Khamis, 28 April 2011

X-KLU-SIXTY TWO: Terkini, Aljuburi Maki Wartawan Di Balai Polis Dang Wangi.

1. Mengikuti blog MALAY DELIMA klik disini untuk pembacaan lanjut ANWAR IBRAHIM MAKI WARTAWAN DI BALAI yang melapurkan melalui sumber KLPOS.COM kilk disini untuk bacaan selanjutnya klpos.com/news  yang membuat Lapuran Asal bahawa Aljuburi telah dipanggil memberikan keterangandi Balai Polis Jalan Dang Wangi petang tadi di temani oleh Wan Jijah, Nurul Izzah, R Sivarasa sebagai peguam, Nik Nadzmi dan Tian Chua telah mengherdik dan memaki wartawan semasa kleuar dari Balai Polis Dang Wangi apabila di soal mengenai DNA.


Gambar ini Ihsan Malay Delima

Gambar ini Ihsan KLPOS.com
Perhatikan, Wan Jijah bersarung Tangan dan tidak mengenggam erat tangan Al Juburi Seperti Biasa. Ada apa-apa tak Kena Ke Ni?

2. Papagomo pula melapurkan Dato' Eskay bakal bersumpah laknat dan mencabar Aljuburi turut serta. Baca di sini PAPAGOMO . Menurut papagomo yang memetik The Malaysian Insider, Dato Eskay dipetik sebagai berkata (sebahagian petikan)
Shazryl berkata beliau akan membuat sumpah laknat itu selepas solat Jumaat di Masjid Amru al-As, Bandar Baru Sentul di sini dan mencabar Anwar untuk turut serta. 


Menurut Shazryl, hanya beliau sahaja yang akan melakukan sumpah laknat, namun dua lagi rakannya iaitu bekas ketua menteri Melaka Tan Sri Abdul Rahim Thamby Chik dan bekas bendahari agung Perkasa Datuk Shuib Lazim akan hadir dan solat Jumaat bersama-sama sebelum melakukan sumpah laknat. 
 “Hanya saya sahaja yang akan membuat sumpah laknat, kalau diperlukan mereka (Rahim dan Shuib) akan buat juga. 
“Saya juga ingin mempelawa semua pihak yang meragui kebenaran ini untuk turut hadir menyaksikan upacara tersebut. 
“Sesungguhnya segala tindakan kami berasaskan kebenaran dan memenuhi kepentingan rakyat, akhir sekali dengan nama Allah, Rasulullah, rakyat dan anak-anak cucu kita, saya dan rakan-rakan bertanggungjawab sepenuhnya terhadap pendedahan tersebut,” kata Shazryl.
Saya sangat mengenali Anwar secara peribadi, maka saya percaya beliau tidak akan berubah, malah tidak menyesal dan insaf terhadap perbuatan terkutuk yang beliau lakukan mengikut nafsu dan kerakusannya walaupun menghadapi pelbagai tuduan beliau tidak pernah bertaubat. 
“Malah beliau tidak sedikit pun serik atau rasa bersalah untuk mengulangi perbuatan terkutuk yang bertentangan dengan syariat Islam,” katanya. 
Untuk teks penuh sila layari The Malaysian Insider. dan blog Papagomo.


BEGITULAH KEADAANNYA ALJUBURI, ALAH MALU ... DI TELAN MATI KATAK DI LUAH MATI AKAL. DI CABAR BERSUMPAH OLEH DATO' ESKAY. TIADA MALUKAH ALJUBURI BERBOHONG?1 MALAYSIA menanti seterusnya ..

CARA FAHAMI PAKATAN JAHAT PAS DAP & PKR (7) Alah Malu Mereka Di Telan Mati Katak Di Luah Mati Akal Mereka Hendak Nafi.

Kredit Kepada blog mymassa.

1. Mengikuti blog-blog pro BN seperti  Pisau,net, MPP, Padijantan, Gelombang Rakyat, Dialog Dewasa Kritik Berasa (mymassa), Papagomo, Badut Rakyat, AAKJ, Empayar Pemuda, M.i.M, Matkilaupenang., Gerakan Anti PKR, Kitagempur.com, MYKMU, Taiping Mali, Tun Faisal dot com, NADI RAKYAT MALAYSIA dan beratus blog lain yang mengikuti blog-blog tersebut yang kini giat membicarakan dan mempersoalkan kenapa Wan Jijah, Nurul Izzah, Anwar Ibrahim, AMK, PKR dan para pencacai Pakatan Jahat gagal membuktikan sehingga sekarang bahawa pelaku dalam video salahlaku seksual pemimpin Kanan Pakatan Jahat adalah bukan Anwar? 

2. Jawapannya mudah sahaja, ini kerana secara tersirat puak sinun ALAH MALU lah, bagai pepatah Melayu ' DI TELAN MATI KATAK DILUAH MATI AKAL. Mustahil mereka tidak ALAH MALU apabila terdedah dan terbongkar Kebenaran Hakiki yang amat sukar untuk mereka membuktikannya sebagai Fitnah. Al maklumlah yang mendedahkan salahlaku seksual Pemimpin Anugerah Tuhan mereka adalah rakan baik dan pemberi dana kepada Aljuburi bukan calang-calang orang pun. 

3. Blog-blog pro BN yang disebutkan dalam perenggan (1) di atas telah berjaya membuktikan bahawa penafian pro Aljuburi atas alasan kebuncitan perut adalah tidak mempunyai sebarang asa kukuh dan jitu, Silalah layari kesemua blog-blog yang disebutkan (pautannya ada disebelah kanan blog ini)  dan carilah entri-entri berkenaan pembuktian kebuncitan perut Aljuburi bukanlah isu besar dan kukuh sebagai penafian Aljuburi Bukan Pembalun China Doll dalam video salahlaku Seksual Pemimpin Anugerah Tuhan mereka. Sekarang anda semua faham kan?

APALAGI YANG WAN JIJAH, NURUL IZZAH, AMK DAN PRO ALJUBURI BOLEH NAFIKAN ? MELAINKAN MEMBUAT PENAFIAN LEMAH KUS SEMANGAT SAHAJA. BIASALAH, ORANG PKR DAH 'ALAH MALU ..TERKEJUT BERUK' . BERIKANLAH MASA UNTUK MEREKA MENYESUAIKAN DIRI MEREKA DENGAN KEBENARAN YANG DIDEDAHKAN. LAMA KELAMAAN KESEDARAN AKAN MENGETUK PINTU HATI MEREKA . MUNGKIN SETELAH AFIFAH DAN IKHSAN BERSUARA 
'PAPA! PAPA TAK SAYANGKAN KAMI KE?'1 MALAYSIA tak fitnah dan zalimi Aljuburi.

X-KLU-SIXTY TWO EDISI OMEGA: Wan Jijah, Nurul Izzah dan AMK Tidak Akan Akui Kebenaran Kemaluan Besar Anugerah Tuhan Mereka.


1. Apalah sangat hendak diharapkan kepada Wan Jijah, Nurul Izzah dan AMK ini untuk mengakui Kebenaran Hakiki Video Aljuburi Bahagian ke 2.Jika mereka mengakuinya ini mengesahkan Kemaluan Besar Anugerah Tuhan di pihak mereka. Sedangkan Suara Keadilan pun sentiasa berbohong dan terkini membohongi Dr Harun Din mengeluarkan fatwa Haram Membaca Utusan Malaysia yang telahpun dinafikan oleh Dr Harun Din sekeras-kerasnya. Sila baca entri Pisau,net membidas AMK atas isu Video Slaahlaku Seksual Aljuburi di sini BACA LEBIH LANJUT

2.  Bukan sekali dua kesemua mereka yang disebutkan di atas itu terbukti berbohong sambil tersenyum. Sudah banyak kali mereka didapati bersalah berbohong dalam semua isu yang mereka bangkitkan. Andaikata, kesemua pembohongan mereka itu di dakwa, sudah tentu dalam Senarai Kes Pendakwaan, nama merekalah yang paling atas dan terbanyak sekali! 

3. Isu dalam pendedahan Video Salahlaku Seksual Aljuburi Anu-Birahi Wan Jijah ini bukanlah berkisar kepada Pertama, pengedaran bahan lucah (video ini bukan video kategori Filem Biru tapi Salahlaku Seksual Pemimpian Kanan Pakatan Jahat), Kedua, samada perut Aljuburi buncit atau tidak [sama sahaja kalau berperut  buncit atau tidak] Ketiga, bukan mengenai talipinggang yang Aljuburi terlupa sarungkan tetapi isu video ini ialah mengenai SALAHLAKU SEKSUAL PEMIMPIN KANAN PAKATAN JAHAT PAS DAP PKR. 

4. Ini adalah soal INTEGRITI, KEWIBAWAAN & KELAYAKAN menjadi pemimpin di peringkat negara, walaupun kita boleh berbangga mempunyai seorang pemimpin yang anu nya , Masya Allah nampak hebat, pada masa yang sama kita wajib berasa MALU mempunyai pemimpin yang tidak tahu menjaga anunya yang dikatakan sebagai Anugerah Tuhan.

5. Sedangkan Hj Hadi pun terkedu , sila lihat gambar ini.Lihat bagaimana ekor mata pandangan Hj Hadi ke arah saiz anu Aljuburi dan riak wajah malu kerisauan Hj Hadi semasa bersalaman dengan Aljuburi. Perlu diingati, dalam gambar itu, Aljuburi menjadi makmum kepada Hj Hadi dan sudah tentulah masa Hj Hadi sujud dan ruku' amat jelas terpampang di depan mata Aljuburi akan bentuk belakang Hj Hadi . Adakah Aljuburi teruja pada waktu itu lalu semasa bersalaman Hj Hadi terperasaan anu Aljuburi nampak tegang dalam seluar Aljuburi? Hj Hadi tidak salah dalam hal ini. Tapi fikirkanlah.


GAMBAR INI AMAT MENARIK, PERHATIKAN DAN AMATI BETUL-BETUL RIAK WAJAH DAN BAHASA BADAN HJ HADI SERTA BAHASA BADAN ALJUBURI DAN RIAK WAJAH ALJUBURI. DALAM AKAL KITA YANG WARAS AKAN TERFIKIR DIALOG-DIALOG KATA HATI MEREKA BERDUA SEPERTI INI:-

ALJUBURI : Hang takut apa Hadi? Hang kontrol lah muka hang nampak takut kat aku nie. Aku mintak maaflah kt hang sebab aku teruja kat hang masa hang sujud dan ruku'. Pungkoq hang nampak jelas kat aku noo.

HJ HADI: Apalah demo ini Anwar, takkan demo stim kat ambo nie. Dalam solat pun demo bleh stim gak ? Demo tak malu ko Allah SWT? Ambo malu ini. Guano demo ini Anwar. MALU AMBO dengan demo ni Nuar. Mung dop malu ko?


1 MALAYSIA MALU ke atas salahlaku seksual Anwar Aljuburi.

KAUM CINA MULA MERASA TERPINGGIR DAN TERANCAM (5)

Hasil Ceramah-ceramah DAP Semasa Kempen di PRn Sarawak
Guan Eng masih mahu Menipu Dirinya Sendiri?


1. Pembohongan Guan Eng Si Sundalan Hitlerisma dalam entrinya Perutusan Hari Easter yang menghasut secara ekstrim dan melampau kaum Melayu, Cina, India, Orang Asli, Iban, Kadazan, Dayak, Orang Ulu, Serani, Punjabi dengan idea-idea Hitlerian acuan DAP. Menarik kerana Guan Eng di petik sebagai menyatakan seperti berikut:-
He said that Malaysia was not built on Hitler’s ideas but that “some want to turn the constitution on its head to support the idea of racial dominance.” 
(Malaysiakini, 'Guan Eng Is Opposing Hitler Is Wrong?' April 26,2011.)
2. Bandingkan pula apa yang Guan Eng tulis dalam blog entrinya Perutusan Hari Easter yang dipetik kembali dalam entrinya pada  April 27, 2011 seperti berikut:-
We should move away from the mindtrap of fear based on hate, racism, extremism. We should not be taught to fear diversity. We should not be brainwashed with Hitlerian ideas that one is superior to another merely because of the colour of our skin.
We must have the courage to change. #
3. Di atas Guan Eng terang-terang menyebarkan fitnah dan menimbulkan suasana fiktif kononnya rakyat Malaysia ini terperangkap dalam ketakutan perangkap-minda  berasaskan kepada Benci, Rasisma, Ekstrisma dan rakyat Malaysia diajarkan untuk takut kepada kepelbagaian serta di cuci-minda dengan idea-idea Hitlerian bahawa seseorang itu dilebihkan di atas seseorang lain disebabkan oleh warna kulit mereka. Helo Guan Eng, adakah anda merujuk kepada Ketuanan Melayu itu sama dengan idea Super Race Hitler? Anda sudah lupakah yang Vivian DAP Sarawak menyeru pengundi Cina menolak KM Sarawak hanya semata KM Sarawak itu warna kulitnya bukan warna kulit Cina?
Is it wrong to oppose Hitler or Hilterian areas of racial supremacy or dominance? I challenge any BN politician to state where in the Malaysian Federal Constitution supports or permits racial supremacy or dominance.#
4. Tidak salah melawan Hitler tetapi sila tunjukkan kepada kami bukti kukuh jika Hitler ada tinggalkan baka dan keturunan dalam UMNO, MCA MIC dan dalam mana-mana parti kompnen Barisan Nasional dan samada Malaysia ini dimerdekakan oleh Hitler serta diasaskan oleh Hitler atau Malaysia ini pernah menjadi Tanah Jajahan dan sebahagian wilayah Berdaulat Jerman dan Perlembagaan Malaysia ini diluluskan oleh NAZI.

5. Seperkara lagi, kenapa anda tidak menyebutkan bahawa NAZI itu adalah kependekan kepada SOSIALIS NASIONAL PARTI yakni  ADOLF HITLER adalah pemimpin sebuah parti politik Fahaman SOSIALIS sama seperti DAP ? Jika anda merujuk persamaan antara NAZI dan DAP saya amat bersetuju 300%!
DAP and the PR state government opposes any form of racial supremacy or dominance, whether it is Chinese supremacy, Indian supremacy or Malay supremacy. We only believe in the supremacy of the rakyat and the people.# 
6. Siapakah Pemimpin yang menyeru kaum Melayu sebelum Merdeka dengans eruan berikut "Kita Terima orang Cina dan India sebagai saudara-saudara kita'" kemudiannya mengasaskan idea perkongsian kuasa melalui PARTI PERIKATAN. UMNO MCA dan MIC merupakan PERINTIS menentang semua bentuk gagasan dominasi kaum. Agak menghairankan kerana dalam kenyataan Guan Eng di atas, si Sundalan Hitlerisma ini mengasingkan perkataaan DAP dan PR sebagai 2 entiti berbeza. Adakah ini petanda bahawa Guan Eng Si Sundalan Hitlerisma ini mengakui bahawa sebenarnya DAP adalah DOMINAN RAS/ PARTI POLITIK dalam PAKATAN JAHAT?
Malaysians despair when some politicians tell our children that they can never be good enough, that they need special rights and favours to survive just because of the colour of their skin. How do we build up a child’s confidence if we instil this sense of inferiority that they need special assistance, especially when this special assistance never comes?
Look at the success of Singapore in surpassing Malaysia for the first time in 2010 as the 3rd largest economy in ASEAN after Indonesia and Thailand. Despite having no resources, Singapoare GDP this year as grown to US$210 billion compared to Malaysia’s US$205 billion.
 7. Seperti biasa, kedua kenyataan Guan Eng di atas adalah merupakan pembohongan paling besar, tapi ada juga benarnya bila dikatakan bahawa memang ada ahli politik DAP yang mengatakan demikian kepada rakyat Malaysia bagi menakutkan dan memecahbelahkan perpaduan rakyat Malaysia.

8. Singapura tidak boleh dijadikan alasan dan contoh teladan ini kerana rakyat Singapura sendiri pun bakal bangkit menetang ketidakpuashati mereka terhadap kerajaan Singapura di bawah PAP, bapa kandung DAP.Jika diteliti halus, ternyata selama ini MALAYSIA lebih terkedepan daripada SINGAPURA dan hanya dalam tempoh 10 tahun itupun perbezaan RM0.5 billion disebabkan oleh permainan politik jahat Pakatan jahat yang menjahanamkan kepercayaan pelabur luar negara dengan pelbagai tuduhan liar dan fitnah kepada negara sendiri.

SECARA RINGKASNYA, RAKYAT MALAYSIA TIDAK ADA SEBARANG MASALAH DENGAN KERAJAAN BARISAN NASIONAL, UMNO, MCA MIC DAN PARTI-PARTI KOMPONEN BARISAN NASIONAL, SEBALIKNYA DAP PAS DAN PKR YANG BERMASALAH ATAS SEBAB BERSAING KUASA DAN BERDENGKI TAHAP GABAN DENGAN BARISAN NASIONAL. INILAH KEBENARAN HAKIKI NYA.


1 MALAYSIA dah jemu dan muak dengan putarbelit Guan Eng Si Sundalan Hitlerisma.

GUAN ENG SUNDALAN HITLERISMA AKUI DAP AMALKAN DOMINAN RAS ALA HITLERISMA, ' Ada Yang Mahu Menterbalikan Perlembagaan Di Atas Kepalanya Bertujuan Menyokong Ide Dominan Ras"1. Bermula episod trauma Guan Eng Si Sundalan Hitlerisma akibat terjahan Dr Novandri menghenyak secukup rasa Si Sundalan Hitlerisma berkaitan dengan tulisan Si Sundalan Hitlerisma menuduh Malaysia mengamalkan idea-idea Hitlerian. Terkini dalam entrinya Dr Novandri membelasah dan merejam Kebenaran Fiktif Idea Hitelrian acuan Guan Eng Si Sundalan Hitlerisma, MESTI BACA MELAMPAU PEMIMPIN DAP RESAH.

2. Si Sundalan Hitlerisma tidaklah memberikan perincian idea-idea Hitlerian melainkan menggunakan rangkapan itu sebagai 1 Generalisasi untuk menghasut dan menakutkan kaum Cina. Rangkapan tersebut digunakan dalam bentuk Kebenaran Fiktif sama seperti dalam kes TBH di mana DAP mencanangkan kononnya TBH hendak melangsungkan perkahwinan sehari selepas dia didapati mati terjatuh walhal tidak.

3. Kebenaran Fiktif ini digunapakai oleh Guan Eng Si Sundalan Hitlerisma bagi menimbulkan keresahan dan kebencian kepada UMNO dan MCA secara khusus dan BARISAN NASIONAL secara umum. Setelah, kritikan M.i.M diketengahkan oleh Utusan Malaysia, akhbar yang didiskriminasikan melalui sentimen kebencian  Melayu oleh DAP, Si Sundalan mengamuk dan merah padam mukanya memarahi TS Muhyiddin Yassin, Utusan Malaysia dan M.i.M.Berikut adalah petikan amokan kemarahan Guan Eng Si Sundalan Hitlerisma:, anda boleh melihat jelas Kebenaran Fiktif yang dikemukan oleh Guan Eng menyamakan Polisi 1 Malaysia, DEB dan Hak Istimewa Bumiputera dengan idea-idea Hitlerian -
Deputy Prime Minister Tan Sri Muhyiddin Yassin should read in full my 2011 Penang Easter Message and not be misled by lies spread by an UMNO blog run by an UMNO leader. I enclose herewith the relevant excerpt of my Easter Message:-
We should move away from the mindtrap of fear based on hate, racism, extremism. We should not be taught to fear diversity. We should not be brainwashed with Hitlerian ideas that one is superior to another merely because of the colour of our skin.
KITA PEDULI APABILA GUAN ENG MAHU MENIPU DIRINYA SENDIRI DAN SEKALIGUS MENIPU RAKYAT MALAYSIA DENGAN IDEA-IDEA HITLERIANNYA. KITA TIDAK LUPA APA YANG BAPANYA LAKUKAN DALAM 13 MEI 1969 DAN APA YANG MENIMPA PENDUDUK KG BUAH PALA SETERUSNYA KEMPEN ANTI MELANAU DI SARAWAK. KITA JUGA TIDAK LUPA GUAN ENG MELANTIK DIRINYA SEBAGAI PENASIHAT HALAL HARAM DI DALAM TASK FORCE HALAL HUB DI PULAU PINANG. 


1 MALAYSIA bukan Idea Hitlerian

EDISI SARAPAN: Katakan TIDAK Kepada Pakatan Jahat PAS DAP PKR.

1. Pada awal pagi-pagi ini, kita mulakan senaman minda dan akal kita. Buat permulaan, kita sebut perlahan-lahan ... TIDAK KEPADA PAKATAN JAHAT PAS DAP PKR .. tarik nafas ... hembus nafas .. keluarkan kenyataan yakin dan tegas , bayangkan menghembus keluar semua unsur-unsur jahat Pakatan Jahat PAS DAP PKR.

2. Kemudian tarik nafas ... bayangkan anda menarik energi baik bagi menggantikan energi negatif Pakatan Jahat PAS DAP PKR. dan katakan SAYA TIDAK PERCAYA  PAKATAN JAHAT PAS DAP PKR.

3. Ulangi senaman ringkas ini sebanyak 7 kali hembus dan 7 kali tarik nafas. ANDA DI JAMIN MERASA SEGAR BUGAR DAN SIHAT MINDA!

CUBALAH SENAMAN RINGKAS INI DI SETIAP PAGI. SELAMAT MENCUBA!


1 MALAYSIA 1 MATLAMAT!

CARA FAHAMI PAKATAN JAHAT PAS DAP & PKR (6) Kebenaran Yang Cuba Dipadamkan, Bermakna Perkara Itu Adalah BENAR !


1. Tahukah para pembaca budiman sekelian bahawa Video Seks Aljuburi Bahagian ke 2 sudah berkali-kali dipadamkan dari laman Youtube dan di semua laman-laman bloger pro kerajaan oleh Google ? Kenapa ini berlaku ? Kenapa rakyat marhaen di larang oleh Pakatan Jahat PAS DAP PKR daripada mengetahui Kebenaran dalam hal ini?

'JANGAN JADI MUNAFIK DALAM HAL INI !' 
petikan kata-kata Aljuburi di Hotel Grand Continental Kuching Sarawak pada bulan April 2011 semasa di tanya oleh wartawan wanita cun yang berani dan hebat dari TV8 Media Prima.
Namun pada hari ini sifat kemunafikan diamalkan oleh Pakatan Jahat PAS DAP PKR dalam HAL INI.

2. Beginilah cara dan kaedah Kebebasan yang diamalkan oleh Pakatan Jahat PAS DAP PKR. Apasaja kebenaran mengenai mereka yang menjejaskan kredibiliti, intergriti dan ketelusan mereka dan membongkar serta mendedahkan kejahatan penipuan yang selama ini mereka sembunyikan daripada pengetahuan rakyat jelata, mereka akan bertindak secara DIKTAKTOR ala Hitler. Sila ke link ini 


3. Fikirkan kembali jika mereka berkuasa sebagai pemerintah di Malaysia. Adakah anda fikir bahawa mereka akan terus menjamin kebebasan bersuara dan Hak mengkritik pentadbiran mereka sepertimana yang anda semua nikmati pada hari ini terhadap kerajaan Barisan Nasional? Jawapannya anda sendiri tahu.

ADAKAH ANDA SEMUA BAKAL MEMBAZIRKAN UNDI ANDA KEPADA PAKATAN JAHAT PAS DAP PKR YANG AKAN MEREJAM KEBEBASAN DAN HAK BERSUARA ANDA NANTI? JANGAN RUGIKAN DIRI ANDA DAN MERAMPAS KEBAHGIAAN ANAK CUCU ANDA DI KEMUDIAN HARI. TOLAKLAH PAKATAN JAHAT PAS DAP PKR SAMPAI BILA-BILA PUN! ANDA ADALAH PENGUNDI BIJAK.


TOLAKLAH 
PAKATAN JAHAT PAS DAP PKR !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...