Jumaat, 27 April 2012

ESUK POLIS BAKAL MENJADI MANGSA KEKEJAMAN PERUSUH ANAK BUAH AMBIGA.

 
BESOK KITA AKAN MENYAKSIKAN BAGAIMANA SEGELINTIR KECIL MINORITI PENYOKONG & PEMBODEK DAP PKR PAS BERTUKAR DARI MANUSIA MENJADI PLANET BEROK.

MAHKAMAH MAJISTRET telah mengeluarkan suatu Perintah Larangan ke atas perhimpunan revolusi haram B3.0 dan kepada orang awam daripada memasuki Dataran Merdeka esuk. Sekiranya berlaku penangkapan dan penahanan oleh polis itu kerana polis menguatkuasakan perintah mahkamah. Takkan plak kita nak kata polis dan kerajaan melanggar janji-janji mereka. Kerana sebelum ini sudah dikatakan kepada Ambiga dan anak-anak buahnya agar tidak melakukannya di Dataran Merdeka. Lagipun Undang-undang Kecil Taman DBKL turut menyenaraikan Dataran Menrdeka sebagai tempat yang tiada demonstrasi atau sebarang perhimpunan diadakan. Benda dah lama dah sebelum sebarang perhimpunan revolusi haram B1 - B3 lagi. 

Kalau sebelum ini Polis di herdik, di maki dan di tentang serta di gigit dan dan di baling botol air mineral, hari esuk polis juga akan menerima layanan buruk dan tidak akan dihormati oleh para perusuh revolusi haram B3. Polis akan menjadi mangsa dan dimangsakan oleh para perusuh nanti. Provokasi tetap akan dilakukan oleh para perusuh agar polis bertindak. nak plak bila dah ada perintah mahkamah. 

Tak mustahil jika para perusuh akan memulakan tindakan-tindakan provokasi untuk memasuki kawasan Dataran Merdeka bagi menunjukkan bahawa mereka lebih besar dari perundangan negara. Rempuhan halangan oleh para perusuh akan berlaku. Maki hamun jerit pekik terlolong oleh para perusuh akan berlaku juga. Tidak mustahil mereka akan melakukan aksi-aksi lagak ngeri seperti menyeberangi sungai Gombak dan sungai Kelang di masjid Jamik untuk sampai ke Dataran Merdeka. Tidak mustahil juga mereka akan meredah masuk ke bangunan KPKK yang berdekatan untuk ke Dataran MerdekaMalah mungkin ada yang buat penerjunan berani mati untuk melepasi halangan polis. 

Tapi besok memang lah Satu Upacara Besar-besaran Ritualistik Kematian DAP PKR PAS oleh para penyokong mereka sendiri yang dimamkan oleh Ambiga beserta Tok Siak Pak Samad Said. He he he ya la DUDUK & KUBURKAN DAP PKR PAS kan ... kah kah kah kah 

Inna-Lillahi-wa-Inna-ilaihi-roji'uun kepada DAP PKR PAS. Salam Takziah. Ikhlas daripada Jas Salleh.

TEPUK DADA TANYA IMAN WA CAKAP SAMA LU
DAP ANTI ISLAM & MELAYU
PKR KAKI PENIPU
PAS MATI KUTU DI BULI SEKUTU
ESUK DAP PKR PAS DIKEBUMIKAN OLEH AMBIGA PUNYA LEMBU.

ESOK AMBIGA LAKUKAN UPACARA RITUAL KEMATIAN DAP PKR PAS SERENTAK DI SELURUH DUNIA.

Di Suruh Buat Kat Stadium Bukit Jalil .. Ambiga nak gak tunjuk buntut di Dataran Merdeka.
Gambar di ambil dari laman Fesbuk UMNO Kuala Langat Dan Kanjeng Ratu.

KAH KAH KAH KAH ... bila Hamba fikir-fikirkan balik lah pasal Ambiga nak buat jugak Perhimpunan Revolusi Haram B3.0 pada hari esuk, ianya macam sebuah upacara ritualistik kematian DAP PAS PKR di mata rakyat dan di mata dunia. Tak yah lah hamba jelaskan apa matlamat dan niat sebenar perhimpunan revolusi haram esuk. Semua orang dah tahu. Bukan bertujuan untuk Pilihanraya Adil dan Bersih tapi cuma nak mengugat dan mencabar kerajaan BN. 

Semua perhimpunan revolusi haram B3 menemui kegagalan dan tidak mendapat sambutan yang diharapkan. Cuma cai-cai PKR DAP PAS terpaksa pura-pura jadi giler di semua laman sosial dok kata DS Najib pening lalat lah, dah takut lah, dah gerun lah dan macam-macam persepsi sebab nak tunjuk kat semua orang yang PR ni masih relevan. Yang benorlah demelah yang semakin tertekan dan semakin pening sebab rakyat tak nak sertai dah demonstrasi jalanan  tajaan dan anjuran mereka. Ini semua persembahan sahaja lah daripada PR untuk dijadikan bahan propaganda mereka bagi menipu rakyat jelata. Itu sahaja. 

 

Pada pandangan hamba, esuk nie di Dataran Merdeka akan dipenuhi oleh upacara-upacara ritualistik berunsur khurafat dan kepercayaan tahyul yang berkaitan dengan kematian dan pengebumian. Pocong gerenti ada punya lagi. Gambar-gambar berkalung bunga kematian itu wajib ada. Lilin bernyala pun gerenti ada. Tapi esuk mesti ada upacara ritualistik kematian yang grandeur. Kalau terdahulu, lakunan kematian tak menjadi, pada kali ini akan dilakukan UPACARA RITUALISTIK KEMATIAN pula. Ini lebih realistik mengikut pandangan Ambiga.

Bakal hiruk pikuk lah dengan pukulan gendang dan tarian upacara kematian yang di ambil dari kepercayaan tahyul dan karut.. Kita tengoklah je la nanti macamana Ambiga jadi Imam Wanita mengepalai dan perarakan ritualistik kematian DAP PKR PAS TERBESAR DI MALAYSIA DAN DI SELURUH DUNIA.

TEPUK DADA TANYA IMAN WA CAKAP SAMA LU
DAP ANTI ISLAM & MELAYU
PKR KAKI PENIPU
PAS MATI KUTU DI BULI SEKUTU

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...