Jumaat, 2 Mac 2012

NOH OMAR DIKASARI OLEH LEE KEE HIONG BURAGAS & KUMPULAN GENGSTER DAP RASIS!

Ibu Segala Rasis (BURAGAS) Lee Kee Hiong Yang Mengasari Noh Omar dan Membuat Kacau Ganggu Di Majlis PM Ds Najib.

Disyakki sekumpulan gengster prabayar yang diberikan baju anti LYNAS diketuai oleh gerombolan penipu dan ibu segala rasis Lee Kee Hiong dari DAP telah mengasari Noh Omar di majlis pecah tanah SRJKC Sungai Long Kajang semalam. Mereka telah memberikan gambaran dan cuba membuat kekecohan di majlis tersebut yang dihadiri oleh PM Ds Najib di mana DS Najib mengumumkan penghapusan 50% tol bagi pengguna lebuhraya Cheras-Kajang daripada RM3.80 kepada RM1.90.

DI MPK (Majlis Perbandaran Kajang) siapa yang tidak kenal dengan Ibu Segala Rasis Lee Kee Hiong yang membenci orang Melayu. Si Buaragas itulah yang terpekik terlolong memaki kakitangan Melayu di MPK. Bagi Ibu Segala Rasis (BURAGAS) orang Melayu ini pemalas dan tidak tidak berguna satu sen pun. Ini mengingatkan kita kepada kenyataan Lim Guan Eng yang mengatakan 'Orang Melayu tidak berhak menjadi PM Malaysia' Jadi tidak hairanlah jika si BURAGAS betina itu mengasari dan menyerang majlis orang Melayu.


Kekecohan sengaja ditimbulkan oleh si Buragas beserta sekumpulan gengster prabayar (gengster lah sebab buat peel macam samseng). Pertama si Buragas sengaja memakai baju anti LYNAS. Kedua beliau enggan berundur walaupun dinasihati lembut oleh Noh Omar. Ketiga beliau menjerit-jerit dan tidak faham bahasa.

Lee Kee Hiong si Buragas telah mempersalahkan Noh Omar. Mengikut versi Lee Kee Hiong si Buragas, seseorang yang beliau percayai pembantu Noh Omar telah menolak beliau.(kah kah kah ... beliau mampu percayai apasaja sebagai Pembantu Noh Omar).

Berikut adalah versi insiden yang berlaku (TFK) menulis:-
Apa yang berlaku ialah, Lee Kin Hiong bersama-sama para pengikutnya yang berbaju hijau anti-Lynas datang ke majlis tersebut bertujuan membuat kecoh dan mensabotaj majlis. Kekecohan berlaku apabila hingar bingar yang dilakukan oleh Lee Kin Hiong dan para pengikutnya yang berjumlah 30 orang, menarik perhatian orang ramai.
Bimbang masalah yang lebih besar akan timbul dan kemudian dipergunakan oleh Lee Kin Hiong yang merupakan pemimpin DAP Kajang yang chauvinist, hadirin cuba menyuraikan mereka. Tetapi ternyata, cubaan orang ramai telah membuatkan Lee Kin Hiong naik syeh dan terus berusaha mencetuskan rusuhan dan kekecohan.
Pada ketika keadaan semakin tidak terkawal, Noh Omar muncul dan cuba menenangkan keadaan. Tiada kata-kata kesat yang dilemparkan sebagaimana dakwaan Cina DAP yang bernama Lee Kin Hiong dalam Malaysiakini. Sebaliknya dengan penuh sopan dan berhemah, Noh Omar menasihati Lee Kin Hiong agar tidak menimbulkan kekecohan.
Ternyata Lee Kin Hiong bukan jenis manusia yang faham Bahasa Melayu sekalipun mempunyai kad pengenalan biru yang menunjukkan dia adalah warganegara. Tahap penguasaan dan pemahaman Bahasa Melayunya, jauh lebih teruk daripada warga China yang baru sampai ke Malaysia!!!

Teringat insiden di Pulau Pinang di mana Lim Guan Eng berkata ' Lu UMNO jangan cakap!" seterusnya berlaku kekasaran kepada orang Melayu yang membantah kempen anti LYNAS. Sebelum itu kita juga mengingati bagaiman aNga Kor Meng mengherdik Zambry dengan gelaran 'Hitam Metalik'. Malah di antara keduanya kita teringat bagaimana seorang ahli DAP Segambut memaki dan mencarot kepada kakitangan KFC di I-City dengan jeritan ' Melayu Cibai!'. Mengambil iktibar peristiwa-peristiwa itu adalah jelas Lee Kee Hiong sang Buragaslah yang mengasari Noh Omar dan bukan sebaliknya.

DAP memang kaki kencing tidak beristinjak dan amat gemar berbohong kepada semua. Insiden terbaru itu mengingatkan kepada kita bagaimana Lee Kim Siang pada perarakan kemenangan DAP pada 1969 memegang Penyapu Besar dan berkata 'Polis Melayu sakai Pergi Masuk Hutan balik kampung Melayu sekarang tiada kuasa kita CINA sudah control Melayu keluar apa lagi duduk sini' tapi pada hari ini Lim Kit Siang mengalami sindrom Alzheimer mengenainya. Samalah seperti Lee Kee Hiong Buragas yang turut mengalami sindrom Alzheimer mengenai 'Siapakah Yang Mengasari Siapa Terlebih Dahulu'.

TEPUK DADA TANYA IMAN!

KELEBIHAN MELAYU DI ALAF BARU.

Jangan Lupa Asal Usul.

Melayu Sarawak, Melayu Sabah, Melayu Pattani, Melayu Sg Golok, Melayu Kelantan, Melayu Terengganu, Melayu Pahang, Melayu Johor. Melayu Riau, Melayu Jambi, Melayu Minang Negeri Sembilan, Melayu Melaka, Melayu Singapura, Melayu Sumatera, Melayu Sulawesi, Melayu Mindanao, Melayu Singapura, Melayu Sulu, Melayu Selangor, Melayu Perak, Melayu Kedah, Melayu Pulau Pinang. Melayu Deli dan Melayu Perlis.


Sejarah Bukit Siguntang, Merah Silu, Demang Lebar Daun, Raja Haji Ali Fisabillillah merupakan antara sejarah-sejarah dan detik-detik gemilang tamaddun Melayu. Kemerdekaan Semenanjung Tanah Melayu pada 1957 merupakan detik terpenting di dalam sejarah Melayu. Pertama kalinya Melayu bersatu dan disatukan pada zaman moden. UMNO merupakan pemangkin dan menjadi payung kepada kesatuan Melayu dan Islam.

Setelah 64 tahun maka timbullah pula gerakan Reformasi penjahanam bangsa dan pengdengki kemajuan bangsa. Mulalah kedengaran ... itu lama ... bangsa tak penting ... perjuangan bangsa assobiyah ... penyelewengan banyak berlaku .. UMNO buat harta negara macam harta mak bapak .. dan macam-maam lagi.

Tersebar pula macam-macam fitnah dan adu domba oleh mereka yang mahu melihat UMNO hancur. Mereka beri alasan jika UMNO hancur Melayu selamat dan masih ada payung dan pelindung. Sejauh ini selepas 2008 amat jelas kepada kita bagaimana PKR menghancurkan PAS dan DAP menghancurkan Melayu melalui PKR. Jadi dimanakah galang ganti kepada UMNO sebagai pelindung dan payung? TIDAK ADA !

Golongan Reformasi menyibukkan diri untuk menyelamatkan kepentingan mereka agar dapat menajdi senator dan calun PRU13. Kepentingan agama bangsa dan negara tidak ada dalam Menu Agenda mereka. Habis semua pejuang maya dilaga-lagakan oleh mereka melalui isu-isu yang dibangkitkan oleh pembangkang. Habis semua parti politik yang mempunyai kepentingan Melayu dan Islam mereka godak dan ganggu.

LYNAS, NFCORP dan PFN menjadi bahan serangan mereka kerana mereka mahu menguasainya. Secara tidak langsung mereka bersepakat untuk menggantikan pemimpin yang ada dengan golongan mereka. Berbagai janji manis dan berbagai penyelesaian mereka usulkan mencari sokongan menjayakan perancangan mereka. Malangnya mereka sedikitpun tidak mengacau kepentingan DAP.

Mereka juga tidak membantu golongan usahawan Melayu, PKR di bawah penguasaan kumpulan mereka pun sedang giat dan rancak menjual aset-aset kepentingan Yayasan Selangor. Tetapi ini mereka hanya mengusik sikit-sikit sahaja.

Isu penyelewengan pasir dan amalan penyelewengan DAP dalam kontrak Bumiputera mereka biarkan sahaja.Mereka langsung tidak membantu. Mereka hanya menumpukan usaha kepada mencemarkan kredibiliti dan intergriti (kewibawaan dan keutuhan barisan kepimpinan Melayu yang ada sahaja).

Inilah kelebihan Melayu Alaf Baru (Grup Reform). Mereka mempunyai kelebihan untuk menjatuhkan bangsa sendiri dan menghancurkan kepentingan bangsa sendiri untuk menubuhkan dan memperkasakan diri mereka dan kepentingan mereka. Percayalah jika mereka berkuasa dan menguasai semua bidang kepentingan Melayu jangan haraplah anda dapat merasa walaupun sebesar habuk pun. Semuanya mereka akan bolot demi poket mereka sendiri.

TEPUK DADA TANYA IMAN!

ISU NFC, LYNAS & SURAT KE REGIM ZIONIS: DULU KUTUK TUN DR MAHATHIR, PAK LAH DAN DS NAJIB SEKARANG KAMI JILAT MEREKA BALIK- GENGSTER REFORM.Provokasi, intimidasi , ugutan, ftinah dan tohmahan merupakan senjata kepada para elitis pejuang maya pakatang menyerang kredibiliti pemimpin Barisan Nasional dan UMNO. Jika tiada fakta mereka akan memainkan auta persepsi wayang opera Cina. Tidak pernah surut sedikit pun fitnah dan tohmahan tersebut. Walaupun selepas itu didapati dan dibuktikan bahawa ianya fitnah dan tohmahan mereka akan tetap mempertahankan fitnah dan tohamah tersebut seperti yang Rafizi Gayboy lakukan.

Dulu merekalah memberikan gelaran Mahafiraun, Mahazalim kepada Tun Dr Mahathir. Diikuti dengan label Perdana Menteri Flip-flop dan selepas itu dengan gelaran Najib Altantuya, Najib Monggolia dan macam-macam lagi gelaran. Dalam isu NFCORP mereka menggunakan gelaran Lembu dan Kondo Lembu serta taik Lembu. Permainan ini amat digemari dan disukai oleh merek yang bergerak di atas platfom REFORM.

Cerita karut, cerita dongeng, cerita fantasi, cerita kurap dan macam-macam gelaran di cipta oleh mereka bagi memastikan rakyat membenci kepimpinan Barisan Nasional/ UMNO walaupun mereka tahu mereka berbohong mengenainya.

Apabila timbul keperluan untuk menumpang tuah bajet mereka akan menjilat pemimpin BN/UMNO untuk seketika. Setelah menerima bajet mereka kembali semula kepada kerja lama mereka berselindung di sebalik ucapan orang lain tentang intergriti.Mereka sendiri tidak ada intergriti.


Terdahlu Rafizi memfitnah NFCORP kononnya NFCORP melalui anak syarikatnya Farmhouse Supermarkets Pte Ltd. berbelanja di luar skop projek PFN. Ternyata beliau memberikan fakta yang salah. APA beliau lakukan? Beliau tetap mempertahankan fitnah beliau walaupun tahu beliau telah tersilap fakta.
“I apologise publicly to CapitalMall and NFC on factual errors that occurred; however, it does not eliminate the many questions that arise on NFCorp’s involvement in the operations of luxury supermarkets in Singapore,” Rafizi added.
Encik Rafizi, permohonan maaf anda juga tidak mensucikan diri anda dan berjuta persoalan mengenai intergriti dan kebolehpercayaan dakwaan-dakwaan anda yang berunsur fitnah dan tohmahan. Adakah ini jenis INTERGRITI yang dimaksudkan? 

Permohonan maaf anda membuktikan bahawa TIADA ISU PENYELEWENGAN DALAM PROJEK PFN DAN NFCORP, YANG ADA HANYALAH PERSEPSI DI DALAM MINDA YANG TEROBER DOS SUNTIKAN IDEALISMA REFORMASI.

Begitu juga dalam soal isu surat jawapan TDM kepada regim Zionis. Pembangkang mensensasikan fitnah oleh Anwar Ibrahim kononnya TDM meminta bantuan kewangan daripada Regim Zionis. Apabila surat tersebut diterbitkan ternyata bukan sahaja berlaku 'KEKHILAFAN FAKTA' tapi 'SEMUANYA ADALAH PEMBOHONGAN ANWAR IBRAHIM SEMATA-MATA.

Beginilah caranya pepuak dan jejuak Anwarinas dan Reform bergerak dan memusnahkan dan merosakkan agama bangsa dan negara agar poket mereka sentiasa dipenuhi dengan jongkong emas kuning sekuning minda mereka yang sudah tercemar dengan pelbagai watak jahat akibat zat susu lembu impot dari USA.

Parasit-parasit dan kuman-kuman seperti mereka amat perlu dinyahkan segera sekiranya BN mahu memenangi majoriti 2/3 dan lebih di setiap DUN dan Parlimen pada PRU13.

TEPUK DADA TANYA IMAN!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...