Selasa, 19 April 2011

PAPA PERGI LONDON, IBU JAGA RUMAH, IJAH BAWA MASUK PULUHAN RIBU PENGUNDI LEMBAH PANTAI MENJADI AHLI PKR.

1.   Lapuran daripada blog Gerakan Anti-PKR melapurkan secara bergambar mengenai kegiatan harian Ijah Comel ibu kepada 3 orang cucu Aljuburi, isteri tercinta kepada suaminya, kini sedang mempergiatkan kegiatan mendaftar masuk mana-mana makhluk yang bermastautin di Lembah Pantai ke dalam PKR bagi memastikan kesinambungan hayat kerjaya politiknya tidak terabai, hendak mengharapkan kepada Papa, Papa sudah ke London untuk memperbaharui  KONSESI POLITIK dengan para kelompok Dajal Al Masikh yang bakal diwariskan kepada Ijah , jika Ijah masih setia kepada Papa.

2.   Berikut adalah kredit kepada Gerakan Anti-PKR. Berita bergambar, sekitar kempen Ijah, yang ramai kelihatan adalah pakcik-pakcik tua dalam PKR yang menyimpan hasrat untuk meperisterikan Ijah di suatu masa nanti. Jangan marah lah Ijah.


Saya Memohon Ampun Maaf atas apa yang Papa Lakukan
Percayalah Papa Buat sekali sekala sahaja
Bukan selalu pun !


Agak-agak ko aku boleh tekel tak si Ijah ni ?
Jangan Pandang lama-lama lah pakcik .. malu lah .. hehehehe
Makin lama pandang makin tergudes lak aku


Ramaikan ? Ha ha ha ha 
Pakcik datang ni sebab gilakan Ijah saja .. dia comey arrr
Ntah apa lah Ijah mengarut nie.

1 MALAYSIA ganti PKR !

PETA LOKASI BANGUNAN DEWAN UNDANGAN NEGERI SELANGOR DIHAPUSKAN OLEH PKR!


1.  Cuba anda baca moto dan slogan lapok dan kuno pentadbiran PKR Selangor ini. Kemudian, anda cuba masuk ke laman sesawang DEWAN UNDANGAN NEGERI SELANGOR seperti http://dun.selangor.gov.my/v2/  ini. Anda perhatikan betapa komitednya pentadbiran PKR Selangor untuk menyampaikan maklumat kepada orangramai sehinggakan tiada peta lokasi dan cara-cara orang awam untuk mengakses masuk ke bangunan DUN Selangor dimaklumkan. 

2.   Malah, kebanyakan info yang di cari anda perlu muat turun dokumen dari laman sesawang tersebut. Anda juga perlu mendaftar masuk ke laman sesawang tersebut bagi mendapatkan akses penuh, Ya begitulah komitednya kerajaan PKR Selangor dalam menunaikan janji-janji kosong mereka !

3.   Cukup menghairankan kerana anda perlu muat turun dokumen-dokumen yang diperlukan. Kenapa PKR begitu takut dan berada dalam 'mood' defensif sebegitu rupa? Apa yang hendak dirahsiakan sangat oleh PKR di Selangor ini ? Banyak sungguh rahsia yang dirahsiakan sehinggakan peta lokasi bangunan Dewan Undangan Negeri Selangor juga turut dirahsiakan !

4.   Tidak mudah bagi mendapatkan akses maklumat di laman sesawang DUN Selangor dan aksesnya adalah amat terhad serta dirahsiakan !

PEMILIHAN PAS BULAN JUN. SUDAH TUKAR KA?

1.    PAS amat terkenal dengan bilangan paling ramai mempunyai pemimpin-pemimpin otai yang berusia emas mungkin kerana itu mereka sering memperjuangkan untung nasib kebajikan WARGA EMAS. Kini, tersebar meluas di serata internet untuk menukar pemipin PAS bernama Hj Hadi dengan muka wajah pemimpin berusia emas lebih lama daripada Hj Hadi sebagai Presiden PAS, bagaimana pula dengan Mahdewataraya Nik Ajih dan pemimpin-pemimpin lama lagi otai dalam PAS ? Hendak tukar Hj Hadi sahajakah? Mustahil, kerana selama ini PAS lah yang paling lantang berbunyi memuji pentadbiran KOMUNIS SOSIALIS DAP memberikan wang RM100 ringgit untuk sara hidup WARGA EMAS untuk setahun di sana atas alasan WARGA EMAS tak makan banyak kerana sudah tidak ada gigi hanya tinggal gusi. 

2.    Kembali kepada persoalan apakah yang sedang di buat oleh brader Nuar Aljuburi di LONDON pada masakini, menurut sumber-sumber yang dipercayai Aljuburi mempunyai 2 MISI JELAS : Pertama: Menjalani Pembedahan Plastik, Kedua : Mencari dan merayu dana daripada komuniti Finansial DI Kotaraya London. Kegiatan sampingan jangan tanya lah kan, sudah tentu brader kita itu turut hendak melegakan dan mengendurkan urat saraf lain selain menegangkan apa yang patut pada alat kelamin seksualnya. Di sana ada banyak "BUDAK KOPI'.

3.     Menyentuh sedikit mengenai kemenangan besar Barisan Nasional di Sarawak, ianya adalah merupakan usaha ' Pasukan' dan semua parti komponen Barisan Nasional. Tahniah buat mereka dan tahniah juga buat pengundi tegar komuniti Cina yang masih menyokong kuat BARISAN NASIONAL di bawah kepimpinan SUPP & SPDP. MAJU TERUS BERSAMA BARISAN NASIONAL !

1 MALAYSIA ganti DAPIGS!

ANWAR KE LONDON MERAIKAN KEMENANGAN !

1.     JS baru saja membaca dan meneliti kedudukan kerusi DUN yang di menangi oleh semua parti politik yang bertanding di dalam PRN Sarawak ke 10. Melalui maklumat yang diperolehi daripada blog rakan JS di Sarawak yang pro-BN, komposisi kerusi DUN yang dimenangi oleh setiap parti politik yang bertanding ialah seperti berikut, menyeramkan:-

Komposisi Mengikut Parti Komponen BARISAN NASIONAL.
PBB ..............................35
SUPP ............................06 )
SPDP.............................06 ) 20 kerusi penentuan 
PRS...............................08 )
Jumlah ...........................55

Komposisi Mengikut Parti Pembangkang
DAP ..........  12
PKR...........    3
BEBAS......    1
Jumlah........  16


Bayangkan Senario yang sedang diusahakan oleh Aljuburi pada masa ini yakni, melakukan satu gerakkerja bagi menarik dan meminta 20 + 1 (Bebas) agar menyokong masuk ke dalam grup PKR DAP ini menjadikan grup PKR & DAP mempunyai 36 kerusi !

2.  Apakah yang kita faham mengenai SENARIO KOMPOSISI BILANGAN KERUSI DUN ini? JS memetik di sini semua isi kandungan daripada blog whizzkid mengenainya:-

36 vs 35..adakah anda terfikir??

KEMUNCAK PILIHANRAYA SARAWAK 2011 TELAH BERLALU..NAMUN RAMAI YANG TIDK BERPUAS HATI DENGAN SESETENGAH KEPUTUSAN DI KAWASAN TERTENTU.
SEHINGGA RAKYAT SENADIN MENGAMUK GARA2 TIDAK BERPUAS HATI DENGAN KEPUTUSAN YANG DIUMUMKAN.SAMPAI BERKALI2 KIRA.
ADA YANG MENJANGKA CM KITA KALAH NAMUN BELIAU MASIH MENANG.MERAUNGLAH PIHAK PEMBANGKANG TENGOK CM MASIH MENANG.BETAPA GEMBIRANYA PBB KERANA MEMENANGI SEMUA KERUSI YANG DIPERTANDINGKAN.
NAMUN DI SEBALIK KEGEMBIRAAN ITU,SUPP DIJADIKAN TUMPUAN PALING HEBAT DAN PANAS ATAS KEKALAHAN BANYAK KERUSI.INI HANYALAH INTRO…HA HA HA..
ADAKAH ANDA TERFIKIR ATAU TERDENGAR WAR2 YANG SEDANG HANGAT DIPERKATAKAN SEKARANG??35 KERUSI PBB MENANG..KERUSI2 LAIN ADALAH SUPP,SPDP,PKR DAN BEBAS..SEMUANYA 36 KERUSI.ANDAI KATA 36 KERUSI INI BERGABUNG DAN MENENTANG 35 KERUSI PBB…APA AKAN JADI???!!!!SAPA MENANG DAN SIAPA YANG KALAH??!!!!!
PBB HARUS BERJAGA2 DENGAN 36 KERUSI INI.JANGAN PANDANG RENDAH ATAU TIDAK SERIUS PADA PERKARA INI.APA2 BOLEH JADI PADA MASA AKAN DATANG.SEKARANG NI RAMAI YANG NAK MENGGULINGKAN CM KITA.TIDAK MUSTAHIL MEREKA AKAN SABOTAJ..KALAU ORANG BN BOLEH JOIN PKR,KALAU ORANG DAP BOLEH JOIN BN,KALAU ORANG PAS BOLEH JOIN DAP…TAK MUSTAHIL JIKA MEREKA SEMUA ‘JOIN VENTURE’…
RENUNG2KANLAH..BERSEDIA SEBELUM DISERANG!JANGAN NANTI TERKENCING PULAK..INI SEKADAR PANDANGAN ATAS APA YANG TELAH DIDENGAR..SO..HIDUP BN,MAJU BN..
Anda Faham Sekarang ?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...