARA SANTAI 

TEPUK DADA TANYA IMAN!

KUTUKAN TERAKHIR PADA TAHUN INI.. KIMAQ PUNYA PEMAJU!


MADRASAH KANCHUT KEDAH. Kimaq punya pemaju. Madrasah yang bukan berkhidmat untuk PAS menyebarkan fitnah-fitnah mega dan ajaran-ajaran sesat tidak disukai dan digemari oleh PAS sendiri, Dewan Pemuda PAS Kedah, DAP rasis dan PKR termasuklah segala para haprak mereka yang menjadi pemaju hartanah. Apakah masalah yang di bawa oleh madrasah tersebut? TIADA! Usianya lebih 100 tahun! Memberikan khidmat kepada masyarakat setempat bagi pengajaran agama dan tempat mereka bersolat jemaah serta menjadi tempat perlindungan bagi musafir. Itulah yang telah diamanahkan oleh pemberi wakaf khas tersebut.

Kimaq punya pemaju hartanah ! Kerana mahukan wang dan mahu melihat madrasah yang banyak berjasa kepada umat Islam setempat tidak lagi berfungsi madrasah itu mahu dirobohkan. Cisss !

Kimaq pemimpin PAS yang hipokrit! kerana mahukan wang sanggup robohkan madrasah berusia 100 tahun sanggup jual tanah wakaf khas. Di bina baru pun tidak akan sama dengan yang lama! Sudah tidak kenal lagi dosa dan pahala! Sudah tidak tahu hukum hakam Allah swt !

Semuga Allah swt memberikan kepada semua pihak yang terlibat pembalasan yang setimpal dengan sejauhmana penglibatan mereka. 
SEMOGA ALLAH SWT KALAHKAN PAKATAN HARAMJADAH DAN TIDAK DAPAT BERKUASA DI MALAYSIA SAMPAI KIAMAT!

TEPUK DADA TANYA IMAN!

KARNIVAL SAYANGI SELANGOR MENDAPAT SAMBUTAN HANGAT!

Karnival Sayangi Selangor- Gambar Terbaru Hari Ketiga

Sejak 28hb Disember 2011, Shah Alam penuh sesak dengan trafik jem! Karnival yang diadakan bertujuan menyampaikan dan memperlihatkan kepada rakyat segala bentuk program yang dilaksanakan oleh kerajaan BN. 4 hari yang sungguh bermakna kepada seluruh warga negeri Selangor yang menarik nafas lega kerana kelemasan dengan tekanan hidup di bawah rejim Pakatan Haram Jadah. Sambutan hangat oleh warga Selangor ini menjadi cemburuan irihati rejim Pakatan haram jadah yang tidak menyangka rakyat Selangor kembali menyokong BN secara besar-besaran sebagai tanda protes mereka terhadap penipuan dan penyelewengan rejim Pakatan haram jadah sejak 2008. Mana boleh tahan asik di tipu dan dibohongi oleh rejim Pakatan haram jadah. Pada kali ini rakyat Selangor berpeluang mendapat dan melihat sendiri kesemua program-program yang telha dilaksanakan oleh kerajaan BN untuk mereka. Dengarkatalah pentadbiran Khalid G dan DAP rasis tidak lena tidur dan resah gelisah sepanjang 4 hari ini. 


Untuk kemaskini status dan lapuran penuh mengenai apa yang berlaku di Karnival SAYANGI SELANGOR 2011 sila ke pautan ini KITAGEMPUR.COM.

Tapi apa kelas brader dok baca kat blog, JOM LAAAAAHHHHH HADIR ! HARI TERAKHIR PADA HARI INI JANGAN LEPASKAN PELUANG ANDA !

TEPUK DADA TANYA IMAN!

PULAK DAH ANWAR IBRAHIM KATA DAKWAT KEKAL TAK BAGUS.Kejap kata nak bagus kejap kata tak bagus . Payah betul Anwar Ibrahim hendka membuat keputusan. Nampak jelas sikap pembohongnya. Baca seterusnya di TENGGARA IS SOUTHEAST.
Kamu dah tahu Pakatan haram jadah bakal kalah teruk yea Anwar Ibrahim.

TEPUK DADA TANYA IMAN!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...