Jumaat, 6 Mei 2011

HARI 'NAFSU AMARAH' : MASJID DAN SOLAT JUMAAT DICEMARI OLEH 30 MUSIBAT PKR ANWAR.


SEKALI LAGI HARI JUMAAT, SOLAT JUMAAT DAN MASJID DICEMARI OLEH PKR DEMI MEMPERTAHANKAN SEORANG PENDUSTA BESAR ANWAR IBRAHIM YANG DI LABEL SEBAGAI ANU-GHAIRAH OLEH ISTERINYA. PERHIMPUNAN HARAM 'HARI NAFSU AMARAH' DIADAKAN SELEPAS SOLAT JUMAAT DI MASJID NEGARA DAN BERARAK KE ARAH PEJABAT JAWI. NAFSU AMMARAH ADALAH NAFSU SYAITHONIR-ROJIIM. 

1. Marilah tengok gambar-gambar ini yang di petik dari blog M.i.M dan Mymassa.blogspot. berkenaan dengan HARI PERAYAAN BARU sambutan orang PKR yakni HARI NAFSU AMMARAH dan hanya Syaitahonnir-rojiim berada dalam NAFSU AMMARAH, Akibat berkawan dengan syaithonnir-rojiim, sudah tentu orang PKR jadi Manusia Setan Laknatullah dan menyambut HARI PEMUJAAN SETAN LAKNATULLAH - HARI NAFSU AMMARAH.

300 ke 30 Musibat sahaja ini ?
PEMUJAAN SETAN LAKNATULLAH
'HARI NAFSU AMMARAH'

HARI PEMUJAAN SETAN LAKNATULLAH
HARI NAFSU AMMARAH

SEKELOMPOK MANUSIA SETAN LAKNATULLAH
 SEDANG MEMUJA SETAN BESAR ANWAR IBRAHIM.

2. Setelah meneliti gambar-gambar tersebut, sila layari blog Zulkiflee Nordin dan bacalah entrinya yang berikut :-HAQ DAN KEBENARAN dan pertimbangkanlah dengan KEKUATAN AKAL YANG WARAS. Lihatlah KEBENARAN, ia ada di dalam DIRI SENDIRI.

AKHIR SEKALI, BACALAH DAN FAHAMILAH AYAT 1-70 SURAH YAASIIN. FAHAMI BETUL-BETUL BERTANYALAH KEPADA YANG LEBIH TAHU. ANDA MASIH MAHU MENYOKONG PAKATAN JAHAT PASDAPKR?

X-KLU-SIXTY TWO: Rupanya Polis Dah Minta Anwar Tunjukkan Jam Omega !1. Mengikuti blog papagomo, terkini dalam entrinya TERKINI 18SX: POLIS TELAH MENGESAHKAN BAHAWA PELAKON LELAKI VIDEO SEKS ADALAH ......, papagomo mendedahkan kepada umum bahawa sebenarnya pihak Polis telahpun meminta Anwar menunjukkan jam Omeganya tetapi Anwar gagal menunjukkannya.

2. Seterusnya papagomo membuat analisa terbaik mengenai perilaku tindakbalas Anwar apabila setiapkali diajukan soalan 'Mana Jam Omega?' Papgomo juga telah mendedahkan bahawa China Doll dalam video salahlaku seksual Anwar bukanlah seorang pelajar Kolej. Sedikit petikan daripada entri tersebut, hendak tahu lebih lanjut silalah ke bolg papagomo, :-

Apakah anda masih ingat sewaktu di Sarawak yang lalu bila Anwar Ibrahim Memarahi wartawan kerana bertanyakan Jam Tangan Omega? Apakah anda masih ingat apabila Anwar Ibrahim kata

" POLIS TAK MINTA JAM TANGAN OMEGA, BILA MASA POLIS MINTAK? POLIS TAK MINTAK"

He he he......

Sebelum Polis Mintak Jam Omega


Waktu di Sarawak memang lah Polis tak mintak jam tangan Omega, tapi sewaktu di Balai Polis Dang Wangi pada tanggal 28 April Pihak Polis DSP Shanmugam MoorthyKetua Penyiasat Seks Video telah meminta Dato Seri Anwar Ibrahim menunjukkan Jam Tangan Omega nya. Dan Anwar Ibrahim GAGAL sama sekali membuktikan bahawa beliau mempunyai atau menyimpan Jam tangan Omega.

Jika anda juga masih ingat seorang wartawan ada bertanya soalan kepada Anwar Ibrahim dan Anwar Ibrahim menjawap nya dengan cukup mudah. Transkrip soalan dan jawapan:

Ditanya samada polis ada minta jam tangan omega, Anwar terus cakap, “soalan lain.”

3. Oklah .. JS pun nak gelak kuat-kuat ini ... 
   HA HA HA HA HA HA HA HA HA 
   HA HA HA HA HA HA HA HA HA
   HA HA HA HA HA HA HA HA HA 

BANG NUOR, APA DAH JADI INI ? KAK WAN JIJAH NAK TENGOK VIDEO AKSI BANG NUOR, POLIS DAH MINTAK JAM OMEGA BANG NUOR .. DATUK ESKAY DAH BERSUMPAH LAKNAT ... KANTOI BERGANDA LAH BANG NUOR INI. TU LAH BANG NUOR SUKA AIBKAN ORANG, FITNAHKAN ORANG DAN MACAM-MACAM LAGI, SALAH BANG NUOR SENDIRI BUKAN SALAH ORANG LAIN.

BRAIN DRAIN? TOTALLY A BULLSHIT MYTH ! HARKK TUIHHH !SHUDDUP U ! Huh tak salah kalau tajuknya dalam Bahasa Ingeris tapi penulisan dalam Bahasa Melayu, ini baru dinamakan memertabatkan BAHASA MELAYU. Diyakini akan ramai yang mula menjadikan blog ini sebagai sasaran oleh kelompok yang membawa MITOS- KEKERINGAN BAKAT di Malaysia ini, suatu Gagasan yang di bawa oleh DAP Cauvinis Rasis kemudiannya di sambut oleh beberapa kelompok Pemikir Bahlol kerana menurut Titah Perintah Bos-bos mereka yang cuba mencari Tapak Batu Loncatan untuk naik ke atas seterusnya mungkin duduk atas kerusi empuk PERDANA MENTERI DI MALAYSIA.

1. JS tidak akan berlagak pandai atau berpura-pura dalam penulisan, JS dah lama fedup dengan pelbagai saranan bangang lagi bahlol yang dikemukan oleh sesetengah kelompok yang anggap diri mereka secerdik-cerdik manusia tapi sebenarnya Akal mereka adalah 80% Bahlol, 10% Tidak waras, 9% Tidak Berfungsi dan 1% sahaja Cerdik. No way Sir ! I am not that archetypal Type.

2. Isu yang cuba diketengahkan oleh kelompok Pemikir 1% Cerdik ini pada masakini ialah mengenai MITOS REKAAN KEKERINGAN BAKAT di Malaysia. Harkk Tuiihh ! Betapa bahlolnya MITOS INI. Malaysia  mempunyai 27 juta penduduk. Hamboi, takkanlah kerana hanya disebabkan oleh 5.7% berhijrah ke luar negara kerana mencari penghidupan yang pada pandangan mereka sebagai lebih baik dari Tanahair maka dikatakan MALAYSIA SUDAH KEKERINGAN BAKAT? Sekali lagi Harkk Tuihhhh ! Ini adalah Penghinaan Paling Besar kepada semua rakyat Malaysia yang BERBAKAT BESAR DALAM NEGARA!

3. Malaysia ini masih ramai dan banyak lagi Bakat-bakat yang Hebat-hebat belaka. JS tidak mengatakan bahawa langkah kerajaan membawa balik bakat-bakat yang berhijrah kembali ke Malaysia sebagai salah dan tidak wajar langsung. Langkah itu adalah memang wajar. Buat apa berjasa di negara orang sedangkan di negara sendiri boleh memberikan jasa besar? Tak begitu? Pada masa yang sama janganlah pula menjulang dan menjadikan ianya sebagai alasan sandaran utama kononnya bakat-bakat itu di bawa pulang kerana negara kini yang ada hanya tinggal para Bahlol ? Termasuk kabinet PM ? Guan Eng? Kit Siang? Tidakkah ini bermakna bahawa kelompok Cerdik 1% juga mengakui bahawa mereka adalah Bahlol ? PENGHINAAN PALING BESAR UNTUK 27 JUTA PENDUDUK MALAYSIA ! Jadi jangan salahkan JS ya, 

MITOS 'KEKERINGAN BAKAT' INI AMAT MERBAHAYA SEKALI HALATUJUNYA. IANYA DILANCARKAN DI ATAS LANDASAN SALAH YANG BERSIFAT KEPENTINGAN POLITIK SEMATA-MATA OLEH KELOMPOK 1% CERDIK. HOI ! JS DAN 27 JUTA PENDUDUK MALAYSIA NAK KATA KEPADA PEMBAWA MITOS INI, ' KAMI JUGA BERBAKAT BESAR DAN KAMI JUGA MANUSIA HEBAT ! LEBIH HEBAT DARI 5.7% OTAK YANG BERHIJRAH !' KALAU 5.7% CERDIK TAK KEMBALI KE TANAHAIR PUN, KAMI AKAN LAHIRKAN 200% BAKAT BARU MENGGANTIKAN 5.7% CERDIK ITU. ADA FAHAM KA?

LAYARILAH BLOG DR RIDHUAN TEE , DAP Cukup Takut Dengan Kewibawaan Beliau, Cina Ramai Suka Beliau.


1. Kita seringkali alpa dan lupa kepada orang-orang hebat dan penulis-penulis handalan lagi disegani oleh segenap lapisan masyarakat Malaysia. Pendapat-pendapat mereka yang begitu bernas dan menarik banyak komen-komen menarik seolah-olah di telan dan dilupai begitu sahaja sedangkan ianya memberikan impak yang begitu besar dan bermakna sekali. Kumpulan NADI RAKYAT GRUP , Kumpulan BLOGGERS NYAMUK dan rakan-rakan sekutu mereka seperti GELOMBANG WANGSA MAJU, GERAKAN ANTI-PKR, kumpulan PAHANGKU, MYKMU, UMB, BLOGER PRO BN SABAH & SARAWAK dari masa ke semasa akan memberikan link-link yang berguna bagi mempromosikan blog-blog yang sedemikian rupa contohnya pada hari ini JS mewakili semua rakan-rakan sekutu meminta orangramai juga turut membaca blog penulis dan pemikir hebat di tanahair iaitu DR RIDHUAN TEE ABDULLAH , kenapa JS berkata begitu?

2. Sebab-sebabnya ialah berikut :- 

(A) Dr Ridhuan Tee Abdullah adalah seorang warga Malaysia, orang Melayu keturunan Cina beragama Islam. Pandangan beliau adalah pandangan orang Melayu dari kacamata orang Cina yang beragama Islam. Hebatkan ? Pandangan beliau mewakili hampir kesemua pandangan lapisan masyarakat di Malaysia.

(B) Manakan tidak, beliau diberikan limpah nikmat luas oleh Allah Subhanahu wa Ta'ala kerana beliau hidup dan mengamalkan budaya Melayu, budaya Cina dan budaya Islam sekaligus setiap hari setiap waktu dalam kehidupan beliau. Tidak hebatkah beliau ini?

(C) Beliau boleh menjadi ahli UMNO, PAS, PKR, DAP, GERAKAN, MCA tetapi beliau memilih untuk menjadi orang Melayu tanpa melupakan asal-usul Cina beliau dan terus berdakwah kepada kerabat Cinanya mengajarkan dan menjadi contoh hidup kepada mereka mengenai kebaikan Melayu dan Islam. Sungguh hebat beliau, sungguh luarbiasa orangnya dan tidak salah JS katakan inilah sebenarnya rupabentuk ANUGERAH ALLAH SWT!

3. Jadi apa tunggu lagi ? Link beliau sudah JS sediakan di laman blog JS, layarilah blog DR RIDHUAN TEE ABDULLAH

RIDHUAN TEE

This website is meant as a forum to discuss issues related to politics & government, cross cultural & strategic studies, Islam & comparative religion and motivation. All the articles written are the personal views of Dr Mohd Ridhuan Tee. You have absolute rights not to continue reading or to discontinue accessing this blog immediately if you are disagreeable with the personal views provided by Dr Mohd Ridhuan Tee.


INLAH ORANG HEBAT, LAHIR SEBAGAI ORANG CINA, KEMUDIAN MENJADI MELAYU BERAGAMA ISLAM, TAPI TIDAK MELUPAKAN KETURUNANNYA. SEKARANG BELIAU BERGELAR DOKTOR DAN ILMU AGAMANYA WOW ! HEBAT !

KABINET BAYANGAN DAP SARAWAK : Hadiah DAP Kepada PKR & PAS!1. Dalam KABINET BAYANGAN Pakatan Jahat PASDAPKR, Sebagai Hadiah Penghargaan Tinggi DAP Cauvinis Rasis kepada rakan sekutunya dalam Pakatan Jahat PASDAPKR, DAP Cauvinis Rasis  hanya memberikan portfolio Hal Ehwal Agama sahaja kepada rakan sekutunya PKR dan PAS. Model Kabinet Bayangan Sarawak ini dikemukakan oleh DAP Cauvinis Rasis tanpa berbincang dengan rakan sekutunya PAS dan PKR. Model ini sama seperti Model Kabinet di Republik Singapura. Tiada wakil Bumiputera dan/atau Orang Asli yang diberikan jawatan dan portfolio penting dalam Kabinet Bayang tersebut. Ianya adalah 100% Kabinet Cina DAP Cauvinis Rasis ala idea Hitlerian.

2. Mengikuti 2 blog iaitu Dr. Novandri dan The Flying Kick yang memetik dari sumber blog pro BN Sarawak, dalam entri-entri berikut :-

~analisa Dr Novandri mengenai topik yang sama, amat menarik dan membuka minda.

~analisa The Flying Kick atas topik yang sama. dan lanjutan kepada entri itu, The Flying Kick membuat analsia sokongan tambahan dalam entri berikut ( wajib baca kesemua entri-entri ini termasuk analisa Dr. Novandri):-

~Memberikan contoh apa yang berlaku di Ampang. Ini juga bakal berlaku di seluruh negara jika DAP Berkuasa. Lihat saja contoh di Perak , Selangor dan Pulau Pinang.Kontraktor Bumiputera Kelas F di hapuskan secara berperingkat.

Kebimbangan mengenai kesan buruk jika DAP Berkuasa dan kelemahan PKR dan PAS di dalam Pakatan Jahat PASDAPKR diluahkan oleh DS Najib yang di ulas oleh bolger Badut Rakyat dalam entrinya yang berikut:-

~ Di sini banyak petikan ucapan Datuk Seri Najib kepada UMNO Selangor. UMNO Selangor perlu bangkit dan kembali menguasai dan mempengaruhi kekuatan rakyat Selangor kerana PKR dan PAS sudah ketiduran lena nyenyak dalam Pakatan Jahat PASDAPKR.

DAP CAUVINIS RASIS INI BUKANLAH SEBUAH PARTI BERBILANG KAUM PUN. DAP CAUVINIS RASIS ADALAH SEBUAH PARTI POLITIK DOMINASI KAUM CINA KIASU. MEREKA PERJUANGKAN IDEALISMA GAGASAN NANYANG RAYA BUKAN BERNIAT HENDAK BERKONGSI KUASA. HANCURKAN DAP, SELAMATLAH NEGARA.

EDISI SARAPAN: Kekuatan Kekuasaan & Keampuhan.
EDISI SARAPAN SENAMAN MINDA & AKAL pada kali ini membicarakan mengenai KEKUATAN, kekuatan adalah penting kerana tanpa kekuatan apa yang ada pada kita? Sudah tentu yang ada hanya Kelemahan. Dengan kekuatan , kita menguasai dan tanpa kekuatan kita dikuasai.
1. Ada berapa banyak kekuatan yang kita tahu ? Umumnya ada 2 jenis kekuatan iaitu KEKUATAN ROHANI dan KEKUATAN JASMANI. Apakah dia Kekuatan Rohani dan Kekuatan Jasmani? Pada hari ini istilah Rohani dan Jasmani ramai yang kurang faham dan kurang jelas maksudnya. Masakini, Rohani di sebut Spiritual dan Jasmani sebagai Fizikal. 
2. Kekuatan Ruhani / Spiritual ialah perkara-perkara ghaib yakni tiada nampak oleh kedua biji mata tapi dirasai oleh kita, Agak berat juga nak diterangkan. Ringkasnya, Kekuatan Ruhani ialah Lisan/ Kalam, Akal, Penglihatan dan Pendengaran. Sumber kekuatan Ruhani ialah 'Keyakinan' manakala suisnya ialah 'Perasaan' penggeraknya ialah 'Semangat'. Cukup setakat itu,
3. Kekuatan Fizikal, semua orang maklum. Kekuatan Fizikal digerakkan oleh Kekuatan Rohani, Menguatkan Kekuatan Rohani maka Kekuatan Fizikal menjadi kuat.  Setakat itu saja. Pada hari ini, Pakatan Jahat menggunakan Kekuatan Lisan dan Kekuatan Akal untuk menguasai kekuatan rakyat. Semakin besar pengaruh mereka ke atas rakyat semakin besar kekuatan mereka. 
4. Mutakhir, barangsiapa yang mempunyai Kekuatan Lisan yang ampuh mampu menguasai keyakinan, semangat dan perasaan (Kekuatan) rakyat. Barangsiapa menguasai 'Kekuatan Rakyat' akan dapat KEKUASAAN MEMERINTAH.
5. Tiada ada kekuatan yang lebih kuat daripada Allah Subhanahu wa Ta'ala. Kekuatan Pakatan Jahat PASDAPKR kerana adanya Kelemahan. Jadi fikir-fikirkanlah wahai rakyat Malaysia. Kepada pihak  siapakah yang anda akan meletakkan kepercayaan anda untuk diberikan Kekuatan anda yang mana kekuatan anda itu menjadi Kekuasaan Memerintah. Jika anda memilih Pakatan Jahat PASDAPKR, anda sendiri tahu siapakah yang paling kuat antara mereka itu, iaitu DAP. Mahukah anda dikuasai oleh DAP BERKUASA ? Fikirkanlah.
MAHUKAH KITA DIKUASAI ? ATAU MAHUKAH KITA MENGUASAI ? JIKA DAP BERKUASA, KITA AKAN DIKUASAI. JIKA BARISAN NASIONAL BERKUASA, DAP AKAN DIKUASAI. FIKRKANLAH, ADALAH LEBIH BAIK KITA MENGUASAI DARIPADA KITA DIKUASAI.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...