Sabtu, 23 Julai 2011

KEPUTUSAN PERLAWANAN MALAYSIA & SINGAPURA PRA KELAYAKAN PIALA DUNIA 2014

KEPUTUSAN PERLAWANAN
PRA KELAYAKAN 
PIALA DUNIA 
2014

SINGAPURA 
5

MALAYSIA
3

Tapi pemain MALAYSIA bersemangat !
Bagos !

TERKINI !!!!! MALAYSIA 3 ! SEPARUH MASA KE 2

GOLLLLLLLLLLLLL !!


GOLLLLLLLLLLLLLLLL!!!


2 BIJI GOL SELANG SEMINIT!


BERSEMANGAT PEMAIN MALAYSIA !
MALAYSIA 3 ! SINGAPURA 4 

TERKINI: SEPARUH MASA AKHIR. SINGAPURA & MALAYSIA.

HADOIIIIIIII !!!!!

Perlawanan Kelayakan Pusingan Piala Dunia 2014 antara SINGAPURA & MALAYSIA.saksikan di TV 2

Separuh Masa Pertama

SINGAPURA 
4

MALAYSIA
1(jangan tepuk dahi anda lagi!)

KISAH PEGUAM AJAIB PERANCIS JADI AHLI POLITIK MEE SEGERA DI MALAYSIA.

Tiba-tiba saja timbul kisah Peguam Ajaib dari Perancis yang kononnya dikatakan datang ke Malaysia untuk membuat penjelasan mengenai Kes pembelian SCORPENE yang masih dalam inkuiri ... di ulangi masih dalam inkuiri.. diulangi lagi masih dalalm inkuiri ... dan yang sedang disiasat ialah syarikat pembuatan tapi macam biasalah pepuak iblisetanirojim laknatullah dapkrpasm mampu buat keajaiban demi keajaiban untuk memburukkan DS Najib dan kerajaan Malaysia. Perundangan jenayah di Perancis jauh berbeza dnegan Malaysia kerana Perancis menggunakan SISTEM INKUISITORIAL yang tidak sama langsung dengan SISTEM PENGADILAN JENAYAH di Malaysia yang berbentuk ADVERSARIAL. 

Di Perancis, apabila sesuatu inkuiri di buat ianya masih tidak boleh dikatakan suatu kesalahan jenayah berlaku cuma bahan-bahan bukti dikumpulkan tetapi tidak dibuat sebarang penilaian lagi ataupun dibuktikan di dalam sebuah perjalanan prosiding mahkamah. Dari mana datangnya kesimpulan mengaitkan dengan DS Najib pun tidak kita ketahui sedikit pun melainkan khabar-khabar angin bersifat fitnah dan rekayasa oleh pepuak iblisetnairojim laknatullah dapkrpasm sahaja. Mereka (puak iblisetanirojim laknatullah dapkrpasm dah banyak kali kantoi berbohong).

Alkisalah, ada seorang peguam ajaib dari Perancis di bawa masuk ke Malaysia dengan menggunakan PAS LAWATAN SOSIAL 90 hari bertaraf sebagai PELANCONG di mana sepanjang tempoh sahnya visa tersebut, peguam ajaib Perancis itu tidak boleh menerima upah, di beri upah, bekerja, memberi ceramah politik sana sini, bersyarah dan terlibat dalam mana-mana aktiviti politik.

Sebuah visa khas diperlukan bagi membolehkan mana-mana warga asing melakukan semua aktiviti di atas. Oleh kerana, keberadaan peguam ajiab dari Perancis itu telah melanggar syarat-syarat PAS LAWATAN SOSIAL nya, sudah tentulah pihak imigeresen akan mengambil tindakan sewajarnya, kalau tidak bertindak nanti pepuak iblisetanirojim lakanatullah dapkrpasm juga akan membuat bising di Parlimen dan di jalanan kerana membiarkan seorang warga asing melanggar perundnagan negara.

Jadi penganjur peguam ajaib Perancis itu, SUARAM tidak mematuhi perundangan negara semasa membawa masuk peguam ajaib tersebut kerana tidak memohon visa khas bagi membolehkan Peguam ajaib itu melakukan aktiviti-aktiviti yang ditetapkan olehnya.Bukan salah imigresen dan KDN pun, kedua agensi kerajaan itu hanya menguatkuasakan undang-undang negara.

Lagipun kes scorpene masih dalam peringkat inkuiri dan tiada penemuan sahih lagi diputuskan oleh mahkamah Perancis, biarlah ianyaberjalan dan kerajaan Malaysia pun tidak pernah hendak menghalang perjalanan kes scorpene tersebut. 

Bak kata rakan bloger JS, Matkilaupenang, yang membuat kesimpulan yang tepat mengenai isu tersebut di mana dia menyebutkan peguam ajaib itu di bawa masuk ke Malaysia kerana dua perkara, pertama kerana politik dan kedua kerana SUARAM hendak menari duit, akhirnya peguam ajaib itu yang menjadi mangsa mereka!.

TEPUK DADA TANYA IMAN!

KEANEHAN KISAH LANGGAR MAT SA BU HONG

Mat Sa Bu Hong mempertahankan dirinya daripada pendedahan yang di buat oleh PDRM mengenai insiden perlanggaran yang di reka-reka olehnya sendiri sebelum daripada ini. Pada kali ni Mat Sa Bu Hong kata, " Saya di rempuh KERETA POLIS!'
Ooohhhh KERETA POLIS bukan landrover, jadi marilah kita berfikir sejenak dan membuka KAMUS DEWAN BAHASA DAN PUSTAKA dan jika tidak berpuashati kita membuat pertanyaan awam ke bahagian LOGISTIK PDRM, ADAKAH LANDOROVER,  yang digunakan oleh PDRM tidak termasuk dalam takrifan  KERETA POLIS ? Apakah KERETA POLIS yang dimaksudkan oleh Mat Sa Bu Hong bukan landrover? Dah tu KERETA SORONG ? Dah lah dia kantoi berbohong mengenai kecederaan yang dialaminya, pada kali ini untuk melepaskan dirinya daripada pembohongan yang telah dilakukannya, dia buat takrifan KERETA POLIS tidak termasuk LANDROVER YANG DIA CERITAKAN TERDAHULU ! Kalu begitu lebih baik dia tukar cerita mengatakan dia dilanggar oleh BASIKAL POLIS. Bengong punya PAS! Huh, hendak bermain dengan istilah pulak bila dah kantoi berbohong.

TEPUK DADA TANYA IMAN

PENDEDAHAN PROVOKASI AGAMA YANG MASIH BERTERUSAN,

Anda tentu masih ingat mengenai seekor mahkluk yang menggunakan nama MAKCIK HAJJAH SITT AL WAZURA ? SKMM sudah banyak kali memblok blognya yang didedikasikan untuk menghina ISLAM sehina-hinanya. Penulisannya dan gambar-gambar kirimannya di dalam Facebook juga amat mengaibkan ISLAM dan para penganutnya di Malaysia. Dipercayai bahawa mahkluk tersebut memperjuangkan HAK MURTAD di Malaysia tetapi sejauhmana kebenaran itu tidak dapat dipastikan namun nada dan semangat yang ditunjukkan di dalam penulisan dan gambar-gambar kirimannya menjurus ke arah HAK MURTAD. Dari segi takrifan bahasa nama pena makhluk tersebut ianya berbunyi 'MAKCIK HAJJAH 9 MENTERI' Adakah makna HAJJAH merujuk kepada pembaptisan ? Adakah 9 Menteri merujuk kepada upacara ritual MURTAD? Nama penanya saja sudah menunjukkan mahkluk tersebut mahu mencetuskan pergeseran antara penganut Kristian dengan Islam di negara ini. 

Kita tidak mahu provokasi-provokasi spertimana berterusan di alam maya kerana ianya akan mempengaruhi rakyat Malaysia berbilang kaum dan agama untuk menaruh syak wasangka sesama sendiri dan mencetuskan pertelingkahan dalaman secara diam-diam. Unsur ketidakpercayaan antara satu sama lain boleh mengundang malapetaka besar buat Malaysia. 

Oleh itu adalah amat wajar bagi semua agar membuat lapuran polis terhadap mahkluk tersebut tidak kiralah samada anda penganut agama Islam, Buddha, Kristian, Hindu dan tiada agama bagi tanpa mengira fahaman politik memberikan ISYARAT TEGAS kepadanya bahawa RAKYAT MALAYSIA CINTAKAN KEDAMAIAN dan mana-mana pihak yang mahu mengeruhkan suasana harmonis bakal di ambil tindakan !


Berikut saya dengan berat hati tanpa sebarang niat curang dan jahat mahupun mahu menimbulkan kekecohan tapi sekadar mahu menunjukkan bukti kecurangan mahkluk tersebut, sebelah adalah ganbar kirimannya di alam maya baru-baru ini yang mana seorang rakan facebooker telah menandakan gambar tersbut kepada saya. Saya mohon agar semua rakyat Malaysia membuat laporan polis mengenainya agar pihak polis boleh mengambil tindakan yang sewajarnya kerana kita tidak mahu nanti amhkluk itu pula akan membuat provokasi terhadap agama lain dengan menggunakan cara yang sama.Mendiamkan perkara ini pada pendapat peribadi saya adalah amat merbahaya kepada semua atas alasan bahawa makhluk tersebut akan merasa dirinya kebal daripada tindakan undang-undang. Saya telah menggerakkan beberapa orang rakan untuk membuat laporan polis mengenainya.

TEPUK DADA TANYA IMAN!


THE FISHY KIT FOR THE MALAYSIAN POLITICIAN WANNABES.

The Malaysian Political scenario since 1998 is smelled like a rotting fish. Its foul stench almost chocked every right minded Malaysian daily. This has triggered me to come up with an idea about THE STARTER KIT FOR ANY MALAYSIAN WHO WISH UPON A STAR TO BECOME A POLITICIAN ONE DAY. It is advisable for those politician wannabes to adhere strictly without any modification whatsoever that is written in the STARTER KIT. Have fun reading it !THE FISHY STARTER KIT

Introduction.

Culturing live fish stocks in Malaysia is the same as grooming any idiots by a mentor to be his next protege. This is based on carefully prudent with credibility, accountability and transparency attitude in analysing the behavioural pattern that has emerged in making idiots into a politician since the Political Tsunami in 2008. A great number of idiots are by far and large have became active politicians whose prime duty is to ask the question ' WHY ANWAR IBRAHIM COULD NOT BE PRIME MINISTER?"

The 3 Main Phases.

In grooming any idiots to be an active politician according to that which is designed by PKR DAP PAS PSM and PRM, those idiots must undergo three basic satges or phases. 

The first phase is called THE STARTERS. You can choose any idiots of your liking to be THE STARTERS and let them loose to set a bush fire and cried wolf. If they survive this stage, then you can groom them to the next level. Of  course, there will failures like some idiots, no need to mention names here, it is up yo yuo to come out with qualified candidates.

The Second phase is called  THE GROWERS. In this stage you can grow those successful THE STARTERS to learn the skill of deceit, make believe innocence and all nonsenses. If they succeed then they can go the next level which is called THE FINISHERS. 

The last stage which is called THE FINISHERS is the crux of the stench. It is either do or die whereby those idiots can effectively doing finishing methods to damage and to assassinate character any of its political adversaries or they themselves finished off first by their political adversaries.

The Magic Words, incantations and Spells.

You must armed those politician wannabes idiots with magic words, incantations and spells to arouse sympathy from their targeted audience / voters. The most popular magic words, incantations and spells as follow:-

1. Change Now!

2. The People's Power

3. People voice are sacred

4. Lawan Tetap Lawan (Fight To the End)

5. Revolution!

6. BERSIH!

7. Clean and Fair Election.

8. Credibility, Accountability and Transparency.

9. New Politic !

10. The Third Force

11. Civil Liberties!

12. Hey. I'm struck by a landrover !

13. Police brutality

14. Graft !

15. Racists 

16. The Welfare Nation

and likewise.

The same goes with the categories of today politicians, some of them are THE STARTERS, some of them are THE GROWERS and some of them are THE FINISHERS. Believe it or not the Brain Drain in this country is not due to the migration of the best minds to overseas but there are so many THE STARTERS and THE FINISHERS around than THE GROWERS.

TEPUK DADA TANYA IMAN!

JAWAPAN BALAS YANG PATUT DIBERIKAN KEPADA MAT SA-BU-HONG & KELUARGA TBH.

MAT SA-BU-HONG anak didik DAP yang bakal jadi Calun Doggey DAP pada PRU 13 jika PAS enggan mencalunkannya masih berdolak dalih sepertimana kes khalwatnya dulu. Kali ini, MAT SA-BU-HONG bakal menyaman PDRM kerana berani menuduhnya sebagai PEMBOHONG ! Beliau TIDAK BOHONG cuma TIDAK BERCAKAP BENAR SAHAJA. Keluarga mendiang TBH juga tidak dapat menerima keputusan SSDR kerana jawapan yang diberikan oleh SSDR bukanlah jawapan yang dikehendaki oleh mereka kerana TBH tidak lemah dan seorang anak yang baik. Apakah jawapan balas terbaik buat mereka semua? Berikut disenaraikan antara jawapan-jawapan balas yang patut diberikan kepada mereka.

JAWAPAN BALAS KEPADA MAT SA-BU-HONG.
Untuk perhatian Bahagian Perhubungan Awam PDRM.

1. " Maaf ... kami tersilap kerana merakamkan insiden anda terjatuh motorsikal semasa membuat pusingan U"

2. " Kami akui kesilapan rakaman tersebut di mana kereta Waja dan Pajero tidak kelihatan melanggar anda seperti yang anda katakan kepada semua"

3. " Kami mohon maaf di atas keralatan rakaman tersebut yang tidak menyokong cerita yang anda jaja "

4. " Errr ... perlu ke kami masukkan pertindihan imej Landrover Ajaib tersebut? Boleh berikan butiran kepada kami?"

5. " Kami terlanjur perkataan ... kami harap perkara ini dapat diselesaikan dengan baik di luar mahkamah setelah kami membuat saman malu terhadap anda"

6." Betul anda tidak jatuh sendiri, anda jatuh bersama rakan anda yang membawa motor tersebut kerana di langgar oleh pembahu jalan yang pada waktu itu bertugas dengan PDRM"

7. "Kami akui pembahu jalan tersebut sengaja kami letakkan di situ 15 tahun dahulu kerana kami tahu anda akan melarikan diri semasa di kepung oleh kami "

JAWAPAN BALAS KEPADA KELUARGA TBH
Untuk Perhatian Datuk Seri NAZRI AZIZ

1. "Kami mempercayai mendiang adalah seorang anak yang baik dan bukanlah seorang yang lemah sebelum beliau di tahan SPRM untuk di soalsiasat sebab itu mendiang berani terjun"

2. "Kami mohon maaf di atas hasil penemuan SSDR mengenai punca kematian TBH kerana anda tidak mengemukakan sebelum ini sebarang Jawapan Objektif yang perlu kami patuhi"

3."Kami turut merasa kesal kerana ianya TIDAK MENURUT KEHENDAK kamu semua kerana TIDAK MENDORONG ANGGOTA PANEL SSDR untuk menurut kemahuan anda semua"

4. "Kami akan mengkaji dan menyemak semula hasil penemuan SSDR tersebut agar ianya memenuhi kehendak anda semua"

5."Kami akan berikan laluan tanpa bantahan kepada SEMAKAN KEHAKIMAN itu nanti sebagai melahirkan tanda sokongan kepada anda semua yang TIDAK MAHU BEKERJASAMA dengan SSDR sebelum ini"

6."Kalau anda semua tidak gembira ... Tepuk tangan 3 kali."

Jawapan-jawapan balas di atas bukan hendak menghina dan menyindir sesiapa, dalam isu mendiang TBH kita semua rakyat Malaysia tidak kira apa keturunan dan agama bersedih serta bersimpati dengan kejadian yang menimpanya dan kami turut faham sentimen kekeluargaan di dalam hal ini cuma kami berpihak kepada KEBENARAN dan kebenaran itu memang pahit.

Kita sendiri pun tidak tahu lagi apakah yang tindakan yang perlu di ambil untuk memuaskan hati keluarga mendiang dan DAP dalam isu TBH ini. Kepada keluarga mendiang TBH diharapkan mereka boleh menerima KEPUTUSAN SSDR dengan berlapang dada dan jika benar anda masih mempercayai kematian TBH adalah dalam kategori 'Di Bunuh' kenapa anda sekeluarga menjauhi diri daripada SSDR apabila anda semua berpeluang untuk memberikan segala bukti-bukti kukuh untuk menyokong dakwaan anda semua?

TEPUK DADA TANYA IMAN.


SELAMAT ULANGTAHUN 57 DS NAJIB , 1 MALAYSIA SUDAH MENITI DI BIBIR ANAK-ANAK BENIH MASADEPAN MALAYSIA! TAHNIAH!!!

SELAMAT ULANGTAHUN KELAHIRAN KE 57 Y.A.B DS NAJIB TUN ABDUL RAZAK ! DIRAHMATI DAN DIREDHAI ALLAH SWT SERTA DIBERKATI UMUR DAN DIPERLUASKAN SERTA DIPERMUDAHKAN SEGALA REZEKI YANG BARAKAH TOYYIBAH DAN DIMAKBULKAN LAGI DIPERMUDAHKAN SEGALA HAJAT-HAJAT BAIK DI DUNIA DAN DIAKHIRAT. JUGA KE ATAS SEMUA AHLI KELUARGA Y.A.B. DS NAJIB HADIAH UNTUK Y.A.B DS NAJIB TUN ABDUL RAZAK... lihatlah YAB DS NAJIB kempen 1 MALAYSIA sudah meniti di bibir anak-anak kecil benih masadepan MALAYSIA ! TAHNIAH !Akan ada yang bakal menyindir dan mencerca ucapan JS kepada YAB DS NAJIB sebagai mengampu-ngampu dan membodek tapi ADA AKU KESAH?

TEPUK DADA TANYA IMAN 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...