Ahad, 29 April 2012

ANWAR IBRAHIM BAPAK PEMBUNUH , AMBIGA IBU PEMBUNUH DI SOKONG OLEH MAJLIS PEMBUNUH,

 
THE BUNOH COUNCIL 
" We Kill Without Fear Or Favour"

LANCAU LAH MAJLIS PEMBUNUH MALAYSIA (dulunya dikenali sebagai MAJLIS PEGUAM- tapi kebanyakan peguam dah menjadi PEMBUNUH, yang lain dok diam bermakna turut bersetuju lah).

Malah perbuatan dan tindakan cubaan membunuh anggota polis turut di sokong kuat oleh bloger Pakatan Amneoworld yang sudah lama menjual maruahnya kepada setan Dajal Pakatan.


Tidak ada sedikit penyesalan pada perusuh babi kuning 3.0 di atas segala kerosakan dan keganasan yang berlaku. Sebaliknya mereka amat berbangga dengan tindakan keganasan yang mereka lakukan. Kononnya pihak polis membuli mereka. Pihak polis tidak mengusik pun mereka sehinggalah Unit Amal PAS merempuh kawad berduri.

SUPERIMPOSED PALING TOLOL.

Peserta BABI 3.0 Tidak Sampai Jumlah Sasaran

Hamba tak puas hati kerana nama rakyat dimanipulasikan oleh penganjur babi 3.0 sedangkan yang ramai hadir adalah ahli dan penyokong tegar DAP PKR PAS. Orang awam semuanya menjauhi perhimpunan revolusi haram babi 3.0 tersebut.

Jika di tanya kepada hamba mengenai BABI 3.0 / BUNOHAN 3.0 , terus terang hamba katakan BABI 3.0/ BUNOHAN 3.0 ADALAH KERANDA KEMATIAN & LIANG LAHAD BUAT DAP PKR PAS!

TEPUK DADA TANYA IMAN WA CAKAP SAMA LU
DAP ANTI ISLAM & MELAYU
PKR KAKI PENIPU
PAS MATI KUTU DI BULI SEKUTU

BUNOHAN 3.0 PAKATAN RAKYAT ANJUR PESTA BUNUH POLIS.


BUNOHAN 3.0 itulah yang paling tepat bagi perhimpunan revolusi haram babi 3.0 baru-baru nie. Anak kera dan anak berok kuning didikan Ambiga dan peliharaan MAJLIS PEGUAM sebuah parti komponen PAKATAN RAKYAT telah berkonspirasi untuk mengadakan PESTA BUNUH POLIS. 

TEPUK DADA TANYA IMAN WA CAKAP SAMA LU
DAP ANTI ISLAM & MELAYU
PKR KAKI PENIPU
PAS MATI KUTU DI BULI SEKUTU
PAKATAN RAKYAT SUKA BUNUH-BUNUH ORANG MELAYU

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...