Isnin, 26 Mac 2012

BAPAK KOMUNIS NAK SIASAT PEGUAM NEGARA & BEKAS KETUA POLIS NEGARA ??? !!!.

 
Dulu Mereka Adalah Pengacau ...... 
Dulu Mereka Takde Moral ....
Dulu Mereka Suka Memaki Hamun Sumpah Seranah & Mencarot

 
Sekarang Mereka Pun Masih Pengacau, Masih Tak Bermoral , Masih Memaki Hamun, Menyumpah Seranah & Mencarot ...
Diri Mereka Sendiri punTak Pernah Berubah Langsung ..
Macamana Nak Ubah Negara ? 

RAPAT RAKYAT (LIPAT RAKYAT) PAKATANISTA ROUGE Regim Punah Ranah berstatus haramjadah (sebab tak berdaftar) mengadakan majlis memaki hamun, menyumpah seranah dan mencarot di pentas sambil menjual janji-janji yang tak tertunai. Kali ini para pembodek dan penjilat tegar mereka yang di impot dan yang diberikan upah datang seramai 5 000 orang untuk turut serta mendapat saham dosa-dosa fitnah pemimpin tak bermoral pojaan mereka. Bertempat di Kuala Selangor. Dengan penggunaan segala kelengkapan PBT (tak tau samada ianya diberikan secara percuma atau di bayar sebab majlis fitnah itu bukan program kerajaan negeri) maka bermulalah penyebaran fitnah dan sumpah seranah dari pemimpin tak bermoral Pakatanista Rouge regim Punah Ranah Haramjadah. 

Mula-mula Bapak Fitnah Malaysia yakni Bapak Kepala (ikut stail Indon sebab mereka suka guna istilah Indon)  Anwar Ben Israel mula merapu dan meroyan mengenai pendedahan perbuatan tak bermoralnya siang malam di media arus perdana (padan muko ko Anwar Ben Israel). Kemudian, Bapak Kepala hotak Anwar Israel mengulangi janji menurunkan harga minyak dalam tempoh 24 jam walaupun Pakatanista Regim Punah Ranah Haramjadah, gagal melakukan apa jua tindakan bagi menampung subsidi petrol dan disel secara bersama dengan kerajaan Pusat. 

Sekali lagi Bapak Kepala Hotak ANwar Israel mengulangi mengenai IPP. dan menariknya pada kali ini hartawan dan jutawan Melayu Syed Mokhtar menjadi sasaran beliau. Sedangkan sebelum itu beliau mengherdik dan memaki hamun kerajaan BN tidak mahu memertabatkan orang Melayu menjadi jutawan dan hartawan. Bapak Kepala Hotak Anwar Israel menuduh Syed Mokhtar menjadi kaya kerana merasuah para pemimpin UMNO/BN. Beginilah caranya kepimpinan Pakatanista Regim Punah Ranah memamposkan Melayu dan Islam. Muak sungguh lah dengan pembohongan pemimpin Pakatanista Regim Punah Ranah , balik-balik benda yang sama jek. Itu sahajakah kemampuan Pakatanista Regim Punah Ranah mampu lahirkan pemimpin-pemimpin tak bermoral seperti mereka?

Agenda memaposkan Melayu ini di sambung pula oleh Bapak Komunis Lim Kit Siang apabila menuduh dan berikrar untuk menubuhkan sebuah Tribunal Kehakiman untuk menganiayai dan menzalimi Peguam Negara dan bekas Ketua Polis Negara. Ada patot ke ? Kenapa beliau tak menyarankan agar Tribunal Kehakiman menyiasat beliau dan segala aktiviti haram Pakatanista Regim Punah Ranah  yang berkaitan dengan kongsi gelap?

Dulu Bapak Komunis itulah yang menyeru agar orang Cina bangkit dan menghalau keluar orang Melayu sehingga tercetus tragedi 13 Mei 1969. Jelaslah bahawa Pakatanista Regim Punah Ranah jika mentadbir dan memerintah negara mereka akan hanya menghalau orang Melayu, membalas dendam dan menjahanamkan negara sahaja. Tolaklah Pakatanista Regim Punah Ranah !

TEPUK DADA TANYA IMAN!

RAKYAT SUDAH JEMU DENGAN PAKATANISTA, SOKONGAN KEPADA BN SEMAKIN MEMUNCAK.

 

Seramai 3500 orang Mangsa banjir di IKBN Hulu Langat bakal menerima kunjungan rasmi daripada DS Najib. Bantuan kemanusiaan diberikan dan satu projek penebatan banjir bernilai RM 7.5 juta  Ini menjadikan jumlah keseluruhan bantuan kepada mangsa banjir RM13.6 juta. Ini bukan gula-gulan PRU 13 yea. Sedikit petikan daripada TV3 :-
Menurut Datuk Seri Mohd Najib langkah pencegahan banjir jangka pendek, termasuk pembinaan jambatan laluan utama, dengan kos 3.5 juta ringgit, dua unit pembetung, 1 juta ringgit dan pengalihan utiliti, 3 juta ringgit.
Manakala langkah jangka panjang termasuk pembinaan kolam takungan air akan diambil jika BN berjaya mengambil-alih kerajaan Selangor pada pilihanrata umum akan datang. 
 DATUK SERI MOHD NAJIB TUN RAZAK/ PERDANA MENTERI
"Nak buat kolam takungan dsbnya, sebab ini melibatkan soal pengambilan tanah, kita lebih mudah ambil-alih kerajaan negeri dulu daripada kita ambil alih tanah, betul ke tidak? Jadi kita ambil kerajaan negeri dulu, boleh? Lepas tu kita buat projek takungan air, untuk selesaikan masalah banjir di kawasan hulu langat, insyallah takkan berlaku banjir lagi"
Berikut petikan daripada Utusan Malaysia mengenai kenyataan DS Najib berkenaan sokongan memuncak kepada BN:-
Perdana Menteri berkata, angin perubahan sokongan itu terhasil apabila BN sentiasa mengotakan segala janji yang dibuat khususnya terhadap golongan memerlukan serta pelbagai lapisan masyarakat lain melalui pelbagai program transformasi kerajaan.
Selain itu, katanya, angin perubahan sokongan tersebut turut didorong oleh kegagalan pembangkang mengotakan janji yang dibuat mereka pada pilihan raya umum lalu.
Kenyataan DS Najib ini bakal membuat para pembodek dan penjilat tegar Pakatanista Rakyat terus meroyan dan terkena sawan penafian. Sebab itulah mereka menjadi semakin ganas dan bertindak liar akhir-akhir ini.

TEPUK DADA TANYA IMAN!

ENCIK LIM GUAN ENG PUNYA PEGAWAI KHAS AKUI PENYELEWENGAN PENJUALAN TAPAK MASJID & SURAU. SILAP BELIT LAH TU.

 

Para pembodek dan penjilat tegar seumur hidup Pakatanista Rakyat yang menjadi hamba abdi sepenuh masa kepada kepimpinan bangsat Cina biaDAP mempertahankan tindakan 'Perancangan Semula Pelan Pembangunan' tanah yang terjual kepada Tropicana Ivory Sdn. Bhd. Tanah yang pada asalnya mempunyai tapak masjid telah di jual kepada pemaju. Apabila ini berlaku maka pemaju akan mengemukakan Pelan Pembanguna yang baru. Sudah tentulah secara halus dan startegiknya pelan asal tapak masjid di tanah tersebut boleh dibatalkan statusnya melalui proses ini. Sebab itulah sang bedal Melayu celopan bernama Zairil Lim @ #$%^**&%$ Abdullah anak angkat kepada Khir Johari mengeluarkan kenyataan putaran 360 darjah seperti berikut:-

 

Kesimpulannya, dakwaan UMNO Pulau pinang mengenai terjualnya tapak masjid ada benarnya. Ini kerana tanah di mana tapak masjid dan sekolah dalam Fasa 1 Bayan Mutiara telah terjual kepada Tropicana Ivory Sdn Bhd. Bermakna pelan asal dimansuhkan dan dibatalkan melalui proses permohonan Pelan Pembangunan Baru oleh Tropicana Ivory Sdn Bhd kepada Majlis Perbandaran Pulau Pinang. Rasionalnya, adakah pemaju mahu mengekalkan pelan asal ? Mustahil ... amat mustahil kerana setiap inci tanah yang di beli wajib memberikan pulangan lumayan kepada pemaju. Masjid dan sekolah bawa pulangan apa ?

TEPUK DADA TANYA IMAN!

ANTARA PERKARA AJAIB DALAM REGIM PUNAH RANAH.

Bila kita sebut PKR, siapakah yang tergambar kepada kita ? Melayu ? India ? Cina? Dalam PKR suara siapa yang lebuh vokal, hebat dan diikuti ? Bukan Anwar Ben Israel , atau Azmin Ali atau Khalid G atau Nurul Izzah atau akaq Wan Jijah  atau Rafizi atau Mak Lempira atau Sapudin Nasution atau  Shamsul Iskandar.

Bila kita sebut Regim Punah Ranah (Pakatanista Rakyat), siapakah yang lebih menonjol dalam gambaran kotak fikiran kita ? Bukan para pemimpin Melayu PKR, atau bukan pemimpin Melayu PAS.

Bila kita sebut BARISAN NASIONAL, siapakah yang tergambar dengan jelas di dalam benak fikiran kita? Bukan mana-mana pemimpin Cina DAP, Cina PKR, Cina PAS, India PKR, India DAP atau India PAS. Cuma satu sahaja yang amat jelas tergambar kepada kita. UMNO, MCA dan MIC.

Tapi bila kita sebut sahaja Regim Punah Ranah, yang hanya tergambar dalam kotak fikiran kita hanya Cina DAP. Eh .. di mana pula gambaran pemimpin Melayu dan India PKR, PAS dan DAP sendiri ? 

Komposisi perkongsian kuasa dan suara tidak seimbang di dalam Pakatanista Rakyat. Malah kepimpinan Cina DAP terus mengamalkan sikap dwi-standar terhadap pemimpin-pemimpin Melayu Islam di dalam Pakatanista Rakyat. 

Hakikat sebenarnya ialah kepimpinan Melayu Islam langsung tidak diberikan ruang dan luang untuk mengepalai dan mengetuai Pakatanista Rakyat. Sebaliknya kepimpinan Cina DAP yang berfahaman sosialis, komunis dan koumintang berdasarkan kepada semangat kebangsaan Cina Nanyang menjadi tonggak dan teraju utama di dalam Pakatanista Rakyat. 

Dan dalam kepimpinan sedemikian itu tidak ada ruang bagi pembelaan ke atas apa-apa hak orang Melayu dan agama Islam dan orang India. Kepimpinan Cina DAP hanya mengutamakan 'survival' orang  Cina sahaja. Malaysia adalah negara berbilang kaum di mana majoriti penduduknya adalah Melayu Islam. 

Tanyalah kepada diri anda sendiri adakah anda mahu satu kepimpinan yang hanya mengutamakan kepentingan satu kaum sahaja dan memperhambakan kaum lain untuk kepentingan kaum utama seperti yang di bawa oleh Pakatanista Rakyat yang diterajui oleh kepimpinan Cina DAP? 

Atau satu kepimpinan yang di bawa oleh Barisan Nasional di mana layanan diberikan secara adil saksama kepada semua kaum ? Hina sangat ker kepimpinan Melayu Islam di Malaysia ini ? Sehinggakan kepimpinan tersebut diperlekehkan dan menjadi bahan cercaan oleh kepimpinan Cina DAP yang amat biadap dan bangsat ?

TEPUK DADA TANYA IMAN!

PUAK GENGSTER REGIM PUNAH RANAH LINDUNGI BAPAK KOMUNIS DI KUALA SELANGOR.

 

Ini gambar penonton yang tidak berdosa di baling batu oleh penyokong-penyokong Pakatan Haram di majlis "Rapat Rakyat" yang sedang berlangsung di Stadium Kuala Selangor sekarang ni, manakala sahabat-sahabat Kuala Selangor yang berada di luar pagar juga di serang! Pada puak- puak Pakatan ni konon-kononya jihat, BODOH! Yang ko serang tu MELAYU! MELAYU sama MELAYU pun ko nak serang ke? Yang bapak KOMUNIS dalam majlis tu ko tak nak serang pulak.. Bangangnya MELAYU

~ kiriman dari fesbuk AfiqKlTown (Nadi Rakyat).

Hampeh punya penyokong tegar rejim punah ranah. bangsa sendiri pun di serang kerana hendak mempertahankan bapak komunis dalam Rapat Rakyat di tengah padang !

Ini macam tak boleh jadi lah. Bermakna pepuak dan penyokong tegar regim Punah Ranah di seluruh Malaysia sudah gabra dan gelabah lah macam ini kan .... dah tahu nak kalah tu buat lah cara gentleman terima kekalahan nanti .... ni tidak asik nak bergaduh je !

Tolak lah Regim Punah Ranah di PRU 13 nanti !

TEPUK DADA TANYA IMAN!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...