Ahad, 24 April 2011

DAP CINA BANGSAT YANG KEMPUNAN LANGSAT. NASIB BAIK MASIH ADA CINA SEPERTI MENDIANG ONG KIM KOON TAPI MATI DILANGGAR JENIS CINA BANGSAT CAM DAP.

Gambar Ihsan Papagomo.

1. Siapa kenal orang yang di dalam gambar di atas ? Siapa namanya? Keturunan mana ? Berapa umurnya? dan Kenapa dia jadi begitu ? Nak tau cerita yang lebih lanjut sila klik di sini :-
WAHAI CINA BANGSAT DAP MARI SINI BACA PENGORBANAN SI TUA CINA YANG MATI DILANGGAR CINA BANGSAT  


2. JS bersetuju dengan pendapat Papagomo dalam mengulas kejadian yang menimpa mendiang Ong Kim Koon 52 tahun. Benar pendapat Papagomo, ada Cina yang setelah diberikan pelbagai kebebasan dan kemudahan tetap membalas kebaikan dengan keburukan.

3. Berikut adalah petikan yang Gomo ambil dari blog Nim Yorza [linknya ada di blog Papa Gomo' menarik untuk direnungkan:-
Kawan, apa yang tambah membanggakan saya, mangsa yang dibantu oleh mendiang itu adalah pasangan Melayu dan Islam.Inilah nikmat terhebat menjadi warganegara Malaysia. Inilah yang wajar kita contohi. Ceritakan kepada semua generasi tidak kira bangsa dan agama.Jika Pengasas Malaysia dahulu masih ada, pasti inilah titisan airmata kegembiraan mereka. Ong mewakili masyarakat Cina yang rendah hati dengan nilai semangat Malaysia yang luhur.

Sayangnya apa terjadi dengan kebanyakan Cina hari ini di luar sana. Ketika statistik menunjukkan Melayu tertinggal dalam banyak bidang, mereka dengan mendabik dada mengatakan bahawa itu kerana Melayu /Bumiputra malas dan kami bekerja keras.Ketika kerajaan yang didominasi oleh Melayu Islam ini memberikan kebebasan dengan membuka sekolah SJK(C), mereka bayar dengan berbahasa Melayu yang cacamarba. Malah ada bangsa Cina yang mempersendakan Lagu Negaraku.

Setelah kesudian Raja-raja Melayu dan Pemimpin Melayu menerima Cina melalui prinsip JUS SOLI, inikah balasan yang harus diterima oleh Melayu. Jika kalian ingin terus menjadi warga Malaysia yang tidak dipandang serong, hayatilah pengorbanan Ong. Paling tidak pun jadilah seperti Tan Sri Lee Lam Thye, jadilah seperti Prof Madya Dr. Lim Swee Tin, yang bahasa Melayunya jauh lebih baik daripada kebanyakan bangsa Melayu sendiri.

Sekalung TAKZIAH buat seluruh keluarga Ong. Tabahlah...Tuhan lebih menyayanginya. Dan dia warganegara Malaysia yang Terhormat....
4. Ini pula petikan ulasan Gomo :-
Gomo juga mengucapkan Takziah kepada keluarga Mangsa Ong Kim Koon yang Mati di langgar oleh pemandu yang tidak bertanggungjawap.
Memang menarik akan bantuan yang di hulurkan oleh mangsa ini walaupun beliau merupakan Kaum Cina namun kesudian nya membantu orang melayu Islam yang sedang di dalam kesusahan seharusnya memberikan satu pengajaran kepada kita semua rakyat Malaysia bahawa jika anda Kasih dan Sayang kepada Negara anda tidak akan mengira apa bangsa dan agama sekalipun dalam menghulurkan bantuan dan sokongan.
Ini lah bukti bahawa masih ada Kaum Cina yang tidak SEBANGSAT Kaum Cina DAP yang cuba menghasut dan memporak perandakan Rakyat Malaysia yang berbilang kaum ini.
Jangan Jadi CINA BANGSAT LUPA ASAL USUL!!!
Inilah yang JS pernah katakan dulu, pengorbanan Ong Kim Koon 52 ini merupakan kebanggaan rakyat Malaysia dan patut menjadi contoh malah diulang-ulang kisahnya ini sebagai teladan. Jangan jadi orang Cina Bangsat seperti DAP tetapi jadilah Orang Cina Rakyat Malaysia seperti mendiang ONG KIM KOON ! TAKZIAH KEPADA KELUARGA ONG KIM KOON, ANDA ADALAH 1 MALAYSIA !

 

1 MALAYSIA bersedih di atas kehilangan
mendiang ONG KIM KOON
Jasa anda akan kami hidupkan !

CARA FAHAMI PAKATAN JAHAT PAS DAP & PKR (2) ... INGAT LAGU INI INGAT BAGAIMANA CARA DAN KESUDAHAN MEREKA!


1. PAKATAN JAHAT PAS DAP PKR amat tidak gemarkan lagu di atas kenapa? Baiklah, Lagu di atas dinyanyikan oleh penyanyi berbangsa Ingeri bernama BOY GEORGE sukakan penampilan Gay seperti itu dan tajuk lagu itu ialah KARMA CHAMELEON pernah hits pada awal 80an pada bermulanya era gelombang MUZIK NEW WAVE yang dimulakan oleh MICHEAL JACKSON.

2. Ide ini JS perolehi setelah membaca blog medaninfokita.blogspot pada entri terbarunya klik di sini untuk mendengar versi lagu ini yang dinyanyikan semula oleh YUSOF WILCHAR dalam MAHARAJA LAWAK klik di sini HIBURAN OMEGA HARI MINGGU AKU TAK KIRA.. NAK SIARKAN JUGA VIDEO KLIP INI.KORANG PASTI SUKA.....

JS yakin para pembaca pasti terhibur dan dapat memahami sindiran dalam lagu-lagu tersebut. Ingat, selepas mendengar versi asal lagu itu, dengarkan pula versinya dalam blog medaninfokita seperti yang JS berikan linknya. INGAT CHAMELEON INGAT SIAPA? .. Pandai !1 MALAYSIA
geli geleman
dengan 
SANG CHAMELEON !

CARA FAHAMI PAKATAN JAHAT PAS DAP & PKR... INGAT BILA MEREKA KATA FITNAH , ITU CARA MEREKA MENGAKUI IANYA BENAR!


1. PAKATAN JAHAT , PAS DAP & PKR [ikut susunan senioriti, PAS ditubuhkan terlebih dulu,  kemudian DAP barulah PKR - itupun PKR belum daftar sebagai PKR, ingat tu], kita biasa membaca komen dan ulasan Tukang fitnah Berbayar / Upahan/ Bloger / Facebooker/ Twitter/ Wartawan / Pakatan Jahat menulis ,:
' kes liwat ke 2 adalah fitnah ke 2!' atau 
' Kes Liwat ke 2 Dusta !' atau 
' Kes video Lucah Anwar adalah Fitnah keji!' atau
'Itu semua Fitnah!' atau
"Media arus perdana memfitnah Anwar!'

sebenarnya apa yang mereka hendak katakan bahawa ..

'Itu semua Betul dan Benar, kami kaber line kerana nak jaga periuk nasi kami, anak bini kami nak makan apa nanti dan sebab paling utama ialah KAMI MALU LAH , lubang penipuan dan fitnah kami dah pecah tembelang! Busyukk yang amat! Kami sendiri pun tutup hidung kami!'

2. PAKATAN JAHAT , PAS DAP & PKR, mendidik Mentaliti ' Self-Denial' di kalangan para Penyebar Tukang Fitnah Upahan Berbayar mereka bagi memastikan Momentum Gelombang Penipuan mereka terus mencipta Tenaga agar Jualan Mimpi mereka Laris di Pasaran.

3. PAKATAN JAHAT , PAS DAP & PKR, dah banyak dan kerap terkantoi dalam isu-isu besar yang mereka tidak boleh memberikan jawapan, contohnya, mengenai TBH hendak bernikah sehari selepas TBH terjatuh dari bangunan tinggi, rupa-rupanya TBH tidak pernah daftar pun tarikh nikahnya pada mana-mana tarikh. Begitu juga penafian Aljuburi ke atas pendedahan Datuk Trio berkaitan video seksualnya menutoh pelacur China Doll, ternyata penafian yang di buat oleh Aljuburi, Kak Wan Jijah dan Rafizi semuanya kantoi belaka. Ingat tak bagaimana Dr, Novandri memecahkan tembelang Rafizi berkenaan Twitternya? 

Pakatan Jahat PAS DAP & PKR ini sudah lama berbohong, sejak penubuhan mereka lagi mereka sudah berbohong. Semuanya mereka bohong termasuk diri mereka sendiri sehingga impaknya mereka sendiri mempercayai pembohongan yang mereka buat, Masih belum yakin dengan penemuan ini? Cuba fikirkan dan kira berapa kali Aljuburi, Lin Kit Siang, Karpal Singh, Lim Guan Eng menyebut perkataan ini ' ITU SEMUA FITNAH !' 


1 MALAYSIA 
benci pembohongan 
PAKATAN JAHAT

JS SOKONG USUL IKHLAS GOMO MENGENAI TKM SARAWAK.

1, Artikel menarik dan ikhlas daripada Gomo yang pada pandangan JS merupakan analisa tepat mengenai kehendak pengundi rakyat Sarawak dan mengenai membalas jasa bakti kesetiaan PARTI RAKYAT SARAWAK [PRS] yang selama ini setia dan menjadi tukang belakang kepada BARISAN NASIONAL di Sarawak. Sila baca artikelnya itu di sini JAWATAN TIMBALAN KETUA MENTERI SARAWAK 


2.  Berikut ada 2 lagi artikel yang menarik untuk di baca secara santai-santai di waktu pagi Ahad, ini.

PANAS: INILAH KESAN TERLALU BANYAK MAKAN BABI.... - blog empayar pemuda.


EKSLUSIF 10 PERKARA WAJIB ANDA KETAHUI TENTANG DAP MENGHANCURKAN NEGARA - blog badut rakyat bersumber blog GAP.


JS akan memulakan siri artikel mengenai DAP , PAS dan PKR secara berperingkat-peringkat dan mengenai siapakah pemimpin-pemimpin mereka dan aspirasi mereka di samping mendedahkan layanan saksama serta adil UMNO dengan parti-parti komponen dalam Barisan Nasional sebagai perbandingan antara pakatan jahat PKR DAP dan PAS dengan BARISAN NASIONAL dan kenapa Pakatan Jahat PAS PKR & DAP wajib di tolak oleh rakyat Malaysia.
1 MALAYSIA 
ganyang 
Pakatan Jahat PAS DAP & PKR!

VIDEO SEKS ANWAR .. SAKIT BELAKANG ALJUBURI MUNCUL LAGI.

1.  Rakan-rakan JS mengkhabarkan kepada JS sejak 3 hari lalu bahawa Aljuburi kini berlakon sakit belakang lagi, Mungkin pembedahan plastiknya gagal di London dan cubaan untuk mengempiskan perutnya turut gagal. Lakonan sakit belakang Aljuburi selama ini tidak pernah gagal meraih simpati orangramai. Cuma JS agak hairan kenapa akhir-akhir ini sebelah tangan Kak Wan Jijah sering kelihatan bersarung ? Sungguh misterius.


2. Manakala menurut rakan JS, si Badut Rakyat dalam entri terkininya aziz-bari-membongkar-rahsia-anwar mengatakan bahawa Aziz Bari membuat  Fair Comment mengenai keresahan sebilangan besar pemimpin-pemimpin PKR terutama di Bukit Bintang mengenai Aljuburi dan kembali membuat kenyatan-kenyataan pedas terhadap kepimpinan Hj Hadi yang seringkali di sebutnya sebagai Liabiliti kepada PAS.


3.  Nik Ajih pula mempertahankan Hj Hadi dengan membalas . " “pada saya, menukar pemimpin hanyalah apabila jika pemimpin tersebut melanggar syariat Allah SWT.”  Hj Hadi pula mengeluarkan kenyataan seperti berikut. :“Jika ada pencalonan diterima pemimpin lain untuk menentang (saya), saya sendiri amat mengalu-alukannya kerana saya bukan mahu menjadi pemimpin selama-lamanya.Saya sendiri sudah berumur dan memerlukan barisan pelapis,”

4. Demikianlah campurtangan politik Aljuburi dalam PAS sehingga menimbulkan banyak persepsi negatif yang hairannya adakah Aljuburi turut campurtangan dalam pemilihan pemimpin bila DAP membuat Pemilihan semula?

Aljuburi nak jadi Adiwira tapi dia ini hanya layak jadi Hero dalam filem porno sahaja. Dia sudah kehilangan intergriti dan kewibawaan malah ada desas-desus mengatakan bahawa kepimpinan Aljuburi kini giat dipersoalkan oleh ahli-ahli PKR yang mendesak beliau meletak jawatan. Apakah ini benar?1 MALAYSIA nak tahu mana jam OMEGA?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...