Ahad, 24 Julai 2011

PASCA KEGAGALAN BEERSHIT RM200: DI MANAKAH MOHD SHUHARDI?

Pasca kegagalan Beershit RM200.00 menyaksikan pelbagai pendedahan pembohongan puak pembangkang disingkap satu persatu. episod kematian Mohd Shuhardi menjad petanda bahawa pembangkang hanya pandai putarbelit dan sudah hilang kewibawaan mereka. Setelah pendedahan yang amat jelas di buat oleh PDRM dan sibertruper BN/UMNO mengenai episod penipuan lakunan 'kematian' Mohd Shuhardi, konspirasi paling bengap, pembangkang menjadi begitu gelabah dan semakin takut dengan menyembunyikan Mohd Shuhardi sehingga sekarang. Episod penyembunyian Mohd Shuhardi menjadi bukti pembangkang PENAKUT!

RAKYAT berhak mengentahui KEBENARAN dan pihak pembangkang sentiasa saja menutup semua pintu-pintu KEBENARAN kepada rakyat dengan menyebarkan pelbagai jenis dolak dalih yang bersifat pengecut dan bacul tahap tertinggi. Pembangkang bimbang KEBENARAN KONSPIRASI JAHAT  yang diselitkan di dalam demonstrasi jalanan yang hendak dijadikan sebagai REVOLUSI bagi membolehkan seorang peliwat menjadi PERDANA MENTERI MALAYSIA dan membiarkan puak perosak keharmonian kaum, DAP menjadi pemerintah di sebalik tabir. Kita tidak memerlukan sebuah pakatan parti politik seperti DAPKRPASM untuk menjadi kerajaan negeri mahupun di peringkat pusat kerana amat jelas mereka mengamalkan kaedah Pemerintahan KUKUBESI dan sentiasa mahu memperbodohkan rakyat jelata. Kepada Mohd Shuhardi, jika anda masih mempunyai maruah dan harga diri, sila ke Balai Polis yang berdekatan, RAKYAT BERHAK MENGETAHUI KEBENARAN!

TEPUK DADA TANYA IMAN!

PRU 13 SELEPAS AIDIL FITRI ? MCA BERSERAH KEPADA TAKDIR TAPI BRAVO NG YEN YEN !

MENGEJUTKAN ! Adakah benar apa yang JS baca ini dari laman blog rakan JS Melayu CinDia (http://gelombangrakyat.com/) Macam tidak percaya ! Tetapi itulah yang disimpulkan oleh rakan bloger JS dalam menganalisa ucapan Timbalan Perdana Menteri, Tan Sri Muhyiddin Yassin dalam Perhimpunan Agung Tahunan Parti Barisan Kemajuan India Se-Malaysia (IPF) pada hari ini. Tan Sri Muhyiddin Yassin di petik sebagai berkata, " Kita tidak mempunyai banyak masa. Hanya tinggal beberapa bulan sahaja lagi dan kita mesti menunjukkan kepada rakyat bahawa kita mempunyai pasukan yang mantap untuk berdepan dengan pilihan raya umum." 

Persoalan yang paling jelas ialah mengenai persediaan dan kesediaan MCA yang nampaknya seperti lebih bertakwa daripada PAS dalam soal bertawakkal kepada Takdir. MCA perlu bangun dan aktif dalam membina semula semangat mereka dan tidak hanya mengharapkan gerak kerja daripada parti-parti komponen lain dalam BARISAN NASIONAL. Presiden MCA , Chua Soi Lek kelihatan seperti begitu masygul dan musykil kerana seringkali mengeluarkan kenyatan-kenyataan yang tidak kena pada tempat dan masa. Berbeza dengan Timbalan Presiden MCA, NG YEN YEN yang kelihatan lebih cergas dan aktif mengembalikan semula kepercayaan komuniti Cina walaupun dia di maki hamun dan di cerca. Dia tidak pernah berputus asa dan sentiasa tabahkan hatinya demi kepentingan perpaduan harmonis yang sudah terjalin lama di dalam BARISAN NASIONAL. Chua Soi Lek perlu ingat perjuangan menuntut kemerdekaan oleh MCA bersama UMNO dan jasa MCA menjadikan komuniti Cina bertaraf warganegara dan bukanlah hasil titik peluh DAP pun. Kita mengharapkan yang terbaik daripada semua pihak termasuklah semua cawangan dan bahagian UMNO di akar umbi, kuatkan kembali semangat anda ! Jika anda perlukan semangat ... mudah saja... sentiasalah membaca blog JS dan rakan-rakan bloger JS yang pautan mereka ada di sisi kanan.

TEPUK DADA TANYA IMAN!

DAKWAT KEKAL & BIOMETRIKS, MANA LEBIH BERSIH?

Pembangkang masih berdegil mahukan DAKWAT KEKAL sedangkan SPR sudah lama mahu menggunakan kaedah BIOMETRIKS CAP JARI kerana boleh menyelaraskan dengan Sistem Biometriks JPN yang sudah lama menggunakannya. Ini memudahkan SPR dan JPN mengemaskinikan semua rekod dalam senarai pemilih agar sentiasa bersih. Seperti yang dijangkakan pihak pembangkang masih berada di tahap MINDA KELAS KETIGA dan menolak semahu-mahunya penambahbaikkan Sistem pilihanraya kerana pembangkang tidak berpeluang meraih apa-apa.

Di dalam laman sosial Facebook apabila diajukan pertanyaan kepada pihak pencacai murahan pembangkang yang berminda kelas ketiga, apakah alasan kaedah Biometriks di tolak oleh pembangkang? Anda hanya menerima komen balas berbentuk maki hamun sahaja. Apa pun tak boleh dengan mereka ini.

Realitinya sudah lama SPR mahu gunakan kaedah BIOMETRIKS memandangkan JPN sudah menggunakannya termasuk juga pihak imigresen Malaysia serta kebanyakan negara-negara yang di tuduh oleh pembangkang sebagai  NEGARA SUMBER PENGUNDI HANTU turut menggunakan Sistem Biometriks terutamanya pihak imigresen mereka. Penggunaan SISTEM BIOMTERIKS sudah tentulah lebih praktikal dan menjimatkan wang serta membolehkan tiga gerakerja dilakukan sekaligus oleh SPR.


SPR dengan mudah dapat menyelaras rekod-rekod imigresen warga asing yang dikatakan menjadi PENGUNDI HANTU serta rekod-rekod kelahiran, umur kelayakan dan kematian pemilih berdaftar di dalam senarai pemilih termasuklah segala rekod-rekod jenayah lampau dan rekod kebangkrapan dengan pihak IMIGRESEN, JPN, PDRM, JABATAN PEMEGANG HARTA, dan BADAN KEHAKIMAN (merupakan salah satu syarat utama menjadi calun ialah bukan seorang bangkrup dan bukan pesalah jenayah) mana-mana calun-calun yang bertanding . Bukanlah soal perbelanjaan tetapi soal kemudahan menyelaras dan mengemaskini rekod peribadi di dalam senarai pemilih berdaftar serta calun bertanding dengan semua jabatan-jabatan serta agensi-agensi kerajaan yang berkaitan. 

Pihak pembangkang memang sengaja memainkan isu ini agar mereka nampak relevan dan boleh menjustifikasikan revolusi jalanan. Pada pendapat JS, sebab utama pembangkang membantah keras BIOMETRIKS kerana DAP hendak letak calun 'Anjing' , anjing mana ada cap jari.

TEPUK DADA TANYA IMAN!

KENAPA JENAYAH ROGOL SEMAKIN MENINGKAT DI KALANGAN REMAJA DI BAWAH PENTDABIRAN PAS KELANTAN ?

Mengejutkan ! Kadar jenayah rogol di kalangan remaja di KOTA BHARU, Bandaraya ISLAM dan ibunegeri Kelantan negeri kebanggaan PAS Hizbussyaithanirojim laknatullah meningkat secara tiba-tiba sejak kebelakangan ini. Apakah ini hasil Tarbiyah, Taqiyyah, Tazkirah dan pelbagai Ta dan Ter hasilnya lebih banyak "TER " . Kita tidak boleh salahkan PAS Ahzab moderen Hizbussyaithanirojim laknatullah pelingkup agama bangsa dan tanahair kerana sememangnya itulah tugasan penting mereka sebagai peranan utama menjaid ANJING POLITIK DAPIGS. 


Petikan daripada lapuran akhbar mengenainya , di ambil daripada blog AAKJ dan KEMBALAKENTERPRISE, TQ keduanya  sumber asli daripada KEMBALAKENTERPRISE.

KOTA BHARU, - Jenayah seksual membabitkan remaja di daerah ini kian membimbangkan apabila tujuh kes rogolmelibatkan sesama pelajar berusia antara 13 tahun hingga 17 tahun, di laporkan dalam tempoh dua minggu lalu.

Lebih mengejutkan, ada di antara mereka mengaku telah melakukan hubungan seks sebanyak sembilan kali.

Ketua polis Daerah,  Asisten Komisioner Azham Osman berkata, tiga daripada mangsa merupakan pelajar perempuan berusia antara 13 hingga 15 tahun dan empat lagi berumur 16 hingga 17 tahun, sementara kesemua suspek lelaki berusia 16 hingga 17 tahun telah di tahan. Beliau berkata, sepanjang empat bulan pertama tahun ini, sebanyak 30 kes rogol di laporkan (melibatkan semua peringkat usia) dan tujuh kes yang di catatkan dalam dua minggu lalu adalah yang tertinggi berbanding sebelumnya
Kenapa ini boleh berlaku dan terjadi ? Adakah kerana ada kalangan para pemimpin PAS Ahzab Hizbusyyaithonirojim laknatullah sendiri terlibat dalam kegiatan salahlaku seksual secara bersahaja ataupun kerana terlalu banyak sangat OBAT KUAT NAFSU yang banyak diiklankan di dalam media PAS ? Patutlah DAP berani mengatakan ' Kalau letak anjing DAP boleh menang !" Rupanya memang benar apa yang dikatakan olehnya kerana PAS sedang sibuk menyediakan Generasi Anjing untuk Tuan Anjing mereka ! Wahai semua Melayu Islam, perlukah anda menjadi Anjing DAPigs?TEPUK DADA TANYA IMAN

ISMAIL SABRI YANG KREATIF

AHLI PARLIMEN BERA, Pahang, ISMAIL SABRI telah melakukan banyak perkara-perkara yang kreatif bagi menangani fitnah rekayasa pihak pembangkang. Kekreatifan beliau ini banyak membantu bloger pro BN di mana kami mudah mematahkan setiap rekayasa pembangkang mengenai isu-isu berkaitan dengan harga barangan keperluan dan minyak.Terkini, beliau melaksanakan program KEDAI 1 MALAYSIA di mana beliau bekerjasama dengan rangkaian restoran-restoran untuk menyediakan menu makanan pada harga berpatutan dan sebelum itu beliau telah menampalkan notis mengenai kadar subsidi yang diberikan oleh kerajaan Malaysia di setiap setesen minyak di seluruh negara. 


Poster sebelah adalah di antara kekreatifan ISMAIL SABRI dalam menyebarluaskan maklumat-maklumat mengenai subsidi yang diberikan oleh kerajaan kepada rakyat. Kita berharap, agar lebih banyak lagi jenis-jenis penyebaran maklumat seperti ini kepada rakyat agar rakyat tahu apa yang kerajaan telah berikan selama ini. LIM GUAN ENG baru cadang hendak beri RM100 untuk setiap bayi yang dilahirkan di Pulau Pinang berdasarkan kepada kelayan-kelayakan tertentu pun dah riuh rendah kononnya berkebajikan sangat ler, sedangkan RM100 tu hanya cukup untuk membayar kos bersalin sahaja berbaki RM30.00. Baki hanya cukup untuk beli 10 helai lampin sahaja. 

Sedangkan Kerajaan Barisan Nasional memberikan lebih daripada RM100 untuk sepanjang hayat kehidupan rakyat dari dalam rahim ibu mereka sehingga ke liang lahad, apalah sangat RM100 berkira LIM GUAN ENG itu?


Di sebelah ini merupakan NOTIS KADAR SUBSIDI yang ditampalkan di pam-pam minyak seluruh negara sebagai penyebaran maklumat secara besar-besaran di seluruh negara.

Kita ucapkan TAHNIAH kepada ISMAIL SABRI kerana begitu kreatif dalam menyebarkan maklumat kepada rakyat mengenai apa yang sedang kerajaan lakukan.


Selepas ini kita harapkan agar di setiap tong gas memasak turut diletakkan pernyataan ringkas kadar subsidi yang dinikmati oleh rakyat agar pihak pembangkang semakin 'panas punggung' mereka.

(PAPAGOMO tak balun pun ISMAIL SABRI... dan KPDNHEP)

TEPUK DADA TANYA IMAN

BEZA ANTARA TUAN ANJING DENGAN ANJINGNYA.( DAP & PAS PKR)

Jauh bezanya martabat dan taraf pemimpin-pemimpin DAP sebagai TUAN ANJING kepada anjing-anjing mereka iaitu PAS & PKR. Di Selangor walaupun PKR berkuasa memerintah negeri, tetapi apa yang berlaku adalah DAP lah yang MEMERINTAH SELANGOR di mana pemimpin-pemimpin PAS dan PKR diperlakukan oleh pemimpin-pemimpin DAP seperti anjing peliharaan mereka sahaja. Perhatikan layanan orang CINA DAP melayan anjing-anjing peliharaan mereka bandingkan dengan layanan yang anda lihat dan dengar melalui penulisan di blog-blog mereka dan lapuran akhbar mengenai isu-isu tertentu, sudah pasti anda akan sampai kepada kesimpulan yang jelas, ' DAP SEDANG MELAYAN ANJING-ANJINGNYA'

TERKINI, Tuan anjing DAP mahu menggunakan MAJLIS PEGUAM yang dikuasai oleh para anjingan DAP untuk mencabar keputusan SURUHANJAYA SIASTAN DIRAJA mengenai inkuiri ke atas kematian TENG BENG HOCK. Dengan begitu mudah Tuan anjing DAP mencabar sebuah SURUHANJAYA DIRAJA yang membawa kapasiti mewakili YDPA dan PERLIMEN Malaysia. 

PASCA BEERSHIT RM200 merupakan kegagalan yang mengaibkan kepada TUAN AJING DAP, tapi kita lihat siapa yang kena belasah ? Tuan Anjing atau anjing-anjingnya?

Sejak pasca 2008 apabila DAP berjaya menguasai SELANGOR setelah gagal kali pertama pada 1969 di mana pada waktu itu MELAYU ISLAM menjadi HARIMAU di bawah kepimpinan UMNO, tuan anjing DAP melepaskan dendam kesumatnya kepada seluruh umat MELAYU ISLAM melalui peranan yang dimainkan oleh anjing-anjingnya di dalam PAS dan PKR. Sungguh seronok dan bangganya anjing-anjing DAP dalam PAS dan PKR menyalak-nyalak kepada UMNO. Akhirnya yang kena belasah adalah anjing-anjing mereka dan mereka terlepas daripada hukuman cemuhan rakyat. 

1969 sehingga 2008, DAP menyimpan dendam bara yang tidak kesudahan terhadap UMNO dan MELAYU ISLAM , selama 44 tahun dendam itu berbara dalam dada Tuan Anjing Tua LIM KIT SIANG yang kemudiannya diwarisi kepada pemimpin-pemimpin muda dalam DAP. 

Pasca 2008, selepas ANWAR IBRAHIM, HJ HADI, NIK AZIZ dan seluruh jentera PKR dan PAS membuka PINTU NERAKA buat Tuan Anjing mereka DAP, keangkuhan dan kesombongan DAP semakin menebal dari hari ke hari. Jangan lupa apa yag pernah anjing DAP dalam PAS, MAT SA BU HONG pernah keluarkan sebelum dan semasa MUKTAMAR PAS KE 57 Jun lepas. Terus terang MAT SA BU HONG memberikan sokongan padu sepertimana sekur Anjing yang setia kepada tuannya (DAP). Pemimpin bawahan DAP pun sudah mulai bangga diri kerana jika meletakkan 'anjing' mereka bertanding pun mereka akan menang.

Jika BUDAYA ANJING DAP ini berterusan, saya berani jamin, orang MELAYU ISLAM yang tidak menyokong DAP walaupun bersimpati kepada PKR & PAS dan yang tidak menyokong UMNO akan mengamuk kemaruk sakan terhadap DAP. Jangan kita fikir hanya keturunan Tuan anjing Tua DAP,  LIM KIT SIANG sahaja yang masih hidup sejak 1969, bilangan keturunan MELAYU ISLAM yang pernah mengamuk pada 1969 lebih ramai dan mereka semuanya berada di luar UMNO, PAS dan PKR. Jika mereka sudah hilang sabar, siapa yang mampu mengekang mereka ? 


Sepatutnya, pemimpin-pemimpin MELAYU ISLAM PKR dan PAS lebih berwibawa dan kelihatan lebih mengatasi pemimpin-pemimpin DAP tetapi apa yang berlaku adalah sebaliknya, mereka menjadi ANJING SETIA kepada TUAN ANJING DAP. Di dalam BARISAN NASIONAL, BUDAYA ANJING ini tidak berlaku. Kita dapat lihat dengan jelas bukti-bukti BUDAYA ANJING POLITIK ini di dalam PAKATAN PEMBANGKANG DAPKRPASM ini di mana setiap isu mesti mendapat restu daripada DAP terlebih dahulu dan peranan Anwar Ibrahim semakin terpinggir dan mengesot ke tepi. Pemimpin-pemimpin Melayu Islam dalam PKR dan PAS telah membawa MELAYU ISLAM di negara ini ke jurang kehancuran. TEPUK DADA TANYA IMAN

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...