Selasa, 4 Jun 2013

ANWAR SPRING & CINABENG TONGSAN DAP PARTI MULTI RASIS , FAKTA YANG PATUT ANDA TAHU.

Kita wajib bersyukur kepada Allah Ta'ala. Kerana Allah Ta'ala telah membuktikan kepada kita, UMNO bukan parti rasis. Sebaliknya, DAP adalah sebuah parti Multi-Rasis yang tegar. Begitu juga PKR, sebuah parti Multi Nepotisma anarkis. Manakala PAS, terbukti hanya melukut di tepi gantang dalam Pakatan Multi Rasis-Anarkis DAP-PKR-PAS. Keputusan PRU13 lalu usah dimonyokkan. Sewajarnya kita menjadikan keputusan PRU13 lalu sebagai makbulnya doa-doa dan solat hajat sebelum ini. 

Paska PRU13, menyaksikan bagaimana DAP, parti multi rasis cinabeng tongsan berjaya memperolehi undi 1.7 juta pengundi Cina yang tertipu. Manakala PKR memperolehi undi 2.5 juta. Sedangkan PAS tak berubah. Kita terfikir, apakah Pakatan Multi Rasis DAP-PKR-PAS, ini benar-benar mewakili suara rakyat Malaysia berbilang kaum dan agama? Kerana masing-masing hanya mewakili sekta-sekta tertentu dalam rakyat Malaysia.

Penduduk Malaysia kini berjumlah hampir 29.7 juta orang. Jumlah pemilih berdaftar mengikut Daftar Pemilih Tahunan terakhir ialah 13 juta lebih
Pengundi Melayu berjumlah 6,958,813 juta orang. Undi Melayu terpecah kepada empat, BN, PKR, PAS dan DAP. Menjadikan kekuatan undi Melayu hanya tinggal 1,739,703 juta berbanding 3,931,845 juta pengundi Cina yang 97% undi cinabeng tongsan DAP Multi Rasis. Adalah teramat bodohnya bila hanya membiarkan cinabeng tongsan DAP multi rasis menjadi DOMINAN ke atas 29 juta penduduk Malaysia dengan hanya penguasaan 97 peratus dari 3,958,845 pengundi Cina. 


Jelaslah, Tsunami Cinabeng Tongkang Pecah adalah BENAR. Polarisasi kaum dicetuskan oleh cinabeng tongsan DAP multi rasis terhadap 29.7 juta penduduk Malaysia. Di bantu dengan rapat oleh PKR dan PAS. Akhirnya , menyebabkan jurang polarisasi kaum di Malaysia menjadi lebar dan luas semula setelah 56 tahun ianya disatukan di bawah Barisan Nasional. Perkara ini boleh diterbalikkan semula melalui penolakan politik polarisasi pengundi oleh cinabeng tongsan DAP multi rasis dan PKR sosialis anarkis. 

Pola dan corak pecahan undi mengikut polarisasi kaum ini akan berterusan, jika Barisan Nasional digulingkan melalui Anwar Spring. Natijahnya adalah negatif kepada 29 juta rakyat Malaysia. Jika Barisan Nasional digulingkan, maka kepentingan etnik kaum India (968,532) Bumiputera Sabah & Sarawak (1,180,00) dan etnik-etnik lain (133,785) akan terjejas teruk. Kerana kepentingan 1.7 juta pengundi di bawah cinabeng tongsan DAP multi rasis akan diutamakan dari yang lain. 

Justeru itu, tindakan menggulingkan Barisan Nasional melalui Anwar Spring adalah tindakan paling bodoh dalam alaf ini. Anwar Spring akan hanya menafaatkan 2.2 juta orang berbanding 29 juta rakyat Malaysia! Ini bermakna segala kekayaan dan kemewahan negara ini akan berkisar di kalangan 2.2 juta dan 1.7 juta orang sahaja.

Adakah ini yang diperlukan oleh 29 juta rakyat Malaysia?


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...