Ahad, 2 Januari 2011

GEMPAQ SKANDAL SEKS ADUN SELINSING. Barang Gred A !

1. Ok lah masa dah time-up untuk 2 YB PAS di Kelantan untuk berundur dan mereka berdegil sombong angkuh bersifat takbur lagi riya taknak berundur. Malulah kalau dia berundur, takpe pada kali ini mereka WAJIB BERUNDUR DEMI MARUAH ISLAM !YB Nakal camtulah. Tak dengar nasihat, dia cuma nak tajamkan mata 'pahat'.Dalam bahasa paling kurang sopan,kira YB TERNAKAL

2. Sepertimana yang dijanjikan, pendedahan demi pendedahan di buat sehinggalah YB TERNAKAL ini berundur. Memalukan seluruh umat ISLAM di Malaysia!. Kita tidak mahu jenis pemimpin nakal-nakal seperti ini.

3. Mereka peduli apa pun kerana dikebalkan alam Mazhab Pok Nik, orang PAS ini dijaminkan sorga. Inilah hakiki bagi sebuah Parti yang menyalak siang dan malam dan berkokok tak kira tempat dan masa sebagai WADAH PERJUANGAN ISLAM, tapi boleh berkawan dengan setan. Betullah tu. Sebab itu 2 YB Ternakal boleh jadi PEMIMPIN. Memang BEBAL. Penyokong mereka 2 kali ganda lebih bebal daripada lembu.

4. Saksi Utama di dalam video terbaru ini mendesak agar diadakan ujian DNA ke atas anak bongsu ke 2 Kak N sebagai bukti Hidup kepada perlakuan kurang baik Adun Selinsing itu. Mampukah Adun Selinsing menafikannya lagi?

5. Walau apapun cara dan kaedah yang digunakan oleh pihak PAS & PKR bagi menutup KEBENARAN ini, kesemua usaha-usaha itu tidak dapat menolak dan memadamkan FAKTA bahawa ADUN SELINSING DITANGKAP DALAM KOC VIP 1 KTMB DENGAN KAK N ISTERI ORANG DALAM KEADAAN HANYA BERBOXER DAN KAK N BERTUALA MERAH. SAKSI YANG ADA BERSAMA USTAZ SAIDI BERJUMLAH LEBIH DARIPADA 4 ORANG. 


6. MAHU MENAFIKAN ATAU MAHU BERUNDUR? MARI KITA AJAR KEMBALI ORANG PAS & PKR MAKNA SEBENAR AMAR MAKRUF NAHI MUNKAR!

BERANI & BENAR
ALLAH BERSERTA UMNO/BN
UMNO ITU ISLAM TULIN!!!
INGAT PAS INGAT ZINA
INGAT PAKATAN HARAMJADAH INGAT DAJJAL AL MASIKH

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...