Ahad, 19 Jun 2011

OOPSS WAN JIJAH PAKAI PAMPERS DALAM KANDANG SAKSI 29HB JULAI 2011???


November 12, 2003 kenyataan Hj Hadi mengenai NEGARA ISLAM.semasa melancarkan dokumen NEGARA ISLAM ' Dengan terbitnya dokumen NEGARA ISLAM akan menjawablah segala tohmahan dan fitnah musuh-musuh PAS selama ini kononnya PAS tidak akan menubuhkan NEGARA ISLAM malah pernah dikatakan bahawa seluruh ahli PAS tidak pernah berniat untuk menubuhkan NEGARA ISLAM Sesungguhnya kewajiban menegakkan NEGARA ISLAM adalah sama penting dengan kewajiban menunaikan ibadat Haji yang lain berpandukan kepada kaedah fiqah yang makruf'

Jun, 2011 Muktamar PAS, Hj Hadi ' Rupa-tupanya NEGARA ISLAM tidak ada dalam Al Qur'an.' 

AMBIGA, penganjur IFC yang menyokong kuat Lina Joy murtad dijadikan pemimpin ketua mengepalai perhimpunan Haram tersebut. 
Anwar Ibrahim, perbicaraan kes liwat 2 , pembelaan hanya alibi tapi kali ini ada bukti sohih cctv yang membuktikan Anwar Ibrahim berada di lokasi kejadian.
 TEPUK DADA TANYA IMAN.

APA NAK TAKUT-TAKUT, PERGI AMBIL PERINTAH INJUKSI HALANG RAT SEGERA!


  1. Apa nak takut-takut lagi dengan kelompok yang kurang adab lagi biadap melampau ini? Kepada YB Zulkifli Nordin elok YB pergi ambil perintah Injuksi Mahkamah awal-awal ataupun minta semua laporan polis di buat Refer-to-Magistrate untuk menghalang RAT yang amat merbahaya kepada keselamatan awam dan negara.

  2. Inilah caranya kita membantu pihak keselamatan negara menjaga keselamatan awam dan negara. Kita buat inisiatif dan mohon perintah injuksi mahkamah. Kita mohon gantirugi teladan. Kepada Ketua Pemuda UMNO Malaysia, anda juga patut memohon perintah injuksi daripada mahkamah. Kita panggil semua lahanat-lahanat yang hendak buat RAT itu memberi keterangan afidavit sokongan kepada mahkamah. Biar mereka perjelaskan kenapa mereka hendak lakukan RAT. 

  3. Kita lawan mereka dalam mahkamah. Biar berbuih mulut Ambiga hendak menjawab kepada mahkamah. Jangan lupa mohon juga gantirugi teladan kerana cuba menghasut dan kesalahan Tort kacau ganggu awam. Gunakan kemahiran perundangan terhadap mereka. Negara ini ada undang-undang dan mereka wajib menghormati Institusi Badan Kehakiman Negara. Tidak ada alasan dan hujah bagi mereka untuk meredah dan melanggar undang-undang negara ikut suka hati pala hotak diaorg! 
Lahanat-lahanat RAT tidak boleh dibiarkan berbuat sesuka hati mereka. Mereka perlu di ajar menghormati perundangan negara ! Mereka menghasut rakyat untuk berbuat kerosakan. Kita wajib menghalangi mereka ! Cepat bertindak. TEPUK DADA TANYA IMAN.

RAT (RUSUHAN AWAM TERANCANG-BERSIH 2.0) : PIED PIPER & ACHILLES.


  1. RAT wajib di padnang serius oleh pihak berkuasa. RAT merupakan jalan pintas bagi mencapai cita-cita politik dan peribadi pemimpin-pemimpin Rejim Satanisma Pertama, bagi kelompok Ambiga ianya menjayakan Agenda anti Islamnya dan mempelopori Pluralisma. Bagi Mat Sabu ianya lonjakan kepada kerjaya politiknya. Bagi Anwar Ibrahim perlepasan daripada hukuman perundangan negara dan batu loncatan untuk membalas dendam peribadinya. Akhirnya yang tertipu adalah para remaja pro rejim satanisma pakatan haramjadah bejadah yang tidak berdosa. Mereka diperkotak-katikkan seperti bidak-bidak di papan catur.

  2. Setelah menanam beberapa ekor Kuda Trojan di dalam kubu Barisan Nasional, kini sang adiwira Achiles pula di cari-cari di kalangan para remaja yang pro rejim Satanisma Pakatan Haramjadah Bejadah. Calun watak V dan watak Pied Piper sudah dijumpai. Seruling Magis pun mereka telah gunakan untuk memanggil tentera tikus berkumpul. Mereka perlukan adiwira Achiles untuk melakukan serangan terakhir dan sepertimana nasibnya adiwira Achilles, adiwira ini bakal dikorbankan.

  3. Ramuan terakhir mereka ialah mencari peledak / pencetus momentum RAT. Apakah mungkin Molotov di panggil ? Molotov sudah bersedia hanya menunggu pasukan berkuda Mamluk sahaja tiba. Adalah mustahil Mamluk datang naik kapalterbang sudah tentu dia berkuda melalui jalan darat. Mungkin dari arah Utara menyeberangi batas sempadan? atau sahaja sudah lama tiba dan kini berada di suatu lokasi antarabangsa tempat di mana sarang tikus berada. 
Jangan tungu lama-lama pihak berkuasa tapi silalah bertindak pantas dan tepat pada masanya. Kita tidak mahu para remaja yang tidak berdosa dijadikan tebusan oleh pemimpin rejim satanisma pakatan haramjadah bejadah yang tidak bertanggungjawab. TEPUK DADA TANYA IMAN.

NAHAI, PENTADBIRAN NEGARA KEBAJIKAN MERAMPAS TANAH IKUT SUKAHATI.


Negara Kebajikan pala hotak Hj Hadi dan grup Foolamak Holigan Erdogan Proseks PAS.Pala hotak juga kepada Mahadewataraya Nik Ajih. Pala lutut buat Mazlan Aliman. Udah0udah ler nayakan rakyat jelata yang tak berdosa semata-mata mencari keuntungan duniawi yang sedikit. Takkan masih tak untung jual agama? Nak jual haktanah  rakyat jelata plak? Sila klik di sini di mana Papa Gomo mendedahkan rintihan rakyat jelata di Kelantan hilang tanah yang mereka usahakan selama ini akibat kerakusan dan kerasokan pemimpin Negara Kebajikan Ketuanan Rakyat PAS di Kelantan.


Kepimpinan PAS lebih teruk daripada Hitler lebih zalim daripada Fir'aun. TEPUK DADA TANYA IMAN.


RUSUHAN AWAM TERANCANG JULAI 9, 2011 (RAT): JANGAN JADI KELIRU HINDARI KEBINASAAN,

  1. Mulai sekarang saya merujuk Perhimpunan BERSIH 2.0 sebagai RUSUHAN AWAM TERANCANG atau RAT kerana itulah kebenarannya. Jangan hendak berdolak dalih. Rusuhan Awam Terancang itu mempunyai pelbagai wajah yang dipertontonkan kepada rakyat untuk tujun mengelirukan minda rakyat.BERSIH ADALAH RAT.

  2. Sepertimana kisah dongeng rakyat Jerman mengenai Pied Piper yang mampu meniup seruling menghalau kesemua tikus-tikus keluar dari bandar sedangkan pada awalnya, Pied Piper lah yang bertanggungjawab membawa tikus ke bandar tersebut bagi mengujudkan suasana huru hara dan menangguk di air keroh. Akhirnya, tipu helah beliau diketahui oleh Datuk Bandar dan enggan membayarnya. Akibat marah, Pied Piper telah meniup serulingnya kembali memanggil tikus-tikus menyerang bandar itu semula. 

  3. Begitulah perbandingannya mengenai RAT, jalan cerita yang sama dengan modus operandi yang sama. Pied Piper nya adalah Ambiga dan serulingnya adalah Mat Sabu. Para tentera tikusnya ialah para remaja pro rejim satanisma pakatan haramjadah bejadah yang tidak berdosa.

  4. Wajahnya BERSIH tapi Hatinya RAT sepertimana Pied Piper memanggil tentera tikusnya membuat kacau. Inilah kebenarannya. 
Pendedahan seterusnya dalam masa 2 jam lagi. TEPUK DADA TANYA IMAN.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...