Jumaat, 23 Disember 2011

NASRUDIN TANTAWI BIKIN ANWAR CEMBURU KERANA ADAM ADLI.


Mana La tak Kecur Air Liur Adam Adli Tengok Otot Bekar Nasrudin 


ADAM ADLI GAY JAMBAN REBUTAN.

Bukan hendak menuduh atau memfitnah sembrono. Adam Adli kini menjadi rebutan antara AMK dengan DPP (Dewan Pemuda PAS Pusat). Nasrudin Tantawi menyatakan kesanggupan untuk 'membela' Adam Adli jika dipengapakan oleh orang UMNO. Tidak pasti samada 'pembelaan' itu turut merangkumi sebarang perbuatan AMK dan Anwar Ibrahim 'meliwat' dan menghasut pemikiran serta tindakan Adam Adli. 

Bercakap dalam nada mengikut skrip 'sahabatnya-dalam-UMNO' (jangan tanya siapa, nanti Allah swt akan dedahkan juga) Nasrudin Tantawi menggangap tindakan mahu meludah, mahu tumbuk dan ugutan bunuh ke atas Adam Gay Jamban adalah keterlaluan. 
"Tindak balas ke atas Adam Adli sangat keterlaluan. Ludah, pukul dan terkini ugutan bunuh ke atasnya telah melepasi batas kewarasan manusia bertamaddun," tegas ketuanya, Nasrudin Hassan. 
"Sekalipun mereka menganggap tindakan berani Adam menurunkan bendera Datuk Seri Najib sebagai satu kesalahan, tetapi tindak balas sedemikian adalah suatu tindakan yang sangat keterlaluan.
"Insya-Allah, DPPM tidak teragak-agak akan bangkit bertindak tegas andai terjadi sesuatu yang tidak diingini kepada Adam Adli," "Nasrudin berkata, seperti yang telah beliau tegaskan sebelum ini bahawa tindakan anak muda itu menurunkan bendera Najib perlu ditangani secara diplomasi.
"Beliau selaku mahasiswa, selaku intelek muda tentunya mempunyai asas kukuh kenapa beliau bertindak sedemikian. Beri peluang kepada beliau membuat penjelasan, kenapa beliau melakukannya."Kerana saya percaya, jiwa anak muda yang terdidik dengan pelbagai disiplin ilmu di menara gading itu mempunyai asas yang munasabah untuk mewajarkan tindakkannya," tambahnya 
Nasrudin Tantawi Sedang Membuat Latihan .. Perlahan Sikit Bang .. Sakit Tau .. Bang Nuo Pun Tak Ganas Macam Ni ... 

Nasrudin seperti biasa bercakap berdasarkan lilitan serban dikepalanya. Andaikata Adam Gay Jamban menurunkan bendera wajah Pok Nik atau mencontengkan mana-mana poster wajah Pok Nik adakah Nasrudin Tantawi akan menggunakan skrip yang sama? 

Hairannya DAPSY langsung tidak membuka mulut. Mujurlah Adam Gay Jamban menurunkan bendera wajah DS Najib di PWTC di bawah batang hidung Sapudin dan sehingga kini beliau masih hidup. Bayangkanlah jika Adam Adli membakar bendera PAS di hadapan bangunan PAS Pusat di Jalan Raja Laut di bawah batang hidung Nasrudin Tantawi, sungguh ngeri hamba memikirkan apakah yang bakal DPPP dan orang PAS bakal lakukan kepada Adam Gay Jamban.

Insiden Membakar Bendera Malaysia Tau .. Siapa Yang Buat?
Tanya Abang Pakai Kopiah di Belakang Tur.

Mungkin Nasrudin Tantawi telah lupa bahawa penyokong PAS pernah membakar bendera Malaysia di Terengganu. Baginya itu tindakan rasional dan tidak keterlaluan mengikut budaya PAS.

TEPUK DADA TANYA IMAN!

KAK WAN JIJAH DAH MULA BUAT FACK UNTUK FLOP.


PELUANG AKAQ WAN JIJAH JADI FLOP -FIRST LADY OF PELIWAT-.
SELEPAS FACK 
-FREE ANWAR CAMPAIGN KE2-


Tolong akaq jadi FLOP yea ... Lepas ni Kita FACK ramai-ramai
Akaq RELAAAAAA Diiikkkkkk ...

I rela FACK sama-sam uoalls ... suami I tak kesah punyerrr  sbb Mama FLOP.

Can You All FACK me ????

Kerana mahu lari dari kesalahan jenayah Liwat ... bukan kerana hak Rakyat ...

TEPUK DADA TANYA IMAN!

KAK WAN JIJAH - KHIR TOYO DI PENJARA ADALAH LAKONAN UMNO.

Akaq Tak Puas Hati lah .. Ini Semua Lakunan UMNO..

AKAQ WAN JIJAH TERKEDU KHIR TOYO DI PENJARA 12 BULAN.

Masih Mampu Tersenyum Walaupun Senyuman Pahit.

Satu Malaysia sudah mengetahui bahawa pada hari ini Khir Toyo didapati bersalah dalam kes rasuah yang membabitkan pembelian dua lot hartanah di Shah Alam berpunca dari fitnah orang DAP Rasis. Semenjak mula lagi Khir Toyo mempamirkan keberanian luar biasa apabila sentiasa memberikan kerjasama dan tidak pernah menangguhkan perbicaraan. 

Tidak ada pula mana-mana pihak yang terjun dari bangunan SPRM secara sukarela ataupun kempen jelajah satu Malaysia mengatakan kesnya adalah kes fitnah II. Tidak pernah beliau berlakun duduk atas kerusi roda akibat kecederaan terlanggar land rover. Sikap lelaki berhemah Khir Toyo itu akhirnya membawa padah kepada beliau walaupun beliau berani memberikan keterangan secara bersumpah dari kandang saksi. Itulah perbezaaan paling ketara dan besar di antara Khir Toyo dengan Anwar Ibrahim dan pemimpin DAP Rasis.

Khir Toyo mempercayai dan yakin bahawa pembelian hartanah tersebut tidak menyalahi undang-undang dan bukanlah rasuah. Namun nasib tidak menyelebelahi beliau pada waktu ini. Sudah tentu beliau telah mendapat nasihat-nasihat bagi setiap tindakannya itu. 

Hartanah tersebut kini di sita dan dikembalikan kepada kerajaan Malaysia. Takpalah. Redho dan sabar sahajalah. Khir Toyo masih berpeluang untuk membuat rayuan ke atas keputusan mahkamah dan berpeluang untuk mendapatkan pengampunan Sultan negeri Selangor. 

Dalam sejarah politik Selangor beliau merupakan orang kedua selepas Dato Harun Idris didapati bersalah atas pertuduhan rasuah. Malah sebelum ini pun berapa ramai ahli politik didapati bersalah di atas pertuduhan rasuah. Anwar Ibrahim pernah didapati bersalah di atas penyelewengan kuasa. 

Jadi ianya bukan indikasi kepada sebarang deduksi bahawa UMNO kuat mengamalkan rasuah. Beberapa sebelum ini Sharif Jajang didapati tidak bersalah di atas pertuduhan rasuah. 

Hamba ucapkan tahniah kepada mahkamah dan kepada pihak SPRM cuma kes tangkapan ke atas sejumlah besar pemimpin DAP Rasis Selangor tempohari janganlah dilupakan terus dan failnya di simpan di Arkib Negara pula. Kepada Khir Toyo teruskanlah merayu terhadap keputusan hakim tersebut. Anda masihberpeluang membuktikan anda tidak bersalah.

TEPUK DADA TANYA IMAN!

HIPOKRASI POLITIK BARU MENDISKRIMINASIKAN ANAK MUDA KOLAR BIRU.

DIMANAKAH SUARA ADIK-ADIK HAMBA YANG BERKOLAR BIRU?
(Peringatan Kepada Kepimpinan Tertinggi Mengenai Rintihan dan Suka Duka Anak Muda Berkolar Biru Yang DIlupakan)

POLITIK BARU & UMNO Reform dengan sengaja mengujudkan vakum suara anak-anak muda berkolar biru. Mereka yang bekerja sebagai buruh kasar, pelayan restoran, pelayan hotel, penjual burger, penjaga kaunter, pengawal keselamatan, buruh binaan, peniaga-peniaga kecil di tepi jalan, peniaga pasar malam, bekerja di kebun-kebun, pekerja kilang, yang menjadi nelayan dan ramai lagi yang berada di dalam kategori kolar biru. Bilangan mereka lebih ramai. Mereka lebih peka kepada keadaan sekeliling. Tapi dimanakah suara-suara adik-adik hamba itu semuanya?

Mereka lebih matang dan dewasa dalam menjalani kehidupan melalui susah payah mencari sesuap nasi dan menanggung ibu bapa serta adik beradik yang ramai.

Dimanakah gambar-gambar pemimpin tertinggi negara bersama mereka?

Dimanakah pembelaan kepada mereka?

Dimanakah pakej pembangunan modal insan buat mereka?

Dimanakah gambar pemimpin-pemimpin muda yang kemarok kuasa dan gila harta bersama mereka?

Golongan pengundi muda inilah yang menentukan halatuju pada PRU13 dan FAKTA ini sengaja disembunyikan oleh pemimpin muda yang kemarok kuasa dan gila harta dari pengetahuan kepimpinan tinggi negara.

Jika golongan ini tidak di bela dan tidak didekati , percayalah REVOLUSI BUNGA RAYA akan dijayakan oleh mereka ini semuanya.

Hamba mahukan kepimpinan tertinggi negara dan jentera parti mula mendekati dan mengambil hati mereka. Hina sangatkah mereka di mata pemimpin muda yang kemarok kuasa dan gila harta? Tidak bernilaikah undi-undi mereka?

TEPUK DADA TANYA IMAN!

PENDEDAHAN EKSLUSIF: MAHABAHLOL BOBOT ANWAR IBRAHIM DIARAHKAN SABOTAJ PENGANGKUTAN AWAM.

Mahabahlol Bobot 901 Anwar Ibrahim

ANCAMAN OLEH 
MAHABAHLOL BOBOT 901 
ANWAR IBRAHIM


PAPA GOMO telah mendedahkan arahan Anwar Ibrahim kepada Mahabahlol Bobot 901 untuk mensabotaj  semua pengangkutan awam pada 901. Papa Gomo menulis:-
Malam tadi bertempat dikediaman Anwar Ibrahim satu perjumpaan sulit diadakan diantara para MAHASISWA ROBOT dan juga Punaisihat Anwar Ibrahim. Perjumpaan yang sememannya ditagih oleh Anwar Ibrahim demi mencari sokongan menjelang keputusan kes liwatnya 9 hb Januari nanti.

Semalam Gomo menerima laporan dari pihak tertentu berhubung tanggal 901 yang dicanang canangkan oleh juak juak Pakatan Pembangkang terutamanya dari PKR. Matlamat mereka iaitu pada 9.01.2012 nanti para mahasiswa akan dijadikan pengerak utama dalam melakukan kempen menentang Najib Razak dan juga kerajaan.

Bersangkut paut dengan itu untuk makluman semua banyak hotel disekitar Kuala Lumpur telah pun mula ditempah oleh PKR dalam menempatkan para Mahasiswa Robot dalam melaksanakan modus operandi utama iaitu Demo Keganasan dalam membebaskan Anwar Ibrahim.
 Anwar Ibrahim sudah berkira kira untuk melakukan apa sahaja dalam memastikan negara iaitu Kuala Lumpur akan menjadi huru hara pada 9.01 nanti sepertimana yang dilakukan pada tahun 1998 dalam kes liwat nya yang pertama.
Hal ini amat membimbangkan pihak keselamatan terutama pihak Polis kerana dalam demo 9.01 nanti ianya pasti tidak akan sama sepertimana demo BERSHIT yang lepas kerana dalam demo kali ini usaha untuk melakukan Sabotaj keatas perkhidmatan awam menjadi aspek utama dalam menghasut rakyat yang lain untuk melakukan rusuhan. 
Dalam demo BERSHIT yang lepas pihak PDRM telah mengambil inisiatif terbaik iaitu dengan menutup jalan jalan utama bagi laluan kenderaan. Tindakan ini sebenanrnya mematikan langkah kotor pembangkang dalam mesabotaj kenderaan orang ramai maka sebab itu pada demo BERSHIT yang lalu keadaan berjaya dikawal oleh pihak PDRM. 
Anwar Ibrahim telah melihat demo Bershit yang gagal akibat dari kecekapan pihak Polis mematahkan matlamat mereka. Justeru itu menjelang 9.01.2012 nanti pendekatan yang diambil agak berbeza iaitu dengan mensabotaj pula pengangkutan awam yang ada disekitar Kuala Lumpur. 
KOMUTER, BAS, TEKSI, MONOREL, akan menjadi target mereka yang telah diarahkan untuk melakukan sabotaj ini. Cara dan bagaimana mereka akan melakukannya masih lagi dalam penilaian pihak keselamatan. Pencegahan yang bakal diambil juga sedang dikenal pasti dalam mematikan langkah mereka yang cuba mencetuskan huru hara dalam negara pada 9.01 nanti. 
Pendedahan lanjut akan Gomo susuli nanti demi menyedarkan rakyat Malaysia bahawasanya jangan kita menjadi ROBOT Anwar Ibrahim demi menyelamatkan Kote Bengkoknya yang telah terbukti menikam Dubur Saiful Bukhari dan meninggalkan Air Mani didalamnya
Baca seterusnya di sini PAPA GOMO
Berhati-hati dengan dengan perancangan REVOLUSI BUNGA RAYA , kepada semua rakyat Malaysia, anda di minta menjahanamkan REVOLUSI 901 dengan memberikan maklumat kepada POLIS dan/atau emelkan terus kepada PAPA GOMO. 

Kepada mahasiswa anda di seru agar tidak terpedaya dengan dakyah dan slogan kEBEBASAN AKADEMIK yang merupakan mesej subliminal membebaskan Anwar Ibrahim dari JENAYAH LIWAT. 

ANDA SUDAH PUN LAMA BEBAS SEJAK DILAHIRKAN DARI RAHIM IBU KAMU SEMUA.

TEPUK DADA TANYA IMAN!


ANWAR IBRAHIM PENYELAMAT SYAITHAN,

Ramai yang sengaja melupakan sejarah dua tahun Anwar Ibrahim bekerja di luar negara dalam lingkaran George Soros dan Paul Wolfowitz. Selama dua tahun beliau mendapat layanan istimewa di bawah Rejim George Bush. Beliau memegang jawatan dalam institusi neo-konservatif Amerika, Fasis Hijau dan George Soros. Memegang jawatan subsidi dalam Bank Dunia. Beliau turut diberikan peluang memasuki lingkaran IMF dan Mont Pelerin Society. Beliau dibiayai sepenuhnya oleh organisasi tersebut. Setelah tamat pengajiannya sebagai agen organisasi tersebut beliau kembali ke Malaysia dan bermulalah episod POLITIK BARU. 

Agenda POLITIK BARU ialah mereformasikan corak pemikiran dan pola budaya politik Malaysia kepada pemikiran dan budaya politik neokonservatif yang pro Zionis. Inilah yang di bawa oleh UMNO Reform dan Sapudin ah-dolak-dalih serta lulusan IKD bekas aktivis Reformasi 98 yang menyelinap masuk ke dalam UMNO lalu menguasai jentera siber UMNO.

Setiap fraksi dan unit di dalam REVOLUSI BUNGA RAYA mempunyai tugas, peranan, fungsi dan matlamat yang perlu di capai. Ini untuk mengujudkan tekanan dari luar dan dalam.

Ambil contoh dalam insiden BERSIH 2.0. Kecekapan jentera siber UMNO dilemahkan oleh gerakan sabotaj dalaman. Manakala perspektif kerajaan menangani insiden itu di kritik hebat dari dalam. Ini telah menyebabkan PDRM diletakkan dalam keadaan serba salah. Akibatnya, beberapa anggota PDRM telah di hukum oleh agen-agen Anwar melalui tangan pemimpin UMNO pro Najib. Malah Papa Gomo pun telah cuba di perangkap dalam isu berada dalam kapalselam Scorpene sewaktu eksibisi LIMA yang mana orang awam diberikan akses.

Dalam insiden di PWTC pada 17hb Disember 2011 bendera wajah DS Najib telah sengaja dijadikan sasaran dan PWTC dijadikan tempat penerimaan memorandum. Kesemuanya ini adalah tindakan-tindakan simbolisma kembalinya penguasaan dan penerimaan semula Anwar Ibrahim ke dalam UMNO yang telah DIREFORMASIKAN melalui POLITIK BARU oleh kelompok yang menamakan diri mereka UMNO Reform. 

Satu demonstrasi besar-besaran yang melibatkan 10,000 orang anak muda akan tetap dijadualkan berlangsung. Persoalannya pada kali ini apakah tindakan simbolisma yang akan di bawa oleh mereka? Tema subliminal sudah tentulah BEBAS.

TEPUK DADA TANYA IMAN!

REVOLUSI BUNGA RAYA - NAMA KOD PERANCANGAN TAWAN PUTRAJAYA.

Pertemuan Anwar Ibrahim dengan sel-sel Revolusi Bunga Raya
di rumahnya dikatakan berlaku pada malam tadi.
'Tentang Najib dan UMNO habis-habisan'

REVOLUSI BUNGA RAYA

Rakan bloger AIDC mendedahkan dan memperingatkan kepada semua mengenai REVOLUSI BUNGA RAYA . Pelan rancangan Anwar Ibrahim untuk menggulingkan Najib dari dalam melalui tekanan dari luar. UMNO sesekali tidak akan di gugat oleh Anwar Ibrahim. Anwar Ibrahim hanya mahukan Najib dan pemimpin UMNO serta penyokong setia UMNO yang pro Najib dihapuskan. Ini memberikan laluan mudah kepadanya untuk mendiksi kepulangannya ke dalam UMNO. 

Ramai akan bertanya kenapa pula? Soalan itu tidak mudah untuk di jawab sebaliknya fikirkan kenapa Anwar Ibrahim hanya dipenjarakan dan tidak dipertuduhkan di bawah kesalahan melancarkan perang terhadap YDPA yang membawa hukuman mati?

Anwar Ibrahim memperalatkan darah muda kerana mereka adalah bertenaga. Tetapi siapakah yang akan menuai keuntungan daripada pengorbanan darah muda? Pernahkah SMM dan Adam Adli memikirkannya?

Adakah 9hb Januari 2012 merupakan titik kemuncak? Tidak. Revolusi Bunga Raya sudah bermula sejak Reformasi 1998. Apakah tujuan Revolusi Bunga Raya ini? Ianya hanya bertujuan menajamkan konflik sesama sendiri di peringkat kepimpinan tertinggi UMNO sahaja. Hanya melalui konflik sahaja barulah Anwar Ibrahim mampu membersihkan UMNO dari semua anasir-anasir yang anti kepada nya.

Apakah cara terbaik meneutralisasikannya? Cara terbaik meneutralisasikan perancangan Anwar Ibrahim ialah:-
  1. Kepimpinan Tertinggi wajib berlaku JUJUR sesama sendiri.
  2. Tidak begitu cenderung bersifat APOLOGETIK
  3. Mengekang segala MUSANG BERBULU AYAM.
  4. Tidak mengkhianati AMANAH Presiden UMNO
  5. Menghapuskan sistem hirarki kepartian
Melakukan pertembungan dan pemujukan kepada golongan mahasiswa di IPT tidak akan berjaya samasekali melainkan kumpulan sasaran yang disebutkan di atas tadi melakukan perkara-perkara di atas. 

Kekuatan musuh bukan terletak kepada demonstrasi jalanan tetapi kepada impak yang dicetuskan oleh demonstrasi tersebut ke atas kepimpinan negara. 

TEPUK DADA TANYA IMAN!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...