Rabu, 11 April 2012

ZURAIDA BERBOHONG & MEMFITNAH, JANICE LEE HANCURKAN HIDUP SEORANG GURU.
MANTAN Ketua Penerangan Cabang Ampang telah di fitnah Zuraida selaku Ketua Pemfitnah Wanita PKR bagi membungkamkan tradisi dan amalan demokrasi sihat di dalam PKR. Ini dilakukan oleh Zuraida tanpa segan silu dan ada rasa malu, Zuraida tidak peduli samada tindakannya itu betul atau salah dari segi moral, apa yang penting bagi Zuraida ialah berusaha menghancurkan kredibiliti mantan Ketua Penerangan PKR Cabang Ampang tersebut. Perbuatan Zuraida ini samalah dengan tindakan Janice Lee yang sengaja menghancurkan kehidupan dna kerjaya seeorang guru displin hanya semata guru displin tersebut cuba mendidik anak-anak remaja tanpa mengira agama dan keturunan mereka di sekolah. Dua orang wanita ini yang berada di dalam PKR dan DAP adalah manifestasi kezaliman dan tindakan tergesa-gesa yang merupakan PAKEJ HAK RAKYAT dalam KETUANAN RAKYAT. Adakah anda masih mahu menerima PAKEJ TERSEBUT?

TEPUK DADA TANYA IMAN!
DAP ANTI ISLAM & MELAYU
PKR KAKI PENIPU
PAS DI BULI SEKUTU

PENDIDIKAN PERCUMA DI NEGERI-NEGERI BAWAH PAKATANISTA ADALAH SUATU MIMPI TAK BERKESUDAHAN.


Apakah pendapat anda ?

Anda perlu ingat mengenai tindakan aniaya dan zalim Janice Lee kepada warga pendidik di Malaysia suatu masa dulu.

Janice Lee mungkin terlupa mengenai kejahatannya.

TEPUK DADA TANYA IMAN!
DAP ANTI ISLAM & MELAYU
PKR KAKI PENIPU
PAS KENA BULI SELALU 

OUR BELOVED MALAYSIAN KING , OUR PRIDE. DAULAT TUANKU DAULAT TUANKU DAULAT TUANKU.


KDYMM Sultan Abdul Halim Al-Muadzam Shah ibni Almarhum Sultan Badlishah , KDYMM Sultan Kedah melakar sejarah tersendiri kerana baginda merupakan satu-satunya Sultan yang pernah di lantik dan di pilih sebanyak dua kali memegang jawatan Yang Di Pertuan Agong, Raja Malaysia. Pertama kalinya pada tahun 1970-1975 sebagai Yang DI Pertuan Agong ke 5, sewaktu arwah Tun Hj Abdul Razak Husin Perdana Menteri ke 3  bapa kepada Perdana Menteri kita. 

Kini sewaktu DS Najib Hj Tun Abdul Razak menjadi Perdana Menteri, baginda buat kali keduanya memegang jawatan Yang Di Pertuan Agong ke 14. KDYMM Sultan Abdul Halim adalah dari kesultanan tertua di dunia yang berusia 1 000 tahun

Bagi Lim Kit Siang dan Lim Guan Eng, keduanya tidak berapa gemar dengan Kesulatanan Melayu kerana mereka terpaksa kow tow kepada kedaulatan agama, budaya dan sejarah Melayu. Sepatutnya mereka gembira kerana tidak ada satu sistem Beraja di dunia ini yang mengamalkan konsep demokrasi dan rotasi seperti di Malaysia. 

Rakyat Malaysia perlu tahu bahawa kemerdekaan dan kuasa rakyat yang ada pada hari ini kerana kesembilan Sultan Melayu menyerahkan kuasa tersebut kepada rakyat semasa menandatangani Perjanjian Tanah Persekutuan Melayu 1948, 1957 dan 1963. Tanpa sanksi daripada kesembilan Sultan Melayu tersebut, kuasa rakyat pada hari ini hanya indah dari khabar sahaja. 

Cap Mohor dan tandatangan para sembilan Sultan Melayu itulah yang menjadi tonggak dan dasar kepada Kuasa Rakyat pada hari ini. Oleh itu, Sistem Beraja di Malaysia dan Yang DI Pertuan Agong adalah Raja bagi semua rakyat Malaysia tak kira apa agama dan kepercayaan sekalipun. Bukannya rakyat Malaysia di suruh sembah Yang Di Pertuan Agong dan Sultan-sultan Melayu sebagai Tuhan tetapi menghormati dan menyayangi mereka sebagai simbol kedaulatan negara ini.

DAULAT TUANKU

DAULAT TUANKU

DAULAT TUANKU 

TEPUK DADA TANYA IMAN!
DAP ANTI ISLAM & MELAYU
PKR KAKI PENIPU
PAS ASIK DI BULI SELALU


KENAPA JANICE LEE DAP ADUN TERATAI ANIAYAI & ZALIMI GURU DISPLIN INI?


Ini JANICE LEE ... ADUN Teratai .. Ahli DAP.
Orangnya Periang dan Ceria Dalam Gambar ... 
Nampak Suci dan Mulus ....
Tapi ....
Tahukah anda seorang Guru Displin Telah Di aniayai dan dizalimi oleh Beliau ?
Muka Nampak Baik ... Hatinya seperti seekor Hantu Kelaparan.

Setahun setengah yang lepas. Di luar kawasan DUN Teratai, Janice Lee telah menyerang, memalukan malah mencerobohi sebuah kawasan sekolah di Pandan Mewah ke atas seorang Guru Displin. Guru Displin tersebut telah berkhidmat dengan cemerlang selama 24 tahun. Tetapi pada hari malang itu, Janice Lee telah menghancurkan kerjaya dan kehidupan famili guru tersebut. Secara melulu Janice Lee melemparkan kata nista dan celaan kepada guru tersebut. Pengetua sekolah berkenaan hanya memandang. Lengkap dengan wartawan dan para pelajar sekolah berkenaan, Janice Lee seperti hantu kelaparan maratah, merobek, melapah dan mencarik-carik maruah seorang Guru Displin yang amat cemerlang. Akibat perbuatan khianat, keji dan jahat Janice Lee itu menyebabkan guru tersebut mengalami fobia dan di gantung kerja. Gajinya di potong sehingga hanya tinggal RM200 sebulan sahaja. Tiada NUTP dan tiada bantuan daripada PKR mahupun PAS. Janice Lee terus berleluasa tanpa sekatan dan bertindak seolah-olah beliaulah PERMAISURI DOWAGER menganiayai dan menzalimi guru tersebut..Ingin tahu lebih lanjut? Tungguuuuuuu !

TEPUK DADA TANYA IMAN!
DAP KOMUNIS
PKR KAKI PENIPU
PAS KENA BULI.

ANWAR ISRAEL SUKA SIAKAP SENOHONG KALAU BERCAKAP MESTI BERBOHONG.


Perbadanan Tabung Pendidikan Tinggi Nasional (PTPTN) telah ditubuhkan di bawah Akta Perbadanan Tabung Pendidikan Tinggi Nasional 1997 (Akta 566) yang mula berkuatkuasa pada 1 Julai 1997. PTPTN mula beroperasi pada 1 November 1997 di Bangunan Wisma Chase Perdana, Off Jalan Semantan, Damansara Heights, Kuala Lumpur. - (Laman Rasmi PTPTN)

RBF telah mendedahkan bahawa PTPTN berkuatkuasa semasa Anwar Israel memangku jawatan PM di antara tempoh 19hb Mei 1997 sehingga 26hb Julai 1997.  Kenapa pada waktu itu Anwar Israel membiarkan sahaja PTPTN berkuatkuasa jika benar pada hari ini PTPTN itu adalah zalim dan kejam seperti dakwaan beliau? Adakah beliau sudah lupa atau buat-buat lupa mengenainya?

Masih nak percayakan Anwar Israel?

TEPUK DADA TANYA IMAN
DAP KOMUNIS
PKR KAKI PENIPU
PAS KENA BULI


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...