Isnin, 26 September 2011

KAK WAN JIJAH TENSION !

Untuk ke artikel yang dimaksudkan oleh Gelombang Wangsa Maju mengenai pendedahan HUDUD BUKAN ISU, KUASA OTONOMI ISU SEBENAR sila klik ke pautan ini JANGAN LEKA SEPERTI KAK WAN JIJAH


Meh layan sedikit drama yang dipetik daripada blog Papa Gomo yang diterbitkan pada hari semalam. Hal berkenaan Kak Wan Jijah anak beranak mengeluh sesama sendiri kerana bang Nuor asik kantoi dan terkantoi dek gara-gara Papa Gomo yang semakin agresif dan menguggat.TEPUK DADA TANYA IMAN!

JOM BANTAI! RAJA NAZRIN PULA MEMBALUN


Pada malam ini terbitlah di paparan skrin tv dalam suatu berita di salah satu saluran percuma tak berbayar.

Berita itu mempaparkan Raja Nazrin membalun dan memperli usaha dan cubaan jahat lagi curang sesetengah pihak mengikis dan menghakis pentadbiran agama Islam. 

Pihak berkenaan beralasan bahawa agama terletak di bawah hak individu dan bukannya tanggungjawab negara.

Pemimpin-pemimpin politik katanya tidak mengambil iktibar pepatah biduk berlalu kiambang bertaut.

Beginilah hendaknya para Sultan Melayu keraplah berbicara dan menegur selalu. Para Sultan berhak bersuara kerana itu hak mereka menegur kerana segala badan kehakiman, badan eksekutif dan badan legislatif berkuasa dan bertindak atas nama para Sultan Melayu jua.

Kepada para pemimpin politik dan segala pentadbir-pentadbir hal ehwal agama dengarlah nasihat para duli tuanku Raja-raja Melayu.

Mari tanya kak Wan Jijah apakah pendapatnya sebagai Presiden PKR? Kak Wan tolong komen ...

Heloo .. bang .. apa Jijah nak komen nie?? ..
"Saya adalah seorang wanita biasa yang mempunyai keinginan dan impian tersendiri. Bezanya cuma, saya adalah isteri kepada seorang lelaki bernama Anwar Ibrahim."

DAULAT TUANKU!
DAULAT TUANKU!
DAULAT TUANKU!

TEPUK DADA TANYA IMAN!

JOM BALUN! HUDUD: KOD BISU TUNGGU RABU.

uolls syuddup ! Tunggu Rabu 

TIGA MUSKETEER DAP-PAS-PKR BERJAWATAN SETIAUSAHA AGONG MEMBERIKAN ARAHAN DIKTAKTOR DAN AUTOKRATIK DALAM SATU SIDANG AKHBAR BERSAMA PETANG TADI SETELAH NIAT JAHAT MEREKA DI BONGKAR SEBELAH PAGI DI FESBUK OLEH GRUP NADI RAKYAT. BAGI MENGELAKKAN SEBARANG KEBOCORAN LAGI MEREKA TELAH MENGENAKAN KOD BISU SEHINGGA RABU!

DRAMA SEMAKIN HANGAT DAN HANGIT! KHALID G JUGA AKAN BENTANG LAPURAN HASIL SIASATAN KE ATAS GEREJA DUMC PADA RABU INI ! DRAMA BERGANDA !!!!!

LAHANAT PUNYA PENGKHIANAT PEMBOHONG PENDUSTA PAKATAN MENIPU RAKYAT!!!!!!!

TEPUK DADA TANYA IMAN!

KAK WAN JIJAH NANGIS!


"Indah, manis, sedih, geram, marah, kasihan, meluat dan jijik semuanya ada. 
Ia adalah sebahagian daripada aturan Allah kepada kami sekeluarga dan saya redha, cuma di sana ada tuntutan bagi kita sebagai  hambaNya agar sentiasa berusaha membuang segala kefasadan dan mengambil segala kebaikan. 
Saya adalah seorang wanita biasa yang mempunyai keinginan dan impian tersendiri. 
Bezanya cuma, saya adalah isteri kepada seorang lelaki bernama Anwar Ibrahim."
Luahan rasa hati Kak Wan Jijah dan dalam klip video di bawah ini apabila Kak Wan Jijah bercerita mengenai agama, kak Wan Jijah menangis, kenapa kak Wan Jijah menangis? Isteri dan anak mana yang tidak menangis jika selama ini mengetahui segala impian dan keinginannya hidup bahgia dimusnahkan oleh seorang lelaki bernama ANWAR IBRAHIM.

Dato' Wan Ismail Wan Mahmood

"Ayah kandung dikurniakan anugerah Dato’ atas khidmatnya yang tidak berbelah bahagi sebagai pegawai kerajaan selama 30 tahun. Beliau merupakan ahli Majlis Keselamatan Negara yang diberikan  tugas khas berkenaan dengan perang psikologi menghadapi ancaman Komunis. Beliau sempat berkhidmat di bawah tiga orang Perdana Menteri. Sedikit sebanyak ayahlah yang menjadi sumber inspirasi saya bekerja  sebagai doktor awam di hospital kerajaan. Ibu kandung saya, Datin Mariah binti Haji Khamis, adalah seorang suri rumah sepenuh masa dan semasa muda pernah menolong ibunya membuat dan menjual kuih-muih"
(ceritakakwan.com-Bab 2 Zaman Kanak-kanak)

KAK WAN JIJAH BILA LAGI KAK WAN AKAN MEMBUANG SEGALA KEFASADAN YANG LELAKI BERNAMA ANWAR IBRAHIM LAKUKAN KE ATAS RAKYAT?

KAK WAN JIJAH BILA LAGI KAK WAN MAHU MEMBERIKAN KEBAIKAN KEPADA RAKYAT?

TEPUK DADA TANYA IMAN!

KAK WAN JIJAH MERAJUK RBF SUDAH TONTON VIDEO ZINA SIAM BANG NUO

Akaq difahamkan RBF telah menonton video zina siam bang Nuo
Akaq ada gamba Saiful .....cantik tak sarung tangan akaq???

PAPA saya HEBAT !!!! ... Ini lapuran Polis bukti PAPA HEBAT!! ...Saya pernah tekel RBF sebab cute sangat tapi RBF buat derq!

Oleh kerana Nurul Izzah meroyan pasal video UNDILAH disebabkan ada klip wajahnya yang perasan cantik


jangan lupa klik pautan di atas untuk mengetahui kisah lanjut

TEPUK DADA TANYA IMAN!

KAK WAN DAPAT 'MADU' BARU !


Uolls jangan jeles .. I dah lama nak bang Nuo!
Azwan Ali berbaju kurung .. cute.. bang Nuo gelisah tak boleh tahan nafsu nafsi .. pheeewittttt !!!!

Apa komen Azwan Ali dan Kak Wan Jijah?

Maq tak kesahh ..... bini pun maq kasi ... I love u bang Nuo! Muachssss ... TQ for the Ferarri I loikeeee !!!

akaq tak kesahhh .... akaq dapat 'Madu' baru .. 
ALL IN DA FAMILI
Indah, manis, sedih, geram, 
marah, kasihan, meluat dan jijik 
semuanya ada. Ia adalah sebahagian daripada aturan Allah kepada kami sekeluarga dan saya 
redha, cuma di sana ada tuntutan bagi kita sebagai  hambaNya agar sentiasa berusaha 
membuang segala kefasadan dan mengambil segala kebaikan. Saya adalah seorang wanita 
biasa yang mempunyai keinginan dan impian tersendiri. Bezanya cuma, saya adalah isteri 
kepada seorang lelaki bernama Anwar Ibrahim. 
(ceritakakwan bab 1)

TEPUK DADA TANYA IMAN!

PERSAMAAN KAK WAN JIJAH & POK NIK - KEK

Sori yea dik, akak tengah sibuk nak buat kek besdai utk Pok Nik..

Masya Allah! .. timokasih adik Wan ..Ambo nyanyi deh 

Aka Wan aaa .. wa tatak suke Kek Hudud wa mao keluar ramai-ramai

adik Wan .. Anwar Ibrahim has made enuff trouble for this country
Anwar Ibrahim harus bertaubat!

Father .. Hudud non issue smokescreen only lah ...

I suke Kek Jamnapari campur gaharu ....
Pok Nik mung diam! Kito doh sain mati dengan DAP dok ser ke Hudud dan Negara Isle

I suke 'Apam' China Doll ....kek Wan dah tak besh

Mintak rase sikit 'Kek' u Jijah ...hehehehehe

TEPUK DADA TANYA IMAN!JANGAN LEKA SEPERTI KAK WAN JIJAH!

PERSEKUTUAN DALAM BAHAYA!
Beringat Sebelum Kena
Hudud Bukan Isu, Kuasa Otonomi Isu Sebenar.

diambil dari laman sesawang rasmi DAP pada hari ini

Hambe berharap agar semua sibertruper jangan terleka dan terbuai dengan DRAMA HUDUD DAP-PAS-PKR. Kita perlu ingat, KONSENSUS PAKATAN PRO KOMUNIS telah bersepakat memperjuangkan konsep NEGARA KEBAJIKAN. 

Isu hudud dan negara Islam sudah lama mereka selesaikan dalam KONSENSUS PAKATAN pada 2010. Di dalam buku Jingga ada disebutkan mengenai tuntutan untuk mendapatkan Kuasa Otonomi yang lebih besar.

KENAPA MEREKA MAHUKAN KUASA OTONOMI? 

Pakatan pro komunis tahu mereka tidak mempunyai kekuatan untuk menguasai 134 kerusi Parlimen atau 2/3 majoriti Parlimen dalam masa terdekat ini. 

Namun mereka mampu menguasai Dewan Undangan Negeri-negeri. Dalam kerangka hubungan Pusat-Negeri pada masa ini tidak menguntungkan pakatan pro komunis kerana terlalu banyak kekangan buat mereka.

Ini membantutkan usaha-usaha mereka bagi pengukuhan kedudukan dalam ekonomi, kewangan dan memperlengkapkan jentera mereka menguasai Malaysia sepenuhnya.

Mereka perlu melemahkan kuasa Pusat terlebih dahulu. Sasaran itu hanya boleh di capai melalui KUASA OTONOMI yang lebih besar daripada sekarang. 

APAKAH FUNGSI DAN PERANAN ISU HUDUD?

Berdasarkan kepada pengamatan dan analisa yang pernah digunakan oleh bang Nuo semasa beliau di dalam UMNO dan segala isu-isu lain sebelum ini, pakatan pro komunis akan mencetuskan terlebih dahulu apa yang di sebut dalam Sains Politik sebagai ISU PENCETUS / PEMANGKIN.

Satu-satunya isu terbaik untuk dijadikan ISU PENCETUS/PEMANGKIN ialah HUDUD.

Melalui cetusan HUDUD, beberapa sub-isu akan dikemukakan dan kemudiannya bakal mengambil momentum sendiri.

Anda perlu amati kenyataan balas Karpal Singh yang menyebutkan mengenai Perlembagaan Malaysia tidak membenarkan mana-mana negeri dalam Persekutuan menubuhkan sebuah negara Islam.

Kenyataan itu adalah INTIPATI kepada tuntutan kuasa otonomi. Kita perlu membantah dan menentang keras sebarang usaha untuk merubah, mengubah dan meminda kerangka Perlembagaan yang menjadi asas kepada persekutuan ini. 

TEPUK DADA TANYA IMAN!

JANGAN TERTIPU DENGAN ISU HUDUD. ADA TUNTUTAN LAIN.


Tolong sampaikan kepada bro Najib bahawa pada hari Rabu ini, ada satu perangkap besar buat BN. Kali ini Pakatan Pro komunis akan bakal pasang perangkap dalam isu kuasa-kuasa otonomi negeri-negeri yang mereka idamkan selama ini. Tekanan susulan dan momentum bakal di buat melalui BERSIH 3.0. Senario politik negara sudah berubah. Kini orang-orang politik akan mempelajari kaedah Political Bargaining. Hari ini akan dibongkarkan niat jahat DAP.Penjelasan lanjut akan diberikan dalam artikel-artikel susulan. 

Ini adalah permulaan bagi fasa-fasa strategi politik DAP yang telah dicaturkan oleh pihak di luar negara. DAP lebih cerdik berbanding PAS dan PKR. 

Dalam kerangka Perlembagaan kuasa-kuasa otonomi negeri-negeri terikat kepada Jadual Kesembilan dan beberapa peruntukan khas. Ringkasnya negeri-negeri dalam Persekutuan mempunyai kuasa terhad dalam kewangan, kutipan hasil, pembahagian hasil, perundangan, pilihanraya dan pasukan keselamatan.

Dijangkakan 6 tuntutan di atas akan dilakukan oleh pihak Pakatan Pro Komunis kepada kerajaan BN. Kepada sibertruper BN terutama kepada Gerombolan Yang Tak Bertuan sila ambil perhatian.Sila kaji dan selidik Jadual Kesembilan. Hambe akan berikan petua-petuanya sedikit sebanyak. Kita cuma ada tiga hari sahaja untuk menumbangkan strategi politik pakatan pro komunis yang paling jahat ini sebelum PRU 13.

Hambe menyeru isu Hudud ini ditarik hand brake dan menumpukan kepada maksud tersembunyi di belakang isu Hudud ini. Sebarang kejayaan Pakatan pro komunis akan melemahkan lagi kuasa-kuasa kerajaan Pusat. 

Ada maksud lebih besar daripada isu hudud ini. Pakatan Pro komunis tidak akan melepaskan negeri-negeri yang mereka tadbir dan kuasai dalam PRU 12. 

Bagi maksud itu mereka memerlukan lebih banyak kuasa-kuasa otonomi dibebaskan agar kerajaan Persekutuan tidak dapat mengawal mereka melalui ikatan kerangka Persekutuan sedia ada.

PERSEKUTUAN DALAM BAHAYA!

BERINGAT SEBELUM KENA
CEGAH SEBELUM PARAH

TEPUK DADA TANYA IMAN!


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...