Sabtu, 30 April 2011

Selepas Merogol Kesucian Masjid, PKR Menghina Kalimah ALLAH & MUHAMMAD-Kartunis Zunar.

1. Tidak cukup dengan kejadian merusuh dan merogol kesucian ruang utama solat di masjid Amru Al -As Bandar Baru Sentul, kini PKR meneruskan dan memperkembangkan lagi aktiviti merogol kesucian Islam melalui Zunar pada kali ini kalimah ALLAH dan MUHAMMAD pula dijadikan mangsa seterusnya. Sila lihat karikatur di bawah yang di petik dari laman blog KITA GEMPUR: KARTUNIS ZUNAR KALIMAH ALLAH DAN MUHAMMAD PUN JADI BAHAN LAWAK.2. Sudah jelaslah kepada kita semua, DAP berjaya mempengaruhi PKR dan PAS untuk menghina Islam dan semua jenis agama di Malaysia ini. Jika ISLAM sudah berani di hina sebegitu rupa oleh PKR dan DAP di bawah Dominasi Ras Hitlerian DAP apatahlagi agama-agama lain yang sudah tentu bakal menerima nasib sama. Dominasi DAP dalam Pakatan Jahat PAS DAP PKR ternyata membawa unsur-unsur dan pengaruh Kejahatan. Keburukan dan Kemudaratan semata-mata berdasarkan kepada idealisma Hitlerian. Amat wajar bagi kita menolak terus Pakatan Jahat PAS DAP PKR dan kita percaya tidak semua kaum Cina bersetuju dengan perjuangan ekstrim  Pakatan Jahat PAS DAP PKR para pendukung idealisma Hitlerian.

KITA PERLU INGAT HANYA ADA BEBERAPA KERAT MANUSIA BIADAP SEPERTI NAMEWEE DALAM KOMUNITI CINA DAN ADA JUGA BERHATI MULIA SEPERTI MENDIANG ONG KIM KOON SERTA ADA JUGA YANG LEBIH BERANI MENGAKUI KESILAPAN SEPERTI CHUA SOI LEK BERBANDING ALJUBURI YANG AMAT BACOL. APALAGI NAK DI TUNGGU ? TUMBANGKAN PAKATAN JAHAT PAS DAP PKR WALAUPUN SEKARANG BUKAN PRU / PRN ! LAGI LAMA TUNGGU LAGI BANYAK MUSIBAT DATANG.


CEPAT!
TUMBANGKAN PAKATAN JAHAT 
PAS DAP PKR!

KAUM CINA MULA MERASA TERPINGGIR DAN TERANCAM (6)


PEMBENTUKAN MALAYSIA, 13 MEI 69, DEB
Permulaan Ketidakpuahati Kaum Cina

1. Kita sering mengkritik kaum Cina secara umum dan kita belum pernah bertanya kepada diri kita sendiri, adakah selama ini kita berlaku kurang ajar, menjaga sensitiviti, beradab dan benar-benar menghormati kaum Cina ? Kita sewajarnya sedar bahawa kaum Cina ini juga adalah manusia biasa yang mempunyai perasaan sama seperti kita.


2. Baru-baru ini rakyat Malaysia disajikan dengan 4 kenyataan daripada DS Najib, Soi Lek dan Guan Eng Sundalan Hitlerisma. DS Najib mengingatkan pengundi kaum Cina agar membuat pilihan betul supaya tidak kehilangan perwakilan di dalam kerajaan Barisan Nasional dan memperli PAS untuk menyertai Barisan Nasional disebabkan kesepakatan jahat PAS DAP PKR hanya menguntungkan DAP sejak 2008. 


3. Soi Lek pula memerangkap Aljuburi dengan cabarannya kepada PKR agar terus menghapuskan Hak Istimewa Bumiputera bagi menegakkan Ketuanan Rakyat yang di sambut oleh Aljuburi dengan perasaan marah dan jengkal akan tetap mengekalkan Hak Istimewa Bumiputera sesuatu yang berlawanan dengan konsep Ketuanan Rakyat dan seruan Aljuburi selama ini. Pecahlah tembelang dan temberang busuk Aljuburi selama ini.


4. Manakala Guan Eng sebelum daripada itu semua, mengugut dan menakutkan kaum Cina dengan Kebenaran Fiktif kononnya idea-idea Hitlerian diamalkan oleh pentadbiran kerajaan Barisan Nasional melalui DEB, Hak Isitmewa Bumiputera dan Ketuanan Melayu. Lucunya, Guan Eng hendak mengantikan kebenaran Fiktif itu dengan Kebenaran Hakiki Agenda Cauvinis Cina Gagasan Nanyang Raya berideakan Idea-idea Hitlerian amalan DAP.


5. Intimidasi-intimidasi politik kadakngkala berjaya dan kadangkala tidak berjaya. Adakalanya bakal memakan diri sendiri, masalah utama kaum Cina ialah merasa diperhambakan dan ditekan di bawah polisi-polisi Affirmatif tapi DEB sudah tiada lagi yang digantikan dengan Dasar Pembangunan Negara dan terkini Model Ekonomi Baru. Jadi apakah perlu kaum Cina merasa maruah mereka tercalar lagi?1 MALAYSIA , 1 MODEL EKONOMI BARU

X-KLUSIF Video AMK & PKR Merogol Masjid. Pembuka Mata (2).Perogol Tempat Ibadah.


Video AMK & PKR Merogol Kesucian Masjid
Video ke 3 - kredit badutrakyat

1. AMK dan PKR kini segala terjawab mengenai wajah huduh sebenar mereka. Kita boleh menilai kehuduhan wajah-wajah mereka yang seringkali mendakawa sebagai Pejuang Islam, Pejuang Hudud, Pejuang Ketelusan, Pejuang Keadilan Sosial, Pejuang Menentang Rasuah dan akhir sekali PEJUANG KETUANAN RAKYAT. namun budaya dan wajah huduh sebenar mereka ialah PEJUANG SEGALA KEBURUKAN, KEJAHATAN DAN KEMUDARATAN yakni pusingan-U 360 darjah dari apa mereka dakwa selama ini,

JIKA PKR DAN AMK MENGELUARKAN SEBARANG KENYATAAN BERBENTUK PENAFIAN MENYALAHKAN PIHAK LAIN, KETAHUILAH ITU MERUPAKAN SATU PENDUSTAAN DARIPADA AMK DAN PKR TERMASUK DAP DAN PAS.TOLAKLAH PAKATAN JAHAT PAS DAP PKR TUNGGU APA LAGI?
BERTINDAK  MENOLAK MEREKA SEKARANG!

X-KLUSIF Video AMK & PKR Merogol Masjid. Pembuka Mata (1).


Video Kredit kepada badutrakyat
Rusuhan 2

1. Mengikuti blog Badutrakyat.blogspot.com klik di sini BADUTRAKYAT: RUSUHAN DI MASJID yang mempamirkan video rusuhan AMK dan PKR di dalam ruang utama solat Masjid Amru Al As Bandar Baru Sentul pada hari Jumaat pada April 29, 2011 selepas solat Jumaat bagi melakukan kacau-ganggu ke atas Majlis Sumpah Muhabalah Dato T yang diberikan keizinan oleh JAWI tapi kacau-ganggu AMK dan PKR merupakan perbuatan salah di sisi undang-undang negara dan syariat Islam.

2. Saksikan, Bagaimana AMK dan PKR merogol dan memperkosa kesucian Masjid dan ianya dilakukan dalam ruang utama Solat pada hari mulia orang Islam selepas solat Jumaat. Inilah perbuataan sia-sia yang mendatangkan kejahatan, keburukan dan kemudaratan pada diri sendiri dan kepada orang lain.

ADAKAH ANDA TIDAK KIRA APA AGAMA DAN BANGSA MERELAKAN PERKARA INI TERJADI? SEMALAM AMK DAN PKR MERUSUH DI MASJID , ESUK LUSA, KUIL, TOKONG DAN GEREJA BERKEMUNGKINAN BESAR MENJADI MANGSA PEMERKOSAAN AMK DAN PKR. FIKIRKANLAH.


SELAMATKAN TEMPAT IBADAH RAKYAT MALAYSIA !

EDISI SARAPAN: Semalam, Hari Ini & Esok.

1. Assalamualaikum wbt. Seperti amalan biasa, EDISI SARAPAN sebagai pembuka kepada penulisan dalam blog ini setiap hari sebagai Senaman Ringkas Minda dan Akal untuk mempersiapkan minda dan akal mencerna dan mempertimbangkan setiap maklumat, fakta, ulasan, pendapat, analisa dan usul yang dikemukakan secara waras,adil, saksama yang tidak ada syak, waham dan zan.

2. Bagi mencapai pertimbangan waras, adil, saksama jadikan Al Qur'an dan Hadis baginda Rasullullah s.a.w. sebagai panduan dan rujukan. Inilah yang diperjuangkan, diterapi dan diamalkan oleh UMNO dan dipersetujui bersama dengan parti-parti komponen dalam BARISAN NASIONAL.

3. Kesemua nilai-nilai baik bersifat universal tidak bercanggah dengan Qada' dan Qadar Allah swt dan ISLAM itu adalah bersifat Neutral ,Universal ,Alamiyyah. Bacaan tahiyyat awal solat mengajarkan kepada kita bahawa setiap kebaikan itu adalah milik Allah s.w.t, difahamkan bahawa setiap perkara bernilai baik itu adalah milik Allah swt dan adalah Islamik. 

4. Dalam perhitungan ringkas jangkahayat manusia, kita hanya hidup 3 hari sahaja, semalam, hari ini dan esuk dan jika diringkaskan lagi kita hanya hidup sehari sahaja. Pemafahaman kepada itu memerlukan kita merenung jauh ke dalam lubuk hati kita. Hari ini akan jadi 'Semalam' pada Esok harinya. Sedangkan hari 'Semalam' telah menjadi 'Hari ini' dan 'Esok Hari' . Fikirkan dan renungkan. Ingati 5 perkara sebelum datang 5 perkara.

5. Kita wajib menjauhi percakapan dan perbuatan sia-sia yang mendatangkan keburukan, kemudaratan dan kejahatan pada diri sendiri dan kepada orang lain sepertimana yang dilakukan oleh AMK dan PKR yang merusuh dalam masjid pada hari semalam serta sejak bermulanya Gerakan Reformasi yang banyak mendatangkan dan menghasilkan keburukan, kemudaratan dan kejahatan kepada agama, bangsa dan negara.

RENUNGKAN SEJENAK, SEJAK KITA LAHIR SEHINGGA HARI SEMALAM, SUDAH BERAPA BANYAK KEBAIKAN, KEMANAFAATAN DAN KEBAJIKAN YANG TELAH KITA LAKUKAN PADA DIRI KITA SENDIRI DAN KEPADA ORANG LAIN. JADIKANLAH HARI INI LEBIH BAIK DARI SEMALAM, ESUK TERLEBIH BAIK DARI HARI INI.


1 MALAYSIA 
1 PENGHAYATAN 
1 KEBAIKAN  
1KEBAJIKAN 
1 MANAFAAT

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...