Khamis, 25 Ogos 2011

KONTROVERSI IKD, PUSAT PENYEBARAN PEMIKIRAN MENYESATKAN AKIDAH?

ANWAR IBRAHIM cukup sinonim dengan IKD yang merupakan TANGKI FIKIR bagi pihaknya dalam semua isu-isu berbangkit. IKD diketuai oleh Khalid Jaafar. salah satu usaha IKD ialah menterjemahkan buku-buku tokoh-tokoh pemikiran. Soalnya, tokoh-tokoh pemikiran apa? Berikut adalah klip viddeo yang mendedahkan polemik IKD dengan 45 buah buku yang dikatakan hampir semuanya membawa corak pemikiran menyesatkan akidah umat Islam. Jika dakwaan ini benar, bermakna PKR telah banyak memberikan sumbang-sumbang pemikiran yang menjurus kepada penyesatan akidah umat Islam, salah satunya ialah Pemikiran PLURALISMA. Ana sudah lama bilang kepada semua ante-ante di luar sana, ini PKR bukan berjuang untuk Islam lah. Ini PKR berjuang untuk hancurkan Islam lah. Itu Khalid Jaafar IKD malaun besar menyesatkan akidah umat Islam lah. Dulu itu malaun ikut Pak Syeh Anwar dalam UMNO. Bila UMNO kasi sepak keluar pak syeh Anwar kerana tabiat luar tabie'nya, itu IKD sudah masuk jarum dalam PKR lah. 

Klip video di atas adalah perjumpaan Anwar Ibrahim dengan bekas rakan-rakannya dalam ABIM yang mempertikaikan IKD dan Khalid Jaafar serta mempersoalkan sikap acuh tak acuh Anwar Ibrahim yang di lihat tidak bertanggungjawab. Kata lain, Anwar Ibrahim kena hentam beramai-ramai. Anwar Ibrahim cuma mengelak dan mengelat sahaja. Responsnya adalah hasil sikap keras kepalanya dan egoistisknya yang tidak suka di kritik oleh pihak lain.

UMNO juga yang masih merupakan pilihan terbaik. 

ISU GDMU: BILA PARI-PARI MEMILIH ISLAM.

HARUSFTINAH HARI-HARI MENERBITKAN SEMULA ISI KANDUNGAN SEBUAH BLOG PRO PAS YANG MENGATAKAN DALAM ISU GDMU, ANTARA JAIS DAN DAP, PARI-PARI PILIH ISLAM. TIDAK PASTI APAKAH JENIS ISLAM YANG DI PILIH. SAMADA ISLAM SYARIAT NABI MUHAMMAD S.A.W. ATAUPUN SOSIALISMA ISLAM. BIARLAH HAMBE YANG TOLONG JAWABKAN. ISLAM YANG TELAH DICAMPUR ADUKKAN DENGAN SOSIALIS RELIGUS. BLOGER TERSEBUT MENGHENTAM DR MASHITAH KERANA MENGKRITIK PARI-PARI TUNDUK KEPADA KEHENDAK DAP SOSIALIS.

Bloger pari-pari tersebut melemparkan persoalan aurat dan menurut pari-pari kanak-kanak di pusat asuhan pari-pari pun sudah tahu hukum menutup aurat. Betullah, pari-pari memang pandai menutup aurat cuma dulu ada orang kuat pari-pari sudah main cabul-cabulan (mungkin hendak menduga keimanan kanak-kanak pari-pari). Bloger pari-pari itu lupa Dr Mashitah itu sejak dalam perut maknya lagi sudah tutup aurat (sebab mak Dr Masihtah tutup aurat semasa mengandungkan Dr Mashitah)  sehingga kini.

Agak menghairankan juga pemikiran pari-pari kerana berpendapat jika soal aurat (soal kecil-kecilan) tidak boleh ditangani masakan boleh menangani soal-soal yang besar-besar. Bunyinya menarik tapi itu mengikut fahaman pari-pari. Pari-pari memang suka tutup aurat tapi dalam dunia pari-pari isu aurat pun tak setel-setel lagi Ini berdasarkan kepada kegagalan pari-pari melaksanakan hudud ke atas Adun Selinsing, Mat Sabu dan ramai lagi. Malah dalam isu murtad, pari-pari nampaknya tidak tahu mana yang lebih penting, tutup aurat tanpa akidah atau menutup aurat berakidah.

Semakin sukar berbicara dengan pari-pari mengenai Islam kerana pari-pari memahami Islam itu hanya pada aurat dan bukannya aurat yang ada dalam hati.

OWHH TIDAAAAKKKKKKKK ! AMUKAN PENDETA PARI-PARI MAHFUZ ENCIK KACANG.

TIDAAKK !!! TIDAKKK !!! TIDAKKK !!! ENCIK KEKACANG MR MAHFUZ DARI PARTI PENDETA SI PARI-PARI PAKATAN SOSIALIS PEMBANGKANG HARAM TAK BERDAFTAR;  BAKAL MENJADI KEPALA KELAB 'PROTES BN' SEBAGAI TANDA MEMBANTAH KERAS KEPADA SALAHLAKU 'BARANG NAIK' TAK TENTU FASAL DAN HALA. 

ILHAM DIPEROLEHI OLEH ENCIK KEKACANG SEMASA MEMBACAKAN KEPADA ANAK DIDIKNYA KISAH PAK PANDIR DAN MAK ANDEH ' BUKAN ANAK KITA JE YANG MATI, ANAK KERA LAIN JUGAK MATI' BEGITULAH YANG DIKABARKAN DALAM PORTAL DONGENGAN SI PARI-PARI HARUFITNAH HARI-HARI. 

Encik Kekacang yang juga merupakan Naib Ketua Si Pari-pari Kacang dalam parti Pendeta si pari-pari Pakatan Sosialis Pembangkang Haram-tak-berdaftar berang apabila kenaikan harga barang disebabkan oleh 'barang (alat kelamin seksual pari-pari) sentiasa naik disebabkan oleh pengaruh ekonomi global yang menentukan harga barangan impot dan ekspot. 

Menurut Encik Kekacang si pari-pari Kacang, itu tidak patut kerana berdasarkan kepada Teori Ekonomi dunia pari-pari kesalahan sepatutnya diletakkan kepada Pak Pandir dan Mak Andeh kerana gagal melakukan pengawalan harga barangan, minyak dan sebab-sebab lain yang akan dikemukan nanti. Pak Pandir dan Mak Andeh tidak dapat dihubungi pada waktu ini disebabkan telah membuat lapuran Polis terhadap encik Kekacang kerana memfitnah mereka tanpa usul periksa. 

Malah Encik Kekacang cukup marah apabila Menteri KPDNKK mencadangkan agar Pakatan Sosialis Pembangkang memberi subsidi kepada peniaga nasi dagang dan kerabu agar mereka dapat menurunkan harga. Si pari-pari kacang berpendapat ianya tidak patut kerana resipi nasi dagang dan kerabu diperbuat daripada petrol dan disel.

Oleh itu Lajaklah Pari-pari PAS akan menubuhkan KELAB PROTES BARANG NAIK atau singkatannya PROTES BN. Beliau percaya kewujudan Kelab itu dapat membantu menurunkan semua harga barangan termasuk menurunkan semua 'barang (alat kelamin) ' lelaki yang menajdi punca kenaikan harga barangan. Tindakannya itu mendapat bantahan keras daripada Kelab Penyokong Pari-pari Sperma yang menyatakan bahawa Kelab Protes BN bakal menyebabkan ramai pari-pari sperma dalam PKR hilang punca pendapatand an pekerjaan. ~ sekian dilapurkan dari Dunia Dongengan SI Pari-pari Pakatan Sosialis Pembangkang. Terus dari sumber melalui Kod 71 Planet Zargus.

Susah nak bercakap dengan pari-pari yang tidak pergi sekolah ekonomi.

SAYANG SEMANTAN. DS NAJIB KE TEMERLOH, ANWAR IBRAHIM BAKAL KE SG BULOH. PARI-PARI MENGELUH.

HARI INI HAMBE JADI LANUN CETAK RAMPOK SAMA SEMUT HITAM PUNYA ISI KANDUNGAN. YA LA SEBAB DIA DAPAT JEMPUTAN HAMBE TAK DI JEMPUT DAHLAH SAHUR TADI MAKAN JEMPUT-JEMPUT. TAPI HAMBE TAK BERKECIL HATI SEPERTI ANWAR IBRAHIM MASA KENA TENDANG KELUAR UMNO. SEBELUM ITU KEPADA SEMUT HITAM, TENGKIU BRADER. INI HAMBE NAK KONGSI-KONGSIKAN PROGRAM-PROGRAM MESRA RAKYAT YANG DS NAJIB BUAT. ANWAR IBRAHIM PUNYA PROGRAM BOLEH JALAN DAAA.

Berikut adalah isi kandungan daripada bloge semut hitam yang membuat liputan program DS Najib di Temerloh.


Semut semalam berkesempatan untuk menghadiri Majlis Jamuan Berbuka Puasa Bersama dengan YAB Perdana Menteri Malaysia di Temerloh.


Program dimulakan dengan sesi lawatan Perdana Menteri ke Pejabat UMNO Bahagian Temerloh yang baru di Pekan Mentakab.


Kemudian program diteruskan ke Dataran Tok Gajah dimana selautan manusia hadir untuk berbuka puasa dengan YAB Perdana Menteri Malaysia ni.

Baca selanjutnya di sini SEMUT HITAM (mana boleh ambil semua, tak larat nak tanggung dosa dan makan lemang nanti di rumah semut hitam - hampeh kena minta maaf selepas ini kepada semut hitam .. maafkan kami maafkan kami .....)

SINOPSIS FILEM ' ALIENS CODE 71 ATTACK!' KENYATAAN PUSING-PUSING MEDIA PAKATAN SOSIALIS PEMBANGKANG

INDUSTRI CETAK ROMPAK DI MALAYSIA MERUPAKAN LATIH TUBI UNTUK MELATIH PENGARAH-PENGARAH MUDA DAN USAHAWAN-USAHAWAN KECIL IKS DI SEMUA NEGERI PAKATAN SOSIALIS PEMBANGKANG. ' IANYA MURAH DAN TANPA KOS' MENURUT SUATU SUMBER. OLEH ITU, UNTUK MENCUBALAH SKIM TERSEBUT, HAMBE CIPLAK (CETAK ROMPAK) SEMUA ISI KANDUNGAN DARI BLOG TUN FAISAL (TAK KESAH PUNYER, LEPAS INI HAMBE BOLEH MOHON MAAF CAM KOMPAS DAN NAMEWEE JE SEMPENA RAYA AIDILFITRI).


Lim Kit Siang - tubuhkan Suruhanjaya Di Raja, tragedi ubi menyayat hati, PM kena letak jawatan!

Lim Guan Eng - pilih kami jadi kerajaan dulu, beca takkan langgar nenek, nenek takkan mati, semua orang akan dapat ubi

Azmin Ali - Saya ulangi ... saya ulangi ... saya ulangi ...

Nik Aziz - Celako, celako, celako - celako beca ni!

Mat Sabu - A'aaaaaaa' Uuuuu' uuuuu'

ISU LYNAS: PUZIAH DISAHKAN ADALAH SI PARI-PARI RADIASI NUKLIR OLEH DUA ORANG SAINTIS NUKLIR.

BERMULA DARI KISAH SI PARI-PARI SPERMA, KEMUDIAN SI PARI-PARI WARGA ASING KINI SI PARI-PARI RADIASI NUKLIR . MENGESAHKAN SPEKULASI SEBELUM INI BAHAWA PKR SEBENARNYA ADALAH SEBUAH PARTI POLITIK DONGENGAN DARI ALAM KAYANGAN BERKETURUNAN WARGA ASING KOD 71 PLANET ZARGUS. 


TEORI YANG DIKEMUKAN DALAM SALURAN 555 HISTORY ASTRO DOKUMENTARI 'ANCIENT ALIENS'  ADALAH HAMPIR BENAR. TERNYATA, PKR ADALAH SEBUAH KONSPIRASI PARI-PARI YANG INGIN MENAKLUK DUNIA SEPERTI KISAH ' WAR OF THE WORLDS' 'TRANSFORMERS' DAN 'MARS ATTACK!' RAKYAT MALAYSIA BERPELUANG MENYAKSIKAN 'ALIENS CODE 71 ATTACK!'
Isu LYNAS ini memang sudah lama berkumandang dan menjadi begitu panas di Pahang. PKR memainkan peranan penting menakut-nakutkan rakyat jelata dengan kisah dongeng radiasi nuklir. Kilang LYNAS adalah sebuah kilang memproses bahan-bahan nadir galian bumi untuk dijadikan bahan komponen pembuatan barang-barang berteknologi. Pasarannya amat terhad. Industri ini membawa masuk pelaburan asing melebihi jumlah terkumpul pelaburan asing di Kedah, Kelantan, Selangor dan P.Pinang. LYNAS bukanlah sebuah Loji Nuklir sepertimanana dongeng yang di bawa oleh si pari-pari radiasi nuklir Puziah Saleh PKR.

Menariknya, salah seorang saintis nuklir itu adalah ahli Parlimen dari PAS yang memaklumkan bahawa beliau diarahkan PAS PUSAT agar berdiam diri selama ini. Beliau mengakui beliau malu dengan kisah dongengan yang di bawa oleh PKR yang tidak berasaskan kepada Ilmu, Fakta dan kajian saintifik. Saksikan klip video ini.


Kesimpulannya ialah Pakatan Sosialis Pari-pari Pembangkang samada DAP PKR PAS PSM hanya pandai membawa kisah-kisah dongeng yang tidak berasaskan kepada ILMU, KAJIAN SAINTIFIK, BERSIFAT SPIN (PUTAR ALAM) & KEBENARAN. Pakatan Sosialis Pemabngkang berpolitik untuk menakut-nakutkan rakyat. Budaya Politik Pari-pari ini telah banyak merugikan rakyat. BULAN RAMADAN PADA KALI INI MENDEDAHKAN BANYAK PENIPUAN DAN PENDUSTAAN PAKATAN SOSIALIS PEMBANGKANG. BANYAKNYER PARI-PARI DALAM PAKATAN SOSIALIS PEMBANGKANG, YEA TAK?

TEPUK DADA TANYA IMAN!

PARI-PARI SPERMA BAKAL BERI KETERANGAN!

MEMANDANGKAN KEPADA KETIDAKMAMPUAN SAKSI PAKAR ANWAR IBRAHIM MEMBERIKAN SUATU TEORI, HIPOTESIS DAN SINTESIS BERKAITAN KAEDAH DAN CARA 'PIHAK KETIGA' ( PARI-PARI SPERMA) MEMPUNYAI AKSES DAN MEMASUKKAN AIR MANI ANWAR IBRAHIM DI DALAM DUBOR SAIFUL, MAKA HAMBE BERBESAR HATILAH DENGAN MEMBERIKAN TEORI, HIPOTESIS DAN SINTESIS MENGENAI PARI-PARI SPERMA. 

TEORI PARI-PARI SPERMA:
Pari-pari Sperma merupakan saudara kandung sebelah ibu kepada Pari-pari Gigi (Fairy Tooth) . Pari-pari Sperma ini biasanya akan datang dalam mimpi mana-mana lelaki dan wanita yang sampai akil baligh bagi menandakan mereka sudah dewasa. 


Keterangan gambar .. yang cun tu Pari-pari Gigi dan sebelah nya Pari-pari Sperma
Mengikut illusi dan halusinasi Anwar Ibrahim.

Tugas Pari-pari Gigi ialah mengambil gigi susu yang tertanggal dan digantikan dengan wang siling bertuah. 

Di Malaysia, oleh kerana ramai orangtua berusia emas seperti Anwar Ibrahim kadangkala bermimpi basah dan tercabut giginya maka pari-pari gigi dan pari-pari sperma datang dalam mimpi Anwar Ibrahim. 

Pari-pari gigi akan mengambil gigi Anwar yang tertanggal manakala pari-pari Sperma akan mengambil sperma Anwar Ibrahim semasa tidur. Dikatakan untuk mendapatkan taraf warganegara otomatis, kedua-dua pari tersebut telah memasukkan air mani Anwar Ibrahim ke dalam dubor Saiful. (Berdasarkan kepada illusi dan halusinasi Anwar Ibrahim).

Bagi memudahkan kerja pari-pari sperma, pari-pari gigi akan melancapkan Anwar Ibrahim dan memberikan hadiah JAM OMEGA kepada Anwar Ibrahim. Kedua-dua pari-pari tersebut bakal di panggil untuk memberikan keterangan cuma masaalahnya kedua pari tersebut dikatakan sedang sibuk dengan persiapan Hari Raya Aidilfitri, kena tunggu selepas raya. ~ Sekian Teori Pari-pari Sperma.

TEORI INI DI SAMBUT BAIK OLEH MAT SABU DALAM SATU TEMURAMAH BEBAS SEPERTI DALAM KLIP VIDEO DI BAWAH INI. TERIMAKASIH BLOGER GERAKAN ANTI PKR


Hambe belajar buat Teori, Hipotesis dan sintesis ini berdasarkan kepada pengalaman membaca blog-blog kumpulan Rocky dan portal pembangkang seperti Meloyanyakini, RPK KeBedulan, Harakah dan blog-blog sampah sarap pembangkang.

TEPUK DADA TANYA IMAN!

SAKSI PAKAR ANWAR BERPALING TADAH.

SALAH SATU OMELAN PAKATAN SOSIALIS PEMBANGKANG DALAM KES PRIMA FACIE ANWAR TOGOL (LIWAT) BONTOT JANTAN IALAH BERKENAAN DENGAN AIR MANI ANWAR DI DALAM DUBOR MANGSA ROGOLNYA. 

MEREKA MENGATAKAN AIR MANI ANWAR SENGAJA DIMASUKKAN OLEH PIHAK KETIGA ( TAK TAHU SAPE MUNGKIN PARI-PARI AIR MANI). BERMAKNA PIHAK KETIGA MESTILAH MEMPUNYAI AKSES KEPADA AIR MANI ANWAR IBRAHIM.

Dipetik seluruhnya dari blog MYMASSA. 

Liwat II: Pakar buntu ditanya sperma dimasukkan

Pendakwa dalam perbicaraan kes liwat terhadap Datuk Seri Anwar Ibrahim hari ini membangkitkan Kemungkinan sperma sengaja dimasukkan ke dalam dubur pengadu, dan oleh itu berkemungkinan ada orang ketiga yang mempunyai akses kepada sperma tertuduh.

NONEPeguamcara 11, Datuk Mohd Yusof Zainal Abidan (kiri) bertanyakan soalan tersebut kepada saksi ketiga pihak pembela, Dr David Wells - pakar patologi forensik Australia - mengenai kemungkinan tersebut.

Kemungkinan itu ditimbulkan oleh Yusof ekoran dakwaan pihak peguambela Datuk Seri Anwar bahawa berlaku pencemaran dan gangguan keterangan mengenai bagaimana sperma itu boleh masuk ke dalam dubur pengadu Mohd Saiful Bukhari Azlan.

Yusof: Jika seseorang memasukkan sperma itu, dia mesti ada sperma orang berkenaan?

Wells: (berfikir seketika) Perkara ini saya serahkan kepada pakar DNA.
Tahniah peguam cara, Datuk Mohd Yusof yang bijak mematikan hujah 'pakar' DNA.
Jadi, soalan yang boleh kita tanya kepada pencacai Anwar Ibrahim adalah:
MANA DATANGNYA AIR MANI ANWAR?
A. ANWAR SUKA BUANG AIR MANI MERATA-RATA.
B. DARI MULUT AMOI.
C. ANWAR ADA PENYAKIT YANG MUDAH TERPANCUT (Premature ejaculation (PE)).
D. AIR MANI ANWAR DICURI DARI BANK SPERMA.
*Jawapan kat atas tu hanya pelaku je tau. Yang aku tau....PKR = Pakar Korek Rektum

Mungkin grup bloger Rocky Bru boleh memberikan jawapannya kerana mereka pakar dalam membuat spekulasi liar yang tidak berasas melainkan mempamirkan skil penulisan kreatif.

TEPUK DADA TANYA IMAN!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...