Isnin, 30 April 2012

KEGANASAN BABI BERSIH 3.0 - LEPAS NI AMBIGA SALAHKAN MAHATMA GANDHI PULAK.

MERUSUH TAHAP TERTINGGI - GAYA BABI BERSIH 3.0 TERBANG 

MAHATMA GANDHI adalah orang yang pertama berjaya melaksanakan kaedah ' Civil Disobedience' terhadap penjajah Empayar British bagi menuntut kemerdekaan. Cuma kaedahnya adalah berdasarkan kepada Kasih sayang dan bukan seperti kaedah V For Vendetta. Mahatma Gandhi membuktikn bahawa BANTAHAN AMAN TANPA KEKERASAN terhadap pihak penjajah mampu menundukkan kuasa penjajah, Manakala V FOR VENDETTA mengajarkan kekerasan adalah jalan penyelesaian terhadap pemerintah.Antara keduanya jauh berbeza. 

Di Malaysia, Civil Disobedience berjaya dilaksanakan semasa bantahan Malayan Union. Orang Melayu secara beramai-ramai membantah Malayan Union. Manakala HARTAL 48 anjuran puak Komunisma dan Sosialisma berdasarkan kepada Teori Dialektika yang menjadi pujaan Fahmi Rezza sebenarnya gagal mencapai matlamatnya. 

BABI 3.0 pula meniru KEBANGKITAN ARAB. Bila di kaji dengan teliti Kebangkitan Arab ini sebenarnya bukan Arab yang bangkit tapi Yahudi Zionis yang bangkit menumbangkan kerajaan Arab yang anti Israel.Temanya adalah KEGANASAN MELAMPAU. 

Yahudi Zionis cerdik memperalatkan pengkhianat-pengkhianat Arab untuk menghapuskan musuh-musuh mereka berdasarkan kepada fahaman mereka sendiri ' Musuh Kepada Musuh Anda adalah Rakan Anda' dan ' Dendam Paling Elok Di Balas Pada Waktu Ianya Membara'.

Semua orang tahu lah, Anwar Ibrahim dan semua kepimpinan DAP PKR PAS berdendam kesumat dengan UMNO/BN. Dan semua orang tahu juga mereka adalah musuh ketat UMNO/BN. Apabila Anwar Ibrahim menyebutkan ' Saya sokong segala usaha bagi melindungi keselamatan negara Israil ..... " Yahudi Zionis bertepuk tangan. 

Bukan rahsia lagi dah, DAP dan PAS merupakan musuh ketat UMNO/BN sejak sebelum merdeka termasuk segala puak-puak sosialisma dan komunisma. Bila skandal Anwar Ibrahim terbongkar, Yahudi Zionis memperolehi satu lagi kawan baru.

Sebab itulah NDI NED KAF mula masuk dan bergiat cergas sebelum dan selepas 2008 membantu pembangkang menumbangkan UMNO/BN dengan pelbagai cara dan kaedah. Salah satunya ialah melalui kaedah DEMONSTRASI JALANAN. 

Rakyat digula-gulakan oleh pembangkang melalui cara ini kononnya BANGKIT MENENTANG KERAJAAN YANG ZALIM. Ya la tu zalim sangat lah kerajaan UMNO/BN ni macam regim-regim kat Arab nun.  

Di atas sebab-sebab di atas lah, kenapa BERSIH BABI 1-3 nie semuanya berakhir dengan keganasan yang dicetuskan oleh para demonstrannya sendiri. Penganjur Bersih Babi 3.0 pada masa ini memasing cuba melarikan diri dari tanggungjawab di atas segala kerosakan dan keganasan yang terjadi. Ini macam punya kredibiliti kita nak jadikan mereka pemerintah? Boleh jalan dahhhh !

TEPUK DADA TANYA IMA WA CAKAP SAMA LU
DAP ANTI ISLAM & MELAYU
PKR KAKI PENIPU
PAS MATI KUTU DI BULI SEKUTU

BABI BERSIH 3.0: VIDEO KLIP -KALAU AMBIGA, ANWAR DAN SI TUA BANGKA RENTA POK NIK DI MAKI BEGINI, SANGGUPKAH MEREKA BERSABAR?


RAKAMAN INI di ambil pada malam 27hb April 2012. Para perusuh dan pengacau yang menjadi perserta BABI 3.0 sudah mula melakukan provokasi di simpang 4 Jalan Sultan Abdul Samad menghala ke Dataran Merdeka. Mereka mula memaki hamun dan melakukan pelbagai aksi untuk mencabar pihak polis bertindak. Polis masih bersikap profesional dan hanya mengawal keselamatan. Ternyata keprofessionalisma polis itu di balas dengan tindakan rempuhan di siang 28hb April 2012 di atas arahan Anwar Ibrahim. Kereta polis di serang, diterbalikkan dan anggota di dalamnya di pukul secara beramai-ramai. 

Abihnya, pihak provokator babi 3.0 begitu berbangga sekali dengan tindakan mereka itu. Malah Ambiga menyalahkan Unit Amal PAS. Memberikan alasan-alasan yang tak masuk akal. Menuduh dan memaki DS Najib, DS Hisahmuddin Hussien Onn dan pihak polis. 

Jika selepas ini mereka mengadakan lagi  BERSIH BABI 4.0 kita pastikan pada kali ini mereka tidak akan melakukan sebarang pembunuhan dan provokasi melampau. Pihak Majlis Peguam, Ambiga, 80 NGO anggota BERSIH, Anwar Ibrahim, Mat Syabu, Pok NIk, Hj Hadi, Projek MEKAR, DAP PKR PAS WAJIB BERTANGGUNGJAWAB DI ATAS KEGANASAN DAN RUSUHAN YANG SENGAJA DICETUSKAN DAN DIRANCANG TERLEBIH AWAL OLEH MEREKA SENDIRI.

TEPUK DADA TANYA IMAN WA CAKAP SAMA LU
DAP ANTI ISLAM & MELAYU
PKR KAKI PENIPU
PAS MATI KUTU DI BULI SEKUTU

ISYARAT LUCAH DARIPADA ANWAR IBRAHIM ARAHKAN REMPUHAN.


  Antara jam 8.00 a.m. - 2.00 p.m keadaan terkawal dan Polis hanya mengawal serta memantau tahap keselamatan. Para perusuh BABI 3.0 sejak malam 27hb April 2012 mulai jam 7.00 p.m-2.00 a.m 28/4/2012 melakukan pelbagai provokasi di lokasi. Di sebelah pagi di antara jam 8.00 a.m. - 11.00 a.m. sebilangan perusuh BABI 3.0 mulai membuat tinjauan kelemahan poin-poin keselamatan dan tahap kawalan pihak Polis. Ini berlaku di semua tempat kawalan pihak polis. Amat jelas, di mana ada polis berkawal di situ lah paling ramai jurugambar dan pemerhati perusuh BABI 3.0 dok amik gambar dan hantar sms. 
Lihat gambar-gambar di bawah ini 
Kemuncaknya ialah apabila Anwar Ibrahim sendiri yang memberikan isyarat lucah mengarahkan rempuhan dilakukan oleh para perusuh BABI 3.0. Selepas itu barulah berlaku rentetan peristiwa kereta polis di baling boto air mineral di depan SOGO yang menyebabkan kenderaan polis diterbalikkan.

Hanya setelah berlaku rempuhan di atas arahan arahan Anwar Ibrahim sahajalah barulah pihak polis bertindak setelah segala usaha bertoleransi pihak polis digagalkan oleh Anwar Ibrahim dan para perusuh BABI 3.0.

ANWAR IBRAHIM PERNAH BERKATA BAHAWA BELIAU MENYOKONG SEMUA USAHA MENJAGA KESELAMATAN NEGARA ISRAEL.

MALAYSIA DI ANGGAP SEBAGAI ANCAMAN KESELAMATAN KEPADA NEGARA ISRAEL.

BABI 3.0 ADALAH PENGOTAAN KATA-KATA DAN SOKONGAN ANWAR IBRAHIM UNTUK MENJAGA KESELAMATAN NEGARA ISRAEL.

TEPUK DADA TANYA IMAN WA CAKAP SAMA LU
DAP ANTI ISLAM & MELAYU
PKR KAKI PENIPU
PAS MATI KUTU DI BULI SEKUTU

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...