Rabu, 18 April 2012

KAK WAN JIJAH LUDAH PEMIMPIN DAP KERANA FOBIAKAN KEMPEN GELOMBANG BIRU.


DALANG BERSIH 3.0 ADALAH PAKATAN HARAMJADAH

BN Selangor sedang memperhebatkan kempen Gelombang Biru di seluruh Selangor. Manakala PR Drakula sedang melakukan kempen Countdown ke BERSIH 3.0. pada malam tadi. Mereka juga turut berkumpul di Dataran Merdeka untuk menghalang tugas penjawat awam Pemimpin DAP telah menerima tamparan dan kritikan daripada pemimpin PKR walaupun pada malam tadi Nuurl Izzah berduet dengan Ah Beng Guan Eng nyanyi di atas pentas di KLSCH. Pemimpin PAS semakin tertekan kerana kempen Gelombang Biru semakin hebat. Insiden membakar bendera BN di selangor membuktikan betapa PAS sudah amat tertekan dan beremosi. Tindakan itu juga turut didalangi oleh DAP yang kian kecot dengan amarah pemimpin PKR kerana DAP hanya mementingkan diri mereka sahaja. Baguslah. Semakin lama mereka tertekan semakin mereka hilang semangat. Memang molek lah sebab mereka ini pembawa SEMANGAT SIALAN kepada negara. 

TEPUK DADA TANYA IMAN WA CAKAP SAMA LU
DAP ANTI ISLAM & MELAYU
PKR KAKI PENIPU
PAS DI BULI SEKUTU

GEBANG FAKTA MENGENAI PTPTN.
JADILAH INSAN TERBAIK DAN BUKAN INSAN YANG LARI DARI HUTANG PIUTANG ANDA MELAINKAN JIKA ANDA MASIH BELUM BERKEMAMPUAN UNTUK MEMBAYAR HUTANG PIUTANG ANDA.

TEPUK DADA TANYA IMAN WA CAKAP SAMA LU
DAP ANTI ISLAM & MELAYU
PKR KAKI PENIPU
PAS DI BULI SEKUTU

AHLI PKR DAP PAS MENGHALANG POLIS & DBKL JALAN TUGAS DI DATARAN MERDEKA.


Gambar di atas di ambil daripada status cai PKR, nampaknya mereka sedang berkumpul beramai-ramai bagi menghalang penjawat awam menjalankan tugas di Dataran Merdeka. 
Mereka masih tak faham perbezaan di antara 
HAK BERHIMPUN SECARA AMAN dengan
BERKHEMAH DI TEMPAT AWAM 
Pepuak Dajal dan keturunan kaum Nabi Luth a,s, ni mmang tak reti bahasa langsung.
Mereka hanya tau untuk membuat kacau ganggu di tempat awam dan menghalang penjawat awam menjalankan tugas-tugas menjaga keselamatan serta menguatkuasakan kedaulatan undang-undang.

TEPUK DADA TANYA IMAN WA CAKAP SAMA LU
DAP ANTI ISLAM & MELAYU
PKR KAKI PENIPU
PAS DI BULI SEKUTU

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...