Selasa, 5 Jun 2012

K-POP HALAL CAP PAKATAN.


Yang berjubah dan berkopiah itu sebenarnya sedang memberikan nasihat kepada Penganjur BERTAM NITE 2012 anjuran PKR bahawasanya PAS menghalalkan K-POP acara pentas malam itu kerana ianya mampu membawa anak-anak muda-mudi bertambah kuat iman mereka.
Jom kita saksikan K-POP HALAL CAP PAS.


TEPUK DADA TANYA IMAN WA CAKAP SAMA LU
DAP ANTI ISLAM & MELAYU
PKR KAKI PENIPU
PAS MATI KUTU DI BULI SEKUTU

TERIMAKASIH DI ATAS KEPERCAYAAN ANDA " KAMI JANJI TURUNKAN CUKAI PINTU, CUKAI LAIN KAMI NAIKKAN YEA!" SELANGOR


Poster sebelah Pakatan ucap Terimakasih kepada rakyat. Kenapa? Tengok poster di atas pula ... TERIMAKASIH RAKYAT SELANGOR YANG UNDI PAKATAN AGAR SELANGOR MENJADI HARTABENDA MILIK KEKAL PEMIMPIN PAKATAN ! ha ...ha ...ha .....Terbaru sebagai menambahkan lagi kebocoran pada kapal Pakatan yang semakin karam di Sungai Klang, Kerajaan Papantanda Selangor BERJANJI LAGI ! Janji sahaja..perlaksanaannya tunggu sampai kiamat. Apakah janji terbaru Kerajaan Papantanda Selangor? Mereka berjanji mahu menurunkan CKAI PINTU sebanyak 25%. WOW ! 25% bukan 70% tau atau CUKAI PINTU PERCUMA. Tapi ...... .......


Aiks??? !!! Hanya untuk pemilik rumah kos rendah yang mendiami sendiri rumah mereka? Welaweh ... ini sudah putar alam punya janji. Lagipun menurut rakan bloger AKAR UMBI yang menulis:-
Kadar Vukai Pintu bagi rumah kos rendah sekarang adalah RM80 dan bermakna kadar cukai tersebut akan turun kepada RM60 (untuk 6 bulan).
Berbanding dengan rumah teres kos rendah, kadar cukai pintu yang dikenakan  ialah pada kadar RM66, bermakna ia bukan penurunan. Sebaliknya adalah pelarasan kadar seperti yang dinikmati oleh pemilik rumah teres kos rendah.
Lagi satu silap mata dari Khalid Ibrahim
Halamak ! RAKYAT KENA TIPU LAGI DAAAAAAAAA !!!!

TEPUK DADA TANYA IMAN WA CAKAP SAMA LU
DAP ANTI ISLAM & MELAYU
PKR KAKI PENIPU
PAS MATI KUTU DI BULI SEKUTU 

MASIH ADA MASA LAGI NIE ....


PADA WAKTU ARTIKEL IN DITERBITKAN SEKARANG SEDANG BERLANGSUNG PENDAFTARAN BAGI KONVENSYEN MEDIA SOSIAL 1 MALAYSIA PERINGKAT NEGERI SELANGOR.

EHH ADA MASA LAGI LAAA....
JOM ANDA BAKAL BERTEMU DENGAN BLOGER TERHEBAT TANAHAIR DAN BERSARAPAN DENGAN MEREKA !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...