Ahad, 3 Februari 2013

#BMP231 DAP SEMAKIN TAKUT HILANG PENGARUH KE ATAS PAS,"DAP kecewa dengan keputusan Majlis Syura Ulama Pas yang jelas bercanggah dengan keputusan diambil pakatan pembangkang," jelasnya.

Artikel Penuh: http://www.utusan.com.my/utusan/Politik/20130203/po_01/Isu-kalimah-belum-selesai---Karpal#ixzz2JnR08s9f 
© Utusan Melayu (M) Bhd 

Bila Karpal Singh berdrama untuk memanjangkan lagi Agenda DAP memecahbelahkan umat Melayu Islam dalam isu kalimah Allah, itu petanda DAP sudah mula melampaui batasan.

Mengikut Adat orang Melayu Islam bila 'Tetamu' mula nak pijak kepala 'Tuan Rumah' maka 'Tuan Rumah' tak perlu lagi Hormati dan menjaga hati 'Tetamu'.

'Tetamu' jenis DAP tak perlu diberikan layanan baik dah.
'Tetamu' jenis DAP elok disumbatkan sahaja dalam reban ayam sahaja. 

Kalimah Allah sebetulnya bukan isu pun tapi 'Tetamu Bia-DAP' sengaja menjadikannya satu isu. Tujuannya adalah jelas. Untuk memecahbelahkan Melayu Islam sekaligus menimbulkan keresahan di kalangan penganut agama lain.

Kebia-DAP-an 'Tetamu bia-DAP' sudah tidak boleh ditoleransikan lagi. Ianya amat merbahaya sekali. Malah sudah mencapai ke tahap 'Mengancam Keselamatan Awam dan Negara'.

Kewujudan DAP sejak awal ialah menimbulkan huru-hara dan mengugat kestabilan politik negara.

Rakyat yang cintakan keamananlah yang paling efektif untuk bertindak ke atas DAP. Yakni dengan MENDESAK KERAJAAN AGAR MENAHAN SEMUA PEMIMPIN DAP serta mengharamkan terus DAP.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...