Khamis, 7 Julai 2011

INFOKINI: MAHKAMAH KELUARKAN PERINTAH LARANGAN KE ATAS 91 ORANG.

INFOKINI: Pihak Polis Di Raja Malaysia telah berjaya mendapatkan Perintah Larangan daripada Mahkamah ke atas 91 orang termasuk AMBIGAL, KJ , IBRAHIM ALI di mana 91 orang tersebut dilarang berada di beberapa lokasi di Kuala Lumpur dari jam 8 pagi hingga ke jam 6 petang. Bijak ! bijak ! bijak ! Sudah pastinya ianya di buat di atas alasan munsabah dan wajar yakni demi kepentingan keselamatan negara dan orang awam. Kita berharap agar selepas ini, pihak Polis Di Raja Malaysia akan mengambil tindakan yang lebih tegas lagi yakni menahan kesemua penganjur BERSIH dan membawa semua anasir subversif anarkis revolusioner sosialis ekstrimis ke muka pengadilan. 


 v 

Jangan bimbang Pak-pak Polisi sekelian,  KAMI BLOGER PRO UMNO/ BN, GRUP NADI RAKYAT & BLOGGERS NYAMUK AKAN MEMBERIKAN SOKONGAN KEPADA ANDA SEMUA ! KAMI AKAN PERTAHANKAN INTERGRITI DAN MARUAH PIHAK POLIS DI ALAM MAYA NANTI DARIPADA SERANGAN ANASIR-ANASIR SUBVERSIF ANARKIS REVOLUSIONER SOSIALIS EKSTRIMIS !

kami akan lanyak mereka dalam alam maya secukupnya !
TEPUK DADA TANYA IMAN!

PM & KABINET BERTEGAS TIDAK MEMBENARKAN NGO HARAMJADAH BERSIH BUAT PERTUNJUKKAN SARKIS DI STADIUM MERDEKA & STADIUM NEGARA.

Hangat ! Hangat ! Terkini, PM, Jemaah Menteri dan Menteri KPKK bertegas tidak akan membenarkan NGO haramjadah (sebab tidak berdaftar) membuat sebarang pertunjukan SARKIS (BERSIH 2.0) di stadium Merdeka & Negara yang berlokasi di tengah ibukota Malaysia, 

Adakah PM berbohong kerana sebelum ini beliau mengatakan bahawa keizinan diberikan kepada NGO haramjadah BERSIH jika mengadakan pertunjukan sarkis di dalam stadium. Jawapannya ialah TIDAK.

Ambigal sebelum ini sebaik sahaja KDYMM YDPA memberikan titah ucapan khas mengeluarkan kenyataan akhbar berjanji secara lisan bahawa pertunjukan sarkis BERSIH  2.0 akan dibatalkan terus jika dia diberikan keizinan mengadap KDYMM YDPA dan jika dititahkan oleh baginda YDPA.Apabila Ambigal diberikan peluang untuk bersuara secara bebas kepada KDYMM YDPA dan telah diberikan amaran tegas agar tidak meneruskan pertunjukan Sarkis BERSIH di ibukota negara, Ambigal buat helah bermadah kononnya KDYMM YDPA memberikan restu. Kepala hotak Ambigal memang berjambul. 

Oleh kerana, Ambigal masih menunjukkan sikap ANARKIS REVOLUSIONER SOSIALISMA EKSTRIMIS sebab ia seorang KAFIR HARBI yang sentiasa mencari jalan mengatasi orang Islam dan kedegilan AMK kerana hendak menaikkan Anwar Ibrahim seorang Peliwat Tegar, PM, Jemaah Menteri mengambil keputusan drastik TIDAK MEMBENARKAN PERTUNJUKAN SARKIS BERSIH DI STADIUM MERDEKA & NEGARA. 

Sewajarnya, pertunjukan sarkis BERSIH diadakan di stadium dalam mana-mana negeri yang di bawah pentadbiran eksekutif DAPKRPASM. Kenapa masih mahu mengekalkan lokasi di ibukota? AMK masih terus menerus menghantar sms yang berbunyi seperti berikut " 

Dimaklumkan pada 9 julai ini berjalan seperti yang di jadualkan jam 2 petang, berkumpul di sogo, masjid jamek kampung baru, dan dataran dbkl (hadapan dataran merdeka). kita bergerak dari 3 lokasi ini ke stadium merdeka, sila pakai baju (bersih) warna kuning.

Dimaklumkan juga saudara zulfikar, ahli biro politik amk, akan di panggil ke mahkamah majistret kajang jam 3 petang ini untuk tuduhan memakai baju (bersih) pada sidang ahli majlis (majlis perbandaran kut) mohon teman-teman hadir dan sebarkan...


N.Surendren, Naib Presiden PKR anggota MAJLIS PIMPINAN PUSAT, juga telah mengeluarkan kenyataan yang mempunyai kecenderungan menghasut dan pengisytiharan perang kepada YDPA. Jadi amat jelaslah NIAT & MAKSUD SEBENAR PERTUNJUKAN SARKIS BERSIH 2.0 IALAH MELAKUKAN JENAYAH RUSUHAN AWAM BERTUJUAN MENGGULINGKAN KERAJAAN ISLAM UNTUK MENUBUHKAN SEBUAH KERAJAAN ANARKIS REVOLUSIONER SOSIALISMA YANG MEMPERCAYAI BAHAWA TUHAN ITU TIDAK WUJUD. 
MEREKA (PAKATAN IBLIS SETANIROJIM LAKNATULLAH HARAMJADAH DAPKRPASM MELALUI NGO HARAMJADAH BERSIH 2.0) SEMEMANGNYA TELAH MENGISYTIHARKAN PERANG KE ATAS YDPA. 
TEPUK DADA TANYA IMAN.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...