Ahad, 27 Januari 2013

#BMP231- RAIKAN HARILAHIR POK NIK KEJE BODOH.
Pok Nik beriya menyakinkan umat Islam bahawa meraikan harilahir junjungan besar Rasullullah s.a.w. adalah "..Kerja tak sudoh".
Tapi lihatlah Hipokrasi si tua nak mampos yang menghina Rasullullah s.a.w. tersebut.
Sambut Harilahir nya bagi Hamba ialah KERJA BODOH!

#BMP231 - RAFIZI MEMANG BABI YANG BODOH MENGAKU MEMFITNAH ZAHID HAMIDI.Dari pemimpin sehinggalah ke akar umbinya PKR MEMANG DIPENUHI BABI-BABI BODOH.

Baca seterusnya di sini DABEL YY : RAFIZI MENGAKU DIRINYA LEMBU YANG SUKA MEMFITNAH.


#BMP231 -AKHIRNYA NASARUDDIN MAT ISA DI PECAT !


BACA SETERUSNYA DI SINI GAP

#BMP231 MENCABAR PERLEMBAGAAN NEGARA -BENTUK PENJAJAHAN DUNIA ORDE BARU.

Banyak perkara sensitif bersifat hedonis telah dicetuskan oleh puak Sosialis aka Sasaulis bagi mencabar Perlembagaan Negara.
Cetusan-cetusan itu bertujuan membangkitkan kemarahan dan kebencian kepada Perlembagaan. Ianya bukan lagi mengenai PERBEZAAN PENDAPAT atau BERLAINAN CARA.

Ianya adalah TINDAKAN SUBVERSIF daripada DAP PKR PAS untuk mencabar Perlembagaan Malaysia. 

Sentimen PERKAUMAN dan KEAGAMAAN dimainkan sepenuhnya oleh DAP sosialis. Mengambil kesempatan ke atas pemansuhan AKTA-AKTA PENCEGAHAN di bawah KUASA-KUASA DARURAT. 

Ahli-ahli DAP PKR yang berfahaman sosialis menyusup masuk ke dalam Majlis Peguam dan menguasainya melalui UNDI POS YANG TAK TELUS.

Melalui tindakan-tindakan MAJLIS PEGUAM yang disyakki menggunakan DANA-DANA SUBSKRIPSI YURAN TAHUNAN yang di bayar dan di perah daripada 14,911 orang ahli. Sepatutnya, Majlis Peguam hanya mengenakan kadar Subkripsi minimum kerana Majlis Peguam menyokong Pendidikan Percuma. Apa guna Pendidikan Percuma bila hendak menjadi Peguam terpaksa bergolok bergadai untuk membayar kadar Subskripsi keahlian Badan Peguam yang amat tinggi setiap tahun!  

DAP,PKR & PAS mencabul dan mencabar kedudukan ISLAM, takrifan Melayu , Bahasa Melayu dan Hak-hak istimewa Melayu dalam Artikel 153.

Lihat sahaja bagaimana DAP dan PKR sosialis membuli PAS dalam isu kalimah Allah untuk membuka pintu-pintu perdebatan dan penyebaran ajaran setan PLURALISMA. 

PKR tidak menghormati Majlis Syura PAS malah Majlis Syura PAS di pandang hina oleh DAP dan PKR. Sedangkan ketiganya mempunyai PERJANJIAN TAHALUF SIYASI yang dibangga-banggakan oleh PAS.

Semua Melayu perlu menyuarakan tentangan terhadap gerak kerja kepimpina Majlis Peguam yang mencabar Perlembagaan. 

Oleh itu semua Melayu dan rakyat Malaysia di seru menyertai KEMPEN BMP231. 

Inilah platfom dan wadah untuk semua Melayu dan rakyat Malaysia yang masih berfikiran waras dan menolak fahaman SOSIALISMA yang menyuburkan Budaya Hedonisma dan Vandalisma melalui seruan REVOLUSI dan JOM UBAH. 

Beranikah anda menyertai kami membantah dan melawan kepimpinan Majlis Peguam yang sudah dicemari oleh fahaman Sosialisma Hedonis.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...