Isnin, 27 Januari 2014

PAS FOR ALL - JOM SAMBUT TAHUN BARUA DAP KIASUEY CARA RAHIB LIBERAL PAS.Bukan semua dalam PAS itu ustaz bertaraf Ulama. Takat ramai yang ada belajar kat Al Azhar dan di Deoband India tu biasa. Dan ada dari pondok-pondok tersohor itu betul. Tapi yang berdominasi dan menguasai PAS bukanlah para ustaz berkenaan.
Yang menguasai dan berdominasi dalam PAS ramai puak intelek berfikiran LIBERAL NTAH HAPA-HAPA dan puak SYIAH IMAMIYAH.
 Sebab itu kita tengok PAS ne kejap OK kejap TAK KERUAN. 
Imej tiga wajah Rahib PAS dalam gambar diatas adalah selaras dengan Konsep Negara Kebajikan dan Tahaluf Siyasi PAS-DAP-PKR (Semuanya LIBERAL PALA HOTAK).
Dulu Rahib PAS kata sebarang sambutan dan meraikan sebarang Hari Perayaan agama lain jatuh KAFIR. 
Sekarang TIGA WAJAH KESAYANGAN DAP dicetak pada bakul kertas sempena sambutan 
TAHUN BARUA CINA-BENG DAP KIASUEY

Kebetulan pula, tahun ini adalah TAHUN KUDA KAYU.
Paderi Hj Hadi pernah berkata, 


Walau apa pun, Pok Nik dah akui kesilapan Pendirian PAS sebelum ini berkenaan dengan KALIMAH ALLAH.

BILA BERBICARA MENGENAI PUAK LIBERAL MALAYSIA INI, MEMANG MENARIK, KERANA MEREKA BUKAN SAHAJ BERADA DALAM PAS, DAP PKR TETAPI JUGA ADA MENYELIT DIDALAM UMNO. 


LIBERAL PROGRESIF adalah Liberal jugak. Puak Liberal mempercayai bahawa semua konflik manusiawi berpunca dari kekangan Tradisi, Budaya dan Agama lapok dan kuno. Untuk masyarakat menjadi progresif, puak Liberal seperti KJ konpiden dan percayai, bahawa semua keterbatasan dan kekangan tradisi, budaya dan agama perlu DIHAPUSKAN.

Bermakna, masyarakat akan hidup mengikut Nilai-nilai Liberal semasa. Jika pada hari ini Liberal kata TAK SALAH PENGANUT KRISTIAN guna kalimah ALLAH, maka ianya perlu diikuti.

Jika nanti dikatakan, pengamal LGBTX perlu diberikan kebebasan mengamalkan seks luar tabie', maka ianya PERLU DITERIMA SEBAGAI NILAI DAN NORMA BARU YG PROGRESIF. 

Kerana itu, PEMUDA UMNO memang takde Telor dah dalam menjuarai isu-isu mengani hak-hak istimewa Melayu dan kedudukan Islam sebagai agama Persekutuan. Kerana pada pandangan puak LIBERAL , sebarang PERJUANGAN MEMBELA BANGSA DAN AGAMA mengikuti landasan berkenaan adalah TINDAKAN REGRESIF DAN REAKSIONER. 

'MOVE FORWARD' ialah slogan Liberal Progresif yang menyeru semua MELAYU meninggalkan persengketaan dan menerima semua nilai-nilai LIBERAL yang bertentangan dengan aspirasi LIBERAL .

SEKARANG ANDA SUDAH FAHAM ATAU BELUM FAHAM MENGENAI BAHAYA NYA LIBERAL DI MALAYSIA INI.


OOPS ! TV3 TER-SILAP LAGI; GUY FAWKES DI AJL 28 .. SENYUM JE LER.


Sekali takpe, itu biasa.
Dua kali, itu kerana pekerja yang berkenaan tidak dibuang
Tiga kali , itu kerana sengaja di buat
Berkali-kali, itu sudah LAWAN TOKEH laaaaa !

Ambe pun dop paham camna imej topeng Guy Fawkes boleh MUNCUL sekejap dalam AJL 28.
Nak dikatakan Guy Fawkes ne retis cam Shakespeare atau terlibat dalam industri seni dalam kesusasteraan Ingeris, takde le plak disebutkan Guy Fawkes sebagai penggiat seni yang dibanggakan.

Oleh itu, apakah penjelasan TV3 mengenai kemunculan imej Guy Fawkes dalam AJL 28?
Apa pun kita bersangka baik lah kepada pengurusan TV3 dan para staf yang bertugas bertungkus-lumus menjayakan AJL 28. Mungkin ada sekur berdua yang agak nakal.

Apa pun AJL 28 adalah terbaiklah malam tadi. Memang kelas.... !


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...