Khamis, 6 Februari 2014

PAPA AYAM BESI LAHIR DALAM TAHUN BABI API BAKAL HADAPI KESUKARAN - FENGSHUI KUDA KAYU. HIJAU.


Papa lahir pada 10 Ogos, 1947 dan mengikut zodiak Cina, Papa ialah Ayam Besi yang lahir dalam Tahun Babi Api Merah. Ini tahun Kuda Kayu Hijau. Kuda dalam kelompok API, dan Ayam dalam kelompok BESI. Oleh itu, orang yang macam PAPA ne nasib tak baik dan bawa sial kepada semua yang menyokongnya. Sebab BESI BOLEH DICAIRKAN DENGAN API.

Ada benar juga sebab kita kaji sejarah Papa dengan Kuda. Papa pernah terpeliuk tengkuk dan leher bila naik Kuda. So, Papa dengan mana-mana elemen yang ada unsur API, Papa akan tewas dan kalah. Lagipun, Papa lahir dalam tahun Babi Api Merah. Awal-awal lagi, Papa punya untung nasib dalam kepercayaan orang Cina, Pembawa sial dan malang kerana mudah dicairkan dan dikalahkan.

Kalau Papa jadi MB Selangor, habis semua bisnes Cina dalam Selangor jadi cair. Dan Papa akan menyebabkan semua aliran ONG / TUAH lari merata tempat. Dan Papa mudah dikalahkan oleh saingan yang ada unsur API yang kuat. Selangor akan berada dalam keadaan susah dan sukar.

Kuda dan Ayam tak ngam. Sebab Kuda adalah Api dan ayam ialah Besi. Api boleh cairkan Besi dengan mudah. Akan berlaku huru-hara dan Selangor akan mudah diambil alih oleh BN. Jadi eloklah pengundi Cina tak keluar mengundi sangat kerana suey Papa akan melekat kepada pengundi Cina.

Papa hanya meletakkan pengundi Cina dalam kesusahan berpanjangan dan kerugian yang panjang. Papa tak boleh tahan dengan tekanan kekuatan Kuda. Buatlah macamana pun, untung tak menyebelahi Papa dalam tahun ini dan bila-bila pun. Papa akan menjadi bewak dan liabiliti besar kepada pengundi Cina dan akan melemahkan penguasaan DAP kiasu di Selangor. 

So pengundi Cina di Kajang kena fikir habis-habis..... 

NENEK MOYANG MELAYU DAH LAMA TAHU KALKI AVATAR DALAM KITAB PURANA IALAH BAGINDA RASULLULLAH S.A.W.Selama ini, puak PAS , DAP dan puak HINDRAF mendakwa kononnya nenek moyang Melayu mengikuti agama Hindu-Buddha- wisynu. Itu tidak benar samasekali. Ajaran yang diikuti oleh nenek moyang Melayu ialah Hindu Pandavas yang disahkan adalah syariat Nabi Ibrahim a.s. Tiada patung yang disembah, tiada dewa yang dijadikan tuhan dan tiada sebarang imej yang dikaitkan dengan Keesaan Allah Ta'ala. Mereka juga mengetahui dari awal akan kedatangan baginda Rasullullah s.a.w. Alam nusantara merupakan Pusat Semesta Pengajian Agama Kebenaran (nama asal Hindu) . Sebarang arca dan patung yang dibina adalah simbol kepada penceritaan dan bukan untuk disembah dan dipuja. Ramai keturunan Melayu sekarang yang suka berguling atas jalanraya dan suka mendengar ceramah fitnah puak PAS, kononnya malu nak mengaku Melayu yang dulu beragama Hindu. Otak depa semuanya kosong dan penuh dengan cairan najis sebab depa tak mengkaji apa yang sebenarnya dianuti oleh nenek moyang Melayu. Kerana itulah Islam mudah diterima nenek moyang Melayu melalui Raja-raja mereka. 

Berikut, adalah penemuan kajiselidik daripada seorang penyelidik bertitel profesor dari Universiti Alahabad , India mengenai identiti Kalki Avatar (Pembimbing Agung). Penemuannya disahkan oleh lapan pandit sami kanan Hindu. Berikut adalah dipetik daripada sumber:-
Seorang professor penyelidik pakar bahasa India dari Universiti Alahabad, dalam buku hangatnya, telah menerbitkan buku mengenai Kalki Avatar beerti Pembimbing Agung. Beliau mendakwa bahawa gambaran mengenai Kalki Avatar yang terdapat didalam kitab suci Hindu yang sebenarnya adalah Nabi Muhammad s.aw. DiIndia adalah merupakan factor benar bahawa sejurus selepas sesuatu buku dilancarkan akan menjadi suatau bahan bualan dan gossip seluruh negara. Jikalah sekiranya pengarang buku ini, seorang muslim, sewajarnya dia akan ditangkap dan atau beliau akan dibunuh dan semua buku bukunya akan ditarik balik dari berada dipasaran. Hingga ketahap dimana ianya akan tidak dibenarkan untuk diulang cetak. Tunjuk perasaan dan keganasan akan tercetus terhadap insan muslim yang tidak berdosa dengan pertumpahan darah dimana mana. Yang menakjubkan bahawa pengarang buku ini adalah seorang yang berfikiran sederhana dan professor khusus yang secara kebetulan adalah seorang Hindu. Nama beliau ialah Mr. Pandit Vedaprakash Upadhal, manamakan tajuk bukunya sebagai "Kalki Avatar. Pengarang adalah penyandang sami berugama hindu Brahmin berasal dari Bengali. Penyelidik sekular. 
Menurut kepercayaan penganut hindu, ada digariskan gambaran dan panduan tentang pemimpin yang bernama Kalki Avatar , ia sangat bertepatan hanya dengan Nabi Muhammad s.a.w. Jadi penganut hindu diseluruh dunia tidaklah perlu menunggu lagi akan kedatangan Kalki Avatar (semangat/roh) yang dimaksudkan. Sewajarnya mereka segera menerima kenabian nabi Muhammad s.a.w Bin Abdullah sebagai pesuruh Allah (Kalki Avatar) yang dimaksudkan oleh kitab suci hindu mereka itu. Fakta fakta dan penemuan mengenainya telah disahkan oleh lapan pandit sami kanan hindu yang lain yang mengatakan penganut hindu selama ini menghanyutkan diri mereka dalam penantian yang tidak berpenghujung, sedangkan pesuruh tersebut telah pun muncul dan telah pun wafat 14 abad yang lalu.

Pengarang mengemukakan bukti yang kukuh saperti dibawah yang digali dari kitab Vedas serta buku buku suci ugama hindu yang lain bagi membuktikan kebenaran hujah beliau:

1. Didalam ramalan Prophecy Hindus Purana (Buku suci hindu) telah dinukilkan bahawa Kalki Avatar adalah pesuruh tuhan yang terakhir dimuka bumi ini untuk pertunjuk bagi seluruh dunia dan seluruh manusia dialam ini. Alqur'an telah memberitahu bahawa Nabi Muhammad s.a.w. adalah nabi yang terakhir buat pertunjuk seisi alam termasuk Jin dan manusia. 

2. Menuruk ramalan ugama hindu, kelahiran Kalki Avatar akan berlaku disuatu tempat menyerupai pulau (negeri dikelilingi padang pasir) dan mengikut ugama hindu ianya di kawasan bumi Arab.

3. Didalam buku hindu, nama bapa dan emak Kalki Avatar dikenali sebagai VISHNUBHAGAT dan SUMAANI. Jika kita lihat makna bagi kedua nama tersebut, akan kedapatan sesuatu yang menarik untuk direnungi. Lihat, VISHNUBHAGAT = Vishnu beerti tuhan + Bhagat beerti hamba, diterjemah dalam bahasa arab, tuhan itu ALLAH + hamba itu Abdul = Dicantumkan akan menjadi ABDULLAH (bapa kepada Nabi Muhammad s.a.w) Manakala SUMAANI beerti aman atau tenang yang didalam bahasa arab AMINAH (nama emak Nabi Muhammad s.a.w).
1. Dalam buku buku ugama hindu, dinukilkan bahawa bahan makanan asas Kalki Avatar ialah buah korma dan zaitun. Beliau merupakan seorang yang amanah lagi jujur dan paling dipercayai seluruh masyarakatnya. Tak dapat disangsikan bahawa makanan asas Nabi ialah buah Korma dan zaitun. Nabi Muhammad s.a.w juga mempunyai akhlak sebegini tinggi dan dipercayai oleh setiap orang dan masyarakatnya.

2. Dinukilkan juga dalam Vedas, bahawa kelahiran Kalki Avatar akan berlaku ditengah tengah kalangan keturunan yang dihormati. Ini bertepatan dengan dimana Nabi Muhammad dilahir dari golongan Quraish yang terkenal sangat dihormati oleh masyarakat ketika itu. 

3. Dalam buku tersebut juga dinukilkan bahawa Tuhan akan mengajar Kalki Avatar melalui malaikat didalam Gua. Bertepatan dimana Allah telah mengajar Nabi Muhammad s.a.w dengan memerintahkan Malaikat Jabrail untuk mengunjungi serta mengajar nabi berupa Wahyu didalam gua yang bernama Gua Al Hira. 

4. Juga dinukilkan bahawa tuhan akan memberi kenderaan yang pantas buat Kalki Avatar untuk mengembara keseluruh alam maya serta naik kelangit hingga kelangit ke 7. Ini bertepatan dengan apa yang dialami oleh Nabi Muhammad s.a.aw dalam peristiwa Isyra' dari masjidi haram diMekah ke masjidil al aqsa diPelestin Dan Mi'raj nabi kelangit ke 7 dengan menunggang seekor Burak dalam satu malam.

5. Dinukilkan juga dalam buku tersebut bahawa Kalki Avatar akan diberikan pertolongan yang luar biasa oleh tuhan, ini terbukti jelas bahawa Allah telah memberi bantuan luar biasa kepada Nabi Muhammad s.a.w didalam peperangan Uhud dan yang lain lain. 

6. Yang menakjubkan dinukilkan juga bahawa Kalki Avatar akan dilahirkan pada 12 haribulan. Ini bertepatan sekali bahawa Nabi Muhammad s.a.w telah dilahirkan pada 12hb Rabiulawal (kelendar Islam).

7. Dinukilkan juga dalam Vedas bahawa Kalki Avatar adalah merupakan seorang penunggang kuda yang baik dan ahli main pedang yang cekap, ini bertepatan dengan Nabi Muhammad s.a.w yang terkenal dalam bidang berkenaan. Lagipun pengarang mengajak penganut ugama hindu berfikir bahawa zaman kuda dan pedang telah berlalu dan kini manusia menggunakan senapang dan roket. Adalah sesuatu yang dangkal mengharapakan datangnya Kalki Avatar yang ditunggu tanpa penghujung, walhal ia telah pun muncul 1400 tahun yang lalu. 
Dalam alqur'an telah diceritakan tentang ciri ciri dan tanda tanda mengenai Nabi Muhammad s.a.w dengan jelas dan bertepatan apa yang dinantikan oleh penganut hindu terhadap Kalki Avatar. Pengarang telah memberi hujah hujah yang mengatakan Kalki Avatar yang dimaksudkan itu adalah Nabi Muhammad s.a.w dan kepada yang masih lagi menunggu akan kedatangan Kalki Avatar? sewajarnya berfikir semula dan renungilah akan kebenarannya.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...