Isnin, 10 Oktober 2011

AMAT PREJUDIS BISKOP PAUL TAN INI.

Semua pembaca di minta ke blog DARUL EHSAN TODAY ke pautan ini BISKOP PERTIKAI KENYATAAN DYMM SULTAN SELANGOR.  Di bawah ini petikan kenyataan Biadap Biskop tersebut dari etnik CINATOKRASI-Ultra Kiasu.
Inilah Wajah si Paul Tan Bahlol
Biskop Katolik Paul Tan Chee Ing menyifatkan kenyataan Sultan Selangor berhubung laporan Jabatan Hal Ehwal Agama Islam Selangor (JAIS) mengenai cubaan memurtadkan umat Islam oleh orang Kristian di Gereja Methodist Damansara Utama pada 3 Ogos lalu sebagai "kekaburan yang akan membuat tuduhan melampaui ke atas orang Kristian tidak lebih sukar pada masa hadapan berbanding sekarang."

"Ampun Tuanku, bagaimana mungkin untuk mengatakan bahawa terdapat cubaan untuk memesongkan akidah umat Islam pada majlis makan malam di DUMC itu tetapi tidak ada bukti yang mencukupi bagi membuat pendakwaan,” kata pemimpin agama Katolik dari bahagian Melaka-Johor, dalam reaksinya berhubung perkara itu.

"Jika bukti tidak mencukupi, sepatutnya tidak perlu ada sebarang dakwaan salah laku," kata Tan yang kini juga adalah presiden Persidangan Biskop Katolik Malaysia.

"Berdasarkan kenyataan sultan, penganjur majlis makan malam Kristian itu telah diberi pelepasan yang tidak menjamin pembebasan daripada tuduhan mereka memurtadkan umat Islam,.

"Saya lebih suka tiada kenyataan dikeluarkan sama sekali berbanding kenyataan yang tidak jelas,” katanya.
BIADAP! Perenggan terakhir itu menggambarkan sifat tidak hormat Biskop Derhaka kepada KDYMM Sultan Selangor selaku Ketua Agama Islam Selangor. Siapa Biskop ini hendak mengajar KDYMM Sultan Selangor mengeluarkan kenyataan mengenai kepentingan agama Islam?

Bak kat DET lah .. Siapa yang hendak mengaku kalau sudah berak di tengah jalan.

Komen hamba mudah saja, ini membuktikan bahawa si Paul Tan sudah mengelabah berok kerana KANTOI! Tapi hamba cukup geram dengan sikap prejudis bongkak angkoh dan biadap si Paul Tan Bahlol dalam perenggan terakhir tersebut.

Mujurlah KDYMM Sultan Selangor hanya memberikan amaran keras dan JAIS tidak melakukan pendakwaan ke atas pengurusan gereja DUMC. Jomlah kita hantam balik kenyataan Prejudis si Paul Tan bahlol tersebut.

Hamba Lebih Suka Paul Tan Tutup Mulut dan Mohon Maaf daripada Mengeluarkan Kenyataan Prejudis Paling Bahlol.

TEPUK DADA TANYA IMAN!

ANWAR IBRAHIM VETO. KAK WAN JIJAH MELANGU.

Hang Diam Jijah ! ... Hang tu Boneka saja ... Ni .. Khalid
Hang jaga-jaga noooo .... ceq nak 'KICK' ang nanti...

POTONG STIM. PELANTAQ HUJAH rakan bloger dalam entri terbarunya klik di sini KOMPLOT PAPA DOLL DENGAN UMNO KEKALKAN KHALID GAGAP. Isu baru sahaja hendak diperhangatkan. Bang Nuo sudah cantas kerana sudah kepanasan. Ini bermakna, maklumat asal adalah benar!
PELANTAQ HUJAH menulis:-
Ketua umum PKR Datuk Seri Anwar Ibrahim berkata, isu berhubung tuntutan untuk mengganti Tan Sri Khalid Ibrahim sebagai menteri besar Selangor telahpun diselesaikan secara "demokratik."

"Kita beri mandat penuh kepada Tan Sri Khalid sebagai menteri besar," katanya kepada wartawan di bangunan parlimen hari ini.
Apabila di tanya oleh wartawan bilakah keputusan itu di buat, Anwar Ibrahim memberikan jawapan lari dari soalan seperti berikut;
Perkara itu (menggantikan Khalid G sebagai Menteri Besar Selangor) merupakan 'satu isu lama' tetapi timbul semula 'baru-baru ini' (dalam lapuran portal AntaraPos.com)
Lain di tanya,  lain di jawab oleh Anwar Ibrahim. Itu adalah petanda sememangnya ada komplot dalaman PKR untuk menendang keluar Khalid G. Bermakna Anwar Ibrahim memberikan jawapan bohong! Khalid G terpaksa mengucapkan selamat tinggal kepada kerusi empuk Menteri Besar tidak lama lagi. 

Pada fikiran hamba, PKR ini lebih bermasalah dari UMNO. Malah bukan sahaja PKR sedemikian tetapi DAP dan PAS turut mengalami pelbagai masalah dalaman yang teruk membusuk seluruh badan. Selamat Menolak DAP-PKR-PAS pada PRU 13 nanti. 

TEPUK DADA TANYA IMAN!

FIKIRKAN KENAPA KAK WAN JIJAH JADI LONGLAI MENGENAI DEFISIT SELANGOR & RM39,403.00

 
->Khalid ! Awat angpa jadi lagu ni? Negeri dok defisit ... Cabang punya dok celaru .. ang buat apa? Ang buat keja tak betoi lah

Saya .. aaa .. aaaa ...aaaa ... Tak .
tak ... tau ..tanya bang Nuo lah..Fikirkan, selepas berfikir, fikirkan lagi. Andaikata anda menjawat jawatan Presiden PKR apakah tindakan anda? Selaku Presiden PKR bila anda mengetahui adanya pemimpin parti berjawatan Menteri Besar dan ahli keluarga anda adalah Penasihat Ekonomi Negeri gagal mengurus tadbir kewangan? Kegagalan mengurus tadbir kewangan sebuah negeri dan sejumlah wang RM 39,403.00 sebuah Cabang (Bahagian).Apakakah anda fikirkan mengenai kegagalan tersebut? Terlintaskah di fikiran anda persoalan kemampuan parti untuk mengurus tadbir kewangan negara yang berjumlah RM 220 bilion? Apakah kisahnya ini?

Kisahnya mengenai defisit kewangan Selangor yang semakin meruncing. Apakh faktanya: Faktanya seperti berikut:-

1. Pada tahun 2008 defisit negeri Selangor berjumlah............RM 48 juta.
2. Pada tahun 2009 defisit itu meningkat kepada....................RM 65.5 juta.
3. Pada tahun 2010 defisit semakin meningkat kepada..........RM 144 juta.
4. Pada tahun 2011 dijangka bertambah meningkat..........RM 200 juta!

Apa sudah jadi? Dimanakah perlaksanaan slogan perbelanjaan berhemah? Jimat cermat? Ke mana wang itu lesap? Ke dalam poketkah? Ke dalam akaun di luar negerikah? Ke mana pertanggungjawaban?

Itu mengenai defisit negeri Selangor di bawah PKR. Bagaimana pula dengan kewangan Cabang Kuala Selangor? Melibatkan juga ahli PKR berjawatan Menteri Besar. Siapa lagi kalau bukan Abdul Khalid G. Kali ini jumlahnya terlalu kecil hanya RM39,403.00 pun timbul pertikaian. Pertikaian apa?

Pertikaian mengenai pengesahan tandatangan Pemeriksa Kira-kira Penyata Kewangan Cabang itu dari temppoh 1hb Januari sehingga 31hb Disember 2010 yang tidak di audit oleh mana-mana juruaudit. Perlembagaan PKR menetapkan Pemeriksaa Kira-kira hendaklah ahli yang bukan memegang jawatan.. Apa yang  berlaku?

Didapati Perlembagaan Parti itu telah dimungkiri kerana Pemeriksa Kira-kira adalah ahli yang memegang jawatan dalam parti! Terdapat percubaan mendapatkan tandatangan daripada ahli lain tetapi di tolak oleh ahli itu tanpa terlebih dahulu memeriksa segala bukti-bukti resit.

Penyata Kewangan itu tidak diluluskan dan suatu usul tergempar dipersetujui tanpa di bahas oleh semua hali termasuk Abdul Khalid G sendiri. Jika terdapat penyelewengan tindakan susulan kepada pihak berkuasa akan di ambil. Ini bermakna kemungkinan besar, Cabang PKR Kuala Selangor berhadapan dengan penutupan oleh Pendaftar Pertubuhan.

Apakah pendapat anda mengenai dua hal berkaitan urustadbir kewangan oleh PKR yang selama ini masuk bakul angkat sendiri? Pada pendapat hamba, kegagalan PKR mengurustadbir kewangan dari peringkat kecil (Kewangan Cabang Kuala Selangor) hingga ke peringkat besar (Kewangan Negeri) menjadi bukti sahih bahawa PKR tidak layak dijadikan pemerintah mana-mana Negeri dan di peringkat Pusat. Kewangan Cabang sendiri pun caca marba bagaimana hendak uruskan kewangan negara? Yea tak? Itu baru PKR, DAP dan PAS pula? Sungguh mengerikan dan menyeramkan! Banyak sangat 'Hantu Duit'!


TEPUK DADA TANYA IMAN!


SUDAH TERBIT ! KLIP VIDEO 2 MIN. 25 SAAT KAK WAN JIJAH TERSENYUM PUAS.


PAPA GOMO dan PRAPUKARI menunaikan janji! Tepat jam 10 tadi sudah tersebar meluas klip video kegiatan seksual Anwar Ibrahim di Patpong, Thailand. Klip video tersebut berdurasi selama 2 minit 25 saat. PAPA GOMO menulis:-
Video diatas ini merupakan sedutan klip rakaman video Seks yang melibatkan Dato Seri Anwar Ibrahim ketua umum Pakatan Rakyat PAS,DAP dan PKR yang mana berlaku pada 13/01/2011. Waktu yang dicatatkan pula adalah pada jam 1.54 am dan jam 8.30 am
Untuk makluman pada tarikh 12 dan 13 hb Januari 2011 Anwar Ibrahim berada di Bangkok dan hanya kembali ke Kuala Lumpur pada sebelah petang yang mana beliau Anwar Ibrahim tiba pada jam 2.15 pm dan kemudiannya ke Ibu Pejabat PAS pada jam 5.30 pm. 
Pada tarikh 12 dan 13 Januari Anwar Ibrahim didapati berada di Bangkok, Thailand. Anwar berlepas ke Bangkok pada 12 Januari 2011 menggunakan pesawat Malaysia Airlines dengan nombor penerbangan MH 782 dan berlepas pada jam 3.15 petang dari KLIA. Beliau tiba di Bangkok pada jam 4.20 petang waktu Thailand atau jam 5.30 petang waktu Malaysia. 
Setelah lebih kurang 19 jam berada di Bangkok untuk ‘aktiviti-aktiviti’ tertentu dan ‘tugas-tugas rasmi’ tertentu Anwar berangkat pulang ke tanahair pada jam 11.05 pagi dengan menggunakan pesawat Malaysia Airlines dengan nombor penerbangan MH 785 dan tiba di KLIA pada jam 2.15 petang
Pendedahan pada kali ini dilakukan oleh PAPA GOMO dan PRAPUKARI serta bloger lain sebagai melunaskan KEWAJIBAN  AGAMA sepertimana yang dikatakan oleh Haj Hadi di bawah  ini:
PAPA GOMO seterusnya menulis:-
Rakaman penuh akan menyusul dan harus kita ingat bukan kami nak mengaibkan Anwar Ibrahim dan para keluarganya namun demi menyelamatkan rakyat Malaysia maka pekara sebegini haruslah didedahkan agar rakyat memilih pemimpin yang berkaliber bagi memimpin kita.

Anwar Ibrahim bercita cita menjadi seorang Perdana Menteri dan tanya dalam diri anda semua apakah anda inginkan seorang pemimpin yang Moral dan Ahlaknya sebegini yang melanggan pelacur setiap masa dan seorang Homoseksual?
Jelas, pendedahan pada kali ini bukan bermotifkan Politik atau berniat jahat melainkan ianya didasarkan kepada MELAKSANAKAN TANGGUNGJAWAB AGAMA MENDEDAHKAN PERIBADI ANWAR IBRAHIM YANG BAKAL DI PILIH MENJADI PEMIMPIN NEGARA. Semakin jelas 'Sumber Rapat' yang disebut-sebut oleh PAPA GOMO selama ini menunjuk kepada kak Wan Jijah.


TEPUK DADA TANYA IMAN!

VIDEO ZINA SIAM, KAK WAN JIJAH AKUR KEPADA AMANAT HJ HADI.


Akaq Akur lah dengan Amanat'
Hj Hadi kat bawah ini
Korang jangan marah
Prapukari & Papa Gomo 
Pada jam 10 pagi ini, Prapukari dan Papa Gomo dikatakan akan mendedahkan TAYANGAN PERDANA klip video 3gp kegiatan seksual kesukaan DeSIAL (DSAI). sila baca entri sebelum ini WOOIT KAK WAN JIJAH KATA I LOIKEEE.

MORAL PENDEDAHAN berdasarkan kepada Amanat Hj Hadi pada 27hb Ogos 2009 dalam bulan Ramadan di rumah kediamannya Rusila, Marang, Terengganu.

Malah kita beranggapan kak Wan Jijah juga bakal teruja dengan pendedahan tersebut. Ini berdasarkan kepada hujahan Tiada isteri sanggup berkompromi dengan kecurangan suaminya, apatahlagi jika kecurangan itu disertakan dengan bukti yang kukuh serta tersebar luas.

Kepada Prapukari dan Papa Gomo anda berdua hanya melaksanakan tanggungjawab agama berdasarkan kepada amanat Hj Hadi di bawah ini. Anda berdua tidak bersalah dalam membuka dan mendedahkan peribadi CALUN PILIHANRAYA.

Sumber - http://www.detikdaily.net/v5/modules.php?name=News&file=print&sid=3541

TEPUK DADA TANYA IMAN!

wOOiiTTTT KAK WAN JIJAH KATA I LOIKE!


 

Akaq sudah lama bersabar......
Akaq SOKONG pendedahan terbaru ini
I LOIKEEEEE!!!
Pengajaran buat Penyokong Taksob


Kepada mana-mana bloger pro UMNO yang mempunyai klip video Zina Siam Anwar Ibrahim di minta agar tidak melewatkan tayangan lagi. Semua rakyat Malaysia sudah tahu konspirasi anda dengan kak Wan Jijah untuk menghukum kecurangan Anwar Ibrahim.


Prapukari menulis:
Jangan lupa ya, esok pagi di blog House PK dan Papa Gomo, akan tersiarlah video terbaru Anwar di Thailand...he he he ....Tik tok tik tok...beberapa jam je lagi...sabar..sabar..
Manakala Papa Gomo menulis:-
Buat penyokong Pakatan Pembangkang lu orang siap sedia, esok lusa belum tentu langit cerah untuk lu orang. Selagi Anwar Ibrahim diagongkan sebagai pemimpin maka selagi itulah Pakatan Pembangkang akan Hancur musnah. Rakyat ingin tahu bagaimana moral pemimpin mereka.
Moral? Ya memang semua cakap berkenaan moral. Moral Gomo dan beberapa blogger lain dipertikaikan. Tapi juak Pakatan hampas ni tak pula cakap moral pemimpin mereka yang dah terbongkar tu. Sebaliknya cuba melindungi pekara jijik dari pengetahuan rakyat. Apakah pemimpin yang moral nya teruk layak diangkat sebagai pemimpin? 
Sebelum ini Papa Gomo dan Prapukari menafikan mereka mempunyai salinan video Zina Siam DSAI (DeSIAL) tetapi Papa Gomo ada menulis mengenai 'makluman sumber rapat'. 

Pada pandangan hamba, Papa Gomo merujuk kepada kak Wan Jijah sendiri. Ini berdasarkan kepada alasan seorang isteri tidak akan mampu bertahan dengan kecurangan suaminya apatahlagi bila kecurangan itu tersebar luas dengan bukti nyata.

Hamba melihat pendedahan pada kali ini bukan bersifat Tayangan Lucah Perdana. Pendedahan itu juga bukan bersifat politik. Bahkan pendedahan pada kali ini bersifat ISU MORAL/ AKHLAK PEMIMPIN NOMBOR SATU PKR. Pendedahan juga berkisar kepada SIKAP PENDEWAAN PEMIMPIN yang terlalu melampau oleh penyokong bagi menutup kejahatan pemimpin itu sendiri. Kita nantikan saja, kak Wan Jijah sudah hampir pasti tersenyum puas melempiaskan dendamnya.

TEPUK DADA TANYA IMAN!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...