Rabu, 19 September 2012

PAS TETAP SOKONG DAP HINA RASULLULLAH S.A.W.

PAS nama saja PARTI ISLAM Tapi Amalannya Sama Seperti Arab Jahiliyah Zaman Baginda Rasulullah s.a.w dan Para Rahib Yahudi Zaman Nabi Isa a.s. serta Pope Itali.

MAHFUZ Naib Presiden PAS menyatakan sokongan padu kepada penghinaan DAP terhadap ISLAM dan baginda Rasulullah s.a.w. Tindakan itu sudah di duga. Nampaknya kita masih gagal mengekang dan membangkitkan umat Islam Melayu yang masih lena tidur diuliti kemewahan duniawi dan tamakkan kuasa politik. Hanya sedikit yang tersedar dari lena. 

Bagaimana PAS hendak menjaga kepentingan Islam dan Melayu jika perkara sebegini pun PAS masih berpolitik? Hamba doakan agar PAS ni diberikan Hidayah dan Petunjuk oleh Allahu Ta'ala. Jika mereka masih berdegil juga eloklah mereka menerima hukuman daripada Allahu Ta'ala mengikut kehendak Nya.

Anda yang sudah terbangun sila lah kejutkan yang lain pula. Jangan lagi pandang kepartian atau jawatan atau apa-apa jua. Ini berkenaan maruah baginda Rasullullah s.a.w. dan maruah Islam dan maruah bangsa Melayu. 

BANGKITLAH !

AKIBAT KETAGIH BUDU, FILEM PENUH HINA RASULLULLAH S.A.W. MUATNAIK DI YOUTUBE.


Aku besarkan sikit gambar ini nak kasi sedar kepada umat Islam Melayu terutama yang dalam PAS UMNO PKR DAP. Jangan asik berpolitik sahaja sehinggakan maruah Islam tergadai. Nak plak yang dalam PAS dan puak Budu dalam UMNO. Jangan eksyen sangat hendak cari pengaruh sampai tak buat kerja bersungguh-sungguh. 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...