Isnin, 5 Mac 2012

" ... OSTAT CIUM PUSAT MAMA ..." ???? BILA ANAK KECIL BERBICARA ????Dari maklumat yang kami The Unspinners terima, penyiasatan masih sedang dibuat dan Ketua Penguatkuasa, Ustaz Rafli masih belum sediakan laporan.

Suami perempuan sudah dipanggil buat kenyataan.

Setakat ini, tidak banyak didengar mengenai suami perempuan yang berkhalwat dengan Ustaz Badrul "Burit". Hanya diketahui bahawa dia adalah orang yang melaporkan kepada JAIP dan datang bersama untuk menyerbu.

Difahami isterinya telah hilang dua malam sebelum itu untuk pergi mendapatkan "kounselling istimewa" dari Badrul "Burit" yang hanya dilakukan pada pukul2 dan 3 pagi. Si suami naik birang bila membaca SMS cinta isterinya dengan Badrul "Burit". Isteri takut dan lari.

Isnin lepas, isteri sudah failkan permohonan untuk bercerai di mahkamah.

Gerak kerja psywar agak kurang menyiasat dan mendapatkan maklumat dari suaminya. Inilah peluang untuk blogger yang berdekatan dengan Kuantan membina nama dan kredibiliti. Bagi mereka yang ada maklumat begini kasilah pada blogger untuk spinkan.

Tentu sekali, anak dua tahun yang dikatakan berada sebilik dengan ibunya dan Badrul "Burit" pasti dapat memberi maklumat. Kanak-kanak tidak bohong selalunya. Kalau kanak-kanak itu tidak dapat didekati, pastinya kaum keluarga perempuan tersebut ada mendekati kanak-kanak itu untuk korek nak tahu apa mak buat.

Manalah tahu kanak-kanak itu akan kata, "Adik tidur di bawah. Mama tidur di atas dengan Ustaz." Lagi panas kalau budak ini ada gambarkan nampak ustaz cium pusat dan peha mama.

Pasang-pasanglah telinga dengan orang-orang di kedai kopi Beserah khususnya di kalangan orang-orang perempuan. Mana tahu dapat disahkan kejadian demikian?

Dapat maklumat sahih macam begini, tak payah dakwa dan bicara di mahkamah. Perlawanan dah menang sebelum ia bermula. 

TQ LAH THE UNSPINNERS ... INI KIRA MAIN CIPLAK JE ...

GERENTI ADA ORANG PAS & LEBAI PKR  KATA ARTIKEL INI BERDOSA DAN FITNAH. YA LA TU. KEPALA HOTAK DIAORG LAH.

TEPUK DADA TANYALAH IMAN!

PKR SELANGOR JUAL PROJEK LAAAA ... RUNDING TERUS DUIT MASUK POKET SENDIRI.

Adakah Kerana Salah Aku Tak Sikat Rambut Maka Korang Selalu Dedahkan Penyelewengan dan Kejahatan PKR Selangor ?????? Argggghhhh Jangan Dedahlahhh ... Malu PKR Selangor !!!

Ini sumber artikelnya daripada RPK ......

Ini Lapuran Ketua Audit Negara sebagai sandarannya ........


Ini statistik projek yang ditauliahkan oleh PKR Selangor yang telah di audit oleh Ketua Audit Negara ...

Ini adalah butiran terperinci PROJEK-PROJEK RUNDING TERUS DUIT MASUK POKET SENDIRI PKR SELANGOR .....


INI PAUTAN KE GWM MENGENAI PERINCIAN DI ATAS GWM

KOMEN HAMBA: Kalau tak Runding Terus Duit Masuk Poket Sendiri di mana lagi PKR Selangor nak cari duit dan perkayakan serta perkasakan kroni dan pemimpin-pemimpin mereka sendiri. Lagi mau layan ke PKR nie ? Ciss sungguh tak suci bersih PKR nie kotor lagi menjijikkan lebih jijik daripada taik lembu. 

TEPUK DADA TANYA IMAN!


DS NAJIB SEDIA DEBAT DENGAN ORANG YANG SERIUS, ANWAR IBRAHIM TAK SERIUS MACAMANA NAK DEBAT.


Meh baca petikan daripada AP yang di ambil daripada blog MKP :

Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak berkata beliau sedia berdebat mengenai politik dengan sesiapa saja yang mempunyai pemikiran yang munasabah dan yang serius mengenai masa depan negara.
Perdana Menteri berkata bahawa sebagai seorang ahli politik dalam sebuah negara demokrasi, beliau tidak dapat elak daripada orang bercerita perkara buruk mengenai diri beliau.
"Jika saya tidak boleh menerima hakikat ini, maknanya saya telah buat pilihan kerjaya yang salah.
"Saya terima dengan adanya. Saya sedia berdebat mengenai politik dengan sesiapa, sama ada lelaki atau perempuan, yang mempunyai pemikiran yang munasabah dan saya hargai suasana politik di Malaysia yang meriah," katanya dalam entri terbaru bertajuk "Kebenaran Mengenai Malaysia" dalam blog beliau di www.1malaysia.com.my.
Bagaimanapun, Najib berkata ada satu garis di mana perdebatan demokratik berakhir dan digantikan pula dengan penyalahgunaan, penipuan dan penyalahgambaran.
"Mereka yang serius mengenai masa depan negara kita harus cuba untuk tidak menyeberangi garisan ini," katanya.AP
Difahamkan kenyataan DS Najib tersebut terbukti pemimpin Pakatang tidak layak berdebat kerana pemimpin Pakatang:-

  1. Tidak Serius
  2. Tidak memikirkan masa depan negara
  3. Tidak mempunyai pemikiran yang munasabah
  4. Tidak mampu menjaga batasan yang ada.
  5. Sentiasa mencari peluang untuk melakukan penyalahgunaan, penipuan dan penyalahgambaran.
Sekarang adakah penyokong tegar Pakatang faham makna dan hakikat sebenar DEBAT dalam amalan Demokrasi sebenar?

TEPUK DADA TANYA IMAN!

NOH OMAR & SELCAT.

Noh Omar adalah seorang pemimpin UMNO Selangor yang paling digeruni oleh pemimpin Pakatang di Selangor. Harimau UMNO Selangor ini amat sukar ditewaskan oleh pakatang. Kelantangan Noh Omar mendedahkan penyelewengan pasir di Selangor menyebabkan SELCAT tepaksa membuka semula fail KSSB. Pendengaran SELCAT akan dihadiri oleh Noh Omar kerana di jemput oleh SELCAT memberikan keterangan.  Sepertimana kita ketahui sidang SELCAT pernah menggantungkan Khir Toyo sebelum melemparkan fitnah ke atas Khir Toyo sehingga menyebabkan Khir Toyo terperangkap dalam helah jahat pepuak jahat. Ketua SELCAT amat dikenali sebagai orang yang gila kuasa dan beranggapan beliaulah yang paling berkuasa di Selangor. Pada kali SELCAT akan bertemu ruas dan kuku saingan setanding jika tak pun saingan terhebat yang bakal menjadikan SELCAT suatu bahan sejarah di masa depan. 

Di bawah ini adalah senario persidangan SELCAT yang mungkin berlaku di antara panel SELCAT dengan NOH OMAR.

SELCAT: YB ! Lu Menteri Tani punya. Apa lu bikin pasal NFC?

NOH OMAR: Apa lu merepek apek? Wa suruh Khalid G masuk sana NFC sampai sekarang Khalid G tatak berani punya. Ini pasir apa cerita? 

SELCAT: YB ! Lu tatak jawab soalan ! Lu jawab soalan lah ....

NOH OMAR: Mana ada soalan pun. 

SELCAT: Kita kasi soalan .. lu jawab ! 

NOH OMAR: Sejak bila SELCAT jadi mahkamah ?

SELCAT: Bodo punya orang ! .. kitaorang kasi gantung sama lu 3 tahun tatak elaun !!!!! 

NOH OMAR: Sori SELCAT ... tadi ada beberapa ADUN PAS yang tak suka Pakatang sudah isytihar keluar dan join BN ... sekarang BN berkuasa ... so lu orang sila turun dari itu tempat... sekarang BIAR WA TANYA ... LU ORANG JAWAB !

TEPUK DADA TANYA IMAN!

SIAPAKAH TUHAN YANG DI SEMBAH OLEH PAKATANG???? INI JAWAPANNYA.

Ini bukan Dewa .. Tapi inilah TUHAN yang disembah oleh ahli penyokong dan pemimpin Pakatang Haramjadah.
"What happened was the then PRM president Dr Syed Husin Ali (a mentor to Anwar Ibrahim) had prematurely agreed on the amalgamation with PKN. The thing is he did this without getting the consent of his party congress which is something that is required of PRM before a merger can be made as this was stipulated by PRM’s constitution. Even the Registrar of Societies (ROS) recognized this when the court decision favored the hardcore PRM members when it declared that PRM have not been dissolved and therefore the party is still a valid political party. However, up until now, PKR has never acknowledged PRM as a licit political organization."
PKR adalah gabungan Parti Keadilan Nasional dengan Parti Rakyat Malaysia (SOSIALIS). Gabungan itu menggunakan nama PKR. Kedua parti politik tersebut merupakan berstatus Parti tidak percaya adanya Allah Ta'ala. Ketua Umum PKR yakni Anwar Ibrahim sudah menjadi TUHAN yang di sembah oleh PKR.

Jika PAS mempunyai Dewataraya Nik Ajih maka PKR ada TUHAN.

TUHAN PKR itu tidak boleh di sanggah dan tidak boleh dipertikaikan. Siapa yang melakukan demikian akan menerima nasib seperti Azizan MB Kedah dan Dato Hasan Ali bekas PAS. 

Oleh kerana puak Anwarinas sudah biasa menyembah TUHAN PKR tersebut jadi sudah tentulah mana-mana pemimpin PAS yang tidak menyembah TUHAN PKR bakal dilaknatkan oleh mereka.  

Oleh kerana Anwar IBrhaim gagal menjadi TUHAN dalam UMNO kerana UMNO tak mempertuhankan mana-mana pemimpin serta berpegang teguh kepada syariat Rasullullah s.a.w. walaupun PAS selama 54 tahun cuba memfitnah UMNO sebagai Sekular dan assobiyah namun akhir-akhir ini adalah jelas PAS merupakan parti assobiyah dan sekular tegar kerana tidak pernah menyokong perjuangan menegakkan syiar Islam dan mempertahankan akidah Islam daripada kumpulan misionari sosialis religus DAP. Lihat sahaja apa yang terjadi kepada Dato' Hasan Ali.

Jadi apakah keperluannya untuk mempercayai segala fitnah dan pendustaan PKR dalam isu LYNAS, NFCORP, ZIM ATLANTIC dan isu-isu lain yang dibangkitkan oleh mereka? Jika anda tidak menyembah TUHAN PKR dan menganut AGAMA PKR apakah keperluan anda untuk menyambut segala isu-isu yang dibangkitkan oleh mereka?

TEPUK DADA TANYALAH IMAN!LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...